Bu Blogda Ara

3 Haziran 2021 Perşembe

HAZİRAN 2021 - BURÇ YORUMLARI






KOÇ BURCU:

2 Haziran (Venüs Yengeç): Yükselen Koçlar, bu dönem kardeş ilişkilerinizde duygusal konular gündeme düşebilir. Baba ya da eril figürlerle ilgili dargınlık durumları olduysa, bunları duygusal konuşmalarla çözmek için en uygun dönem olacaktır. 

10 Haziran (Güneş Tutulması): Bu tutulma ile; kardeş, kuzen, yakın akraba, komşu ilişkileri ve eğitime yönelik konularda netlikler oluşacak. Kasım 2020'de beliren konularınız her ne ise, o konularda aydınlanma ve net sonuç alma halinde olacaksınız.

11 Haziran (Güneş Mars Aslan): Aile içi ego savaşları ve gerilimler yaşanabilir. Daha fazla "Ben" demeye başlayabilirsiniz. Bununla birlikte ani bir ev değişimi, taşınma kararı almanız da olasıdır.

24 Haziran (Oğlak Dolunayı): Yükselen Koçlar, dolunay kariyer evinizde gerçekleşiyor. İş değiştirme, terfi alma, ev değiştirme gibi konularda değişim ve tamamlanma enerjisini hissedeceksiniz. 

27 Haziran (Venüs Aslan): Aşk hayatınızda daha cesur ve kendinden emin bir halde olacaksınız. Jestler ve sürprizler ile sevgilinizi şaşırtabilirsiniz. Çocuk sahibi iseniz, onlarla gurur duyacaksınız.




BOĞA BURCU:

2 Haziran (Venüs Yengeç): Yükselen Boğalar, para eviniz hareketleniyor. Uzun süredir çıkış yolları arıyor durumdaysanız önünüze yeni fırsatlar gelebilir. Evinizden çalışma imkanı olabileceği gibi, evinize çok yakın bir iş imkanı da olabilir. Bu dönem, paranızı daha çok aileniz adına değerlendiriyor olacaksınız.

10 Haziran (Güneş Tutulması):Bu tutulma ile; para, yetenekler, yatırımlar,öz kaynaklar gibi  konularda netlikler oluşacak. Kasım 2020'de beliren konularınız her ne ise, o konularda aydınlanma ve net sonuç alma halinde olacaksınız.

11 Haziran (Güneş Mars Aslan): Kardeş / akraba ilişkilerinizde, eskiye dayalı konular üzerinden tartışmalar yaşanabilir. Sizi "bencil" olmakla itham edebilirler. Almayı düşündüğünüz ya da aldığınız bir eğitim varsa, bunun için güçlü mücadele içinde olacaksınız. Ani bir kısa seyahat planı yapabilirsiniz.

24 Haziran (Oğlak Dolunayı): Yükselen Boğalar, dolunay uzaklar ve eğitim evinizde gerçekleşiyor. Uzak ülkeler, uzak akrabalar, eğitim hayatı gibi konularda değişim ve tamamlanma enerjisini hissedeceksiniz. 

27 Haziran (Venüs Aslan): Evinizle daha fazla ilgilenme, gösterişli ev sahibi olma isteği ve kararında olacaksınız. ev dekorasyonunda lüks alımlar yapabilirsiniz. Ailenizle gurur duyacaksınız.




İKİZLER BURCU:

2 Haziran (Venüs Yengeç): Yükselen İkizler, hiç olmadığınız kadar duygusal hissedebilirsiniz. Başkalarının gözünde de daha merhametli, daha sevgi dolu olarak görüleceğiniz bu etki ile takdir ediliyor olacaksınız. İmaj yeniliği yapabilirsiniz. Varlığınızı ortaya koyma, çabalarınızın sonunda büyüme zamanı. 

10 Haziran (Güneş Tutulması): Bu tutulma ile; kişisel tavrınız, görünümünüz, imajınız, başkalarında bıraktığınız algı gibi konularda netlikler oluşacak. Kasım 2020'de beliren konularınız her ne ise, o konularda aydınlanma ve net sonuç alma halinde olacaksınız.

11 Haziran (Güneş Mars Aslan): Gösterişli ve fazla düşünmeden para harcama halinde olabilirsiniz. Gereksiz alışverişler ile kullanışlı olmayan eşyalar ve yatırımlar yapabilirsiniz. Fazla bonkör olacağınız bu etki ile, insanlara parasal yardımda bulunurken suistimal edilebileceğinizi de düşünmelisiniz.

24 Haziran (Oğlak Dolunayı): Yükselen İkizler, dolunay miras, dış kaynaklar, borç, hayati riskler evinizde gerçekleşiyor. Bunlarla ilgili konularda değişim ve tamamlanma enerjisini hissedeceksiniz. 

27 Haziran (Venüs Aslan): İletişiminizle, konuşma tarzınızla dikkat çekiyor olacaksınız. Herkesi sahiplenen tavrınız takdir edilirken, kardeş ya da yakın arkadaşlarınızın varlığı ile gurur duyma halinde olacaksınız.




YENGEÇ BURCU:

2 Haziran (Venüs Yengeç): Yükselen Yengeçler, Aşk gezegeni sizin burcunuza geçiyor. Gizli saklı yaşanan aşk ilişkileri, açığa çıkabilir. Bu dönem platonik aşklara tutulma ya da aşkı şiirlere, yazıya dökme enerjisi yükseliyor. Para biriktirmek, birikmiş paralarla bir yatırım yapmak için en uygun dönem... Ev / araba almayı düşünen Yengeçler, önünüze çok kelepir fırsatlar gelebilir.

10 Haziran (Güneş Tutulması):Bu tutulma ile; içinizde saklı kalanlar, duygularınız, gizleme gereği duyduklarınız gibi konularda netlikler oluşacak. Kasım 2020'de beliren konularınız her ne ise, o konularda aydınlanma ve net sonuç alma halinde olacaksınız.

11 Haziran (Güneş Mars Aslan): Öz güveniniz tavan yapıyor. Bu hem duruşunuza hem de aldığınız kararlara yansıyor olacaktır. Bu dönem, saçlarınız ya da genel görünümünüzle ilgili ani kararlar alabilirsiniz. 

24 Haziran (Oğlak Dolunayı):Yükselen Yengeç, dolunay evlilik , ortaklık, açık düşmanlıklar, eş olma bilinci evinizde gerçekleşiyor. Bunlarla ilgili konularda değişim ve tamamlanma enerjisini hissedeceksiniz. 

27 Haziran (Venüs Aslan): Yatırım konusunda altına yönelebilirsiniz. Kalıcı değerlere yapacağınız yatırımlar sonucunda karlı çıkarsınız. Mali kaynaklarınız ve yeteneklerinizle gurur duyacaksınız. 




ASLAN BURCU:

2 Haziran (Venüs Yengeç): Yükselen Aslanlar, uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla buluşmak ve hasret gidermek için güzel fırsatlar... Arada kopukluklar olsa da, sonunda tüm duyguların (belki de gözyaşlarıyla) ortaya serileceği, sosyal aktivite zamanları. İş arayan Aslanlar için, dost ve çevre aracılığıyla gelecek olan iş fırsatları. 

10 Haziran (Güneş Tutulması): Bu tutulma ile; sosyal çevre, gruplar, arkadaş ilişkileri, toplumdaki rol  gibi konularda netlikler oluşacak. Kasım 2020'de beliren konularınız her ne ise, o konularda aydınlanma ve net sonuç alma halinde olacaksınız.

11 Haziran (Güneş Mars Aslan): Mars'ın sizin burcunuza geçişiyle, kendi kendinizle kavga etme halinde olabilirsiniz. İçinizde biriktirdiğiniz duygular, öfke ile dışa yansıyabilir. Korku, stres, gizli düşmanlar, kabus gibi rüyalar bu dönem gündeminizi meşgul edebilir. 

24 Haziran (Oğlak Dolunayı):Yükselen Aslan, dolunay çalışma hayatı ve rutin işler evinizde gerçekleşiyor. Sorumluluklar, sağlık, çalışma temposu, evcil hayvan gibi konularda değişim ve tamamlanma enerjisini hissedeceksiniz

27 Haziran (Venüs Aslan): Sevgili Yükselen Aslan, sizler zaten yüksek gururlu kişilersiniz. Bu dönemde hayata bakışınız, aldığınız kararlar, sevdiğiniz insanlar ve sevdiğiniz her şeyle gurur duyma halini doya doya yaşayacaksınız.




BAŞAK BURCU:

2 Haziran (Venüs Yengeç): Yükselen Başaklar, çalışıyorsanız iş ortamınız bir anda duygusal bir gündemle çalkalanabilir. İşten çıkarmalar (başkaları için bile olsa) sizi etkileyebilir. İş arayan ya da kredi borcu gibi borçlarla zorlanan Başaklar içinse, birden fazla alanda faaliyet gösterme imkanı doğuyor. Bir yandan iş bulup, bir yandan da evinizde yapacağınız işler sayesinde, düze çıkma ve sonunda özgüven sağlama imkanı buluyorsunuz.

10 Haziran (Güneş Tutulması):Bu tutulma ile; kariyer hayatı, devletle ilişkili konular, baba ilişkileri, terfi gibi konularda netlikler oluşacak. Kasım 2020'de beliren konularınız her ne ise, o konularda aydınlanma ve net sonuç alma halinde olacaksınız.

11 Haziran (Güneş Mars Aslan): Arkadaş çevrenizle gündemdesiniz. Yaptıklarınız çokça konuşulacak. Eleştiri yapma haliniz, bu dönem daha çok göze batabilir. Bununla birlikte daha öz güvenli tavrınız, görünümüz üzerinde de etkili olacaktır. Kesinlikle daha "havalısınız".

24 Haziran (Oğlak Dolunayı):Yükselen Başak, dolunay aşk hayatı, çocuklar, şans oyunları evinizde gerçekleşiyor. Bunlarla ilgili konularda değişim ve tamamlanma enerjisini hissedeceksiniz. Değişim ya da tamamlanma halinden çekiniyor olabilirsiniz. Dolunayda kendinizi saklama isteği duyabilirsiniz.

27 Haziran (Venüs Aslan): Gizli saklı ilişkiler içindeyseniz, sakladığınız her ne varsa henüz yakalanmamış olmakla "saman altından su yürütme" konusundaki becerinizle gurur duyacaksınız. İç dünyanıza ve hayallerinize görkem hakim olacak. 




TERAZİ BURCU:

2 Haziran (Venüs Yengeç): Yükselen Teraziler, uzun zamandır görmediğiniz kadın arkadaşlarınızla keyifli ve derin sohbetler yapacağınız buluşmalar yaşayabilirsiniz. Bu sohbetlerde adeta aydınlanma yaşayacaksınız. bilgi alış-verişi size parlak fikirler kazandıracak. Sosyal medya aracılığı ile, aşka kapılabilirsiniz. E-ticaret gibi alanlara yönelebilirsiniz.

10 Haziran (Güneş Tutulması): Bu tutulma ile; uzaklar, uzaklarda yaşayan insanlar, yurt dışı, yüksek öğrenim, inançlar gibi konularda netlikler oluşacak. Kasım 2020'de beliren konularınız her ne ise, o konularda aydınlanma ve net sonuç alma halinde olacaksınız.

11 Haziran (Güneş Mars Aslan): Kariyerinize şekil vermek adına mücadeleye girişiyorsunuz. Adeta zirveye oynayacak hamleler yapar gibisiniz. Bununla birlikte şu an pek de memnun olmadığınız bir işte çalışıyorsanız, ani bir kararla işten ayrılabilirsiniz. 

24 Haziran (Oğlak Dolunayı): Yükselen Terazi, dolunay yuva, aile evinizde gerçekleşiyor. Ev değişimi, ev alma-satma, taşınma, ailevi sorunlar gibi konularda değişim ve tamamlanma enerjisini hissedeceksiniz.

27 Haziran (Venüs Aslan): Yükselen Teraziler, bu etki ile sosyal çevre içinde aldığınız rolün ne kadar etkili olduğunu fark edeceksiniz. Dostlarınıza yapacağınız ve karşılık göreceğiniz jestlerle gurur duyma halini yaşayacaksınız.







AKREP BURCU:

2 Haziran (Venüs Yengeç): Yükselen Akrepler, miras ve tazminat gibi konularla boğuşuyorsanız bu dönem işlerinizde kolaylıkla ilerleme kaydedebilirsiniz. Yatırımlarınızda kalıcı değerlere (altın, arsa gibi) yönelebilirsiniz. Ebeveynleriniz ve onların sağlık durumu ile ilgili üzüntüleriniz olabilir. 

10 Haziran (Güneş Tutulması): Bu tutulma ile; tazminat, vergi, başkalarının parası ve kaynakları, ödemeler, ölüm ve cinsel sorunlar gibi konularda netlikler oluşacak. Kasım 2020'de beliren konularınız her ne ise, o konularda aydınlanma ve net sonuç alma halinde olacaksınız.

11 Haziran (Güneş Mars Aslan): Yabancı ülke gezileri, uzak yolculuklar, eğitim planları yapabilirsiniz. Bunaldığınızı hissederek, kendinize iyi gelecek olan bir yenilik yapmak isteyebilirsiniz. Sosyal medya yorumlarınız biraz abartılı ve aşırıya kaçma eğiliminde olabilir. Herkese ve her şeye rest çekerek, uzaklarda olma isteğinizi bir anda gerçekleştirebilirsiniz.

24 Haziran (Oğlak Dolunayı): Yükselen Akrep, dolunay iletişim evinizde gerçekleşiyor. İletişime dayalı konular, eğitim, kardeş ve yakın akraba ilişkileri, kısa ziyaretler gibi konularda değişim ve tamamlanma enerjisini hissedeceksiniz

27 Haziran (Venüs Aslan): Yükselen Akrepler, iş hayatınızla ilgili aldığınız kararlar ve ortaya çıkarttığınız işlerle öne çıkacaksınız. Takdir ve gururu, kariyer hayatınızda yaşayacaksınız.




YAY BURCU:

2 Haziran (Venüs Yengeç): Yükselen Yaylar, evli iseniz eşinizle yapacağınız duygusal konuşmalar var olan sorunlarınızın çözümünde etkili olacaktır. Bekar Yaylar ise, akraba ya da tanıdık aracılığıyla evlilik yoluna girebilir. İş kurmayı düşünen Yaylar, mutlaka ortaklık ilişkisinde olmayı düşünün. Tek başınıza hareket etmeyin.

10 Haziran (Güneş Tutulması): Bu tutulma ile; eşiniz, evliliğiniz, evliliğe dayalı sorunlar, iş ortaklıkları, size açıkça düşmanlık yapanlar gibi konularda netlikler oluşacak. Kasım 2020'de beliren konularınız her ne ise, o konularda aydınlanma ve net sonuç alma halinde olacaksınız.

11 Haziran (Güneş Mars Aslan): Miras, tazminat, vergiler ve borçlar gibi alanlarda mücadele halinde oluyorsunuz. Bu mücadele içindeyken kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. 

24 Haziran (Oğlak Dolunayı):Yükselen Yay, dolunay parasal kaynaklar evinizde gerçekleşiyor. Mali durum, yeteneklerle para kazanma, bağımsız iş kolları, yatırımlar gibi konularda değişim ve tamamlanma enerjisini hissedeceksiniz

27 Haziran (Venüs Aslan): Yükselen Yaylar, felsefeye yönelik öğrenimlerinizi sergileyerek beğeni toplayacaksınız. Uzaklarda yaşayan akrabalarınızla gurur duyacaksınız.




OĞLAK BURCU:

2 Haziran (Venüs Yengeç): Yükselen Oğlaklar, sağlıkla ilgili dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Kadın hastalıkları gündeminizde yer tutabilir. Bekar Oğlaklar, iş çevresi aracılığıyla aşka düşebilir. Çalışan Oğlaklar, evinizde de faal olmanızı gerektiren gelişmeler yaşanması muhtemeldir.

10 Haziran (Güneş Tutulması): Bu tutulma ile; iş hayatının koşturması, günlük rutinler, sağlık, alt kadroda çalışanlar, evcil hayvanlar gibi konularda netlikler oluşacak. Kasım 2020'de beliren konularınız her ne ise, o konularda aydınlanma ve net sonuç alma halinde olacaksınız.

11 Haziran (Güneş Mars Aslan): Yeni bir projeye başlamak, ortaklık geliştirmek, evlenmek ya da imzalı yapılan tüm diğer işlerde çok dikkatli olmalısınız. 26 Haziran'a kadar, iyi bir değerlendirme yapmadan imza atmanız olasıdır. Eşinize, partnerinize karşı onun kendisini dışarıda kalmış gibi hissedeceği tavırlarda bulunabilirsiniz.

24 Haziran (Oğlak Dolunayı):Yükselen Oğlak, dolunay benlik evinizde ve sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Kendinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bu karar aşamasında iken, iç dünyanıza çekilme isteğinde olmanız da olasıdır. Fikirleriniz tam anlamıyla olgunlaşana dek, herkesten saklayabilirsiniz. Çok önemli bir karar aşamasındasınız. Sonunda değişim ve tamamlanma enerjisini hissedeceksiniz

27 Haziran (Venüs Aslan): Yükselen Oğlaklar, başkalarına verdiğiniz akıl sayesinde onların yol aldığını görerek gurur duyacaksınız. Teknik konularda beceriniz daha da artarken, kendinizi daha fazla işe yarar hissedeceksiniz. 




KOVA BURCU: 

2 Haziran (Venüs Yengeç):Yükselen Kovalar, gündeminiz çocuklarınız olacaktır. Onların geleceği için endişe etmek, onlar adına hem mutlu hem de kaygılı olmak gibi durumlar söz konusu olabilir. Bekar Kovalar için, riskli ilişkiler söz konusu olabilir. İlişkilerini yeniden gözden geçirme ihtiyacı hissedebilirler.

10 Haziran (Güneş Tutulması): Bu tutulma ile; çocuklar, aşk ilişkileri, eğlenceye yönelik konular, risk alınarak yapılan işler gibi konularda netlikler oluşacak. Kasım 2020'de beliren konularınız her ne ise, o konularda aydınlanma ve net sonuç alma halinde olacaksınız.

11 Haziran (Güneş Mars Aslan): Çalışma hayatınızın rekabet ortamı bu dönem daha alevli bir hale gelebilir. Eğer çalışmıyorsanız, tanınmış ve köklü bir firmada iş bulabilirsiniz. Yaşayacağınız koşturmaca ile kalp ritminiz yükseliyor.

24 Haziran (Oğlak Dolunayı):Yükselen Kova, dolunay arkadaş ve umutlar evinizde gerçekleşiyor. Arkadaşlar, geleceğe yönelik umutlar, sosyal çevre değişimi gibi konularda değişim ve tamamlanma enerjisini hissedeceksiniz

27 Haziran (Venüs Aslan): Yükselen Kovalar, iş birliği içinde olmanızın olumlu sonuçlarını alacaksınız. Eş, ortaklık ilişkileriniz size gurur kaynağı olacak.




BALIK BURCU:

2 Haziran (Venüs Yengeç): Yükselen Balıklar, evde vakit geçiriyor olmak hoşunuza gitmeye başlamış olabilir. Hobiler edinmek, ev dekorasyonu ile ilgilenmek, tadilat gibi gündemleriniz olabilir. Bu dönemin sizi tembelliğe yöneltmesine izin vermeyin. 

10 Haziran (Güneş Tutulması): Bu tutulma ile; dünyaya geldiğiniz yuva ve koşullar, anne-baba ilişkileri, özellikle anne ilişkisi, ev değişimi, tadilat, ev alım-satımı gibi konularda netlikler oluşacak. Kasım 2020'de beliren konularınız her ne ise, o konularda aydınlanma ve net sonuç alma halinde olacaksınız.

11 Haziran (Güneş Mars Aslan): Aşkın peşinde koşma halinde kalabilirsiniz. Stalker gibi davranmak ilişkinizde zorlanmalara neden olabilir. Ebeveyn Balıklar, çocuklarının daha iyi bir birey olması adına bazı harcamalarda bulunabilir. Bütçenizi etkileyebilecek lüks harcamalardan kaçınmalısınız.

24 Haziran (Oğlak Dolunayı):Yükselen Balık, dolunay hem kariyer hem de arkadaşlar evinizde gerçekleşiyor. Kariyerinizle ilgili yavaş ama emin adımlarla yeni projeler geliştirmeye başlayabilirsiniz. arkadaş çevreniz, sosyal çevrenizle ilgili düzenleme kararı alabilirsiniz. alacağınız her karar kalıcı olacaktır. Hayatınızdaki büyük değişimi ve tamamlanma enerjisini hissedeceksiniz

27 Haziran (Venüs Aslan): Yükselen Balıklar, iş hayatında kendinizi tam da istediğiniz halde sergileyebilecek, aldığınız sorumlulukları hakkıyla yerine getiriyor olacaksınız. Çalışmanız takdir edilirken, kendinizle gurur duyacaksınız. 


Hunilerinize ve ışıltınıza sahip çıkın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR