Bu Blogda Ara

15 Şubat 2021 Pazartesi

17 ŞUBAT SATÜRN & URANÜS KARE


 

17 Şubat, 15 Haziran ve  24 Aralık tarihlerinde tekrarlanmak üzere, 2021 yılı içinde bu sert açıyı üç kere yaşıyor ve hissediyor olacağız. Etki sürelerinin 2 ay gibi olacağını da hesaba katarsak; adeta hepimize "kendimi unutturmayacağım" der gibi...


Astrolojik açıdan Satürn; eski ve köhne yapıları, sağlamlık temasını, yaşlı olanı simgeler.

Uranüs ise; yeniyi, yenilikçi bakış açısını, sıra dışı yöntemleri simgeler.

1999 yılında gerçekleşmiş olan bu açının; toprak hareketliliği, sıra dışı hava olayları, hava limanlarına yönelik tehdit, elektrik ve internet kesintileri, halk protestoları, kadın siyasetçinin hayatının gündeme gelmesi, ani ayrılık kararları, taraf değiştirme ve yeniye katılım gösterme, özgürleşme isteği gibi etkilere neden olacaktır. 

Geleneksel ile Yenilikçi olan arasında yaşanacak bu açı;  6.ev ve 9. evler üzerinde gerçekleşeceği için,

Ekonomik model değişimi, yabancı para birimleri ile ilgili gelişmeler, yeni para birimi, vize koşullarında değişim, seyahatler ile ilgili yeni koşullar, turizm ile ilgili yeni koşullar gibi etkilere neden olacaktır. Ülke ve Dünya çapında, yepyeni bir anlayış oluşabilir. Aslında şu an var olan, internet üzerinden müze gezileri, ülke gezileri, sokakları turlamak gibi oluşum daha da popüler hale gelebilir. tanınmış biri aracılığı ile; Bu bir akıma, modaya dönüşebilir. Ya da geliştirilecek bir uygulama sayesinde; evinizde otururken hem gezip, hem de gezdiğiniz yerlere fotoğraflarınızı ekleyebilirsiniz. Bu bir gezi ve tanışma hikayesine dönüşebilir.

Bireysel haritalarda;
Kova ve Boğa Burcunun bulunduğu ev konularında değişim, dönüşüm yaşanacaktır.

Burçları nasıl etkiler, biraz da ondan bahsedelim...

KOÇ BURCU: Yeni ve hiç düşünülmemiş olan konularda atılım yapmamalısın. Bu dönem senin için geride durmak, eksiklerini tamamlamak ön planda olacaktır. Kişisel gelişimin adına harekete geçebilirsin, yarım bıraktığın her şeyi kolayca tamamlayabilirsin. Maddi konularda, iş değişimi yapma kararı almadığınız sürece oldukça şanslınız.

BOĞA BURCU: Uranüs'ün etkisini bir kaç yıldır hissetmeye başlamıştınız. Değişmez gibi görünen tüm koşullar değişmiş, sizi şaşırtmış olmalı. Bununla birlikte; şunu unutmamalısınız, bu dönem her ne oluyorsa, sonunda sizi kazançlı hale getirecektir. Sıra dışı alanlara yönelmek, yeni kazanç kapıları açmak, sosyallikte eski formunuza dönmek gibi güzel etkiler sizinle olacak.

İKİZLER BURCU: İş hayatınız duraksamaya girmiş gibi idi, çabalarınızın sonucunu almakta zorlanıyordunuz. Bu etki sayesinde, yeniden kendinize olan güveni kazanacak ve yeni iş kapıları, terfiler, gelir artışı yaşayacaksınız. Retro sonrasında; elinizi attığınız her alanda takdir edilme hissini yaşıyor olacaksınız.

YENGEÇ BURCU: 10 Mart sonrasında tüm güzellikler sizinle olacak. Bunu net olarak yaşamaya ve hissetmeye başlamıştınız zaten. Hayatınızda alışık olduğunuz düzen değişiyor. Yıkılıyor gibi görünen yapı, aslında yeni ve daha güzel olanı getiriyor olacak. Adım atmaya çekindiğiniz tüm alanlarda başarılı olacağınız için "Neden bu kadar geç kaldım" diye hayıflanabilirsiniz. Vakit, bu vakit demek ki...

ASLAN BURCU: Geleceğinizi şekillendirmek için, güvence olarak görmediğiniz para, miras, ek gelir, şans oyunları gibi alanınızda hareketlilik başlıyor. O nerede olduğunu bilmediğiniz tarla / arsa gündeme gelebilir. Şans oyunlarından kazanç elde edebilirsiniz. Aniden beliren paralar ve kazançlar gündeminize düşerek, hayatınızda değişime neden olacak. Hadi hayırlısı...

BAŞAK BURCU: Evlilik, ilişki, flört içinde gereğinden fazla fedakarlık yapmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni görevleriniz ve sorumluluklarınız oluşacaktır ancak bunu keyifsiz sorumluluk gibi düşünmeyin. Bu dönem hayata bakışınızı yenilemek adına oldukça güzel fırsatlar var. Aksi, detaycı, katı tutum sahibi iseniz, ister istemez pamuk gibi olacaksınız.

TERAZİ BURCU: Dalgın olmanız, düşünce dağınıklığı yaşamanız başınıza iş açabilir, dikkatli olun. Unutacağınız bir eşya, dikkatsizlik sonucu kazalar, bir anlık hatalar hayatınızda büyük değişimlere neden olabilir. Yıl boyunca algılarınızı yüksek ve canlı tutmaya çalışın.

AKREP BURCU: Bakış açınızın değişimi ile kazanç elde etmeye, ek gelirler sağlamaya, kendinize daha fazla kıymet vermeye başlıyorsunuz. Geçmişle bağ keserek, geleceğinizin yolunu inşa ediyor olacaksınız. Aşk ve gelir konularında oldukça şanslı olacaksınız.

YAY BURCU: Sizler hayatınızda değişimi kötü yollardan deneyimlemeye başladınız bile. Ayrılıklar, ölümler, vedalar... Şimdi artık daha büyük değişimler için hazırsınız. Bu; yaşadığınız şehri değiştirmek de olabilir, yürümeyen evliliği bitirmek de... Büyük planların içinde olduğunuzu hissedeceksiniz.

OĞLAK BURCU: Sizlerin hayata daha farklı gözlerle bakmaya başladığı, bugüne dek elinin tersi ile ittiği ne varsa, hayatına entegre edeceği, kısacası eleştirdiği ne varsa yaşayacağı dönem başlıyor. Maddi konularda hesap hatalarına dikkat etmelisiniz. Finansal konularda uzun vadeli beklentileriniz varsa, bu yıl içinde çözümlenmiş ve rahatlama sağlamış olacaksınız.

KOVA BURCU: Bu yılın içinde yaşadıklarınız, gelecekte kitap haline getirmeyi düşünebilirsiniz. Sevinme, gurur duyma, üzülme, kızma, yıpranma, tekrar sevinme gibi dalgalı seyirde bir yıl olacaktır. Bu yıl, hayata başka gözlerle bakmak için çok fazla işaret alacaksınız. Mümkün olduğunca net ve radikal kararlar vermekten kaçının. 

BALIK BURCU: Bu etki, size kendinizi daha iyi ifade etme şansı veriyor olacak. İş ve aşk hayatınızda daha mutlu, daha memnun olacaksınız. Geçmişten gelen, geçmişle ilgili tatsız maddi konular olsa da; artık her sorunla karşı karşıya gelebilecek güçte olacaksınız. Anlaşma ve sözleşmeli, imzalı işlerde yıl boyunca dikkatli olmaya çalışın. 


Hunilerinize ve ışıltınıza sahip çıkın!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR