Bu Blogda Ara

11 Mart 2021 Perşembe

ASTROLOJİDE EV HALİ

Bildiğiniz gibi doğum haritaları bizlere sahip olduğumuz potansiyelleri ve riskleri gösterir.

Hayata bakışımızı, algılama biçimimizi ve dışarıya yansıttıklarımızı gösterir.

Doğum haritası sadece insanlar için değil;

Evcil hayvanların doğum günü, herhangi bir olayın başladığı an (örneğin şirketinizin kuruluş haritası ya da evlilik tarihiniz ile başlayan evlilik haritası) içinde hazırlanabilir.

Sizlere bugün doğum haritaları üzerinden bambaşka bir ip ucu vermek istiyorum.

Nasıl bir ev sahibi olduğunuz, nasıl bir ev sakini olduğunuz doğum haritalarınızda gizli...


Evinizin içinde hangi konular, (doğum haritasında) hangi evlerde gösterilir?

1.EV evin dış cephesi, dış görünümü, başkalarının gözünde sizin eviniz.

2.EV evinizin giriş kapısı, korumak istediğiniz hayatın başlangıcı.

3.EV evinizde misafir kabul ettiğiniz alan, salon.

4.EV mutfağınız, kileriniz, buzdolabınız, mutfak yetkinliği ve kapasiteniz.

5.EV çocuklarınızın odası, çocuklarınızla eğlenme / vakit geçirme tarzınız.

6.EV varsa evcil hayvanınızla ilişkiniz, yoksa çocuklarınızı disipline etme şekliniz.

7.EV eşinizle ilişkinizde dışarıya yansıttığınız tavır ve tutumlarınız.

8.EV yatak odanız, mahreminiz, cinsel hayatınız.

9.EV Varsa balkon, teras gibi alanlardan kurduğunuz yakın komşu ilişkileriniz.

10.EV Evinizin her alanında varlık gösterebilecek yakınlarınız, akrabalarınız.

11.EV Kalıcı misafirleriniz için sunduğunuz imkanlar (yeme-içme, konaklama) ve beklentileriniz. 

12.EV Evin genel psikolojisi, enerjisi, acil soruna dönüşecek gizli potansiyeller.

Bu projeksiyonda gezegenler değil, evlerin giriş sahipleri (burçlar) önem taşır.

Ay ve Güneş (yani ışıklar) sizin iç ve dış psikolojinizi gösterir.

Ay; ev içinde nasıl biri olduğunuzu, önem verdiğiniz konuları, sakladığınız duyguları

Güneş; (içeride ya da dışarıda) parladığınız alanı gösterir.

Örnekteki harita üzerinden, anlattıklarımı ete kemiğe büründürelim.

1.evi Akrep Burcu olan kişinin; evine girebilen kişi gerçekten değer verdiği, güvendiği kişiler olacaktır. Çünkü aslında evini herkesle paylaşmak istemez. Onun sahip olduklarıyla övünmek gibi bir kaygısı yoktur. Hatta evinin değeri hakkında ya konuşmaz, ya da eksik söyler.

2.evi Akrep Burcu ve kıstırılmış Yay Burcu olan kişinin; kapısı çaldığında temkinlidir, kendisini sürekli güvende hissetmek istediği için, kapısını çalan kişi tanıdığı bile olsa, hemen buyur etmez. Çat kapı gelmiş ise "keşke daha önceden bir arasaydın" gibi söz ve tavırlarla içeri alır. Yay enerjisiyle, patavatsızca konuşabilir. Evinin temizliğinin yetersizliği üzerinden, kendisiyle dalga geçebilir. Ama her koşulda o kişi artık evindedir. Buyur eder, misafiridir.

3.evi Oğlak Burcu olan kişinin; salonu ya da misafirini kabul edeceği alan derli toplu, antika denilebilecek (anılar içeren) eşyaları olan, misafirlik kuralları olan ve uygulayan, iyi ağırlama yükümlülüğü hisseden kişi olacaktır. Misafire karşı saygın bir tutum içinde olmalıdır ve onu memnun etmek için sunabileceklerini gözden geçirmelidir.

4.evi Kova Burcu olan kişinin; mutfağı ilginç bir tasarımda olabilir. Pişirdiği yemekler, tariflerde yer almasa da sıra dışı ve değişik malzemelerin birleştirilmesine dayalı, füzyon mutfak tarzında, anlık uydurma ile yapılan, görünümü de tadı da güzel olan yemekler olacaktır. Kilerinde ve buzdolabında, nerede kullanılacağı merak uyandıran sıra dışı ürünler olabilir. 

5.evi Balık Burcu olan kişinin; çocuklarıyla ilişkisi duygusallık içerir. Birden fazla çocuğu olabilir. Çocuğunun odasını, ona ait anılarla, boyamalarla donatmış olabilir. Çocuğuna masal anlatmayı seven bir ebeveyndir. Ona hayal dünyasını canlı tutacak şekilde yaklaşır, gerçeklerden kopuk bir dünya inşa edebilir.

6.Evi Koç Burcu olan kişinin; varsa evcil hayvanları sağlıklı olur; kilo sorunu olmaz. Hareket halinde olmalarını önemser; onlarla aktivite yapmayı, yürüyüşe veya koşuya çıkartmayı ihmal etmez. Evcil hayvan sahibi değilse; çocuklarının da spor yapan ya da sağlıklı beslenme ile vücut direncini koruyan kişiler olmasını hedefler. Obezite ile savaşır.

7.Evi Boğa Burcu olan kişinin; (Güneş'i de bu evde) Evliliği, eşi ile dikkat çeken, konuşulan biridir. Birbirlerine duydukları sevgi, dışarıdaki kişiler tarafından övgü alır. Saygı ve sevgide kusur etmez, saf sevgiyi dış dünyaya (kontrol ve korunaklı bir şekilde) aktarabilirler. Yan yana geldiklerinde, yıkılmaz duvar gibi dururlar.

8.Evi Boğa burcu ve kıstırılmış İkizler Burcu olan kişinin; cinselliğe bakışında öncelik tensel temastır. Bu beklentisi karşılandığında, İkizler enerjisi açığa çıkar. Hem eğlenceli, hem macera sever bir cinsel hayatları olur. Birlikte keyif almayı ve sonunda gülmeyi önemser. 

9.Evi Yengeç Burcu olan kişinin; komşu ilişkileri duygusaldır. Onların ihtiyaçlarını gidermeyi önemser. Yardımsever olur (anısı olmayan) eşyalarını onlarla paylaşır. Komşularının sorunları ile empati kurar, onları dinler. 

10.Evi Aslan Burcu olan kişinin; evine gelen, konaklayan, çat kapı gelme özgürlüğüne sahip kişilere (akrabalar, ebeveyn ve kardeşler, kuzen, çok yakın arkadaşlar) karşı tavrı aslan gibidir. Eli açık, cömert, her zaman en iyi halini göstermek isteyen ve gösterişli sunumlarla sofralar kuran, güzel sözlerle övgü almayı hak eden tavırlar içinde olan kişidir. Her ne kadar imkanlarını sonuna kadar sunmuş olsa da, evinin düzeni konusunda hassas davranır. Düzenine müdahale edilmesine izin vermez. "Burası benim" derken, pençelerini gösterebilir.

11.Evi Başak Burcu olan kişinin; (Ay'ı bu evde) yatılı misafirlerinden beklentisi temizlik, düzendir. Bu beklentisini dışarıya yansıtma konusunda çekingen davranır. Misafirlerine temiz bir ortam hazırlar. Düzenli öğünler ile ikram ve servis yapar. Evinin belirli bir düzen içinde olmasını önemser. Temiz, aradığı şeyi bulabileceği düzeni ve bu düzenin sürekliliğini önemser. Ancak bu tavrını, ev içindeki diğer aile bireylerinden bile saklayabilir. Yatılı misafirleri gider gitmez, temizliğe girişir.

12.Evi Terazi Burcu olan kişinin; evinin enerjisini dengede tutma isteği olur. Beklenmedik sorunlarla karşılaşmamak adına, evinin bakım gerektiren işlerini vaktinde yaptırır. Sorunlarla uğraşmaktan hoşlanmaz, sorun çıkmamasını hedefler. Ev sakinleri içinde dengeyi sağlamaya çalışan kişi olur.


Bu bilgiler ışığında,

Siz evinizde nasıl birisiniz?

HUNİLERİNİZE VE IŞILTINIZA SAHİP ÇIKIN!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR