Bu Blogda Ara

16 Haziran 2021 Çarşamba

15 HAZİRAN - 30 HAZİRAN 2021 (VE SONRASI)




13-27 Haziran arasında stabil konumda olan Jüpiter Balık, şansın durmasına işaret eder.

28 Haziran'dan itibaren Retro konuma geçerek, 27 Temmuz'a kadar Balık Burcunda gerileyecek.

Bu dönem süresince şansın daha da azaldığını, dünyada iyiliğin ve güzelliklerin bitmek üzere olduğunu hissedebiliriz. Yolumuzu belirlemek adına sezgilerimize güvenmemiz gereken bir süreç olacaktır.  


21 Haziran'da Güneş Yengeç Burcuna geçişiyle, yaz mevsimi resmi olarak başlamış oluyor. Bu dönem boyunca, şüpheleri geride bırakmak ve yazın sıcak enerjisinin tadına varmak anlamlı olacaktır. 

İyi ki doğdunuz  güzel yüzlü Yengeçler!


16 Haziran'dan itibaren oluşmaya başlayan Venüs (Yengeç) & Neptün Balık üçgen açısı,

21 Haziran'da keskinleşiyor olacak. Maneviyatımız artarken, dua ve dileklerin kabul kapısı açılır. 

20-21 Haziranda olumlama, dua ya da ritüeller yaparak isteklerinize yoğunlaşabilirsiniz. 

Haritalarınızdaki Yengeç ve Balık ev konularında beklenmedik şanslar elde edebilirsiniz. 


19 Haziran'dan itibaren önce duraklama yapacak olan Merkür Retrosu, tam olarak 27 Haziran'da ileri hareketine başlıyor. Birkaç haftadır bekleyen, duran ya da geriye düşen tüm işleri hızlıca toparlayabilmenin yolu açılıyor. bu süreçte daha hızlı düşünüp, daha hızlı hareket etme halinde olacağız. 


23 Haziran'da Venüs (Yengeç) & Plüton R (Oğlak) karşıt açısı gerçekleşiyor. Bu sert açının etkisiyle gelir-gider dengesi değişebilir. Sağlam gördüğümüz yatırım araçları ile ilgili agresif kararlar alabilir ve olumsuz sonuçlar elde edebiliriz. Bu süreçte yatırım yapmak, iş değişikliği yapmak, alım-satım yapmak doğru bir tutum olmayacaktır. Sonunda, hayal kırıklığı yaşanabileceğini unutmayın.

Yine bu açı etkisiyle, ülke gündeminde geçmiş kazanımların yanlış değerlendirilmesi gibi konular gündeme gelebilir. Zam, vergi, tazminat gibi kelimeler gündemde yer tutabilir.


24 Haziran'da Oğlak Burcunda Dolunay gerçekleşiyor olacak. Geçmişten kalan ödev ve sorumlulukları tamamlamak adına son çağrı niteliğindeki bu dolunay enerjisi, iş başvurusu ya da terfi beklentisi için görüşme yapmak adına olumlu olacaktır. 


22-28 Haziran arasında stabil konumda olan Neptün Balık, hayallerin ve umutların durmasına işaret eder.

29 Haziran'dan itibaren Retro konuma geçerek, uzunca bir süre (27 Kasım'a kadar) Balık Burcunda gerileyecek. Bu süreçte hayal dünyamızdan uzaklaşıp, yalın ve acı gerçeklerle yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Cevaplarını beklediğimiz soruların üzeri, hiç açılmayacakmış gibi sıkı sıkıya örtülebilir. bu dönem bazı youtuberlara ya da bazı haber kanallarına erişim engeli konulabilir. Kasım ayına kadar; Umut ve hayallerin suya düşme ihtimali güçlü...

27 Haziran'da Venüs Aslan Burcuna geçiyor. 4 hafta süre ile sanat dünyası ile ilgili çalkantılı haberler, saray ve giderleri gibi konular gündemde yer tutabilir. 

Bireysel etki olarak; aşkın gözler önünde yaşanması, dramatik ve heyecan yüklü ilişkilere adım atılması gibi bir etki söz konusu olurken, doğum haritalarınızda Aslan konumlu eviniz bolluk, bereket enerjisi alacaktır. 


Pek çok açıdan zorlayıcı etkilere sahip olan Haziran Ayı özetle bize "Dur, yavaşla biraz!" diyor. 

Umutta kalın!


Hunilerinize ve ışıltınıza sahip çıkın!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR