Bu Blogda Ara

13 Kasım 2021 Cumartesi

19 KASIM AY TUTULMASI ETKİLERİ

 

19 KASIM 27 derece BOĞA AY TUTULMASI

 Ay tutulması saat 11:57’de parçalı olarak gerçekleşecek. Parçalı tutulma, etkisinin parça parça yani uzun zamana yayılmış olarak görüleceğini gösterir.

 

Ay Tutulması etkileri, tutulmadan 15 gün öncesinde başlar, 6 ay içinde sonuçlanır.

3 saat 28 dakika süreceği açıklanan (Kandilli ve NASA) bu tutulmanın da etkisi, üzerine eklenecek yeni tutulma etkileriyle birlikte 3-5 yıl kadar sürmeye devam ediyor olacaktır. 1440’dan bu yana en uzun süren ve 2669’a kadar en uzun “parçalı ay tutulması” olacak.

 

Ay tutulması dişil enerji taşıdığı için “duygular ve duygusal kararlar” üzerinde etkili olur.  Geçmişten taşınan belirsizliklerin, geleceğe taşınmasını engelleyen “karar vermeye zorlayan” bir etkidedir. Ay Tutulması aynı zamanda bir dolunay hali olduğu için, “tamamlanma ve bitirme enerjisi” taşır. Tüm tutulmalarda bir şeyler biter, yenileri başlar. Statik elektriğin oldukça güçlendiği bu süreçte, önemli ve büyük kararlar almamak en doğrusu olur. Aldığınız kararlara start vermek için, tutulma sonrasını (hatta 1 hafta sonrasını) beklerseniz daha sağlıklı sonuçlar elde edersiniz. Böylece sadece duygusal bir karar olmadığını, kendinize de ispatlamış olursunuz. Ay tutulmalarının, bilinçaltınızı dürteceğini unutmayın...

 

Tutulmalar, tutulmanın izlenebildiği ülkeler üzerinde daha etkili hissedilir.

Bu tutulma, ülkemizden izlenemiyor olacak.

Kısmi olarak Avrupa, kısmi olarak Asya, kısmi olarak Afrika, Avustralya, Güney & Orta Amerika'da izlenebiliyor olacağı için, bu kıtalardaki ülkeler etkiyi yoğun hissederler. Kuzey Amerika ve Büyük Okyanusun neredeyse tamamında tutulma izlenebiliyor olacak. Bu bize nasıl etki eder? derseniz... Örneğin; Finansal gelişmeler bu kıta ve ülkelerde başladıktan sonra, ülkemiz için de kaçınılmaz hale gelebilir.

 

Her tutulma, bir Saros serisine aittir. 126 no.lu bu tutulmanın yakın geçmişte gerçekleştiği tarihler;

18 Ekim 1967, 28 Ekim 1985 ve 9  Kasım 2003 yıllarıdır.

(Bu seri, 24 Nisan 1967 ile 11 Ağustos 2185 arasında, yalnızca 19 Kasım 2021'de kısmi olmak üzere toplam 20 tutulma üretir.) 

 

 

1967 önemli olayları:

28 Şubat - Anadol marka ilk Türk otomobili piyasaya çıktı.

 

30 Mayıs - FransaKıbrıs'ta iki topluluğun varlığını kabul etti.

 

17 Eylül - Kayseri'de oynanan Kayserispor - Sivasspor maçında çıkan kavgada 40 kişi öldü, 300 kişi yaralandı.

 

7 Ekim - Altıncı Filo'yu Protesto Olayları: İstanbul limanında demirleyen 6. Filo'ya ait denizciler, miting yüzünden Dolmabahçe rıhtımına çıkamadılar.

 

3 Aralık - Christiaan BarnardCape Town'da ilk insan kalbi naklini başarıyla gerçekleştirdi.

 

14 Aralık - Yunan Kralı Konstantin başarısız bir karşı darbe girişiminden sonra ülkesinden ayrıldı.

 

 

1985 önemli olayları:

 

1 Ocak - Katma Değer Vergisi (KDV) yürürlüğe girdi. Alan Adı Sistemi (DNS) oluşturuldu.

 

29 Mayıs - Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün inşaatı başladı.

 

29 Temmuz - Yeşilköy Havaalanı'nın adı Atatürk Havalimanı olarak değiştirildi.

 

19 Kasım - İstanbul ve 7 ilde sıkıyönetim kaldırılarak, olağanüstü hâl uygulanmasına geçildi.

 

2003 önemli olayları:

 

1 Mart - 1 Mart tezkeresiTSK'nın yabancı ülkelere gönderilmesine, yabancı silahlı kuvvetler unsurlarının 6 ay süreyle Türkiye'de bulunmasına izin verilmesine ilişkin Başbakanlık Tezkeresi, TBMM Genel Kurulu'nda yapılan kapalı oturumda kabul edilmedi.

 

20 Mart - Irak SavaşıIrak'ın ABD ve müttefik güçler tarafından Irak askerî müdahalesi ile başladı.

 

15 Kasım - 2003 İstanbul saldırılarıİstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki Neve Şalom ile Şişli'deki Bet İsrael sinagoglarındaki ayin sırasında bomba yüklü iki ayrı kamyonetin intihar eylemcilerince havaya uçurulmasıyla gerçekleştirilen saldırılarda 28 kişi öldü, 300'ün üzerinde kişi yaralandı.

 

20 Kasım - 2003 İstanbul saldırıları: İstanbul Levent'teki HSBC Genel Müdürlüğü ve Beyoğlu'ndaki Birleşik Krallık Başkonsolosluğu'na yapılan saldırılarda 31 kişi öldü, 450'nin üzerinde kişi yaralandı.

 

 

 

O yıllarda yaşanan olaylar, bu tutulma ile benzer ya da aynen gerçekleşebilir.

Sizler de bu yıllarda hangi konularla meşgul olduğunuzu hatırlamaya çalışın...

 



Tutulmaya eşlik eden Algol sabit yıldızı, tutulmaya ekstra bir önem kazandırıyor. Medusa’nın kesik başını simgeleyen bu yıldız, kafa ve baş bölgesini, üst düzey kişileri, dünya liderlerini, boğulma yoluyla ölümleri, genel anlamda boyun, boğaz ve baş bölgesini anlatır. Dünya üzerinde etkisi büyük olan br liderin, siyasetçinin ölüm / suikast haberini duyabiliriz.

 

Elbette yöneticisinin Venüs olduğunu unutmamak lazım. Yani, sadece kötücül konularla sınırlı değil Algol, yaratıcı yetenekleri de gösteren (çift yüzlü) bir sabit yıldız.. Bu tutulma etkisi ile pek çok yeni albüm, kitap, sergi ve sanatsal performans açığa çıkacaktır. Kripto para gibi sanal paralar ya da bankacılık sisteminde gelişmeler yine tutulma etkisiyle birlikte hız kazanıp, genele yayılmaya başlayabilir.

 

Boğa & Akrep aksındaki tutulma, doğal olarak bu burçların arketip konuları üzerinde etkili olur. Yani para, mal-mülk, kazanımlar, güvenlik, ölüm, cinsel hayat, sırlar, dünyevi keyifler...

Bu alanlarda eksiklik / aşırılıklar nedeniyle sınanma hali oluşur.

 

  

Tarih

Zaman UTC
(sa:dk)

Türü

Düğüm

Saros

Gama

Büyüklük

Süre
(dk)

Ay
Konumu

Temaslar UTC
(sa:dk)

Çizelge

Görünüm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19 Kasım 2021

9:03

Parçalı

A

126

−0,455

2,098

0,979

210

 

3,67

19,2

7:18

 

 

10:48

 

 

 

1 Kasım 2021 Pazartesi

KASIM 2021 BURÇ YORUMLARI

 

KASIM 2021 BURÇ YORUMLARI

 



KOÇ BURCU:

5 Kasım Akrep Yeni ayı-

Yeni Ay, ortak kazançlar evinizde. Dışarıdan destek almak, kredi çekmek, yeni bir gelir kapısı açmak adına mücadele etmek, miras davalarından kazanım elde etmek, devam eden davalardan kazançlı çıkmak gibi etkiler söz konusu. Elde edeceğiniz gelir artışı ve kazanımları, yine aynı alanda değerlendiriyor olursunuz. Yani bir yerden alacak tahsilini yapıp, başka bir yerde borcunuzu kapatırsınız. Kazanımlarınız sosyal çevre içindeki itibarınızı olumlu etkiler.

 

5 Kasım Venüs Oğlak-

Venüs, kariyer evinizi etkiliyor. İş arayışı, iş değiştirme isteği ya da terfi beklentisinde iseniz, olumlu ve kalıcı etkiler alırsınız. “Akmasa da, damlar” diyebileceğimiz türden gelişmeler olabilir. Bekarsanız, bu etki ile iş çevresinden biriyle kalıcı birlikteliklere başlayabilirsiniz. Daha önce arkadaş gözüyle gördüğünüz biri, bu dönem size farklı görünebilir.

 

19 Kasım Ay tutulması-

2-8 aksında gerçekleşen bu tutulma, mali alanınızı etkiliyor.

Ay düğümleriniz Boğa-Akrep aksındaysa 30 Ağustos 2012-18 Şubat 2014 tarihlerinde neler yaşadığınızı hatırlamaya çalışın. O dönemde mali zorluk yaşadıysanız, 19 Ocak 2022 itibarıyla rahatlamaya başlarsınız. Tam tersi ise, (2012-2014 zorlanma yaşamamış iseniz) 2022’de yaşayacağınız mali darboğaz için para biriktirmeye başlayın.

Ay düğümleriniz bu aksta olmasa da, mali yönde etki alırsınız.

 

22 Kasım Güneş Yay-

Transit Güneşin 9.evinizi parlatması ile, inanç savunucusu olarak dayatmacı rolde olabilirsiniz. Enerjinizin evinizden uzakta iken daha etkin ve yükselişte olduğunu fark ederek, sık sık açık havada bulunmak, sosyal medyada yeni ilişkiler geliştirmek, uzak ülke/şehirlerle iş bağlantıları kurmak isteyebilirsiniz.

 

 




 

BOĞA BURCU: AYIN HUNİLİSİ

5 Kasım Akrep Yeni ayı-

Yolunda gitmeyen, zorlanan bir ilişki ya da evlilik içindeyseniz; ortalığı toparlamak adına son bir şans vermek isteyebilirsiniz. Yeni kurallar, yeni vaatler gündeme gelerek evliliğinizi kurtarabilirsiniz. Bekarsanız; tensel uyumun daha önemli olacağı bir birlikteliğe adım atabilirsiniz. Sahiplenme enerjisinin yükselmesiyle, evlilik kararı alınabilir.

Mücadeleci yönünüz güçleneceği için, hakkınızın peşine düşeceğiniz davalar açabilir ya da iş ortaklığı geliştirebilirsiniz.

 

5 Kasım Venüs Oğlak-

Venüs, yurtdışı evinizi etkiliyor. Uzaklarla iletişiminiz daha kalıcı bir etkiye bürünüyor. Uzaklarda (örneğin sosyal medyada) varlığını kısıtlı hissettiğiniz bir partner varsa, daha kalıcı ve sağlam bir birlikteliğe dönüşmesi yönünde etkiler alırsınız. Her türlü ikili ilişkiler (iş ilişkisi, sosyal ilişki, aşk ilişkisi, alım-satım ilişkisi gibi) bu ay gündeminizde yer tutuyor olacak. Evinizden uzakta, yeni bir ev kurma telaşınız olabilir.

 

19 Kasım Ay tutulması-

1-7 aksında gerçekleşen bu tutulma, ilişki ve evlilik alanınızı etkiliyor.

Ay düğümleriniz Boğa-Akrep aksındaysa 30 Ağustos 2012-18 Şubat 2014 tarihlerinde neler yaşadığınızı hatırlamaya çalışın. O dönemde ilişkilerde zorlanma yaşadıysanız, 19 Ocak 2022 itibarıyla rahatlamaya başlarsınız. Tam tersi ise, (2012-2014 zorlanma yaşamamış iseniz) 2022’de yaşayacağınız gerilim, ikili ilişkilerinizde net bir sonuca doğru yol alır. Her şeyin sonunda daha iyiye doğru evrileceğini unutmayın.

Ay düğümleriniz bu aksta olmasa da, ikili ilişkiler yönünde etki alırsınız.

 

  

22 Kasım Güneş Yay-

Transit Güneşin 8.evinizi parlatması ile, bankacılık, borsa, ithalat-ihracat işlerinden ve ticaretten büyük paralar kazanabilirsiniz. Daha önce mantıksız bulduğunuz alanlara, mistik konulara, gizemli konulara karşı ilginiz artar. Miras gibi kazançlarınız olabilir.  

 



 

İKİZLER BURCU:

5 Kasım Akrep Yeni ayı-

Günlük rutininiz değişiyor, yenileniyor. Planlı hareket ve bu esnada biraz da kural koyan, kurallara uygunluk bekleyen konumda olabilirsiniz. Yeni bir iş çevresi, yeni bir mahalle, yeni çalışma stili gibi yeniliğe yol aldığınız bu süreçte “fazla sahiplenici” olmaya yatkınsınız.

 

5 Kasım Venüs Oğlak-

Varsa eşin akrabalarına karşı, soğuk ve mesafeli olabilirsiniz. Dışarıdan gelmesini bekledikleriniz, beklediğiniz kadar doyurucu olmayabilir. Yine de bu cılız destek, sizin uzaklarda kuracağınız kalıcı sisteminize katkı sağlayacak türde olacaktır.

Bekarsanız, bir ilişkiden yeni çıkmışsanız, gizemli biriyle bir birlikteliğe adım atabilirsiniz.

 

19 Kasım Ay tutulması-

6-12 aksında gerçekleşen bu tutulma, sağlık ve sorumluluk alanınızı etkiliyor.

Ay düğümleriniz Boğa-Akrep aksındaysa 30 Ağustos 2012-18 Şubat 2014 tarihlerinde neler yaşadığınızı hatırlamaya çalışın. O dönemde ruhsal ya da fiziksel  zorluk yaşadıysanız, 19 Ocak 2022 itibarıyla rahatlamaya başlarsınız. Tam tersi ise, (2012-2014 zorlanma yaşamamış iseniz) 2022’de yaşayacağınız hayal kırıklığı, yaşam enerjinizi etkileyebilir.

Ay düğümleriniz bu aksta olmasa da, rutinler ve sağlık yönünde etki alırsınız.

 

 

22 Kasım Güneş Yay-

Transit Güneşin 7.evinizi parlatması ile, var olan bir ilişki ya da evlilik hayatınızda “özgürleşme” isteği duyabilirsiniz.  Hayatınızda sabit biri yoksa, bekarsanız; yeni ve geçici bir ilişkiye yelken açabilirsiniz.

 

 



 

YENGEÇ BURCU:

5 Kasım Akrep Yeni ayı-

Çocuklar, hobi ve eğlenceler, aşk ve flörtler konularında yeni kararlar söz konusu. Tenselliğin yoğun olduğu bir aşk ilişkisi başlayabilir. İlişkiniz bir sonraki aşamaya hızlıca geçebilir. Var olan ilişkinize karşı, kontrol etme ve iz sürme isteği duyabilirsiniz. Çocuklarınızın güvenliği konusunda yeni uygulamalara başlayabilirsiniz. Hobilerinizin, yaparken keyif aldığınız şeylerin kazanca dönüşmesi yönünde adımlar atabilirsiniz.

 

5 Kasım Venüs Oğlak-

Bekarsanız, evlilik üzerinde ufak ufak netleşen konuşmalar olabilir. Evliyseniz, eşinizi biraz kısıtlamak, sizin sevginizden mahrum bırakmak isteyebilirsiniz. İkili ilişki, imzalı işler, ortaklıklar gibi alanlarda kalıcı yola girebilirsiniz.

Alım-satım işlerinde ve hukuki davalarda kazancınız, beklentinizden düşük kalabilir.

 

19 Kasım Ay tutulması-

5-11 aksında gerçekleşen bu tutulma, keyif ve çocuklar alanınızı etkiliyor.

Ay düğümleriniz Boğa-Akrep aksındaysa 30 Ağustos 2012-18 Şubat 2014 tarihlerinde neler yaşadığınızı hatırlamaya çalışın. O dönemde çocuk konusunda ya da hayattan keyif alma konusunda zorluk yaşadıysanız (şans oyunları, borsa, eğlence hayatı dahil), 19 Ocak 2022 itibarıyla rahatlamaya başlarsınız. Tam tersi ise, (2012-2014 zorlanma yaşamamış iseniz) 2022’de yaşayacağınız krizler, riskli tavrınızla ilişkili olacaktır.

Ay düğümleriniz bu aksta olmasa da, risk ve keyifler yönünde etki alırsınız.

 

  

22 Kasım Güneş Yay-

Transit Güneşin 6.evinizi parlatması ile, çalışma şeklinizi daha özgür ve rahat olacağınız hale getirmek isteyebilirsiniz. Günlük sorumluluklar, ev işleri, market alışverişi gibi alanlarda aksamalar olabilir.

 

 



ASLAN BURCU:

5 Kasım Akrep Yeni ayı-

Ev içi iletişiminiz artıyor. Yeni bir ev, yeni bir aile üyesi, yeni bir semt gibi yuva enerjinizi etkileyecek gelişmeler söz konusu. Aile içinde çözümlenmeyen davalar, arafta kalan konular yüzeye çıkabilir. Çözüm için, manipülatif çalışmalarda bulunabilirsiniz. Çalışma şekliniz değişip, daha fazla evden çalışma halinde olabilirsiniz. Emeklilik ya da daha az çalışarak hayatı  sürdürmeye çalışma kararı alabilirsiniz. Eviniz ve yuvanız, sıkı sıkı sahiplenmek isteyeceğiniz kaleniz gibi olacaktır.

 

5 Kasım Venüs Oğlak-

Çalışma şekliniz, koşullarınız hoşlanmayacağınız yeni disiplin ortamına doğru yol alabilir. Bu durum sizi, işten ve sorumlulukları yerine getirme isteğinden soğutabilir. Sağlık konusunda sırt ve bel bölgesi ağrıları, sizin zihnen de ne kadar yorulmuş olduğunuzun göstergesidir.

 

19 Kasım Ay tutulması-

4-10 aksında gerçekleşen bu tutulma, yuva ve aile alanınızı etkiliyor.

Ay düğümleriniz Boğa-Akrep aksındaysa 30 Ağustos 2012-18 Şubat 2014 tarihlerinde neler yaşadığınızı hatırlamaya çalışın. O dönemde ailevi zorluk yaşadıysanız, 19 Ocak 2022 itibarıyla rahatlamaya başlarsınız. Tam tersi ise, (2012-2014 zorlanma yaşamamış iseniz) 2022’de yaşayacağınız aile sorunları, kariyer sorunları, kayıp ya da hastalıklar olabilir.

Ay düğümleriniz bu aksta olmasa da, yuva-iş yönünde etki alırsınız.

 

 

22 Kasım Güneş Yay-

Transit Güneşin 5.evinizi parlatması ile, şans oyunları ve eğlence dünyasına gözü kara dalabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitim konuları gündemde yer tutabilir. Riskli ve kısa ömürlü ilişkilere açıksınız.

 

 


BAŞAK BURCU:

5 Kasım Akrep Yeni ayı-

Kardeş / kuzenlerle ilgili, onların hayatına yenilik getirecek haberler alabilirsiniz. Okült alanlarda yeni bir eğitim kararı alabilir ya da size iyi gelecek bazı uygulamalarda bulunabilirsiniz. Yüzünüze gülen herkesin, iyiliğinizi isteyen kişiler olmadığıyla yüzleşebilirsiniz. Enerjinizi bozacak işlerden uzak durmaya çalışın.

 

5 Kasım Venüs Oğlak-

Aşk hayatınız renkleniyor. Seçici yönünüzü devre dışı bırakabilirseniz, kalıcı birliktelikler için şansınız var. Daha önce beğenmediğiniz, sıra dışı ve tuhaf bulduğunuz kişiler, bu dönem size çekici gelebilir. Ebeveyn-çocuk ilişkilerinde bazı kısıtlama ve yaptırım kararları söz konusu olabilir. Elinizle ürettiğiniz çalışmaları, gelire çevirme yolunda adım atabilirsiniz.

 

19 Kasım Ay tutulması-

3-9 aksında gerçekleşen bu tutulma, eğitim ve iletişim alanınızı etkiliyor.

Ay düğümleriniz Boğa-Akrep aksındaysa 30 Ağustos 2012-18 Şubat 2014 tarihlerinde neler yaşadığınızı hatırlamaya çalışın. O dönemde uzak-yakın karmaşası olduysa, eğitimi yarıda bırakma zorunluluğu olduysa 19 Ocak 2022 itibarıyla rahatlamaya başlarsınız. Tam tersi ise, (2012-2014 zorlanma yaşamamış iseniz) 2022’de yaşayacağınız iletişim, alım-satım, ticaret ve trafik sorunları söz konusu olabilir. Kardeşlik ilişkiniz zedelenebilir.  

Ay düğümleriniz bu aksta olmasa da, iletişim ve eğitim yönünde etki alırsınız.

 

 

22 Kasım Güneş Yay-

Transit Güneşin 4.evinizi parlatması ile, aile içinde düzen sağlama konusunda isteksiz ya da boş vermişlikle ders veren rolde olabilirsiniz. “Yaptım, yaptım da.. Ne oldu?” bakışıyla ailenizin dağınıklığına direnmeyi bir süreliğine boş verebilirsiniz.

Başka bir yerde yaşama hayali kurmak, aileye yabancı bir üyenin katılımı gibi etkiler olabilir.

 

 



TERAZİ BURCU:

5 Kasım Akrep Yeni ayı-

Aile mülkleri konusunda ben merkezli bir yaklaşımla, talepkar olabilirsiniz. Kazancınızın artması için stratejik tavırlar takınabilirsiniz.  Sahip olduğunuz paranın, yatırım araçları ile büyümesini hedefleyebilirsiniz. Açık yürekli ve dürüst olmaya, diğer hak sahipleri ile niyetinizi paylaşmaya çalışmalısınız.

 

5 Kasım Venüs Oğlak-

Aile büyükleriyle bir araya gelmek, orta yolu aramak, pürüzlü konulara kalıcı çözüm arama halinde olursunuz. Aile içinde devam eden ya da sonucu beklenen sağlık konularında, iyileşme şansları söz konusu. Bu süreçte otorite kabul ettiğiniz kişilerden fayda sağlamanız, akıl almanız, yol ve yöntem geliştirmeniz mümkün.

 

19 Kasım Ay tutulması-

2-8 aksında gerçekleşen bu tutulma, mali alanınızı etkiliyor.

Ay düğümleriniz Boğa-Akrep aksındaysa 30 Ağustos 2012-18 Şubat 2014 tarihlerinde neler yaşadığınızı hatırlamaya çalışın. O dönemde mali zorluk yaşadıysanız, 19 Ocak 2022 itibarıyla rahatlamaya başlarsınız. Tam tersi ise, (2012-2014 zorlanma yaşamamış iseniz) 2022’de yaşayacağınız mali darboğaz için para biriktirmeye başlayın.

Ay düğümleriniz bu aksta olmasa da, mali yönde etki alırsınız.

 

 

22 Kasım Güneş Yay-

Transit Güneşin 3.evinizi parlatması ile, kardeş ve yakın çevre ilişkinizde “ben elimden geleni yaptım” ruh halinde olabilirsiniz. Ziyaretçilerin, misafirlerin sıklaşacağı bilgi alış-verişinin dolu dolu olacağı bir süreçtesiniz.

 

 




AKREP BURCU: AYIN HUNİLİSİ

5 Kasım Akrep Yeni ayı-

Kendinizi daha fazla sevmeye, sınırlarınızı daha sağlam tutmaya ve imajınızı değiştirmeye başlarsınız. Başkaları için yaptığınız fedakarlıkların sonucunda hüzün ve hayal kırıklığı yaşadıysanız, içine düştüğünüz “dip” halinden hızlıca yükselişe geçebilirsiniz. Kendinize olan güven artışıyla, varlığınızı daha net ifade etmeye yönelik kararlar alabilirsiniz.

Yeni bir ilişki, yeni bir ortaklık, yeni bir hayat stiline hazırlanıyorsunuz.

Hayata katılımınız, geride durmamanız ve mücadele gücünüzle her şeyi yeniden “sıfırdan” yapılandırabilirsiniz.

 

5 Kasım Venüs Oğlak-

Kardeşler ya da yakın çevrenizin, sizin için ne düşündüğünü ya da ne planladığını önemsememeye başlayabilirsiniz. Onların geleneksel tavırları, sizi onlardan uzaklaştırabilir. Bu dönem yapacağınız kısa yolculuklar, ziyaretler size iyi gelecek ve adeta yol haritası çizdirecek kadar anlamlı olur. Yaşça büyük, tecrübeli kişilerle kontağınızı güçlü tutmaya çalışın.

 

19 Kasım Ay tutulması-

1-7 aksında gerçekleşen bu tutulma, ilişki ve evlilik alanınızı etkiliyor.

Ay düğümleriniz Boğa-Akrep aksındaysa 30 Ağustos 2012-18 Şubat 2014 tarihlerinde neler yaşadığınızı hatırlamaya çalışın. O dönemde ilişkilerde zorlanma yaşadıysanız, 19 Ocak 2022 itibarıyla rahatlamaya başlarsınız. Tam tersi ise, (2012-2014 zorlanma yaşamamış iseniz) 2022’de yaşayacağınız gerilim, ikili ilişkilerinizde net bir sonuca doğru yol alır. Her şeyin sonunda daha iyiye doğru evrileceğini unutmayın.

Ay düğümleriniz bu aksta olmasa da, ikili ilişkiler yönünde etki alırsınız.

 

 

22 Kasım Güneş Yay-

Transit Güneşin 2.evinizi parlatması ile, riskli alanlarda paranızı büyütmek isteyebilirsiniz. Yatırımlar, alım-satımlar konularında kar elde eder, kazançlı çıkarsınız. Bu süreçte fark etmediğiniz yetenekleriniz de açığa çıkabilir.

 



 

YAY BURCU:

5 Kasım Akrep Yeni ayı-

Astroloji, yoga-meditasyon, şifa teknikleri hatta büyü dahil olmak üzere zihniniz okült alanlarla ilgili olur. Daha önce eğitim aldığınız konuları sorgulamaya ya da yeni eğitimler almaya karar verebilirsiniz. Olayların perde arkası ilginizi çekmeye başlar. Ölüm ve ölüm ötesi konulara göstereceğiniz ilgi artışı, bu alanda kitap-film-dizi ya da kişilerle buluşmanızı etkileyebilir. Bu dönem arkanızdan iş çevrildiği ile yüzleşebilirsiniz. Tüm iyimser, yardımsever halinize karşın  yeterince sevilmediğinizi düşünmeye başlayabilir, bir tür inziva kararı alabilirsiniz.

 

5 Kasım Venüs Oğlak-

Sahip olduğunuz paranın azalması can sıkıcı olabilir. Hatalı yatırımlar, değerlendirilmeyen alışverişler ya da beklenmeyen harcamalar sonucunda kredi kartı ekstrenizle yüzleşmek, sizi zora sokabilir. Umudunuzu canlandıracak olan şey, beklenmedik miras ve kredi gibi dışarıdan gelecek olan kazanımlarda saklı.

 

19 Kasım Ay tutulması-

6-12 aksında gerçekleşen bu tutulma, sağlık ve sorumluluk alanınızı etkiliyor.

Ay düğümleriniz Boğa-Akrep aksındaysa 30 Ağustos 2012-18 Şubat 2014 tarihlerinde neler yaşadığınızı hatırlamaya çalışın. O dönemde ruhsal ya da fiziksel  zorluk yaşadıysanız, 19 Ocak 2022 itibarıyla rahatlamaya başlarsınız. Tam tersi ise, (2012-2014 zorlanma yaşamamış iseniz) 2022’de yaşayacağınız hayal kırıklığı, yaşam enerjinizi etkileyebilir.

Ay düğümleriniz bu aksta olmasa da, rutinler ve sağlık yönünde etki alırsınız.

 

 

 22 Kasım Güneş Yay-

Transit Güneşin 1.evinizi parlatması ile, ışıldıyorsunuz. Kendinize güveniniz tam, yaptıklarınızın arkasında duracak kararlılığa sahipsiniz. Yurtdışı ile ilişkili atılımlarınız, sağlıklı sonuçlanır. Bilgiye ulaşmanız kolaylaşır. Yabancı dil öğrenmek ya da yeni felsefeler edinmek adına da güzel etkiler alıyorsunuz. Hayatınıza yeni birinin girmesi, kalbinizin heyecanla atması da mümkün. El attığınız her alanda fark edilir ve ışıldayan konumda olursunuz.

 



OĞLAK BURCU:

5 Kasım Akrep Yeni ayı-

Sosyal çevrenizle ilgili kuruntular geliştirmeye, kusur aramaya yatkınsınız. Her tavrın altında bir anlam aramak, alınganlık geliştirmek ve arkadaşlık ilişkinizi sınamak gibi etkiler alırsınız. Yeni bir sosyal çevreye dahil olmak, hayatınızın bir bölümünün değişmesi sizi tedirgin edebilir. Yıkıp, yeniden başlatma gücüne sahipsiniz. Bu gücü, olumlu ve uyumlu kullanmanız halinde güzel başlangıçlar sizinle...

 

5 Kasım Venüs Oğlak-

Bu transitle; Para, şans, aşk sizden yana. El attığınız her alanda başarılı olmanız, kendinizi net ve sağlıklı ifade etmeniz söz konusu. Fiziksel görünümünüzle ilgili yeni kararlar alabilir, kendinize yönelik harcamalar yapabilirsiniz. Teknoloji destekli (uzaktan) yeni iş bağlantıları, moralinizi yerine getirmeye yeterli olacaktır. Paranızın kontrolünü ele almış olmanız, yeni iş kapıları açmış olmanız, eski hobilerinize zaman ayırma haline gelmeniz sizi mutlu edecek.

 

19 Kasım Ay tutulması-

5-11 aksında gerçekleşen bu tutulma, keyif ve çocuklar alanınızı etkiliyor.

Ay düğümleriniz Boğa-Akrep aksındaysa 30 Ağustos 2012-18 Şubat 2014 tarihlerinde neler yaşadığınızı hatırlamaya çalışın. O dönemde çocuk konusunda ya da hayattan keyif alma konusunda zorluk yaşadıysanız (şans oyunları, borsa, eğlence hayatı dahil), 19 Ocak 2022 itibarıyla rahatlamaya başlarsınız. Tam tersi ise, (2012-2014 zorlanma yaşamamış iseniz) 2022’de yaşayacağınız krizler, riskli tavrınızla ilişkili olacaktır.

Ay düğümleriniz bu aksta olmasa da, riskler ve keyifler yönünde etki alırsınız.

 

 

22 Kasım Güneş Yay-

Transit Güneşin 12.evinizi parlatması ile, hayallerinize yönelirsiniz. Olmamışı, olmuş gibi görmek ve bu hayalden keyif almak size iyi gelir. Yurtdışı ya da uzak illere yapacağınız seyahatleri şimdiden planlayabilirsiniz.

 


 


KOVA BURCU:

5 Kasım Akrep Yeni ayı-

Yeni ayın kariyer evinizi etkilemesiyle, işiniz derinlik kazanıp geliriniz artabilir. Etik olup, olmadığını sorgulayacağınız iş beklentileriyle karşılaşabilirsiniz. Üstleriniz, amirleriniz ya da ebeveynleriniz sizden yapılması çok uygun olmayan ama kazançlı tekliflerde bulunabilir. Güçlü ve serinkanlı olmanız halinde, terfi ve zam gibi olumlu etkiler alırsınız. İşin etik yönü, size kalmış...

 

5 Kasım Venüs Oğlak-

Bilinçaltınız ve daha çok vicdanınızla baş başa kalacağınız etkiler alırsınız. Sizi ruhen rahatlatacak olan şey, yaptığınızın şeyin geçici olduğuna inanmak olur. Tek bir hedefe yönelmek, bu hedef için plan yapmak, gizli saklı iş ve ilişkilere girmek gibi etkilerle, sosyal çevreden uzak kalabilirsiniz. Saklamaya çalıştıklarınız, maalesef yüzünüze ve tavrınıza yansıyor olur.

 

19 Kasım Ay tutulması-

4-10 aksında gerçekleşen bu tutulma, yuva ve aile alanınızı etkiliyor.

Ay düğümleriniz Boğa-Akrep aksındaysa 30 Ağustos 2012-18 Şubat 2014 tarihlerinde neler yaşadığınızı hatırlamaya çalışın. O dönemde ailevi zorluk yaşadıysanız, 19 Ocak 2022 itibarıyla rahatlamaya başlarsınız. Tam tersi ise, (2012-2014 zorlanma yaşamamış iseniz) 2022’de yaşayacağınız aile sorunları, kariyer sorunları, kayıp ya da hastalıklar olabilir.

Ay düğümleriniz bu aksta olmasa da, yuva-kariyer yönünde etki alırsınız.

 

  

22 Kasım Güneş Yay-

Transit Güneşin 11.evinizi parlatması ile, sosyal çevrenizde birbirinden farklı, doygun bilgiye sahip, özgür ruhlar belirebilir. Topluma hizmet alanlarında ortak çalışmalar başlatabilirsiniz. Bir takımın destekçisi iseniz, farklı ildeki deplasmana gitmeniz söz konusu olabilir. Ya da sevdiğiniz bir sanatçının konseri için, sergisi için uzaklara gitme konusunda istekli olabilirsiniz.

 



 

BALIK BURCU:

5 Kasım Akrep Yeni ayı-

Yeni ayla birlikte uzaklardan gelecek güzel haberler, gelişmeler söz konusu. Kişisel gelişim adına yapılan girişimler, eğitim kararı almak, yabancı dil öğrenmek, devam eden davalarda kazanç elde etmek söz konusu... Kardeş, komşu ilişkilerinizde fiziksel yakınlığınız etki alıyor, uzak kalıyor olsanız da sonunda herkesin paylaşacağı ortak keyifler olur. Hayırlı bir amaç için uzaklaşırsınız yani...

 

5 Kasım Venüs Oğlak-

Yeni bir sosyal çevreye dahil olmak, (adeta öğretmenler odası gibi)  disipline olmuş resmi bir cemiyete dahil olmak, kadro almak, kalıcılık elde etmek gibi etkiler alırsınız.  Bütüne yapacağınız hizmetlerde, tecrübeli ya da sizden yaşça büyük kişilerle birlikte hareket etme halinde olabilirsiniz.

 

19 Kasım Ay tutulması-

3-9 aksında gerçekleşen bu tutulma, eğitim ve iletişim alanınızı etkiliyor.

Ay düğümleriniz Boğa-Akrep aksındaysa 30 Ağustos 2012-18 Şubat 2014 tarihlerinde neler yaşadığınızı hatırlamaya çalışın. O dönemde uzak-yakın karmaşası olduysa, eğitimi yarıda bırakma zorunluluğu olduysa 19 Ocak 2022 itibarıyla rahatlamaya başlarsınız. Tam tersi ise, (2012-2014 zorlanma yaşamamış iseniz) 2022’de yaşayacağınız iletişim, alım-satım, ticaret ve trafik sorunları söz konusu olabilir. Kardeşlik ilişkiniz zedelenebilir. 

Ay düğümleriniz bu aksta olmasa da, iletişim ve eğitim yönünde etki alırsınız.

 

  

22 Kasım Güneş Yay-

Transit Güneşin 10.evinizi parlatması ile, yurtdışı ve yabancı dil kullanımı olan alanınız genişliyor. İş bağlantılarınız daha önce tanımadığınız, yeni kişilerden oluşabilir. İşveren ya da amiriniz değişebilir. İşinizin koşulları değişebilir. Tüm bu değişimler, sizin uyum göstereceğiniz ve lehinize olan gelişmeler olur.



Hunilerinize ve ışıltınıza sahip çıkın!

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR