Bu Blogda Ara

3 Mart 2021 Çarşamba

MART 2021 BURÇ YORUMLARI

 


KOÇ BURCU:

4 Mart, Mars İkizler Burcunda (23 Nisan'a kadar)

Yakın çevre, akraba, kardeş ilişkileri alanında etkin olacağı için iletişimde aksamalar oluşabilir. İstenmeyen sözlere dikkat! 

Bu dönem sıklıkla kısa yolculuklar, akraba ziyaretleri gündeme gelebilir. 

Sosyal medya gibi, aile whatsaspp grubu  mecralarda da sert ifadeler ile, zeka sergileme şovu yapılabilir. Bu durum içten içe "Nasıl da taşı gediğine oturttum" gibi bir duygu ile keyif verici olsa da, kullanılan ifadelere ve tavra dikkat etmekte fayda var.

13 Mart, Balık Yeni Ayı

Anlaşılmama hissi ile, içe kapanma görülebilir. Kendinizi yenilemek ve şarj etmek için, kendinize zaman ayırmalısınız. Hayat size "dur, yavaşla!" diyor ve hızınızı azalttığınızda, daha verimli bir dönem sizi bekliyor olacak.

16 Mart, Merkür Balık 

Gecikmiş ödemeler, unutulmuş ödemeler gündeme gelebilir. Finansal açıdan yarım kalmış bir işlem, tamamlanıyor olacaktır. İş başvurusu yapılmış, henüz cevap gelmemiş ise; olumlu cevap yani işbaşı haberi gelebilir.

21 Mart, Venüs Koç

Kendinizi her zaman olduğunuzdan fazla çekici ve güzel hissedebilir, güzellik ve estetikle ilgili adımlar atabilirsiniz. İmaj değişimi, saç rengi ya da kesimi değişimi, giyim alış verişi gibi faaliyetlerde bulunma isteğiniz artabilir. Tüm bu işlemler için 15 Nisan yani Venüs Boğa'yı beklemeniz daha doğru bir karar olacaktır.



BOĞA BURCU:

4 Mart, Mars İkizler Burcunda (23 Nisan'a kadar)

Sahip olduklarınız, para ve maddi kaynaklar, doğal yetenekler alanınızda etkin olacağı için, para kazanma ve harcama konusunda kararsız hissedebilirsiniz. Ev alma, araba alma isteği içinde iken olağandan fazla kararsızlık yaşayabilirsiniz. Bütçenizi aşan ya da zorlayan alışverişlerden kaçınmakta fayda var.

13 Mart, Balık Yeni Ayı

Arkadaşlar, sosyal çevre ve toplum içinde kendinizi yalnız ve anlaşılmıyor hissedebilirsiniz. Dünyaya ve geleceğe dair "anlatamadığınız fikirlerinizle", sosyal çevrenizdeki kişilerin ne denli farklı düşündükleri ile yüzleşebilir ve kendinizi bu dünyaya ait olmama hissinde bulabilirsiniz.

Bu dönem atılım yapmak istediğiniz alanlarda boy gösterme ve fark atma şansınız olacaktır. Tek bir şartla; her ne yapıyorsanız, işin içinde mutlaka biraz duygu, derinlik ve sanatsallık olmalı...

16 Mart, Merkür Balık 

Sosyal çevrenin, sizin için uygunluğunu sorgulamaya başlamışken; yepyeni insanlarla tanışabilirsiniz. ortak paydanın sanat ve ruhsallık olacağı yeni ilişkiler geliştirebilirsiniz.

21 Mart, Venüs Koç

Yeni tanıştığınız kişiler, size daha etkileyici görünebilir. Duygularınızı sorgulayarak, bunun bir aşk olup olmadığını düşünebilirsiniz. Bu sorgulama enerjisi ile, sosyal ortamlarda daha sık yer almak ve kendinizi sergileme isteğiniz artacaktır. Zaten temkinli kişilersiniz, ancak duygularınızın kalıcı olacağı konusunda acele karar vermemekte fayda var.





İKİZLER BURCU:

4 Mart, Mars İkizler Burcunda (23 Nisan'a kadar)

Fiziksel olarak enerjiniz artabilir, coşku içinde hissedebilirsiniz. Daha fazla iletişim içinde kalmak, daha fazla bilgi edinmek, daha fazla sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Bu dönem, çevrenize karşı ılıman dil kullanmanızda fayda olacaktır.

13 Mart, Balık Yeni Ayı

İşiniz, kariyeriniz, iş hayatınızla ilgili hassasiyet içeren konular gündeme gelebilir. Yeterince takdir edilmediğiniz hissini yaşayabilirsiniz. 

16 Mart, Merkür Balık 

İş gezileri, iş eğitimi, iş anlaşmaları beklenmedik şekilde gündeminize düşebilir. Yeni bir iş teklifi, transfer teklifi alabilirsiniz.

21 Mart, Venüs Koç

Sosyal ortamlarda daha fazla yer alma ya da yeni sosyal ortamlara dahil olma durumu sonucu, gözlerinizin ışıldadığı bu süreçte, başkalarının dikkatini çeken kişi olabilirsiniz. Spor salonu, sanat galerisi, sosyal etkinlikler gibi alanlarda yer almanız halinde aşk size oldukça yakın olacaktır.

 




YENGEÇ BURCU:

4 Mart, Mars İkizler Burcunda (23 Nisan'a kadar)

Derinlerde yatan korkular, gizli düşmanlıklar, iç dünyanızda etkin olacağı için, kendinizi sorgulamak ve adeta kendinizle tartışma yaşama durumunda kalabilirsiniz. Ruhsal sağlığınız adına, gergin ortam ve kişilerden uzak kalmanızda fayda var.

13 Mart, Balık Yeni Ayı

Geçmişte belki de zorunluluklardan dolayı yarım bırakılan eğitimler gündeminize düşebilir. "Öyle olmasaydı, böyle olurdu" gibi doğrulamalar ve çıkarımlar yapmak yerine, yarım kalanlar adına adım atmak için uygun bir dönem. Harekete geçin, eğitiminizi ve dolayısıyla kendinizi tamamlayın.

16 Mart, Merkür Balık 

Mistik konular, hayata bakışınızı değiştirecek yeni felsefe öğretileri alanınız etkin olacaktır. Yeni bilgiler edinmek isteyeceksiniz. Yurt dışı ile ilgili planlar ya da hayaller içinde iseniz, bunları hayata geçirmek için fırsatlar elde ediyor olacaksınız; gözünüzü açık tutunuz.

21 Mart, Venüs Koç

İşinizle ilgili yeni düzenlemeler yapılması, iş koşullarınızın değişmesi ve güzelleşmesi söz konusu olabilir. Otorite ile iyi ilişkiler içinde kaldığınız sürece, sorunsuz bir süreç. Güzelleşin, güzelleştirin!





ASLAN BURCU:

4 Mart, Mars İkizler Burcunda (23 Nisan'a kadar)

Sosyal çevre ve arkadaşlıklar aracılığıyla fayda sağlamak, iş bulmak, terfi almak gibi konular gündemde olacaktır. Geleceğinizi yeniden şekillendirmeye hazır olun!

13 Mart, Balık Yeni Ayı

Finansal durumunuza katkı sağlayacak olan şey; sizin için duygusal bir bağ ifade eden, belki antika bir eşya, belki atalarınızdan kalan bir tarla ya da ev gibi epeydir var olan, satmaya ve elden çıkarmaya kıyamadığınız bir şeyin satışının gündeme gelmesi olacaktır. Bunu bir ayrılık gibi değil, yenilik için bir adım gibi düşünmelisiniz.

16 Mart, Merkür Balık 

Ortak malların tasarrufu üzerinde anlaşmazlık, kararsızlık yaşanabilir. Siz "satalım" derken, eşiniz ya da kardeşiniz "hayır, dursun" diyebilir. Bu dönem sadece konuşmada kalmaması adına yazılı kayıtlar tutmanızda fayda olacaktır. Aldığınız kararlar için de, sözleşmeli ve imzalı işlerde dikkatli olduğunuz sürece, şans sizden (sizin aklınızdaki fikirden) yana olacaktır.

21 Mart, Venüs Koç

Yapacağınız seyahatler ya da sanal seyahatler, sanal ortamda siteler arasında gezinmek yoluyla aşkı bulmanız, aşka rastlamanız mümkün. Kendinizi kapatmaktan vazgeçin, açılın!




BAŞAK BURCU:

4 Mart, Mars İkizler Burcunda (23 Nisan'a kadar)

Nisan sonuna kadar yoğun çalışma temposu içinde olabilirsiniz. Hem zihniniz, hem de elleriniz ve bedeniniz fazlaca yorulabilir. Arada dinlemek, mola vermek isteyebilirsiniz. Bu tempo nedeniyle, iş ya da sektör değişimi kararı alabilirsiniz. Bu karar için Nisan sonunu beklemenizde fayda olacaktır. Çalışma halinde iken, kullandığınız dile özen göstermeye dikkat ediniz.

13 Mart, Balık Yeni Ayı

İş ortağınız, eşiniz, birlikte hareket ettiğiniz kişiler tarafından yeterince anlaşılmadığınızı hissedebilirsiniz. Olaylara yön veren kişi olmaya çalışmadığınız sürece, bu dönem yenilikler ve başlangıçlar için uygun bir dönem olacaktır.

16 Mart, Merkür Balık 

İkili ilişkilerinizi sorgulayacağınız, size uygunluğu üzerinde kafa yoracağınız bir dönem. Yeni teklifler alabilirsiniz ancak zihniniz bu kadar dolu iken, sağlıklı değerlendirme yapmanız pek mümkün görünmüyor. Sakinleşmeli, duygusal kararlar vermemelisiniz.

21 Mart, Venüs Koç

Geri dönmeyen alacaklar, miraslar, uzun zamandır onay bekleyen krediler gibi alanlarda olumlu gelişmeler üstelik hız kazanarak gündeme geliyor olacaktır. Eşin gelirinin artması, evinize dışarıdan aniden para gelmesi, şaşırtıcı ama güzel gelişmeler söz konusu.

Akraba ilişkilerinde düzelmeler, barışmalar, buluşmalar olabilir.



TERAZİ BURCU:

4 Mart, Mars İkizler Burcunda (23 Nisan'a kadar)

Uzun zamandır duraksama halinde hissettiğiniz eğitim hayatınız, fazlasıyla aktive oluyor. Kendinizi yayılmış ve umutsuzca bırakmış hissederken şimdi, bir anda koşturmacalı, bolca sınavların verileceği günlere hazırlayın. Aynı anda birden fazla alanda bilgi sahibi olmaya çalışmak, her yere yetişmek gibi telaşlarınız gündeminizde olacaktır.

13 Mart, Balık Yeni Ayı

Uğruna hizmet ettiğiniz, memnun etmek için çaba sarf ettiğiniz kişiler tarafından anlaşılmadığınız hissine kapılabilirsiniz. 

İşiniz ve hizmetleriniz konusunda güncelleme yapmak, yeni ve daha dengeli program oluşturmak için uygun bir süreç olacaktır. Sızlanmayıp, harekete geçin!

16 Mart, Merkür Balık 

İş yükünüzü hafifletme kararı alabilir, biraz tembellik yapma isteği duyabilirsiniz. Rehavete kapılma olasılığınız yüksek. Tepkisel rehavetten kaçınmalısınız. Bu dönem işiniz ve sorumluluklarınızla ilgili, güzel gelişmeler yaşanacaktır.

21 Mart, Venüs Koç

Sonucu beklenen davalar, atılmayan ve ertelenen imzalı işler için, yıldırım hızında gelişmeler söz konusu olacaktır. Eş, ortak, ikili ilişkilerde gergin enerjiden kaçınmakta fayda var. Uzlaşı çabasında olmalı, konuşarak anlaşmayı hedeflemelisiniz.




AKREP BURCU:

4 Mart, Mars İkizler Burcunda (23 Nisan'a kadar)

Ortak kaynaklar, miras, geri dönmeyen alacaklar konusunda başkaları tarafından yeterince ve doğru anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz. Kararsızlık ve fikir ayrışmaları görülebilir.

13 Mart, Balık Yeni Ayı

Flört ilişkilerinde, ebeveyn-çocuk ilişkilerinde duygusallıklar ve alınganlıklar içeren bir dönem. Sözlü iletişim yerine, gözlü iletişim kullanılabilir. Duyguların saklanması, küsme, içine kapanma gibi etkiler söz konusu. 

Bu dönem risk alarak yapacağınız atılımlarda başarılı olma yolunuz açık. Belki de uzun süredir şans oyunları oynamıyordunuz. Şimdi bu alanlardan gelir elde etmeniz söz konusu.

16 Mart, Merkür Balık 

Partner ya da ebeveyn-çocuk ilişkilerinde toparlanma, hayata aynı pencereden bakma ve uzlaşma söz konusu olacaktır. Birlikte yapılacak faaliyetler, ruha iyi gelecek çalışmalar ya da sanatsal aktiviteler, sürecin olumlu ilerlemesine katkı sağlayacaktır. Birlikte çizim yapmak, boyama yapmak, hayal gücü ve yaratıcılık gerektiren işler yapmak sizin de ruhunuza iyi gelecektir.

21 Mart, Venüs Koç

İş hayatında özellikle kadınlarla ilgili yeni gelişmeler ve düzenlemeler olabilir. Uzun zamandır beklenen terfi, maaş artışı gibi gelişmeleri, beklenmedik bir şekilde yaşıyor olabilirsiniz. İş ve işe yakın çevrelerden, gönül ilişkisi yaşamak için şartlar uygun.



YAY BURCU:

4 Mart, Mars İkizler Burcunda (23 Nisan'a kadar)

İkili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar ilgili sorgulama yapabileceğiniz ya da iki seçenek arasında kalmış gibi hissedebileceğiniz bir dönem. Kararsızlığınız ikili ilişkilerde ortaya çıkacaktır. Nisan sonuna kadar bur sorgulama içinde olabilirsiniz. Yeterince düşünmeden karar verme olasılığınız var.

13 Mart, Balık Yeni Ayı

Aile bireylerinizin sizi yeterince anlamadığını düşünüyor olabilirsiniz. Kimsenin memnun olmadığı gelişmeler içinde küskün, durgun, geri planda kalmış gibi olabilirsiniz.

Ev değişimi, dekorasyon değişimi, yaşanılan yerin değişimi gibi güzel gelişmeler söz konusu olacaktır. Bu konuda adım atmak için doğru zaman. Köşede durup, olanları izlemek yerine; harekete geçin ve yön veren olunuz!

16 Mart, Merkür Balık 

Evle ilgili alma-satma, dekor değiştirme, şehir değiştirme konularında çokça araştırma yapma durumu söz konusu olacaktır. Ana fikirden uzaklaşmamaya çalışın. Detaylarda boğulurken, bu değişim fikrinden uzaklaşabilirsiniz.

21 Mart, Venüs Koç

Yalnızlığı hissedenler için, aniden belirecek bir flört ilişkisi. Çocuk sahibi kişiler için, çocuğu ile ilgili güzel gelişmeler, sürprizler. Evli ve birlikteliği olanlar için, ortak faaliyetler ve hobilerle keyif almak. İş beklentisi olanlar için, eğlence sektörü adına güzel gelişmeler söz konusu olacaktır.




OĞLAK BURCU:

4 Mart, Mars İkizler Burcunda (23 Nisan'a kadar)

Sorumluluklar, görev ve çalışmalar alanında etkin olacağı için; kendinizden aşağıda gördükleriniz ile iletişimde dikkatli ve hassas olmalısınız. Kullandığınız dil ve tavır ile kırıcı, tepeden bakan kişi gibi algılanabilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden kişiler, birden fazla alanda dağılmalar yaşayabilir.

13 Mart, Balık Yeni Ayı

Yakın çevre, konu komşu, akrabalarla ilişkilerinizde yeterince anlaşılmadığınızı hissedebilirsiniz. İçe atılan tavırlar, küsmeler yaşanabilir. 

Kardeşlerle, ortaklı işlerde şans sizden yana olacaktır.

16 Mart, Merkür Balık 

Hiç olmadığınız kadar romantik, hassas, duygusal hissedebilir ve hislerinizi yazıya dökme isteği içinde olabilirsiniz. Bu dönem, yazma kabiliyetiniz ortaya çıkacaktır. Hayal gücünüz ile ortaya harika işler çıkartabilirsiniz. 

21 Mart, Venüs Koç

Eviniz güzelleşiyor. Evinizin içine huzur ve bereket doluyor gibi hissedebilirsiniz. Aile olarak bir arada olmak, birbirinizden güç almak söz konusu olacaktır. Aile aracılığıyla yapılan tanıştırmalar, aile ile yapılan ziyaretlerde yeni birileriyle tanışmalar gündeminizde olacaktır. 




KOVA BURCU:

4 Mart, Mars İkizler Burcunda (23 Nisan'a kadar)

Flörtler, aşk ilişkileri konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz Ebeveyn-çocuk ilişkilerinde, nasıl davranması gerektiğini bilememe, kararsız kalma durumları yaşanabilir. Hobilerle uğraşma kararı alıp, aynı anda pek çok hobiye başlanabilir; hiçbiri bitmeyebilir.

13 Mart, Balık Yeni Ayı

Parasal konularda yanlış tavırlar sergilemiş olabilirsiniz. Gereksiz harcamalar, vaatlerde  bulunmuş olabilirsiniz. 

Bu dönem paraya ve maddiyata bakışınızı sorgulatacak ve değiştirecek güzel gelişmeler sizinle olacaktır. Yeter ki, geçmişte yaptıklarınıza takılı kalmayın, geleceğe odaklanın!

16 Mart, Merkür Balık 

Daha fazla para kazanmak, farklı yollardan para kazanmak, kısa sürede para kazanmak gibi çılgın projeler içeren düşünceler zihninizde yer tutuyor olacaktır. İlerleme ve adım atma, harekete geçme konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Her ne kadar çoğulcu olsa da, iç sesiniz ve sanatsal fikirleriniz size yol gösterici olacaktır.

21 Mart, Venüs Koç

İhmal ettiğiniz yakın çevre, arkadaş, kuzen gibi kişilerle yeniden bir araya geliyor ve keyifli vakitler geçiriyor olacaksınız. Birlikte fikir alışverişi yapmak, uzlaşı sağlamak ve özlem gidermek size çok iyi gelecektir. Kısa yolculuklar, ziyaret temalı geziler, iş anlaşmaları gündeminizde olacak. 



BALIK BURCU:

4 Mart, Mars İkizler Burcunda (23 Nisan'a kadar)

Aile, yuvanız alanında etkin olacağı için; eş, çocuklar, anne baba ilişkilerinde gerginlikler söz konusu olabilir. Kırıcı sözlerden kaçınmanızda fayda var. bu dönem beklenmedik misafirler olabilir. 


13 Mart, Balık Yeni Ayı

Kendinizle ilgili, görünümünüz ve dışarıya yansıttığınız duruşunuzla ilgili yeni kararlar alabilir, değişimlere gidebilirsiniz.

Beklenmedik, güzel girişimler için yolunuz açık. Yeter ki, Kendinize güvenli duruşunuzu sergileyin.

16 Mart, Merkür Balık 

Hayatınıza yeni bir yön verme isteği içinde olabilir, duygusal kararlar alabilirsiniz.

Yolunuzu çizmek konusunda kararsız, birden fazla seçenek yüzünden zihin karmaşası yaşamanız olasıdır. Önemli olan bu kararı almış olmanız, kendinizi yenilemek ve yeni alanlara geçmek için bu şansı değerlendirin.

21 Mart, Venüs Koç

Para evinizde yaşanacak güzellikler söz konusu olacaktır. Yeni ve farklı gelir kapıları, kabul gören iş başvuruları, ek gelirler gibi mali durumda hareketlilik görülüyor. Her ne yapıyorsanız, duygularınızı ve yaratıcı yönünüzü eklemeyi ihmal etmeyin. İş ve iş çevresinden gelecek aşk haberlerine hazır olun!


HUNİLERİNİZE VE IŞILTINIZA SAHİP ÇIKIN!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR