Bu Blogda Ara

2 Ekim 2021 Cumartesi

EKİM 2021 BURÇ YORUMLARI

 


KOÇ BURCU:

 

6 Ekim Terazi yeni ayı: Yeni Ay enerjisi, evlilik-ortaklıklar üzerinde etkili oluyor. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, var olan ilişkinizde yeni bir karar ile uyumu yakalayabilirsiniz. Anlaşmalar, devam eden davalar, hukuki süreçler adına da olumlu bir gün. Mücadelesini verdiğiniz ve tatlı dil ile ilerlediğiniz sürece, her işiniz kolaylıkla ilerleyecektir.

 

7 Ekim Venüs Yay burcunda: Öncü burç olmanız nedeniyle, Venüs Yay sizi beklenmeyene doğru götürmek ister. Sonunu planlamadığınız bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Evli ve uzun süreli ilişki içindeyseniz, yanlış anlaşılacağınız sözler sarf edebilirsiniz.

 

20 Ekim Koç Dolunayı: Geçmişte sizi yaralayan konu ve kişilerle ilgili karar alarak, geçmişe sünger çekebilirsiniz. Bazı ilişkilere “tamam” bazı ilişkilere “devam” deme halinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerde karar verme aşamasındasınız. Zararlı alışkanlıklar dahil olmak üzere, kendinizle ilgili yeni bir rutin oluşturma kararı alabilirsiniz.

 

30 Ekim Mars Akrep burcunda: Mars, Yönetici pozisyonu ile size ekstra güç kazandırır. Bir yanınız evliliği / ilişkiyi kurtarmak isterken, diğer yanınız üste çıkmak adına gergin konuşmalara sürükleniyor. Ezici konuşmalarda, ezici tavırlarda bulunmaya yatkınsınız. Merkür Terazi, sizi uzlaşıya davet ediyor.

 





BOĞA BURCU:

6 Ekim Terazi yeni ayı: Yeni Ay enerjisi, günlük rutinler-çalışma hayatı üzerinde etkili oluyor. Tanıdıklar aracılığıyla yeni bir iş potansiyeli açığa çıkabilir. İşyeri ve çalışma koşulları ile ilgili yenilikler, düzenlemeler gündeme gelebilir. Evcil hayvan sahiplenme-tedavi konusu da gündeminizde olabilir.

 

7 Ekim Venüs Yay burcunda: Sabit bir burç olmanız nedeniyle, Venüs Yay size olumlu etki sağlamaz. İlişkinizde birdenbire başlayan kontrol dışı alan, sizi gerebilir. Kabul etmekte zorlanacağınız teklifler alabilirsiniz.

 

20 Ekim Koç Dolunayı: Sezgileriniz güçlenir, geçmiş anılar canlı hale gelir. Sizi üzen kişilere karşı, sakin tavrınızı korumakta zorlanabilirsiniz. Uzun zamandır içinizde tuttuğunuz kelimeler, birdenbire “saldırganca” dışa çıkabilir. Süregelen bir sağlık sorunu varsa, kalıcı çözüm bulunabilir. Evcil hayvanlarınızın sağlığı gündeme gelebilir.

 

30 Ekim Mars Akrep burcunda: Mars, zorlayıcı pozisyonu ile sizi ekstra zorlar. Günlük rutinlerinizde “rahatınızı etkileyecek kadar” hareketliliğiniz artabilir. Empati dilini kullanarak, uzlaşı sağlayabilirsiniz. Evcil hayvanlarınız ve sağlığınız gündeme gelebilir. 


 


İKİZLER BURCU:

6 Ekim Terazi yeni ayı: Yeni Ay enerjisi, aşk-flört-çocuklar-şanslar üzerinde etkili oluyor. Uzun zamandır beklediklerinize kavuşma şansına sahipsiniz. Aşk ve ilişki beklentisinde olanlar için de, çocuk beklentisinde olanlar için de hamle yapmak ve mutlu haberler almak adına güzel bir gün. Var olan ilişkilerde, dengeyi sağlamak adına çaba sarf etmek durumunda kalabilirsiniz. Hobilerinizi satışa sunmak ve paraya dönüştürmek için başlangıçlara uygun bir gün.

 

7 Ekim Venüs Yay burcunda: Değişken burç olmanız nedeniyle, Venüs Yay size olumlu etki eder. Kararsızlığınızın hakkını verecek kadar kısmetinizin açılacağı, tekliflerin artacağı bir döneme giriyorsunuz.

 

20 Ekim Koç Dolunayı: Arkadaşlarınızla kısa süreli tartışma-barışma haline gelebilirsiniz. Geçmişte sizi yaralamış olan bazı arkadaşlarınızla yolları ayırma kararı alabilirsiniz.

 

30 Ekim Mars Akrep burcunda: Çocuklarla ilgili konularda çatışmalar yaşanabilir. Aşkta daha fazla tutku beklentisinde olursunuz. Hayatın ivmesi yükseliyor.

 


YENGEÇ BURCU:

6 Ekim Terazi yeni ayı: Yeni Ay enerjisi, yuva-aile-ev üzerinde etkili oluyor. Taşınma, tadilat  ve ev satın alma konusunda istek artıyor. Bütçenizi aşan ev ilanlarına dalıp gidebilirsiniz. Aile içinde çözülmemiş miras konuları ve mal paylaşımı söz konusu ise bu enerji ile sağlıklı çözümler bulabilirsiniz. Kariyer planlaması yapmak, yeni bir iş başvurusu yapmak adına da uygun bir gün.

 

7 Ekim Venüs Yay burcunda: Öncü burç olmanız nedeniyle Venüs Yay sizi beklenmeyene doğru götürmek ister. Atılım yapmak isterken, hüsranla sonuçlanacak işlere girişebilirsiniz.

 

20 Ekim Koç Dolunayı: İş başvurusu, sınav gibi beklenti içinde olduğunuz alanlarda, kesin bir cevap alıyor olacaksınız. Alacağınız cevap sizi üzebilir ama yeni olasılıkların meydana gelmesi adına kazançlı olacaktır.

 

30 Ekim Mars Akrep burcunda: Mars, Düşük pozisyonu ile sizi ekstra zorlar. Aile içi hesaplaşmalar, kontrol altında hissedeceğiniz tavırlar gelişebilir. Zorunlu harcamalar nedeniyle (tadilat, bakım, tamirat gibi) zorlanabilirsiniz.

 

 


 

ASLAN BURCU:

6 Ekim Terazi yeni ayı: Yeni Ay enerjisi, kardeş-yakın çevre-iletişimler üzerinde etkili oluyor. Kardeş ve yaşıtlardan gelen güzel haberler, yüzünüzü güldürecek. Yarım kalmış bir eğitime devam etme kararı alabilirsiniz. Tatlı dil ve uzlaşı enerjsini, sosyal medya ve sosyal alanda sıklıkla kullanıyor olacaksınız.

 

7 Ekim Venüs Yay burcunda: Sabit bir burç olmanız nedeniyle, Venüs Yay size olumlu etki sağlamaz. İhtiyaç dışı alışverişler yaparak, bütçenizi zora sokabilirsiniz. Alım-satım işlerinde detaylı düşünmeniz faydalı olur.

 

20 Ekim Koç Dolunayı: Uzaklardan gelecek bir haber ile, yolunuzu ve rotanızı yeniden çizmeniz söz konusu. Öfke ile kalkıp, zararla oturacak türde ani karar vermekten kaçının. Dolunay enerjisini doğru kullanmak adına, yeni bir eğitime (ya da yarım kalan eğitime) başlayabilirsiniz.

 

30 Ekim Mars Akrep burcunda: Beklenmedik kısa yolculuklarınız olabilir. Kardeş ziyareti, yaşıtınız olan kişilerin ziyareti hafif gerginlikler içerebilir. Bu süreçte, sizden saklanmış olan bir bilgiye erişmeniz de söz konusu...

 

 

 


BAŞAK BURCU:

6 Ekim Terazi yeni ayı: Yeni Ay enerjisi, para ve kazanımlar üzerinde etkili oluyor. Biriktirdiğiniz paralar varsa, beklenmedik ve güzel bir amaca hizmet edercesine harcama kararı alabilirsiniz. Kredi çekmek, çevreden destek almak ve bu sayede uzun zamandır planladığınız işlere, yatırımlara kavuşmak için uygun bir gün. Dışarıdan gelecek paralar adına şanslar (miras, eşin ailesi, arkadaş, kendi aileniz, şans oyunları gibi) söz konusu...

 

7 Ekim Venüs Yay burcunda: Değişken burç olmanız nedeniyle, Venüs Yay size olumlu etki eder. Birden fazla eğitime ve projeye başlayabilirsiniz. Katıldığınız tüm çekilişlerden olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Alternatif tıp ve okültizm bir anda ilgi alanınıza girebilir. 

 

20 Ekim Koç Dolunayı: Yatırım işlerinde detaylı düşünme haliniz, size katkı sağlar. Birikimlerinizi ustalıkla yönetip, harcayabilirsiniz. Hızlı karar verseniz de, doğru olanı yapmış olursunuz. Başkalarına da fayda sağlayabilecek potansiyele sahipsiniz.

 

30 Ekim Mars Akrep burcunda: Paraya ulaşmanın farklı yollarını arıyorsunuz. Emek sarf edeceğiniz her alanda şanslısınız. Beklenmedik yerlerden destek almanız da söz konusu. Bu aralar biraz “eli sıkı, kirli çıkı” olarak görülebilirsiniz.

 


TERAZİ BURCU:

6 Ekim Terazi yeni ayı: Yeni Ay enerjisi, Yükselen eviniz yani benliğiniz üzerinde etkili oluyor. Fiziksel görünüm değişimi, imaj yenileme, yeni ve taze kararlar, bir ilişkiye adım atmak, imzalı bir işe başlamak adına uygun bir gün. Böyle bir isteğiniz varsa, acele edin, ay sonuna bırakmayın... Hayatınızı değiştirecek yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

 

7 Ekim Venüs Yay burcunda: Öncü burç olmanız nedeniyle Venüs Yay sizi beklenmeyene doğru götürmek ister. İşbirliği geliştirmek, ilişkiye başlamak adına yapacağınız hamlelerde hevesiniz kursağınızda kalabilir. Şartlarını tam anlamadan, akçeli işlere girişmemekte fayda var.

 

20 Ekim Koç Dolunayı: Yolunda gitmeyen ilişki / evlilik için karar verme zamanı. Tamam mı, devam mı? Detaylı değerlendirme yapmadan, ipleri kopartmayın. Yeni ortaklıklara imza atmak, imzalı ve sözleşmeli konulara başlamak adına olumlu enerji barındırıyor. Kopartmak yerine, bağlamayı deneyin.

 

30 Ekim Mars Akrep burcunda: Mars, zorlayıcı pozisyonu ile sizi ekstra zorlar. İmaj değişimi, estetik girişimlerden uzak durmalısınız. Bu dönemde kendinizi sakinlikle anlatmanız da zorlaşıyor, ne söylerseniz ters anlaşılabilir. Ayarsız tepkileriniz ya çok geç ya da çok abartılı olabilir.

 


AKREP BURCU:

6 Ekim Terazi yeni ayı: Yeni Ay enerjisi, bilinçaltı-hayaller-saklı kalanlar üzerinde etkili oluyor. İçinizde tuttuğunuz, öfke enerjisine dönüşen eski konularda içsel barışa gidebilirsiniz. Empati yaparak, içten içe darıldığınız kişileri affedebilirsiniz. Platonik hisler beslediğiniz kişilere, küçük çaplı da olsa, duygularınızı hissettirecek girişimlerde bulunabilirsiniz.

 

7 Ekim Venüs Yay burcunda: Sabit bir burç olmanız nedeniyle, Venüs Yay size olumlu etki sağlamaz. Hem para işlerinde hem de ikili ilişkilerde hiç hoşlanmayacağınız türde, sizi ruhen zorlayacak türde teklifler alabilirsiniz. İnsanların fazla “rahat” olması, sizi rahatsız edebilir.

 

20 Ekim Koç Dolunayı: Ameliyat, kesim-biçim gibi konular gündeminize gelebilir. Rutininiz aniden değişebilir. Hayallerinizi askıya almanızı gerektiren olağanüstü koşullar, sizi yıldırmasın. Her ne oluyorsa, sizi dengede tutabilmek adına oluyor. 

 

30 Ekim Mars Akrep burcunda: Mars, Yönetici pozisyonu ile size ekstra güç kazandırır. Sizin adınıza müthiş bir dönem; enerjiniz yükseliyor, isteklerinize ulaşmak kolaylaşıyor, izini sürdüğünüz her alanda başarılı olma potansiyeline kavuşuyorsunuz. Uzun soluklu kararlar almak, hayalleri gerçeğe dönüştürmek için atılım yapmak ya da içinizde ukde kalanları gerçekleştirmek için harika bir dönem... Hayır işlerine daha fazla vakit ayırabilirsiniz.


 

YAY BURCU:

6 Ekim Terazi yeni ayı: Yeni Ay enerjisi, sosyal hayat-arkadaşlıklar-umutlar üzerinde etkili oluyor. Yeni bir sosyal çevreye dahil olabilir, o çevre aracılığıyla umutlarınızı tazeleyebilirsiniz. Yeni tanıdığınız her kişi, size katkı sağlayacaktır. Eski arkadaşlarınızın değişmeyen sorunlarını dinlemekten sıkılabilirsiniz.

 

7 Ekim Venüs Yay burcunda: Değişken burç olmanız nedeniyle, sizin burcunuz olan Venüs Yay size olumlu etki eder. Kısmetinizin, şansınızın döndüğünü hissettirecek kadar çok teklifle karşılaşabilirsiniz. İlgi duyduğunuz, sevdiğiniz tüm alanlarda başarılı olursunuz. Yeni edineceğiniz bakış açısı, felsefe sayesinde hayata daha da iyimser bakmaya başlayabilirsiniz.

 

20 Ekim Koç Dolunayı: Çocuklarınızın ani, fevri çıkışları ya da aniden ortaya çıkan koşullar sizi şaşırtabilir. Beklenmedik flört ve ilişki teklifleri aklınızı karıştırabilir. Cinsel hayat, renkleniyor.

 

30 Ekim Mars Akrep burcunda: Arkadaş, dost çevreniz için fedakarca koşturmaya giriyorsunuz. Herkesi aynı anda memnun edemezsiniz. Çalışan Yaylar, iş hayatının ivmesinin değiştiğini ve sorumlulukların arttığını düşünebilir. Çalışmayan ve iş bekleyen Yaylar, arkadaş çevresi aracılığıyla (kendisine çok uygun olmasa da) iş bulabilir.


 

OĞLAK BURCU:

6 Ekim Terazi yeni ayı: Yeni Ay enerjisi, kariyer-zirve-statünüz üzerinde etkili oluyor. Terfi, zam, yeni görev alanı, yeni sorumluluklar ve yeni ortaklıklar gibi etkiler alırsınız. Hem işinizi hem de evinizi değiştirme kararı alabilirsiniz. Yenilik, size iyi gelecek.

 

7 Ekim Venüs Yay burcunda: Öncü burç olmanız nedeniyle Venüs Yay sizi beklenmeyene doğru götürmek ister. Aslında istekli olmasanız da, saçma bulsanız da, atılım yapma mecburiyetinde olabilirsiniz. Geri dönüşü olmayacak harcama ve yatırımlardan kaçınmalısınız.

 

20 Ekim Koç Dolunayı: Evlilik, yuva konularında fevri karar alma halinde olabilirsiniz. Uzun zamandır satılmayan ev/arsa satışı gündeme gelebilir. Yatırım ve alım-satım konularında ailede çatlak sesler çıkabilir.

 

30 Ekim Mars Akrep burcunda: Mars, Yücelim pozisyonu ile size ekstra güç kazandırır. Uğruna mücadele ettiğiniz her alanda meyveleri toplama zamanı. Tepelere tırmandınız, derinlere indiniz, ter döktünüz. Şimdi el attığınız her işin, size güzel geri dönüşlerini göreceksiniz. Aile içi konularda “tepeden bakan” olmamaya dikkat edin. İş arayan ya da iş değişimi düşünen Oğlaklar için, en uygun zaman...

 

 


KOVA  BURCU:

6 Ekim Terazi yeni ayı: Yeni Ay enerjisi, uzaklar-yabancılıklar-yüksek öğrenim konuları üzerinde etkili oluyor. Uzak vadeli de olsa, tatil planları yapabilirsiniz. Hayatınızı değiştirecek bir yazı okuyabilir, bir film izleyebilirsiniz. İş gezisi, yeni bir eğitim, sergi gibi konular gündeminize girebilir. 

 

7 Ekim Venüs Yay burcunda: Sabit bir burç olmanız nedeniyle, Venüs Yay size olumlu etki sağlamaz. İnanmadığınız ve ikna olmadığınız alanlarda, gerilebilirsiniz. Kendi fikirlerinizi empoze etme, ikna etme çabasına girişebilirsiniz. İnsanları yola getirme çabanız, hüsranla sonuçlanabilir.

 

20 Ekim Koç Dolunayı: Kardeş ve yakın çevre ilişkilerinizde, sonuçlanmasını beklediğiniz haberler alabilirsiniz. Trafikte ve sosyal medyada dikkatli olmakta fayda var. Cesur ve kontrolsüz tavırlarınız nedeniyle zarar görebilirsiniz.

 

30 Ekim Mars Akrep burcunda: Uzaklarla bağlantınız güçleniyor. Yabancı ülkeler, yabancı diller, yabancı kişiler ya da sizden uzakta yaşayan kişiler dahil olmak üzere, ilişki ortamınız ısınıyor. Eşinizin (ve eski eşinizin) yakınları ile daha fazla temas kurma halinde olabilirsiniz.

 


BALIK BURCU:

 

6 Ekim Terazi yeni ayı: Yeni Ay enerjisi, eşin ailesi-eşin ailesinin parası-ölüm-vergi gibi konular üzerinde etkili oluyor. Beklenmedik harcamalar dengenizi sarsabilir. Gelir dengenizi sağlamak adına bazı kararlar alabilirsiniz. Aile büyüklerinin düşmesi, buna bağlı olarak sorumluluk üstlenmeniz de söz konusu olabilir.

 

7 Ekim Venüs Yay burcunda: Değişken burç olmanız nedeniyle, Venüs Yay size olumlu etki eder. Beklenmedik yerlerden, beklenmedik güzel teklifler alarak şansınıza yeniden güvenmeye başlayabilirsiniz. Din, felsefe gibi alanlardaki katılımınız artar.

 

20 Ekim Koç Dolunayı: Yeni bir yatırım, yeni bir hayat, yeni bir ilişki modeli size doğru geliyor. Konfor beklentiniz ve özgüveniniz artıyor. Uzun süredir beklediklerinize kavuşabilirsiniz.

 

30 Ekim Mars Akrep burcunda: Ortak kaynaklar, farklı yerlerden gelen paraların bir amaç için birleşmesi, miras gibi paranın ayrışacağı konular gündeminizde olur. Ödeme dengesi, alacak-verecek dengesi sürekli değişir. Devam eden davalarda (alım-satım dahil), tansiyon yükselebilir.

 


HUNİLERİNİZE VE IŞILTINIZA SAHİP ÇIKIN!

 

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR