Bu Blogda Ara

9 Mart 2021 Salı

HÜLYALI GÜNLER (11 MART - 13 MART - 14 MART 2021)






11 MART GÜNEŞ&NEPTÜN KAVUŞUMU

Balık Burcu'nun 20*sinde gerçekleşen bu kavuşum; İlahi bir enerji ile gökyüzünden size çağrı yapıyor olabilir. Bu çağrıya; dua, meditasyon, şükür enerjisi ile karşılık vermek için oldukça uygun zamanlar. Bu etki boyunca; etrafınıza dikkatlice bakmanızı, işaret kabul edilebilecek göstergeleri kaçırmamanızı tavsiye ederim. Çünkü gökten işaret yağacak. "Yolumu çizemiyorum, Ne yapmam gerek bilemiyorum?" gibi kafa karışıklığına, kararsızlıklara cevap olacak nitelikte etkiler var. İç sesinizin yükseleceği, rüyalarınızın daha da gerçekçi olacağı, haberci rüyaların görüleceği, yol gösterici etkiler var bu kavuşum açısında...

Hayal kurmak güzel; gerçekleşirse daha da güzel elbette. Ancak bu etkinin olumsuz yönlerini de es geçmemek adına uyarmalıyım; Bilmediğiniz alanlarda yatırım kararı almayın. Özellikle 14 Mart'ta Güneş&Neptün kavuşumuna dahil olacak olan Venüs'ün de vereceği enerji, yatırım ve parasal konularda yanılgılara neden olabilir. Kripto para, Bitcoin ve türevleri ile ilgili bolca haberler duyulabilir. Aşık olduğunuzu zannedip, kurban psikolojisine girebilirsiniz.

16 Mart'ta Merkür'ün de Balık Burcu'na geçişiyle; dolandırıcılardan gelen mesajlar, aramalar ve çokkk kazandıran teklifler artacaktır. Aklınızı uyanık, kalbinizi hayalde tutmakta fayda var.

Hayallerin peşinden giderken, hayal kırıklığı ile kalakalmak olası...

Bu enerjiyi sağlıklı kullanmak; dua, şükür, ilham perisini dinlemek, işaretleri izlemek ile olacaktır.


13 MART BALIK BURCUNDA YENİ AY 

Bu Yeni Ay; başka türlü bir Yeni ay. Venüs & Neptün kavuşumlu bu Yeni Ay'da hayallerin peşinden gitmek, aşkla yapılan işlere başlangıçlar yapmak, güzellik ve kadınlarla ilgili projeleri başlatmak adına çok verimli bir enerjiye sahip. Hayır işleri, ruhsal aydınlanma adına çalışmalar yapmak ve bu yolda ilk adımı atmak adına da doğru kullanımda olacaktır. Yogaya başlamak, kişisel gelişim adına çalışmalara başlamak için de uygun dönem... Aklınızda her zaman olan hayali, hayata geçirmek adına ilk adımı bu günlerde "hayır enerjisi" ile atabilirsiniz.


14 MART VENÜS&NEPTÜN KAVUŞUMU

Romantizmin tavan yapacağı bir açı. Barışma, affetme, evlilik kararı almak hatta evlenmek, yeni aşklara yelken açmak için akışa bırakmak yeterli olacaktır. Evlilik ve ilişki içinde olanların da, romantizmi iliklerine kadar hissedeceği bir etki...

Güneş&Neptün kavuşumuna ekstra etki sağlayacak bu etki ile, gizli ilişkilere meyil, aşık olma isteği ve olduğunu düşünme hissi ile uygun olmayan ilişkilere kapılma olasılığı da söz konusu...

Artan merhamet duygusu ile, duygusal sömürüye açık olacağımızı da söylemeliyim.


Bu bahsettiğim etkileri 1 hafta süresince en yoğun hissedecekler;

*Doğum haritasında, 20-21* Balık Burcu olanlar, 

*Balık Burcunun bulunduğu ev konuları, (Herkes için)

*Değişken Burçlar (İkizler Burcu, Başak Burcu, Yay Burcu) 

ve değişken burçlarda yer alan ev konuları,

*1979-1980 doğumlular; hayallere fazla kapılma olasılığı 


Ülke & Dünya etkileri

* Sanatsal gücün, ilhamın artacağı bu enerji ile sanat dünyası;

özellikle sinema sektöründen, ses getiren olaylar duyulabilir. Bu, ünlü birinin hayatına son vermesi / verilmesi gibi bir durum da olabilir.

* Kadınlarla ilgili belirsizlikler içeren konular, sözleşmeler bolca konuşulabilir.

*Kandırma, aldanma, oyalama enerjisi yükseleceği için, ses getiren dolandırılma hikayeleri yüzeye çıkabilir. Algı yönetimi ile bakış açısı değiştirme çabaları yüzeye çıkabilir.

*Neptün sıvılarla ilişkili olduğu için; deniz çekilmesi / yükselmesi, deniz yolculukları ile ilgili haberler gündemde olabilir.

*Neptün bağımlılıklarla ilişkili olduğu için; alkol satışları, alkol ve uyuşturucu kullanımına bağlı olumsuzluk içeren haberler olabilir.


Aşk, ilahi aşk, aydınlanma, dua, zikir, mantra, meditasyon...

Size iyi gelecek olan ne varsa; size güzellikle gelmesini dilerim.


HUNİLERİNİZE VE IŞILTINIZA SAHİP ÇIKIN!


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR