Bu Blogda Ara

12 Ekim 2020 Pazartesi

1. EV KOÇ - ASC - YÜKSELEN KOÇ BURCU


 

1.EV KOÇ

ÖZELLİKLERİ

Hayata geliş şartları itibarıyle, agresif bir ortamda, hızlı gelişen bir doğum ile, kesik /kanamalı, ameliyatlı dünyaya gelmiş olabilir. Erken doğum, beklenenden önce doğum olabilir.

Etrafında genç ebeveynler olabilir.

Hareketli, sinirli, enerjik yapı. İnatçı yapısı yüzünden çabuk sinirlenir. Taktikçi olmadığı için, başına iş açar; sonucunu düşünmeden hareket eder.

Uzun zaman gerektirecek işlerde (bir başka seçeneğin daha iyi olduğunu düşünerek) yarım bırakma eğilimi vardır. Fazla enerjisini spor yaparak atabilirse, hayatı kolaylaşır.

BAĞIMSIZLIĞINA DÜŞKÜNLÜK

Bağımsızlığına düşkün, önceden planlanmamış davranışlar sergileyen koçlar, yapıcı ve üretkendir.

Bildiği yoldan gider, farklı alternatifleri değerlendirmeye de açıktır.

Kendini ortaya atmaktan korkmaz. Korkusuz, onurlu, enerjik, iradesi sağlam ve tutkuludur.

Açık sözlülük, güçlü refleksler ve hareketlilik tipik özellikleridir.

Çabuk düşünebilen,çabuk karar verebilen, orijinal fikirler üretebilen kişilerdir.

İş aleminde ve askerlikte pek çok lider, Yükselen Koç’tur.

Yükselen Koç’lar fazla karmaşık olmadan hareket eden, söz verdiğinde bunu hemen yapmak isteyen, girişimci ama kolay öfkelenen tiplerdir. Genel olarak çocukluk hayatında rekabet ve ailenin, çevresel şartların getirdiği tek başınalık hali söz konusudur. Hızlı konuşur, çabuk hareket eder, yavaşlığa tahammül edemezler.

BENMERKEZCİLİK

Başkalarının duygularına karşı pek hassas değildir. Önce “ben” der.

Patavatsızlık kabul edilecek düzeyde, açık sözlüdür. İyi başlangıçlar yapsa da, sonunu getiremez.

Sorunları bulup, çözümlemek ve düzeltmek yerine çekip gider.

Detaylara çok önem vermediği için, arzularını tatmin ederken kimi nasıl incittiğine aldırış etmez, bunu fark etmez bile.

Mars doğrudan eylem ve güçlü enerji gezegenidir.

Yükselen Koç kişi, yönetici Mars’ın etkisiyle, karar verdiği anda çok düşünmeden ve şüpheye yer bırakmadan harekete geçer. Gereksiz zaman ve enerji tüketmez istemez. Sonuca ulaşmak zaman alırsa, sabırsızlığı tavan yapar, sıkılır. Eldekini yarım bırakıp, hemen yeni bir konuya girişmek onların tipik özelliğidir.

 

ATLETİK VÜCUT YAPISI

Vücut yapıları atletik, spora ve özellikler dövüş sanatlarına yatkındırlar.

Planlı, programlı hareket etmeyi öğrendiklerinde her konuda başarılı olacaklardır. . Sporun pek çok türüne yeteneği vardır, mücadeleyi sever. Fiziksel üstünlük gösterebileceği spor türlerinde başarılı olacaktır.

Günlük kavgaların tutkunudur. Krizler onu gelişmeye, büyümeye zorlar. Hareketsizlik onu sıkıntılı, sabırsız, stresli yapar. Kendi içine yönlendirdiği öfkesi ile kıskanç, kurnaz birine dönüşür. Yaşam gücü mücadeleyle ilişkili olduğu için, gerçek anlamda bir mücadele içinde bulunmazsa, bir bahaneyle bunu kendisi üretir, sebepsiz sorun yaratır.



                            IŞILTINIZA VE HUNİLERİNİZE SAHİP ÇIKIN!

 


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR