Bu Blogda Ara

28 Şubat 2021 Pazar

AY DÜĞÜMLERİ KAD&GAD EVLERDE

 



KAD 1 & GAD 7

Kuzey Ay Düğümü 1.evde;

Etkileyici bir genel görünüme sahiptir. Öne çıkma isteği verir. Her şeyi ilk yapana kişi olmak, en birinci gelmek, sınıf atlamak, aşırı özgüvenli tavırlar sergilemek ve ben merkezci olmak gibi ilişkiler açısından zorlayıcı etkilere sahiptir. Kişi, birey olmayı ve kendi varlığı ile belli bir noktaya gelmeyi arzularken; çift olma gereksinimi duymaz. İlişkilere önem vermez. Çünkü sahip olduğu, bileğinin hakkıyla kazandığı konumu, paylaşmayı gereksiz bulur. 

İlişkilerin bu düşünce ve bakış açısıyla sağlıklı yürütülemeyeceği göz önüne alınarak; kişinin daha fazla paylaşımcı olmayı, her zaman kazanan olmak zorunda olmadığını öğrenmesi gerekir.


KAD 2 & GAD 8

Kuzey Ay Düğümü 2.evde;

Sıra dışı ses, değişik bir konuşma tarzına sahiptir. Güzel bir gülümsemesi olur. Gözleri belirgin ve etkileyicidir. Para ve birikim yapma isteği verir. Her şeye sahip olmak ister. Kaynaklarını doğru kullanma konusunda zorlanır, yatırım yapma konusunda zorlanır. Bununla birlikte, maddi konularda almaktan çok veren taraf olur. Başkalarını güçlendirme çabası ve isteği içindedir.

Kendi gücünü tanımaya çalışmalı, gücünü kendisinin çıkarına kullanmayı öğrenmelidir. Para ve kazançlar konusunda sorumluluğu ele almalı ve yönetimi öğrenmelidir.


KAD 3 & GAD 9

Kuzey Ay Düğümü 3.evde;

Eller, kollar ve omuzları ile dikkat çeker. Elleri bir an olsun boş durmak istemez. El becerileri gelişmiştir, birden fazla alanda becerisi, hobisi olur. İletişimindeki farklılık ile kendisini ortaya koymak ister. Bitmeyen bir eğitim hayatı, öğrenme isteği olur. Yazmaya dayalı alanlarda yer almak ister ancak buna cesaret edemez. Yakın çevresinde hırslı kişilerin varlığı nedeniyle, başkalarıyla iletişim ve bağ kurma konusunda isteksiz yapar.

İyimserliğini korumayı öğrenmeli, kendi yolunu çizerken başkalarının buna engel olma çabasına takılmamalıdır. Zorunluluklar dolayısıyla yarım ya da eksik bıraktıklarına odaklanarak, kendisini tamamlama çabasında olmalıdır.


KAD 4 & GAD 10

Kuzey Ay Düğümü 4.evde;

Aile nüfusu yoğun ve kalabalık olabilir. Girift aile ilişkilerinde, ebeveynler genellikle hırslı olur. Hayata bu bakışla başladığı için, mal mülk, pahalı kazanımlar, pahalı arabalar peşinde olur. Aldığı eğitimin hakkını vermek ve hayata katılmak konusunda ya isteksiz ya da yetersiz olurlar.

Prestiji maddiyat ile bağdaştırmayı geride bırakmalı, basamak basamak tırmanılan kariyer yolunda prestij kazanmayı hedeflemelidir. İnsan yönetimi, iş yönetimi gibi beceriler kazanmalı, bu sayede saygı kazanmalıdır.


KAD 5 & GAD 11

Kuzey Ay Düğümü 5.evde;

Bireysel duruşu ile dikkat çeker. Kendine has bir eğlence anlayışı, flört düşkünlüğü, abartılı çocuk sevgisi olabilir. Hedefleri uğruna yersiz riskler alabilir. Yaratıcı gücünün farkında değildir. 

Onay ve takdir toplama ihtiyacını geride bırakmalı, sosyal hayatın içinde aktif olarak yer almayı hedeflemelidir. Sosyal amaçlar edinmeli, topluma yararlı işler yapmalıdır.


KAD 6 & GAD 12

Kuzey Ay Düğümü 6.evde;

En verimli olma arzusu içindedir. Hizmette sınır tanımaz. Adanmışlık hissi ile çalışır ve "ikinci adam" rolünü severek üstlenir. Düzen ve stratejisi ile takdir görmeyi beklerken, gereksiz gerilimli ortamlara çekilir. Başkalarının hayatını kolaylaştıran ancak kendi hayatının yönetemeyen kişiye dönüşür.

Maneviyata odaklanmalı, içsel huzurunu yakalamayı hedeflemelidir. Sanat, meditasyon, inziva gibi kelimelerin  hayatında daha fazla yer tutmasına çabalamalıdır.


KAD 7 & GAD 1

Kuzey Ay Düğümü 7.evde;

Tek başına olma halini kabullenemez. Ortaklık, işbirliği ya da evlilik kanalıyla statü kazanma isteğindedir. Bu uğurda sıra dışı evlilikler ya da ortaklıklar yapabilir. Evlilik yoluyla sınıf atlama telaşı olabilir. 

Birey olmayı ve kendi gücüne güvenmeyi öğrenmelidir. Öncülük etmek, adım atmak konusunda çekingen davranmamalı, tek başına hareket edebilen kişi olmayı hedeflemelidir.


KAD 8 & GAD 2

Kuzey Ay Düğümü 8.evde;

Başkalarının, yakınlarının sahip oldukları hakkında kıskançlık ya da aşırı sahiplenme görülebilir. Kendi malıymış gibi karar alma isteği, karar mekanizması olma isteği duyar. Gizli, saklı birikimleri olur. Değişim ve dönüşüm arzusu ile olmadık atılımlar yapabilir.

Kendi sahip olduklarına ve onları korumaya odaklanmalıdır. Başkalarının kaynaklarına erişim hakkını, kötüye kullanma eğiliminden vazgeçmeli, parasını yönetmeye ve huzura odaklanmalıdır.



KAD 9 & GAD 3

Kuzey Ay Düğümü 9.evde;

Sık yer değişimi, ülke değişimi, seyahat etme hali görülür. İdol kabul ettiği bir baba ya da öğretmeni vardır. onun yolundan gitmek ister. Kendisini yeni bilgiler ile donatmaya adarken, yakın çevre, akrabalık ilişkileri zayıflar.

Aldığı eğitimler ve edindiği bilgiler nedeniyle; kardeş ilişkilerinde tatminsizlik yaşar. Kardeş ve akraba ilişkilerinde daha uyumlu olmayı, nabza göre şerbet vermeyi öğrenmelidir. İnsanların sahip oldukları kapasiteye saygı duymayı, empati yapmayı, yüzeysel bilgiye de ilgiyle yaklaşmayı denemelidir.


KAD 10 & GAD 4

Kuzey Ay Düğümü 10.evde;

Statü, kariyer peşinde olmasıyla dikkat çeker. Kendisini işine adamış ve aile bağlarından kopmuş gibidir. Sıra dışı fikirleri olan, uçuk kaçık ebeveynleri olabilir. Aile içinde güven ortamını yakalayamadığı için, kendi güvenli alanını tesis etmeye çabalıyor olabilir.

Aileden fiziken ve / veya ruhen uzak kalarak, onlarla arasına mesafeler koyarak, köklerini inkar ederek mutlu olamayacağını fark etmelidir. Saygınlık uğruna ihmal ettiği ya da yetersiz bulduğu ailesi ile ilişkilerini sağlamlaştırmayı denemeli, özüne dönmelidir.


KAD 11 & GAD 5

Kuzey Ay Düğümü 11.evde;

Yasaların açıklarını iyi bilen, hedefleri uğruna kural tanımayan kişi olarak dikkat çeker. Çevresinin sahip olduğu gücü, menfaatleri doğrultusunda kullanabilen "hatırlı kişi" olurlar. ne pahasına olursa olsun statü ve sosyal sınıf hedeflediği için, çevresinde sıra dışı güçlere sahip kişiler olur. Kısa yoldan kazanç sağlama eğilimi görülür.

Statü uğruna büyük ve gereksiz riskler içeren gruplarda yer almayı, onlardan fayda sağlamak adına kullanılan olmayı geride bırakmalıdır. Bireysel keyifler, çocuk sahibi olmak, eğlenmek, hayattan keyif almak gibi temalara odaklanmalıdır. Varsa büyük kardeş ile arasını düzeltmeli, daha fazla "kendisi" olmaya çabalamalıdır.


KAD 12 & GAD 6

Kuzey Ay Düğümü 12.evde;

Kendisini saklaması, adeta görünmez adam gibi olması, sorumluluklardan kaçması ile dikkat çeker. Dünya yansa umurunda olmaz. Herkesten ve her şeyden "dışarıda" olmak ve kalmak ister. Manevi dünyasında, spiritüel alanında inziva halindedir, kimse için kılını kıpırdatmak istemez. Uyku düzeni olmaz, rutinlerden hoşlanmaz. Gizli işlere meyilli olur.

Hayatın içinde aktif olarak yer almayı, sorumluluk sahibi olmayı hedeflemelidir. Başkalarının ihtiyaçlarını ve memnuniyetini önemsemeli, gideren kişi olmaya çabalamalıdır. Sağlığını daha fazla önemsemeli, öne çıkmalı ve kendisini sergilemelidir. 


HUNİLERİNİZE VE IŞILTINIZA SAHİP ÇIKIN!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR