Bu Blogda Ara

24 Mayıs 2021 Pazartesi

10 Haziran 2021 - GÜNEŞ TUTULMASI

 


10 Haziran 2021'de İkizler Burcu'nun 19 derecesinde bir Güneş tutulması meydana gelecek.

26 Mayıs 2021'de Yay Burcu'nun 05 derecesinde gerçekleşecek olan yılın ilk tutulması  (Ay) ile, tutulmalar mevsimi de başlamış oluyor. 

Ay Tutulmasının doğum haritalarına etkisi; Haritanızda Yay Burcu'nun bulunduğu ev konularında netlik sağlanması iken,

Güneş Tutulmasının doğum haritalarına etkisi; Haritanızda İkizler Burcu'nun bulunduğu ev konularında yeniden düzenlemeye gidileceğini gösteriyor olacaktır.


Örneğin Güneş Tutulması 5.evinizde gerçekleşiyorsa; çocuk yapma kararı alabilir, uzun süredir yol almadığınızı fark ettiğinizi gönül ilişkinizle bağları kopartma karar alabilir ya da evlilik kararı ile yolunuza devam etmek istediğinizi söyleyecek güce kavuşursunuz.

İkizler Burcu temelde kararsızlığı ve birden fazla olanı işaret eder. Hem Güneş hem de Ay tutulmasının "Değişken burçlar"da gerçekleşiyor olması, elbette en çok değişken burçları etkiliyor olacaktır. Yani İkizler Burcu, Başak Burcu ve Yay Burcu... Bu burçlarda (doğum haritanızda) gezegen yoğunluğu olanlar, Yükselen, Güneş ya da Ay Burcu değişken nitelikte olanlar etkiyi yoğun hisseder.

Kararsızlık yaşanmış olan, yön çizmekte zorlanılan alanlarda netlik kazanma gibi olumlu bir etkiye sahip olan bu tutulmalar; en fazla iletişim, gündemdeki konular, trafik, sosyal medya, medya, yakın ilişkiler, bilgi, bilgi kirliliği, din ve felsefe konularında etkisini gösteriyor olacaktır. 

Merkür Retrosunun da 29 Mayıs'ta (24 Haziran'a kadar) başlamış olmasıyla, Retro konumun yüceldiği bir gökyüzüne işaret ediyor. 

Eskiye ait pek çok konu gün yüzüne çıkabilir, eski defterler açılabilir, etekteki taşlar dökülebilir. Daha önce "ifşa hareketi"nin başlayacağını duyurmuştum, öyle de oldu. Bu ifşa hareketinin katlanarak devam etmesi,  taşların yerinden oynaması, görevden almalar, gidenin giderken çok konuşulacak sözlerle gitmesi gibi etkilere neden olması gibi etkilere şahit olabiliriz. Daha önce "kardeşim" denilen kişilerin arasında kardeşliğe uygun düşmeyecek tavır ve konuşmalara şahit olabiliriz. 

İkizler ve Yay aksında yaşanan bu gelişmelerin ana konusu; belirsizlik ve kararsızlık.

Kimsenin ne yapması gerektiğiyle ilgili bir fikrinin olmaması ile hareketsiz kalmak, kararsızlığa vurgu yapıyor. Genel anlamda huzursuzluk, uykusuzluk, kararsızlık, yorgunluk gibi etkiler artar. Düşünce yapısının kolayca değişmesi, kimin gerçekte ne kadar doğru söylediğinin peşine düşme gibi etkilere neden olur. Çabuk karar değiştirebilir, söylenen sözlere göre şekil alabiliriz. Ama her koşulda, bilginin (hem gerçek bilgi, hem yüzeysel bilgi) peşine düşer ve olayların netlik kazanmasına şahit oluruz.

Eskiye ait fotoğraflar, yazışmalar, dokümanların ortaya çıkması; gerçekliğe ulaşma konusunda çarpıcı etkiye neden olacaktır.

Bu dönemde; daha önce vazgeçilmiş olan ya da görevden affını istemiş olan kişilerin ismi yeniden gündeme gelebilir hatta yeniden görevlerine iade edilebilirler.

İkizler ve Yay Burçlarında değişim hızlı olur. Gündem hızlı değişir. Gelen hızlı gelir, giden hızlıca gider. Aceleyle alınan kararlar, kararnameler tutulma sürecinde sıklıkla şahit olacağımız etkiler arasında...

Gündem kalabalık, değişimi izlemek ise tenis maçı izlemek gibi...

Üzerinde çalıştığım Türkiye Haritasına göre tutulma 7.evde gerçekleşeceği için; 

Müttefik ilişkiler, suçlu ve kaçak konumda olan kişileri, itham altında kalan kişileri, daha önceden imzası atılmış olan anlaşmaları, hukuki dava süreçlerini, genel anlamda Batı yönündeki illeri etkiler konumda olarak görünüyor.

İlk neşterin vurulmasıyla başlayan sürecin, sonunda teşhis ve tedavi sürecine hizmet ediyor olacağını unutmayınız!

Bu karmaşa döneminin en olumlu tarafının ise, hayvan haklarına yönelik bir çalışmaya neden olacak olması... Jüpiter Balık döneminde; Hayvan Hakları Yasası ve Kadın Koruma Yasası gibi, mağdurlara yönelik gelişmeler yaşanması kaçınılmaz olarak görünüyor.

Umut! En sevdiğim kelime...


Hunilerinize ve ışıltınıza sahip çıkın!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR