Bu Blogda Ara

9 Nisan 2022 Cumartesi

DOĞUM GÜNÜ ve GÜNEŞ DÖNÜŞÜ




 Astrolojik olarak doğum günlerimiz, bizim yılbaşımız gibidir.

Güneşin konumu, doğduğumuz an ile aynı konuma gelir ve böylece bize vaat edilenlere ulaşmak adına bir şans daha oluşur.

Doğum günlerinizi, adeta yılbaşı kutlar gibi karşılayın...

Güzel manzaralara bakın, kalbi güzel insanlarla bir arada olun. Size iyi gelen mekanlarda ya da şehirlerde bulunun. Sevdiğiniz ve size iyi gelen yemekleri yiyin. Sevdiğiniz şarkıyı avaz avaz söyleyin...Gülün! Bol bol gülün...Ayağa kalkın, dans edin! Kendinizi sevin, önemseyin...

Enerjinizi emen kişilerden, olaylardan ve sorunlardan en azından bir günlüğüne uzak kalın.

İster giysilerde, ister oje-ruj ya da aksesuarlarda... Yaşam enerjinizi güçlü tutmak adına, kırmızı rengi kullanın. 

Hayat her an mükemmel değil, biliyorum. Ama doğduğunuz gün, motivasyonunuzun düşük olmasına izin vermeyin. O günün enerjisinin, sizin bir yıllık bir yolculuğunuzun yakıtı olacağını unutmayın...

Kartlarınızın yeniden dağıtıldığı, doğum gününüzü "kendi yılbaşınız" gibi neşeyle kutlayın!


Güneşin, doğduğunuz andaki konumuna göre hazırlanan "Güneş Dönüşü Haritası" bir yıllık potansiyellerinizi gösteren öngörü yöntemlerinden biridir.

Güneş Dönüşü Yükselen burcunuz, yeni yaşınızın nasıl geçeceği hakkında küçük de olsa bir fikir verecektir. Elbette hiç kimse, bir yıllığına başka bir burç gibi davranmaz ama o burcun arketipleri ile daha fazla meşgul olur.

GD Yükselen burçların genel etkileri nelerdir?

Koç: Başlangıçları vaat eder. Enerjik, girişimci, yeniliğe adım atma hali, aceleci, dürtüsel, fiziksel aktivitenin yoğun olduğu, baş bölgesi (migren, yaralanma) hassasiyeti olan bir yıl olabilir.

Boğa: Maddi konuların öne çıktığı, keyif ve huzurun öncelendiği, değişimden uzak ve sağlamlığı garantileyen tutumda, boyun-boğaz hassasiyetleri olan bir yıl olabilir. 

İkizler: Bol seçenekli, bol aktiviteli, kıpır kıpır, konuşkan, meraklı, sosyal bir yıl olabilir. Akciğer gibi ikiz organlarda hassasiyetler görülebilir. 

Yengeç: Ev, aile, yuva konularının öne çıkacağı, güvenlik beklentisinin yükseldiği, ev almak ya da tadilat gibi işlerin olduğu, duygusal, duyarlı, sindirim sorunlarının görülebileceği bir yıl olabilir.

Aslan: Öne çıkma, fark edilme isteği, abartma hali ile, çocuklaştığınız bir yıl olabilir. Eğlenceye ve çocuklara odaklanırsınız. Kalp ve damar hastalıklarında hassasiyet oluşabilir.

Başak: Detayların önem kazandığı, analiz ve pratiklik yeteneğinin arttığı, daha iyi organize olabildiğiniz bir yıl olabilir. Eleştirel olabilir, eleştiriye maruz kalabilirsiniz. Bağırsak ve mide hassasiyeti görülebilir.

Terazi: Sosyal, işbirlikçi, uyumlu, ortaklı işlere meyleden tutumda olabilirsiniz. Denge ve adalet ihtiyacınız artabilir. Böbrek hassasiyeti görülebilir.

Akrep: Kendini yenileyen, kendi gücünün farkına varan, (kıskançlık / skandal olaylar nedeniyle) varmak zorunda kalınan bir yıl olabilir. Sezgilerin güçlendiği, paranormale ve okültizme ilginin artacağı bir yıl olabilir. Cinsel hastalık hassasiyeti görülebilir.

Yay: Genişleme, yayılma, seyahatler ve bilgiyle donanma yılı olabilir. Açık sözlü, doğrudan iletişimci, zihnin ve ruhun büyüyeceği, pek çok alanda şans elde edilebilecek bir yıl olabilir. Kalça ve baldır bölgesi başta olmak üzere, kilo alma eğilimi oluşabilir. 

Oğlak: Hedef odaklı, disipline olmaya zorlanılan, çok çaba sarf edilen, kalıcılık sağlanan bir yıl olabilir. Kemik, eklem, diş, saç bakımı konuları önem kazanabilir.

Kova: Aktivist, lider, özgürlükçü, baskıya gelemeyen, ilginç olan her şeye ilgi duyacağınız bir yıl olabilir. Bir gruba-oluşuma dahil olmaktan keyif alırsınız. Sinir sistemi hassasiyeti görülebilir.

Balık: İçsel benliğe yöneleceğiniz, maneviyatın önem kazanacağı, hayırsever bir yıl olabilir. Hayaller ve idealler yoğunlaşır. İlaç, bağımlılıklar konusunda hassasiyetler görülebilir. 

Yeni yaşınızın güzelliklerle geçmesini diliyorum...

Hunilerinize ve ışıltınıza sahip çıkın!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR