Bu Blogda Ara

27 Şubat 2021 Cumartesi

VENÜS KADINLARI (DOĞUM HARİTALARINDA)

VENÜS ATEŞ ELEMENTİ



KOÇ BURCU:

Venüs Koç, patlamaya hazır bir aşk vaat eder.

Giyim tercihinde sportif, hareketli yapısına uygun detaylar barındıran, davetkar olmaktan çok eyleme geçmek ister tarzdadır. Her ne kadar spor giyim seviyor olsa da; yeri geldiğinde dekoltenin de hakkını verir. Abartılı ya da iddialı seçimler yapabilir. 

Aşk onlar için eğlenceli bir iştir ve utangaç davranılmamalıdır. Sempatik, flörtöz ve açık sözlü bir kadındır. Sportif ve dışa dönüktür.  İstediğini elde edene kadar, savaşabilir.  Hızına yetişemeyen kişiden, sıkılır. İlişkiyi yöneten, yön veren kişi olmak isterler. Hızına ayak uydurabilen kişi; seçilmiş kişi gibidir. Onu elde tutmak için elinden geleni yapar. Özgürlüğünü önemser ve baskıya gelemez. Bunu hissettiği anda, gider.


ASLAN BURCU: 

Venüs Aslan, abartılı ve gurur odaklı bir aşk vaat eder.

Giyim tercihinde gösterişli, dikkat çeken, nadir bulunan kalitede ışıltılı parçaları seçer. Pazara bile giderken, bir Diva kadar şatafatlı görünmek ister. Görünümü ayırt edilecek detaylarla doludur. Pahalıdır ya da o izlenimi verir. Dışa dönük, eğlenceli, aktif, neşeli, dış görünümü önemseyen bir kadındır.

Aşk onlar için tutku ve agresyonla yaşanmalıdır. Kibirili görünümüne rağmen, aşka kendisini adamaya hazırdır. içinde yanan aslan ateşini baskılamakta güçlük çeker. Kızdırılmadığı sürece, sevdiği erkeğe kral hissini yaşatır. İlişkiyi yöneten olmak ister. Kendisini değerli hissettirmeyen ve kendisi de değerli görünmeyen biri ile ilişkiyi sürdüremez. "Yanına yakışmak" önemlidir. Öyle değilse, yalnız kalmayı tercih eder. Yalnızlığı yani bağımsızlığı ve güçlü imajı ile mutlu olur.

Emir veren tarzda konuşabilir, kraliçe olduğunu "arada bir" hatırlatabilir.


YAY BURCU:

Venüs Yay, coşku dolu ve özgür aşk vaat eder.

Giyim tercihinde renk konusunda cesur, cıvıl cıvıl, rahatlığı önemseyen tarzda parçaları seçer.

Aşk onlar için macereya atılmak gibidir. Yalnızlık onları rahatsız etmez ama kafa dengi, macerayı seven birini bulduğunda  hayatı eğlenerek geçirebileceği birini bulduğunu düşünür. Esas olan; hareket alanlarının kısıtlanmamasıdır. Engeller, sınırlar onlar için kabustur. Kafasına koyduğunu, her koşulda yapar. Flörtöz, çok konuşkan, dışa dönük, uyumlu fakat değişken, özgürlüğünü önemseyen, abartılı tavırları olan kadındır.

Parasını lükse harcamak yerine, daha çok yer görmeye harcamak ister. 5 yıldızlı herşey dahil bir tatil yerine; karavanla ve birden fazla yeri görerek bir tatili çekici bulur.

Her an maceraya hazır ve nazır, görünmez sırt çantası ile bütünleşmiştir.





VENÜS TOPRAK ELEMENTİ




BOĞA BURCU:

Venüs Boğa, tensellik ve zevk odaklı bir aşk vaat eder.

Giyim tercihinde kaliteli, şık ve rahat parçaları tercih eder. Nadir ve kaliteli olana, uygun fiyatla sahip olmak ister. Ancak gerçekten çok beğendiği zaman, çok para verebilir. Az, öz, kaliteli, dayanıklı giyim alışverişi yapar.

Aşk onlar için bütünleşmektir. Kendisini olduğu haliyle sevmeyi bildiği için, özgüveni yerindedir. Bu özgüven sayesinde, insanları peşine düşürür. Sevdiği erkeği beş duyusuyla sever, sarar, korur. 
Pratik ve beceriklidir. Elinden hemen hemen her iş gelir. Sadık, sakin, huzur veren, konforu ve lüksü seven, sabırlı, girdiği ortamda dikkat çeken bir kadındır. Romantizmi yaşayacağı, birlikte gezerken keyif alabileceği, birlikte hayattan keyif alacağı kişileri hayatında tutar. Hayatına girmeyi başaran kişiyi, el üstünde tutar. Sadık, kalıcı, kendisini adayacağı tutku yüklü ilişki ister.


BAŞAK BURCU:

Venüs Başak, mükemmeliyetçi ve takıntılı bir aşk vaat eder.

Giyim tercihinde bütünlük içeren, birbiri ile uyumlu, temiz, sade parçaları seçer. Giyimi ile değil, duruşu ile dikkat çeker. Dik ve kendinden emin bir duruşu vardır. Hem iş hayatında, hem de özel hayatında giyebileceği kıyafetleri almayı tercih eder. Kaygılı, sade, görünümü çok önemsemeyen, fedakar, eleştirel bir kadındır. 

Aşk onlar için mükemmel yaşanması gereken bir olgudur. Aşka kolayca kapılmaz, kendisini gerçekten hak edecek olana saklar. Bu kişiyi bulduğunda kendisini güvende hisseder ve içindeki dişi ortaya çıkar. 
Sadakat ve mahremiyet çok önemlidir. İlişkiyi ve aşkı mükemmel hale getirmek için çabalar.
Şifalı elleriyle, sevdiğine kendisini değerli hissettirir. El becerileri ile sanatsal yeteneğini birleştirir.


OĞLAK BURCU:

Venüs Oğlak, kuralları olan ve dengeli bir aşk vaat eder.

Giyim tercihinde sade, ciddi, resmi, frapanlıktan uzak bir tarzı seçer. Klasik ve asil parçalar içinde kendisini daha rahat hisseder. Kalem etek tarzı ile, takım giysiler ile havalı ve ciddi bir dişi tarafı vardır. Seçici, mesafeli, ciddi, ağırbaşlı, saygın, duygularını baskılayan bir kadındır. Orta yaş sonrası çocuksu hale bürünür.


Aşk onlar için kuralları olan, hakkıyla yaşanması gereken bir durumdur. Sadakat ve ciddi bakış açısı önemlidir. Kalıcı ilişki beklentisini, mesafeli yaklaşımı ile belli etmeye çabalarken "soğuk" olarak algılanabilir. İlk adımı atan olmak istemez. Netlik içeren bir şekilde ona gelinsin ve o "adeta bir iş başvurusu değerlendirir gibi" değerlendirmeye alsın ister. Kendisinden olgun, sağlam karakterli, yaşça ya da mevkice büyük, güven veren ve kalıcılık vaat eden kişileri tercih eder.
Seçtiği kişinin hayatını organize eder, giyimini belirler, elini üzerinden eksik etmez.





VENÜS HAVA ELEMENTİ



İKİZLER BURCU:

Venüs İkizler, çılgınca ve eğlence dolu bir aşk vaat eder.

Giyim tercihinde her duruma uygun ve birden farklı tarzı birleştirme halindedir. Rahatlığın simgesi kot pantolon üzerine, ışıltılı bir üst giyebilir. Abiye ve spor tarzı birleştirebilir. Onun giyiminden çok, anlattıklarına dikkat edersiniz. Görünümünde sıklıkla değişime gider.

Aşk onlar için, hayatın her tonuyla yaşanması gereken bir eğlencedir. Rutin hayatı sıkıcı bulur. Sürekli değişim ve yenilenme ister. Konuşabileceği, dinlemeye değer bulacağı, birlikte eğlenebileceği ve çocuksu tavırlar sergileyebileceği kişileri seçer. Özgürlüğü ve değişimi seven, sempatik, konuşkan, çocuksu bir kadındır. 
Aşık olma halinden önce, arkadaşlık yaşamak ister. Böylece, ortak dilde olup olmadığını gözlemler. Çevresi tarafından sevilen ve el üstünde tutulan biri olarak, çekicidir. Gülmeyi ve güldürmeyi sever. Kısıtlanmaktan hoşlanmaz.



TERAZİ BURCU:

Venüs Terazi, huzurlu ve bütünüyle uyumlu bir aşk vaat eder.

Giyim tercihinde stil sahibi, nerede ne giyeceğini iyi bilen, şık ve kendine has bir tarzı benimser. Görgülü, huzurlu, modaya uygun, çekici, popüler, estetiği önemseyen, eşitlikçi bir kadındır.

Aşk onlar için, olmazsa olmazdır. Yalnız kalmaktan hoşlanmazlar, mutlaka terazinin diğer tarafında biri olmalı ve hayat dengede ilerlemelidir. Romantik sözlere, tatlı iltifatlara kolayca inanır. Bir ilişki içinde yer almaya can atar.

Dürüstlük ve romantizm çok önemlidir. Sevdiği kişiyi hayatının merkezine koyar, kendisinden bile daha fazla önemser. Birlikte sosyalleşebileceği,konuşabileceği, eğlenebileceği kişilerle olmayı ister. 



KOVA BURCU:

Venüs Kova, sıra dışı ve muhalif bir aşk vaat eder.

Giyim tercihinde bohem tarz ya da renkli, cıvıl cıvıl görünümü ile, spor giyimde bile küçük dekolteler vererek sıra dışılığı yakalar. Marjinal görünümlü, dayatma istemeyen, özgün tarzda, sosyal, sempatik, zekaya önem veren bir kadındır.

Aşk onlar için, özgürlüğünü ve alanını koruyabileceği, arkadaşça yürütülen bir durumdur.
Herkese ve her şeye sevgi duyabilir. Kısıtlanmaya gelemez. Kalbinden çok aklını dinlediği için, aklına hitap edebilecek birini ister. 
Aşkın sıradan, rutin, bilinen geleneksel yapısı ile yaşanmaması adına yapacakları ile, çekiciliği sağlar.

Aşka çok önem vermiyor olsa da, arkadaşlık ötesi ilişki içinde aşık gibi hisseder.





VENÜS SU ELEMENTİ


YENGEÇ BURCU:

Venüs Yengeç, sadık ve besleyici bir aşkı vaat eder.

Giyim tercihinde duygusallığını yansıtan, geçmiş dönemlere ait, romantik ve genellikle pastel tonlarda parçaları tercih eder. Masum ve duygusal bir görünümü vardır. 

Aşk onlar için, annelik hisleriyle korunması gereken güçte ve derinlikte olmalıdır. Aşk için kendisini feda edebilir. Hassas, duygusal, duyarlı, korumacı, evcimen bir kadındır. Dişildir ve bunu kullanmayı iyi bilir. Kırmak ve kırılmak istemez. İhanet söz konusu olana dek, hayatının merkezinde, tam ortasında sevdiği kişi olur. Pek çok duyguyu kendi içinde yaşar ve absorbe eder. Bu sayede yuvasını korur. İhanet yaşadığında inanılmaz bir intikamcıya dönüşür. 
Aşktan beklentisi, yuva kurmak ve sadakatle taçlandırılmaktır. 


AKREP BURCU:

Venüs Akrep, tutkulu ve sınırsız aşkı vaat eder.

Giyim tercihinde iddialı, seksi, vahşi hayvan desenleri ile vamp, deri parçalar tercih eder. Sıradanlık onlara göre değildir. Mıknatıs etkisinde çekim güçleri olur. Delici bakışları, gizemli tarafı ile çekicidir.

Aşk onlar için, cinsellikte sınır tanımayan, tensel bütünleşmenin yaşanacağı bir tutkudur. Sezgisel, tutkulu, aşkta ve nefrette duyguları çok güçlü, cinselliği ilahi boyutlarda yaşayan, ölümüne seven bir kadındır. Duygularını açıkça ifade etmese de, davetkardır. Aşk konusunda fazlasıyla seçicidir, seçtiği kişiye sıkı sıkıya sarılır. Seçim yapana kadar, pek çok gizli teste tabi tutar. Seçmişse; Sahiplenir, korur, savunur. Güven ve sadakat çok önemlidir. İhanet karşısında inanılmaz bir intikamcı olduğu açığa çıkar. 


BALIK BURCU:

Venüs Balık, şefkat odaklı ve duyarlı bir aşk vaat eder.

Giyim tercihinde romantik ve idollerini yansıtan parçaları tercih ederler. Bu bir masal kahramanı da olabilir, film yıldızı da, hayran olduğu komşusu ya da arkadaşı da.. Başkalarında beğendiği tarzı alır, uygular ve kendisine yakıştırır. Genellikle lirik bir görünümü olur. Masum ve romantik bakan gözleri genellikle büyük ve yuvarlaktır. Merhametli, hassas, duygusal, aşka kendisini adayan, hayal gücü geniş ve sezgisel bir kadındır.

Aşk onlar için, ruh eşini bulacağı, derinlik hissi veren, adanma gerektiren bir birleşme halidir.
Aşka kendisini en çok adayan ve feda eden burç, Balık Burcudur. Sevdiği için her türlü fedakarlığı yapabilir, şikayetçi de olmaz. Çok romantik ve hassas bir sevgili olur. Yalan, aldatma, iftira gibi durumlarda ne yapacağını, nasıl başa çıkacağını bilemez. Tüm bu durumları, başına gelmeyeceği inancıyla yaşamış ve hazırlıksız yakalanmış olduğu için, ruhen çöker. 
Başa çıkamama hali ile, affedici olur. Kolay kolay ayrılmaz. 


HUNİLERİNİZE VE IŞILTINIZA SAHİP ÇIKIN!





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR