Bu Blogda Ara

3 Eylül 2021 Cuma

EYLÜL 2021 BURÇ YORUMLARI

 



KOÇ BURCU:

7 Eylül Başak Yeni ayı –

Yeni Ay 6.evinizde (Günlük rutin, hastalık-sağlık, sorumluluklar, evcil hayvanlar) gerçekleşiyor. Bu konular üzerinde yeni bir disiplin geliştirebilir, değişime gidebilirsiniz. Süregelen sağlık sorunları  (varsa) ile ilgili farklı bir yöntem izleme kararı alabilir, kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

İş ve ilişkiler konusunda; sosyal çevreniz aracılığı ile size sunulan fırsatları değerlendirmelisiniz. Tanıştırma, iş önerisi gibi durumlar olumlu sonuçlanacaktır.

Isıya, sıcağa dayalı kazalara (Eylül süresince) dikkat!

 

13 Eylül Ay & Neptün kare –

Uzaklarla ilgili kafa karışıklığı yaşayabilir, karamsar hissedebilirsiniz. Haber beklediğiniz konularda “duraklama” enerjisini fark edebilirsiniz. Ama bu durumun geçici olduğunu unutmayın!

 

21 Eylül Balık Dolunayı –

Dolunay enerjisi “hayaller ve gerçekler” temaları üzerinde etkili. Uzun süredir aklınızda olup, adım atmaya cesaret edemediğiniz konularda şimdi adım atabileceksiniz. Elementler de sizi destekliyor. Çekingen olmadığınız sürece, hayallerinize yoğunlaşabilir ve başarıyı elde edebilirsiniz. Projeleriniz, hobileriniz hem kazanca hem de keyifli sorumluluklara dönüşebilir.

 

22 Eylül Güneş Terazi –

Terazi Güneş, “gelecek noktası ve şans noktası”na sekstil yapıyor. Uyum ve denge sayesinde, geriyedönük hakların tazmini söz konusu olacaktır. Miras, deam eden davalar gibi alanlar da şanslısınız. Eski eş, eski sevgili gibi geride bıraktığınız kişiler de birden “iyimser” bir hava ile ortaya çıkabilir.

 

 



BOĞA BURCU:

7 Eylül Başak Yeni ayı – Yeni Ay 5.evinizde (Aşk ilişkileri, çocuk konuları, şans ve riskler)  gerçekleşiyor. Bu konular üzerinde yeni bir disiplin geliştirebilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Yürütmekte zorlandığınız ilişkiniz varsa, bu süreçte ufak tefek şeylere takılı kalarak, yoktan bahanelerle ilişkinizi sonlandırabilirsiniz.

Çocuk sahibi olma konusunda titiz araştırmalar sonucunda, size en uygun olan seçeneği bulabilir, adım atabilirsiniz.

Analiz gerektiren şans oyunlarında da başarı sağlarsınız.

 

13 Eylül Ay & Neptün kare –

Annenizin  ani beliren rahatsızlığı gündeme gelebilir. Miras gibi paylaşımlı mallar konusunda kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz.

 

21 Eylül Balık Dolunayı –

“Arkadaş mıyız, sevgili miyiz?” gibi bir ikilem içindeyseniz, bu dolunay ile gerçekler ortaya çıkacaktır. Gerçeklerle yüzleşmeye hazırsanız, işaretleri alabilirsiniz.

Sosyal çevreniz aracılığı ile destek almanız hatta yeni bir sosyal çevreye dahil olmanız söz konusu...

 

22 Eylül Güneş Terazi –

Ruhunuza hitap edecek yenilikler size akıyor. “İşte bu!”diyeceğiniz, sıradışı, ilginç deneyimlere hazır olun!

 



İKİZLER BURCU:

7 Eylül Başak Yeni ayı –

Yeni Ay 4.evinizde (Aile, yuva, kökler, aile işi, ebeveynler) gerçekleşiyor. Bu konular üzerinde yeni bir disiplin geliştirebilir, değişime gidebilirsiniz. Ebeveyn ilişkilerinizi gözden geçirme gereği duyabilirsiniz. Fazla bağlılık söz konusu ise, size uygulanan yaptırımlar varsa bunları fark edebilirsiniz.

Bu süreçte yeni bir eve taşınmak, belki yeni ve farklı bir şehre taşınmak gibi fikirler de zihninizde dolaşır. Emlak  arama sitelerinde bolca gezinerek araştırma halinde olabilirsiniz.

 

13 Eylül Ay & Neptün kare –

Yakınlığını hissedemediğiniz bir ilişki ile ilgili kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Sürüncemede kalmak, sizi rahatsız edebilir.

 

21 Eylül Balık Dolunayı –

Baba ve baba ile ilişkili konularda “net karar” verme halinde olursunuz. Mesleki anlamda kararsızlık yaşıyorsanız, sizin için en sağlıklı olan kararı verebileceksiniz. Hisleriniz, sizi doğru yönlendirecektir.

 

22 Eylül Güneş Terazi –

Aklınıza gelen ani bir fikir ya da rüyalarınız aracılığı ile, geleceğinize giden yolu keşfedebilir ve adeta aydınlanma yaşayabilirsiniz.

 




YENGEÇ BURCU: (Ayın hunilisi)

7 Eylül Başak Yeni ayı –

Yeni Ay 3.evinizde (Yakın çevre, kardeş-kuzen-yaşıtlar, eğitim, araçlar ve trafik) Bu konular üzerinde yeni bir disiplin geliştirebilir, değişime gidebilirsiniz. Araç satın almak için detaylı araştırma isteğine kapılabilirsiniz.

Kardeş / kuzen ilişkilerinde; bazı tavırlardan dolayı alınganlık yapıyor olsanız da kopma yaşamazsınız.

Yeni bir eğitim almak için uygun zaman, değerlendirebilirsiniz.

 

13 Eylül Ay & Neptün kare –

İşinizin sağlamlığı, kalıcılığı hakkında tereddütlü olabilir, karamsarlık yaşayabilirsiniz. Bunun bir yanılsama olduğunu unutmayınız.

 

21 Eylül Balık Dolunayı –

Komşu / uzak akraba gibi, çok yakın olmayan iletişimlerinizde duygusal uzaklaşmalar yaşayabilirsiniz. Temizlik malzemeleri dahil, tüm sıvılarla ilişkili tehlikeler konusunda dikkat!

 

22 Eylül Güneş Terazi –

Baba ya da eril figürlerle mücadele içinde olabilirsiniz. Ani gelişen mali sorunlar olabilir.

 



ASLAN BURCU:

7 Eylül Başak Yeni ayı –

Yeni Ay 2.evinizde (Sahip olduğunuz değerler, para, yetenekler, genetik miras) gerçekleşiyor. Bu konular üzerinde yeni bir disiplin geliştirebilir, değişime gidebilirsiniz.

Ailenize ait ev-arsa-araba gibi ya da değerli takılar gibi yatırım araçlarında söz sahibi olmak isteyebilirsiniz. Kararsız kaldığınız alım-satım işlerinde, etraflıca araştırma yaparak karar alabilirsiniz.

Yetenekleriniz, hobileriniz ile para kazanabilme şansını da hissediyor olacaksınız.

 

13 Eylül Ay & Neptün kare –

Anne-çocuk iletişiminde birbirini anlayamama hali olabilir. Farklı dillerden konuşuyor gibi olabilirsiniz.

 

21 Eylül Balık Dolunayı –

Mücadelesini verdiğiniz mali girişimlerde, tamamlanma hali ve başarı söz konusu...

İş başvurusu yapmak, kalıcı adımlar atmak adına uygun zaman...

 

22 Eylül Güneş Terazi –

İletişiminiz ılımlı hale geliyor. Geçimşte dargınlık yaşadığınız kişilerle uzlaşma, barışma, yeniden bir araya gelme ve ortak çıkarlar geliştirme durumları söz konusu olabilir.

 



BAŞAK BURCU:

7 Eylül Başak Yeni ayı –

Yeni Ay 1.evinizde (Benlik, dış görünüm, imaj, beden sağlığı) Bu konular üzerinde yeni bir disiplin geliştirebilir, değişime gidebilirsiniz. Sizin burcunuzda gerçekleşen yeni ay sayesinde, görünüm değişimi yapabilirsiniz. Kişisel gelişim çalışmalarına katılabilirsiniz. Tamamen sizi ilgilendiren yeni ve uygulanabilir kararlar alabilirsiniz.

Bekarsanız, yeni bir ilişkiyi “daha doğru, daha net” değerlendirme şansınız var.

Evli iseniz, ilişkinizin tolere edilebilecek sorunlarını görmezden gelme kararı alabilirsiniz.

 

13 Eylül Ay & Neptün kare –

Anne ya da kadın akrabalar ile, eskiye dayalı konuların gündeme gelmesi. Sonuca varmayan konuşmalar ile akıl bulanıklığı...

 

21 Eylül Balık Dolunayı –

Evlilik hayatı, özel hayat ve kendi kimliğinizle (görünüm dahil) ilgili sağlıklı kararlar alma halinde olacaksınız. “Bu seçenekler bana uygun mu?” sorusunun cevabını net olarak alabileceksiniz.

 

22 Eylül Güneş Terazi – Mali konularda yüzünüz gülüyor. İletişime ve el becerisine dayalı iş alanlarında oldukça şanslısınız.

 




TERAZİ BURCU:

7 Eylül Başak Yeni ayı –

Yeni Ay 12.evinizde (saklı kalanlar, sırlar, gizlenenler, psikolojik alt yapı) gerçekleşiyor. Bu konular üzerinde yeni bir disiplin geliştirebilir, değişime gidebilirsiniz.

Başkalarını memnun etmek adına bugüne dek sakladığınız ve yük olarak gördüğünüz sırlar varsa, artık bunlar ortaya dökülebilir.

Hayalleriniz, gizli planlarınız varsa bunların da ortaya dökülme zamanı...

 

13 Eylül Ay & Neptün kare –

Kardeşlerle ortaklaşa yürütülen sorumluluklar konusunda belirsizlik ya da aksama hali söz konusu olabilir. kendinizi bir anda anne-baba sorunları içinde bulabilirsiniz.

 

21 Eylül Balık Dolunayı –

İş başvurusu, sınav gibi sonuç beklenen konularda olumlu cevaplar alabileceksiniz. Emek harcanan her konu için, güzel geri dönüşler söz konusu...

 

22 Eylül Güneş Terazi –

Şimdi sizin sahneye çıkma vaktiniz. Enerjiniz sayesinde parlıyor ve ışıldıyorsunuz. Hayalini kurduğunuz her şeye ulaşmanız kolaylaşıyor. İyi ki doğdunuz Sevgili Terazi!

 




AKREP BURCU:

7 Eylül Başak Yeni ayı –

Yeni Ay 11.evinizde (sosyal çevre, toplumsal hayat, umutlar, idealler) gerçekleşiyor. Bu konular üzerinde yeni bir disiplin geliştirebilir, değişime gidebilirsiniz. Sosyal çevrenizde, arkadaşlık ilişkilerinizde “eleme” yapabilirsiniz, insan detoksuna gidebilirsiniz. Sizin için “fayda” sağlamayan her fikir, her insan, her koşuldan uzaklaşabilirsiniz.

Sosyal medya alanında yapmak istediğiniz projelere başlamak için uygun zaman...

 

13 Eylül Ay & Neptün kare –

Çocuklarla ilgili giderler nedeniyle, gelir-gider hesabınız bu ay şaşabilir. “Nereye gitti bu paralar, anlamadım!” diyebilirsiniz.

 

21 Eylül Balık Dolunayı –

Sağlık konusunda beklediğiniz bir sonuç varsa, içinizi rahatlatacak haberler alıyorsunuz. Sorumluluklarınız, iş yükünüz bu ay artabilir.

 

22 Eylül Güneş Terazi –

Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız aracılığıyla tanışma ya da iş şansları elde edebilirsiniz. Sosyal medya yorumlarında, whatsapp gibi yazışmalarda bu ay dikkatli olunuz.

 



YAY BURCU:

7 Eylül Başak Yeni ayı –

Yeni Ay 10.evinizde (kariyer, iş hayatının zirvesi, üstün kimlik) gerçekleşiyor. Bu konular üzerinde yeni bir disiplin geliştirebilir, değişime gidebilirsiniz.

Terfi, zam, iş değişimi gibi “yenilik” içeren gündeminiz olacaktır. İş değişimi düşünüyorsanız, etraflıca araştırmanızı tavsiye ederim.

Ebeveynlerin sağlık konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

 

13 Eylül Ay & Neptün kare –

Aile içi iletişimde, “kişilik hakları ve sınırlar” konusu gündeminizde olabilir.

 

21 Eylül Balık Dolunayı –

Ev almak-satmak, taşınmak gibi konularda hem istekli hem de şanslı olacaksınız. Duygusal vedalaşmalar ile gözyaşı dökebilirsiniz.

 

22 Eylül Güneş Terazi –

Kalabalık grupların içindesiniz. Dostlarınızın varlığı ile gurur duyma halindesiniz.

 

 



OĞLAK BURCU:

7 Eylül Başak Yeni ayı –

Yeni Ay 9.evinizde (Uzaklar, yabancılar, uzak akrabalar, derin bilgi) gerçekleşiyor. Bu konular üzerinde yeni bir disiplin geliştirebilir, değişime gidebilirsiniz.

Geçmişte yarım kalan ya da içinizde ukte kalan bir eğitim varsa, şimdi o alana yönelebilirsiniz. Teknik bilgi, yabancı dil, el becerisi gerektiren alanlarda kurs, eğitim alabilirsiniz.

Yurtdışı ya da il dışında beklediğiniz haberlerle ilgili, sürpriz gelişmeler olabilir.

 

13 Eylül Ay & Neptün kare –

Kardeş-kuzen gibi kişilerden hiç beklemediğiniz sözleri duyabilirsiniz. Derine gömülmüş anılar, eski defterler ortaya dökülebilir. Anlam veremeyeceğiniz alınganlıklar ile yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.

 

21 Eylül Balık Dolunayı –

Baba (ya da eril akrabalar) aracılığı ile iş bulmak, eş bulmak gibi fırsatlar söz konusu...

Eğitim, kurs, kişisel gelişim gibi konulara fazlaca yoğunlaşmış durumdasınız.

 

22 Eylül Güneş Terazi –

Yeni bir iş, yeni bir hayat adına yolunuz açılıyor. Hadi hayırlısı! Ebeveyn olarak da, evlat olarak da şanslısınız. Güzel haberler sizinle...

 



KOVA BURCU (Ayın hunilisi)

7 Eylül Başak Yeni ayı –

Yeni Ay 8.evinizde (Miras, tazminat, borçlar, ölüm, cinsellik) gerçekleşiyor. Bu konular üzerinde yeni bir disiplin geliştirebilir, değişime gidebilirsiniz. Var olan paranızı, büyütmek adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Unutulan borçların önünüze çıkması söz konusu...

 

13 Eylül Ay & Neptün kare –

Kadın arkadaşlarınız ve onların mali (ya da süregelen ilişki) sorunları sizi boğabilir. Çözüm üretmeye çalışarak yorulmayın; belki de sadece dinliyor olmanız yeterlidir.

 

21 Eylül Balık Dolunayı –

Babanızın (dede, amca dahil erkek akrabalar) sağlığı ile ilgili ani gelişmeler olabilir. Özellikle kronik rahatsızlığı olan yakınlar konusunda dikkat!

 

22 Eylül Güneş Terazi –

Uzaklarda yaşayan akraba ya da iletişimin kısıtlı olduğu kişilerle ilişkiler, hareket kazanıyor. Hızlanıyor.

 



BALIK BURCU:

7 Eylül Başak Yeni ayı –

Yeni Ay 7.evinizde (evlilik, ortaklık, ikili ilişkiler, partner) gerçekleşiyor. Bu konular üzerinde yeni bir disiplin geliştirebilir, değişime gidebilirsiniz.

Evliliğiniz üzerinde süregelen ve göz ardı ettiğiniz konular varsa, şimdi bunları masaya yatırabilir ve “yeni bir yol” çizebilirsiniz. Alındığınız, içinize attığınız eski konular, eski defterler açılacaktır. Kontrolü kaybetmeden, kalıcı ve pratik çözüm arayışında olmalısınız.

 

13 Eylül Ay & Neptün kare –

İşinizin sürekliliği ile ilgili karamsar hissedebilirsiniz. Beklediğiniz alacaklar zamanında gelmediğinde endişelenmeyin. Teknik aksaklıklar bu ay süresince söz konusu...

 

21 Eylül Balık Dolunayı –

Sizin burcunuzda gerçekleşen bu dolunay, atılım yaptığınız her alanda size katkı sağlıyor olacak. Kontrat gibi imzalı işlerde şanslısınız. Uzun vadeli iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Bekarsanız evlilik teklifi alabilirsiniz. Sabrettiğiniz her konunun meyvesini toplama zamanı...

 

22 Eylül Güneş Terazi –

Eşiniz, ortağınız, uzun süreli ilişkiniz ile uzlaşma ve orta yol bulma halindesiniz. Ay içinde dalgalı duygular yaşasanız da, sizin adınıza güzel bir ay...

 

 Hunilerinize ve ışıltınıza sahip çıkın!

 

 

 

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR