Bu Blogda Ara

1 Temmuz 2021 Perşembe

TEMMUZ 2021 BURÇ YORUMLARI

 

TEMMUZ 2021 BURÇ YORUMLARI

 

KOÇ:



10 Temmuz Yengeç Yeni Ay’ı: Yeni Ay, yuva evinizde gerçekleşiyor. Aile bireyleri ile sağlıklı, duygusal paylaşımlar yapmak, gelecek adına ortak karar almak mümkün olabilir. Geçmişi anmak, geçmişle yüzleşmek, eski defterleri açmak gibi etkiler de oluşabilir.

12 Temmuz Merkür Yengeç: Kardeş ve yakın akraba ilişkilerinizde duygusal konu ve konuşmalar.

13 Temmuz Venüs & Mars kavuşumu: Gereğinden fazla risk almaya yatkınsınız. Tüm kartlarınızı açık oynamak, size istemeyeceğiniz sonuçlar getirebilir.

22 Temmuz Venüs Başak & Güneş Aslan: Güneş enerjisini hem yuvanızda, hem de işinizde hissedeceksiniz. Hayat tarzınızı değiştirme kararı alabilirsiniz. Bekarsanız, dikkatinizi aşk ilişkilerine verebilir ve etrafınıza daha dikkatli bakmaya başlayabilirsiniz.

 

 

BOĞA:



10 Temmuz Yengeç Yeni Ay’ı: Yeni Ay, kardeş ilişkilerinizde gerçekleşiyor. Kardeş, kuzen, yakın çevrenizle işbirliği yapmak, duygusal ama çözümcül tavırlar sergilemek mümkün olabilir. Geçmişin yaralarını sarmak, kalıcı kucaklaşmalar yaşamanız olasıdır.

12 Temmuz Merkür Yengeç: Beklenmedik para giriş-çıkışları. Her koşulda gözyaşı akar.

13 Temmuz Venüs & Mars kavuşumu: Aile içinde “astığım astık, kestiğim kestik” tavırlarında olabilirsiniz.

22 Temmuz Venüs Başak & Güneş Aslan: Güneş enerjisini seyahat planlarınızda hissediyor olacaksınız. Yol almak, ilerlemek olarak da düşünebilirsiniz. Planladığınız her alanda başarı sizinle...

 

 

İKİZLER:



10 Temmuz Yengeç Yeni Ay’ı: Yeni Ay, para evinizde gerçekleşiyor. Yeni iş potansiyelleri, ek gelir, finansal durumun değişmesi gibi etkiler alabilirsiniz.

12 Temmuz Merkür Yengeç: Aile iletişimini sıcak tutmak, aile fotoğraflarına dalma isteği.

13 Temmuz Venüs & Mars kavuşumu: Kardeş ya da yakın çevrenize baskı ile iş yaptırmaya çalışabilirsiniz.

22 Temmuz Venüs Başak & Güneş Aslan: Elleriniz de çalışıyor, diliniz de... İletişime dayalı işler yapıyorsanız bu dönemde çok şanslısınız. Beklenmedik kazançlar kapınızda...

 

 

 

YENGEÇ:



10 Temmuz Yengeç Yeni Ay’ı: Yeni Ay, benlik evinizde ve sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Hayatınızı düzene sokmak adına yeni kararlar alabilirsiniz. Bu kararınız;  ilişkiler üzerinde etkili olacağı gibi, güvenliğinizi sağlamak adına yapacağınız yatırımlarla da ilişkili olabilir.

12 Temmuz Merkür Yengeç: Anne ile ilgili travmalara, duygusal yaralarınıza yoğunlaşmak.

13 Temmuz Venüs & Mars kavuşumu: Her alanda boy gösterebilecek, para kazanabilecek özgüvene sahipsiniz, öfkenize yenik düşmeyin yeter ki...

22 Temmuz Venüs Başak & Güneş Aslan: Hiç olmadığınız kadar dikkatli, programlı ve cesursunuz. Elbette takdir ediliyorsunuz.

 

 

 

ASLAN:



10 Temmuz Yengeç Yeni Ay’ı: Yeni Ay, gizlilikler evinizde gerçekleşiyor. Daha önce üzerinde durmadığınız konular, bir anda sizin için önemli hale gelebilir. Geçmişi eşeleyip, takılı kalabilirsiniz. Empati ya da suçlama yapma halinizi etkileyecektir.

12 Temmuz Merkür Yengeç: Arkadaş ilişkilerinde alınganlıklar, eski anıların yüzeye çıkması.

13 Temmuz Venüs & Mars kavuşumu: Tavrınızla, konuşmalarınızla dikkatleri üzerinizde topluyorsunuz. Özgüveninizi olumlu kullanmaya gayret etmelisiniz.

22 Temmuz Venüs Başak & Güneş Aslan: Kendinizi biraz yorgun, dinlenmeye ihtiyaç duyan biri gibi hissedebilirsiniz. İlginizi çekmeyen konularda, politik davranıp geride kalma tercihinde bulunabilirsiniz.

 

 

 

 

BAŞAK:



10 Temmuz Yengeç Yeni Ay’ı: Yeni Ay, sosyal çevre ve umutlar evinizde gerçekleşiyor. Aşk ilişkileri, sosyal medya ilişkileri ve arkadaş ilişkileriniz duygusal bir hedefe doğru ilerliyor olacaktır. Başlangıçlar ve bitişler söz konusu olabilir.

12 Temmuz Merkür Yengeç: İş ve aile hayatında hassasiyet içeren konu ve konuşmalar. İş, görev değişimi.

13 Temmuz Venüs & Mars kavuşumu: Geçmişte ne olduysa oldu, artık geleceğe bakmak ve ilerlemek için belki de affetmek gerekiyor. 

22 Temmuz Venüs Başak & Güneş Aslan: Sosyal çevreniz genişliyor. İş aracılığıyla yeni ve kaliteli insanlarla bir araya geliyorsunuz. Sosyal medya aracılığıyla aşk ilişkileri gündeme gelebilir.

 

 

TERAZİ:



10 Temmuz Yengeç Yeni Ay’ı: Yeni Ay, kariyer hayatınızda gerçekleşiyor. Aile işi, eski işinize geri dönmek, eski sorumluluklarınıza geri dönmek ya da sıfırdan yeni bir başlangıç yapmak şeklinde potansiyelleriniz oluşacak. Aile bireyleri ile ilgili, yeni sağlık sorunları gündeme gelebilir.

12 Temmuz Merkür Yengeç: Uzaklarla yapılan görüşmelerde yanlış anlaşılma.

13 Temmuz Venüs & Mars kavuşumu: Sosyal hayatın vazgeçilmezi oluyorsunuz. Çokça davet teklifi alabilirsiniz. İlişkileriniz aracılığıyla fayda elde etmeniz olasıdır.

22 Temmuz Venüs Başak & Güneş Aslan: İşinizde beklediğiniz kazanımlar yavaş yavaş geliyor. Planlı olmaya gayret edin. Detayları önemsediğiniz sürece, kazanç sizinle.

 

 

AKREP:



10 Temmuz Yengeç Yeni Ay’ı: Yeni Ay, uzaklar ve eğitim hayatı evinizde gerçekleşiyor. Sonucunu beklediğiniz hukuksal konularda sonuç alabilir ya da başvuru yapabilirsiniz. Uzak şehirlerde, hasret duyduğunuz kişilerle sürpriz buluşmalar yaşayabilirsiniz.

12 Temmuz Merkür Yengeç: Eşin ailesi, akraba ilişkilerinde duygusal manipülasyona maruz kalmak.

13 Temmuz Venüs & Mars kavuşumu: Çalışıyorsanız iş hayatınız patlamaya hazır barut gibi gergin olabilir. İş arıyorsanız, bu dönemde yapacağınız başvurular olumlu sonuçlanır.

22 Temmuz Venüs Başak & Güneş Aslan: Yurt dışı ve yurt içi seyahat planlarınız olabilir, yarım bırakılan eğitim ya da kurslar olabilir. Şimdi hayalleri gerçekleştirme zamanı...

 

 

YAY:



10 Temmuz Yengeç Yeni Ay’ı: Yeni Ay, başkalarının kaynakları üzerinde gerçekleşiyor. Eşinizin gelir durumunda değişim, miras konularında gelişmeler, eşin paylaşım konusundaki bakış açısında değişiklikler meydana gelebilir.

12 Temmuz Merkür Yengeç: Eş ve uzun süreli birlikteliklerde, eski defterlerin açılması. Gözyaşı ile biten konuşmalar.

13 Temmuz Venüs & Mars kavuşumu: Eğitimle ilişkiniz varsa, beklediğiniz sınav sonucu varsa güzel haberler alabilirsiniz. Diyet, spor, sanatla ilişkili işlerden de başarılı sonuçlar alırsınız.

22 Temmuz Venüs Başak & Güneş Aslan: Beklediğiniz dava, miras, tazminat haberi varsa (özellikle de uzun zamandır sonuçsuz kalmışsa) olumlu gelişmeler yaşıyorsunuz. Şans oyunlarına da bir şans vermelisiniz.

 

 

OĞLAK: AYIN HUNİLİSİ




10 Temmuz Yengeç Yeni Ay’ı: Yeni Ay, evlilik  evinizde gerçekleşiyor. Ortaklı işler, evlilik gibi alanlarda hassasiyet içeren yeni koşullar oluşabilir. Ebeveynlerinizin bakımını gerektiren sağlık koşulları, yeni başlangıç yapma kararı ya da zorunluluğu doğabilir.

12 Temmuz Merkür Yengeç: İş hayatında değişen koşullar, işten ayrılma, iş yerinin kapanması ya da küçülmeye gitmesi.

13 Temmuz Venüs & Mars kavuşumu: Güzellikle, tatlı dille isteklerinize ulaşmanız söz konusu olacaktır. Gerginlik ve baskı oluşturmamaya, ilişkinizin tek hakimi gibi davranmamaya dikkat ediniz.

22 Temmuz Venüs Başak & Güneş Aslan: Eşinizin başını didikleyebilirsiniz, bu ay sizden korkulur.

 

 

KOVA:

 


10 Temmuz Yengeç Yeni Ay’ı: Yeni Ay, çalışma hayatınızda gerçekleşiyor. Hizmet aldığınız ya da hizmet verdiğiniz kişilerle ilişkileriniz değişebilir, iş ortamınızda duygusallık içeren koşullar gelişebilir. Bazı iş arkadaşlarınızın işten ayrılması, sizi derinden etkileyebilir.

12 Temmuz Merkür Yengeç: Çocuklardan alınan haberler, sevinç gözyaşları.

13 Temmuz Venüs & Mars kavuşumu: Eş ve ortaklıklarda heyecan verici deneyimler yaşayabilirsiniz. Gergin ve tepeden bakan tavırda olmadığınız sürece, bu kavuşum size tazelenme hissi verecektir.

22 Temmuz Venüs Başak & Güneş Aslan: Yeni planlar, yeni sorumluluklar ve heyecanlar sizinle... Tadını çıkartın.

 

BALIK:

 


10 Temmuz Yengeç Yeni Ay’ı: Yeni Ay, çocuklar ve riskler evinizde gerçekleşiyor. Bebek haberi, çocukların korunma ihtiyacında artış, şans oyunlarından küçük kazançlar söz konusu olabilir.

12 Temmuz Merkür Yengeç: Aile evine duyulan hasret, ebeveynlerle buluşma.

13 Temmuz Venüs & Mars kavuşumu: Yeni başladığınız işlerde hem yorucu hem de keyif verici bir tempoda olacaksınız. İşleri tek tek hallederken, özgüveniniz yükseliyor.

22 Temmuz Venüs Başak & Güneş Aslan: Kendinizi saklamak isteseniz de, dikkatleri üzerinizde toplamayı başarıyorsunuz. Gülümsediğinizde adeta ışıldıyorsunuz. Enerjiniz çok iyi...

 

Hunilerinize ve ışıltınıza sahip çıkın!

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR