Bu Blogda Ara

1 Şubat 2021 Pazartesi

2021 ŞUBAT AYI BURÇ YORUMLARI

 KOÇ BURCU:



1 Şubat Venüs Kova Burcunda; 11. ev konuları etkilenecektir. Sosyal çevre ve arkadaşlıklar, sosyal hayat konuları. Bu etki ile; sosyalleşme isteği artabilir, gruplar içinde bireyselliği sergileme durumu söz konusu olabilir. Şubat ayının sonlarına kadar; ortak amaçla yürütülen faaliyetlerde yer alma, sorumluluk alma ve karar veren olma durumları oluşabilir.

11 Şubat Kova Yeni Ayı; Sosyal hayat ve arkadaşlıklarla ilgili yapılanma isteği duyabilirsiniz. Bazı arkadaşlıklar, dostluklar bitebilir. Gerekli olanlar, sizde yer edinmiş olanlar kalırken, hayata negatif bakmanıza neden olan kişiler elenip, gidecektir.

Instagramda; Merkür Retro etkilerinden de bahsetmiştim. Aynı etki ile bahar temizliği yapar gibi, insan detoksu yapabilir, fazladan şans verdiğiniz ama sonunda yine yanıldığınız kişilerden uzak kalma kararı alabilirsiniz.

Retro etkisindeyken; imzalı işler konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

27 Şubat Başak Dolunayı; Önceden karar verilmiş değişim istekleri, dolunay etkisiyle hayata geçirilebilir. İş değişiminden çok, iş düzeni değişimi söz konusu olacaktır. Bu etki ile, kendini fazlaca dinlemek ve hastalık vesvesesi yapmak olasıdır. 


BOĞA BURCU:

1 Şubat Venüs Kova Burcunda;10.ev konuları öne çıkacaktır. Kariyer, iş hayatı, işveren ve baba ile ilgili konular. Bu etki ile; farklı ve yaratıcı çözümler bularak öne çıkmak, yükselmek, çözümcül olmak ve bu sayede beğeni toplamak söz konusu olacaktır. Baba ilişkilerinde aksamalar, kırgınlıklar söz konusu ise; toparlanma, barışma ve varlığına saygı duyulmasını sağlamak şeklinde etki edecektir.

11 Şubat Kova Yeni Ayı; İş ve çalışma hayatı ile ilgili sürpriz (olumlu) gelişmeler yaşanması olasıdır. Ani bir kararla iş değişimi, sektör değişimi olabilir. Çalışmayan Boğa'lar için; başvuru yapılıp geri dönüş alınmayan işlerle ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olacaktır.

Bununla birlikte; Bu dönem Merkür Retro etkisiyle, devlet, e-devlet, otorite, işveren ile kusurlu iletişim de söz konusu olacağı için, özellikle yazışmalar, mail iletişimi konusunda dikkatli adım atmakta fayda var. 

27 Şubat Başak Dolunayı;Çocuk sahibi Boğalar için iletişimin sağlıklı olması adına yeniden değerlendirme yapmak, yeni kararlar ile düzenlemeler getirme isteği oluşabilir. 
İkili ilişkiler, flörtler içinse ince eleyip, sık dokuma şeklinde bir bakış açısı oluşabilir. Detayların önem kazanması nedeniyle, gerginlikler yaşanabilir. Devam eden ve evliliğe ilerleyen ilişkilerde; evlilik kararı alınması "Şu işin adını koyalım" denilmesi olasıdır.


İKİZLER BURCU:



1 Şubat Venüs Kova Burcunda; 9. ev konuları öne çıkacaktır. Eğitim, akademik kariyer, seyahatler.
Bu etki ile; yeni yerler görme ve gezme isteği artabilir. Ya da yeni bir dil öğrenme, yogaya başlama isteği artabilir. Seyahat planları yapmanın yolu açılabilir. Eksik kalan eğitimler için Merkür Retronun da etkisiyle, atılımlar yapılabilir. Ancak Retro etkisinden olumlu fayda sağlamak için; bütün konuların daha önceden gündemde yer tutmuş olması, daha önceden planlanmış fakat hayata geçirilememiş olması gerektiğini unutmayınız. Yeni başlangıç için uygun olmamakla birlikte; eksik bırakılanlar için oldukça verimli bir etki olacaktır.

11 Şubat Kova Yeni Ayı; Eğitim, yayıncılık, seyahat, ticaret ve pazarlama gibi alanlarda şans ve fırsatlar yaratacaktır. Bu dönem ilgili konularda yoğunluk yaşanabilir. 

27 Şubat Başak Dolunayı; Aile içinde bazı gerçeklerin ortaya serilmesi, üzeri kapatılan konuların yüzeye çıkması şeklinde bir etki oluşabilir. Ev değişimi, ev alım-satım kararı, taşınma isteği oluşabilir. 


YENGEÇ BURCU:


1 Şubat Venüs Kova Burcunda; 8. ev konuları öne çıkacaktır. Eşin geliri, miras, ikinci eş, vergiler, ortak kaynaklar. Gelişme beklenen ancak gerçekleşmemiş maddi konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Dava sonuçlanması, ödenek beklenen yerden ödenek alınması, miras paylaşımı gibi konularda hız kazanma olabilir.
Retro etkisiyle; geçmişte yarım kalan ya da sürüncemede kalan konuların olumlu sonuçlanması söz konusu iken, yeni başlayacak maddi taleplerde bulunmak, maddi dava açmak, miras davası açmak gibi alanlarda başarı konusunda zorlanmalar oluşacaktır. Retro süresince; ödenmemiş fatura, geçmiş dönem borçları, unutulan vergi gibi durumlar söz konusu olabileceği göz ardı edilmemelidir.

11 Şubat Kova Yeni Ayı; Beklenmedik maddi gelişmeler, direkt sizinle bağlantısı olmasa da, dahil olduğunuz parasal konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Eşin ailesinin miras paylaşımı ile ilgili olumlu gelişme, kredi başvurusunun onaylanması gibi konular.

27 Şubat Başak Dolunayı; kardeş ve akraba ilişkileri, kuzenler, yakın çevre, komşularla iletişimde gerilimler yaşanabilir. Çevresel koşulları ve insan ilişkilerini (akrabalar dahil) gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İnsan ilişkilerinde bir muhasebe yapma ve alma-verme dengesini sağlama isteği duyabilirsiniz.


ASLAN BURCU:



1 Şubat Venüs Kova Burcunda; 7. ev konuları öne çıkacaktır. Evlilik, ortaklık, ikili ilişkiler, anlaşmalar. Evlilik ve ikili ilişkilerde çözümcül yaklaşmak, sorunları kalıcı çözmek, orta yolu bulma isteği artacaktır. Bu dönem seviliyor olma hissinin verdiği güven içinde yaşamak ön planda olacaktır. 

Ortaklık kurmak (önceden planlanmış ise), işbirliği gerektiren işlerde yer almak için uygun dönem.

Merkür Retro etkisiyle; egolu tavırlardan kaçınmak faydalı olur. 

Bekar olan ve evlilik kararı alamayan çiftlerin, bu dönem bu kararı alması olasıdır. 


11 Şubat Kova Yeni Ayı; Eş ya da uzun süreli partner ile ilişkinize yeni bir kimlik kazandırma isteği içinde olabilirsiniz. Oyunu, yeni kurallar ile düzenleyebilir, kendinize özel alanlarınızı yeniden belirleyebilirsiniz. Birey olma ve çift olma halinin uzlaşması olarak görülecektir bu etki.


27 Şubat Başak Dolunayı; Daha önceden belki hobi olarak görülen alanlardan gelir elde edebilmek söz konusu olacaktır. Ek gelir sahibi olma isteği, var olan geliri koruma isteği artacaktır. Harcamalar konusunda daha titiz yaklaşmak, daha kontrollü davranmak şeklinde etki edecektir bu Dolunay.



BAŞAK BURCU:



1 Şubat Venüs Kova Burcunda; 6. ev konuları öne çıkacaktır. Çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvanlar, hizmetliler, rutinler. İş hayatında daha rahat hissedeceğiniz, verimli olabileceğiniz bir etki olacaktır.

Sağlığı ile ilgili sonuç bekleyen, karamsar davranan Başaklar için; olumlu ve sağlıklı sonuçlar söz konusu olacaktır. Bu dönem, sıra dışı beslenme tarzına geçiş yapmak için uygun değil. 

Retro etkisini hatırlatarak; iş değişimi ve evcil hayvan sahiplenmek için uygun zaman olmayacağını da söylemek isterim.

11 Şubat Kova Yeni Ayı; İş hayatınızda sizin kolay adapte olamayacağınız yenilikler gelebilir. İlk etapta tepki gösterebilir ve mevcut düzeni koruma isteği duyabilirsiniz. Bu görüşlerinizi dışarıya yansıtmamak yerinde olacaktır. İşiniz, iş yeriniz, çalışma koşullarınız teknoloji ile entegrasyon içinde olacağı için, buna alışmakta fayda var.

27 Şubat Başak Dolunayı; daha önceden alınan görünüm ve imaj  değişimi isteği, bu dönem gerçekleşebilir. Kendinizi, giyim tarzınızı yenileme isteği duyabilirsiniz. Kötü alışkanlıklardan kurtulma, spora başlama, kendini daha çok önemseme ve sevme halini yaşayabilirsiniz.



TERAZİ BURCU:


1 Şubat Venüs Kova Burcunda; 5. ev konuları öne çıkacaktır. Geçici ilişkiler, şans oyunları, çocuklar, riskler, hobiler ve keyifler. Bu dönem sıra dışı fikirler ile sosyal ilişkilerde (flört, partner) dikkat çeken tavırlar içinde olabilirsiniz. Çocuklarınızla daha fazla  bilgi odaklı, öğretmen gibi iletişim kurabilirsiniz. Daha önce deneyimlemediğiniz şans alanlarında yer almak isteyebilirsiniz. Risk almak için (Retro etkisi) uygun zaman değil; kandırılmaya ve dolandırılmaya açık bir dönemdesiniz. 

Retro etkisiyle; bitmiş ve geçmişte kalmış ilişkilerden haber alma, bağ kurma isteğiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. 

11 Şubat Kova Yeni Ayı; aşkı arayan ve bunu çok isteyenler için harika fırsatların oluşacağı bu Yeni Ay'da, dikkat etmeniz gereken tek şey; bu kişiyi yeni tanıyor olmanız olacaktır. Evli Teraziler için romantizm artarken, çocuk sahibi olmak isteyenler açısından da oldukça şanslı bir dönem.


27 Şubat Başak Dolunayı; İç dünyanıza yönelme, geçmişte kalan ve üzerini örttüğünüz konularla yüzleşme ve onarma ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu dönem bazı fobilerden kurtulabilirsiniz. İçinize attıklarınızla yüzleşme ve onarma enerjisi yüksek olacaktır. 


AKREP BURCU:



1 Şubat Venüs Kova Burcunda; 4. ev konuları öne çıkacaktır. Yuva, ev, kökler, atalar, emlak konuları. Aile bireyleriyle hoşça vakit geçirmek, onlarla yeni öğrendiğiniz bilgiler ışığında sohbet etmek, belki onlara da yeni öğrendiğiniz yöntemleri öğretmek gibi konular öne çıkacaktır. Retro etkisiyle; yanlış anlaşılacak tarzda (örneğin tavsiye gibi değil de, dikte eden) davranmanız olasıdır. Bunu yapmadığınız takdirde, aile içinde huzurlu ve mutlu iletişim sağlanacaktır. Aile içi fikir birliği ile; ev taşıma, taşınma, dekorasyon değiştirme isteği görülebilir. Ani bir şekilde  emlak alım-satım konusu gündeme gelebilir. Yine Retro etkisiyle; ev içi elektrik/elektronik cihazlarda bozulma, kırılma görülebilir.

11 Şubat Kova Yeni Ayı; Yeni ev arayışları, ilan vermek, ilanlarda emlak arayan konumunda olmak söz konusu olacaktır. Aynı etki ile, epeydir düşündüğünüz ama ertelediğiniz tadilata başlayabilirsiniz. 

27 Şubat Başak Dolunayı; Arkadaş çevresi ile ilgili düzenleme yapmak, elenecek olanları elemek, kalıcı olanlar içinde yeni kural ve sınırlar belirlemek ön planda olacaktır. Bu dönem sosyal faaliyetlerde, yardım derneklerinde görev alma isteği oluşabilir. Bu organizasyonları hem planlayan hem de düzenleyen olarak görev alabilirsiniz.



YAY BURCU: AYIN HUNİLİSİ



1 Şubat Venüs Kova Burcunda; 3. ev konuları öne çıkacaktır. Yakın çevre, kardeş, kuzen, akraba, komşu, iletişim, kısa yolculuklar konuları. Belki çekiliş ile, belki hediye şeklinde kısa seyahatler kazanılabilir. Aile ve özellikle kardeşlerle, kuzenlerle bir araya gelerek (yaz için) seyahat planları yapılabilir. Yine şaşırtıcı bir yol ile, eğitim fırsatları oluşabilir. Bu dönem tüm çekilişlere katılmakta fayda var. 

Retro etkisini pas geçmeyelim; geçmişte tasarlanmamış işlerde (eğitim, seyahat, keyifli geziler) aksamalar olacağı gibi, yazışmalarda da ekstra dikkatli olunmasında fayda var. 

11 Şubat Kova Yeni Ayı; Birdenbire gelişen planlar / fırsatlar  daha çok eğitim ve seyahat ile ilgili olacaktır. Hoşlandığınız ama henüz ilişkide olmadığınız birinden böyle teklifler alabilirsiniz. Bu dönem, yakın çevre ile ilgili sorumluluk artışı da yaşanabilir.Bu sorumluluk artışı nedeniyle, yılgın hissetmek ve maksadını aşan sözler sarf etmeniz olasıdır.

27 Şubat Başak Dolunayı; Kariyer hayatında terfi almaya yönelik çalışmalar olumlu sonuçlanacaktır. Uzun zamandır iş hayatıyla ilgili beklentileriniz (Terfi, atanma, görev alanı değişimi gibi durumlar), bu dönem karşılık bulacaktır. Yine bu dönem ev ve iş hayatı arasında denge sağlamanın önemli olacağını da belirtmek isterim.



OĞLAK BURCU: AYIN HUNİLİSİ



1 Şubat Venüs Kova Burcunda; 2. ev konuları öne çıkacaktır. Sahip olunanlar, doğal yetenekler ve para konuları. Bu etki ile, beklenmedik maddi kazanç fırsatları doğabilir. Finansal konularda şanslı hissedebilirsiniz. Var olan değerlerinizde artış yaşanabilir (eldeki yatırım aracının değerlenmesi, ev/arabanızın değer kazanması gibi) Retro etkisini hatırlatmalıyım; kayıplar, unutmalar, çaldırmalara açık bir dönemde olacaksınız. 

11 Şubat Kova Yeni Ayı; Bu Yeni Ay etkisiyle, yeteneklerinizden kazanç elde edebilirsiniz. Ya da zam alabilir, miras ve satış gibi alanlar ile gelir artışı elde edebilirsiniz. Bu dönem yaptığınız işi büyütmek ve yeni atılımlarda bulunmak için uygun olacaktır. Önceden planlaması yapılmış olması koşuluyla...

27 Şubat Başak Dolunayı; Hayatla ilgili yeni görüşler edinebilir, yeni pencerelerden bakmaya başlayabilirsiniz. Farklı kaynaklardan araştırma yaparak, bilgi edinebilir ve ufkunuzu genişletebilirsiniz. Yarım kalan eğitim hayatına geri dönme isteği ve fırsatı elde edebilirsiniz. Bu defa daha planlı hareket etmek isteyecek ve kesin sonuç alabileceksiniz.


KOVA BURCU:



1 Şubat Venüs Kova Burcunda; 1. ev konuları öne çıkacaktır. Doğrudan sizin etkin olduğunuz alanlar, imajınız, izleniminiz, var olduğunuz alanlar. Bu etki ile çekiciliğiniz artacağı için, girdiğiniz ortamlarda göz bebeği olabilirsiniz. Kendinizle ilgili bir yenileme kararı alabilir, gardrobunuzu baştan sona yenileme isteği duyabilirsiniz. İçsel yenilenmeye gidebilir, yeni eğitimler alabilir, spora başlayabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. 

Bu dönem dikkat etmeniz gereken Retro etkisiyle; egolu görünmeniz ve soğuk algılanmanız söz konusu olacağı için, iletişimde hassas olmalısınız. Kırıcı, kaba sözler kullanmaya, bencillik etmeye meyliniz olacağını unutmayınız. 


11 Şubat Kova Yeni Ayı; Spor, diyet gibi (daha önceden alınan kararlar varsa) konulara başlamak için sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Biri sizin adınıza bir program hazırlayabilir ya da sizi de bir programa dahil edebilir. Bu dönem var olan yeteneklerinizi, sınırlarınızın genişliğini keşfedeceğiniz, öz güveninizin artacağı bir dönem olacaktır. 


27 Şubat Başak Dolunayı; Sizden çok eşinizle ilgili konuların sonuca bağlanacağı bir etki olacaktır. Eşiniz adına mutlu olup, sizin de ucundan kıyısından fayda elde edeceğiniz etkiler söz konusu. Bu etki ile en uygun şartlarda kredi kullanabilir, en iyi yatırımları da yapabilirsiniz. 



BALIK BURCU:


1 Şubat Venüs Kova Burcunda;12. ev konuları öne çıkacaktır. Bilinçaltı, gizemler, korkular, en derine gömülenler, ruhsal durum konuları. Bu dönem iç huzuru sağlamak adına olumlu gelişmeler yaşanması, bununla ilgili sürpriz gelişmeler yaşanması olasıdır. İçinize attığınız, geçmişte sizi üzen olayların gerçek yüzünü öğrenebilir ve rahatlayabilirsiniz. Ani bir karar ile iç huzuru sağlamaya yönelik yeni aktiviteleri keşfedebilir ve örneğin Yoga yapmaya ya da namaza başlayabilirsiniz. Kendinizi dinlemek, iç sesinize kulak vermek açısından oldukça verimli bir dönem olacaktır. 

Retro etkisiyle; bugüne dek kendisini gizlemeyi başarmış dost görünümlü düşmanlarınızla yüzleşebilirsiniz. Sonunda olacak olanın, hayrınıza olacağını unutmayınız. 

11 Şubat Kova Yeni Ayı; İçe kapanma, yalnız kalma isteği artarken, bunun depresif bir durumdan kaynaklanmıyor olması, size katacakları açısından olumlu bir etkiye sahip. Bu etki ile, ruhsal yenilenmeye gidebilir, arayışlarınıza cevap bulabilir, yeni ve farklı iyileşme yöntemleri keşfedebilirsiniz. Devam eden rahatsızlıklar söz konusu ise; tedavi ya da doktor, hastane değişimi yapabilirsiniz. 

27 Şubat Başak Dolunayı; ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklı işlerde yeni bir düzenleme yapma isteği artacaktır. Daha önceden üzerinde düşünüp, açıklayamadığınız kararları bu dönem hem açıklayacak hem de yürürlüğe koyabileceksiniz. Evlilik ya da ilişkinin devamı ile ilgili radikal karar alma eğilimi oluşabilir. 

Hunilerinize ve ışıltınıza  sahip çıkın!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR