Bu Blogda Ara

30 Nisan 2021 Cuma

MAYIS 2021 - ASTROLOJİK ETKİLER

 


Venüs & Plüton üçgen: 6 Mayıs 2021

Aşk ilişkilerinde dönüşüm gücü, barışmalar, yatırım adına faydalı etkiye sahip.

 

Boğa Yeni Ay’ı : 11 Mayıs 2021

Yeni iş ve yeni gelir kapıları oluşabilir. Güven duygusunu sağlama isteğiyle, güvenlik sistemleri, alarm sistemleri kurulabilir. Hayallerin (imgelenmesi halinde) gerçeğe dönüşme olasılığı yükseliyor.

 

Jüpiter Balık : 14 Mayıs 2021 – 28 Temmuz 2021

Jüpiter, Balık Burcunda etkili ve güçlüdür. 14.05 / 19.06 arasında iyileştirici, ilham veren, büyüten, yaratıcı etkiye neden olacak. Fotoğrafçılık, dans eğitimi, sanatla ilişkili işler, mistisizm, dilek dilemek için en uygun zamanlar. Tekamüle yönelik duygular yükselişte…

 

Güneş & Plüton kare: 15-18 Mayıs

Güçlü ve otoriter figürlerden yardım görme (hamili kart yakınımdır gibi) desteklenme enerjisi barındırıyor.

 

 Güneş & Jüpiter kare – Merkür & Neptün kare: 21-25 Mayıs 2021

Güvenilir olmayan alanlarda yatırım yapmaktan kaçınmakta fayda var. Hırsızlık, dolandırıcılık, aldatma enerjisi yükseliyor. Haksız kazançlar gündemde yer tutabilir.

 

Satürn retro : 22 Mayıs 2021 – 12 Ekim 2021 (13* Kova – 6* Kova)

Teknoloji ve bilimle adaptasyon adına eğitimler, kurslar alınabilir. Yarım bırakılan eğitimler tamamlanabilir. Astroloji gibi alanlarda ilgi artışı, eğitim alma konuları (olumsuz anlamda) gündeme gelebilir.astrolojinin belli bir kalıba sokulması, kurallara bağlanması, çağa uygun hale gelmesi adına gelişmeler yaşanabilir. İnsan hakları ve cinsiyet eşitliği konularında beklenti ve gelişmeler yaşanabilir. Geri dönüşüme yönelik çalışmalar artabilir. Sosyal devlet isteği, beklentisi protestolara neden olabilir.


 Güneş İkizler: 21 Mayıs 2021

İyi ki doğdunuz, hayatın yaramaz çocukları!


Satürn sabit : 22-23 Mayıs 2021

Otorite figürler ile sorunlar, iletişimde aksamalar, işleri savsaklama isteği ile disiplinsiz tavırlar, baba ve babaya benzer figürlerle ilgili zorlanmalar yaşanabilir.

 

Ay tutulması : 26 Mayıs 2021 (Yay 05*25’)

Bu tutulmada Jüpiter’in Balık burcunda olması, Merkür’ün İkizler’de olması nedeniyle; bilgi, iletişim, sosyal medya ve haberleşme alanı etkilenir. Tutulma etkisiyle; haberleşmenin bilgi kirliliğine dönüşmesi, kısıtlanması gibi durumlar oluşabilir. İfşa hareketi başlayabilir, saklanan konular açığa çıkabilir. İnanç ve felsefeler üzerinden ayrışmalar ve tartışmalar gündeme gelebilir. Üniversiteler, sınavlarla ilgili yeni kararlar alınabilir. Tercihlerin, kadere dönüşebileceği bir etki…

 

Venüs & Neptün kare: 27-28 Mayıs 2021

Aşk ilişkilerinde flu dönem; güvensizlikler, evlilik dışı ilişkiler, aldatılma enerjisinin yükseldiği dönem. Aynı zamanda bağımlılıklarla yüzleşme zamanı. Gerçekten seviyor muyum, yoksa ona bağımlı mıyım? Bunu daha net anlıyor olacaksınız.

 

Merkür retro : 29 Mayıs 2021 – 24 Haziran 2021 (24* İkizler – 16* İkizler)

Merkür retrosu süresince; web sayfalarının çalınması, internet sitelerinin kapatılması, çökmesi, siber saldırılar, seyahat kısıtlaması, bilgi kirliliği, seyahat planlarının aksaması gibi durumlar görülebilir.

 

Merkür sabit : 29-30 Mayıs 2021

Zihin fikir üretme konusunda tıkanmalar yaşayabilir, iletişim aksayabilir, ulaşım aksayabilir. İmza atmak, yeni bir projeye başlamak adına uygun bir gün değil…

 

 HUNİLERİNİZE VE IŞILTINIZA SAHİP ÇIKIN!


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR