Bu Blogda Ara

27 Nisan 2023 Perşembe

AKREP BURCUNDA AY TUTULMASI - 5 MAYIS 2023

 

5 MAYIS 2023 (20:33) 14°58’

AKREP BURCUNDA DOLUNAY / GÖLGELİ AY TUTULMASI




Tutulma anı yöneticisi; Mars Yengeç 8.evde. Plüton Kova 3.evde.

1 Mayıs’ta Plüton Kova 0°de retro konuma geçiyor. Retro, 10 Ekim 2023’e kadar (Oğlak burcunda 27°ye kadar)  devam ediyor olacak.

Tutulma anının yükseleninin Akrep burcu olması, Akrep etkisini güçlendirir.

Tutulmanın en güçlü etkisi;

Çok sayıda insanı etkileyebilecek, kitlesel olaylar üzerinde oluşur. Dünyanın pek çok bölgesinde "tuhaf ve ölümcül" haberler duyabiliriz.


Etki bölgesi:

Asya ve Avustralya'da tamamen görünür olacak.

Ayrıca Türkiye dahil olmak üzere Avrupa'nın büyük bölümünde ve Afrika’da yükselirken izlenebilecek.


Etki konuları:

Derinlerde saklı olanın açığa çıkması, yeraltı dünyası ve mafya, ölümle tehdit, tehdit savurarak yerini koruma çabası, yeraltı kaynakları (petrol, doğalgaz, su gibi), derin denizlerde yapılan araştırmalar, deniz savaşları, büyü/sihir etkisi taşıyan algı yönetimi, nazik söylemler ile savaşma gücü, her şeye yeniden / sıfırdan başlama gücü, başlangıç ayarlarına dönüş, kestirip atmak, ameliyat kararı, kürtaj konusu, (harap / metruk binalar için) yıkım kararları, istimlak, düzen değiştirme ya da emlak sektörüyle ilgili gizlice alınan kararlar. İnsan hakları ve Kadın haklarıyla ilgili sözleşmeler.

Etki alan burçlar:

Güneş Boğa, Yükselen Boğa, Güneş Akrep, Yükselen Akrep, Ay Boğa, Ay Akrep kişileri...

Ayrıca Ay düğümleri Boğa-Akrep aksında olan kişiler...

(Ekim 2023’e kadar hayatlarında önemli, sıra dışı, kadersel nitelikte ve az rastlanan olaylar yaşanır.)

Herkes bu tutulmanın etkisini aynı yoğunlukta hissedemeyecek elbette... 

10° - 20° Yükselen Akrep burcu kişiler, 2-12 Kasım arasında doğanlar, bu derecelerde gezegenleri olanlar etkiyi kişisel düzeyde daha güçlü hissederler.


Etki süresi:

En belirgin etki 20 Nisan-20 Mayıs arasında olmakla birlikte, etki süresi 1 yıldır.

Haritalarımızda Akrep burcunun yönettiği alanlarda; önümüzdeki 3-6 ay içinde (14 Ekim 2023 – Terazi Güneş tutulmasına kadar) önemli olayların gerçekleşmesi muhtemeldir.


Tutulmanın içeriği:

Ay tutulmaları geçmişle ilişkilidir. Geçmişte kalan çözülmemiş sorunlara çare arayışı,  eski konular ya da ayrı düşülen kişilerle yüzleşmek, kabullenmek ya da kestirip atmak gibi sonuçlar doğurur ve tüm bunların sonucunda bilinçsel olarak farklılık ve farkındalık oluşur.

Başkalarına karşı sorumluluklarımız ve borçlarımızla (ya da alacaklı hissettiklerimizle) yüzleşmeye davet eden bir dolunayı yaşıyor olacağız.

Tutulma yöneticisinin (Plüton) Ekim ayına kadar sürecek olan retro etkisiyle;

Ayak bağı olan, gelişimi engelleyen, sadece manipülasyonla ilerleyen, sağlıksız, toksik ilişkiler ve her tür bağımlılıkla olan bağlar kesilir. 18-19 yıl önceki halinize geri döneceğiniz gücü kendinizde bulmaya başlarsınız.

En güçlü ve en derinlerde yatan korkularla yüzleşmek, vazgeçme korkusuyla yüzleşmek bu tutulma ile mümkün hale gelir. Yaşanacak yüzleşme sonucunda “dönüşüm” düğmesine basılmış olur.

Daha sağlıklı bir şekilde yol alabilmek ve yola istikrarla devam edebilmek için, neleri değiştirmeliyiz? Nelerden vazgeçmeli ya da dönüştürmeliyiz?

Hayatımızda mutlaka olması gerekenler neler? Kimler ya da neler artık işlevini kaybetti ve gitmeli?

İlişki dengesizlikleri ve kusurları konusunda hayatımızda ani bir farkındalık oluşabilir. Mali bağlar üzerinden farkındalık olabilir. yaşadığımız evin güvenilirliği üzerinden bir farkındalık oluşabilir. Daha önce pek de sıcak bakmadığımız bir yere taşınma kararı alabiliriz.

Bu Dolunay bize başkalarının desteğini/katkısını/ihtiyaçlarını/isteklerini dikkate alma, tanıma yani fark etme ve takdir etme ihtiyacını hatırlatıyor olacak. 

Uzun süredir ayrı düşülen kişilerle, görüşülmeyen yakın akrabalarla ve kardeşlerle ilişkiler yeniden canlanabilir. Bu durumu tetikleyecek olan şey sağlık-ameliyat-miras ve ölüm gibi bir konu olabilir.


Özellikle Boğa burcu ve Akrep burcu kişiler (ve bu burçların kestiği ev konularında)

“Bu sorunu çözemezsem, ilerlemem mümkün olmayacak!” bakışıyla yeni kararlar alma halinde oluruz.

 

Tutulma açıları:

Ay-Uranüs karşıt: Beklenmeyen ve ani olaylar, sadece dikkat çekmek için yapılan tuhaf girişimler, tepkilerin kontrolsüzce ortaya konulması. Ani bitişler, aniden gelişen farkındalıklar.

 

Güneş-Uranüs kavuşum: Beklenmedik değişim, özgürlük ve isyan, rutin dışı davranışlar, ani gelişen duygusal rastlaşmalar, ani gelişen maddi konular, olduğundan farklı görünme hali. “Asla yapmam” denilenlere yönelme hali.

 

Ay-Merkür karşıt: Kutuplaşmış fikirler, cepheleşmek, fikir değişimi ile geçmişe dönmek.

 

Güneş-Merkür kavuşum: Ertelenen projelere yönelerek plan yapmak,  alım-satım işlerini yaparak plana katkı sağlamak, eskiden tanışılanlarla yeniden bir araya gelmek. Geçmişten gelen, kökleşmiş sorunları çözmek. Huzuru önceleyerek barışmak ya da tamamen vazgeçmek.

 

(+/- 15  günü hesaba katarak) 16 Mayıs 2022’de ve 25 Ekim 2022’de ne yaşamıştınız?

O süreçte ne tür bir farkındalık kazanmışsanız, şimdi o konular ile ilgili hem duygusal bir kapanış hem de yıkım ve dönüşüm yaşıyor olursunuz.

Toksik olan tüm ilişkilerle ve konularla bağ kesme kararını artık kolayca alabilirsiniz. Kesilmiş / kopmuş/zedelenmiş olan bağlarınızı yeniden güçlendirebilirsiniz. Uzun zamandır kendinizi ihmal ettiğinizi fark edebilir ve kendinizle barışabilirsiniz.

Her ne yaşanacaksa, beklenmeyen şekilde ve hızda yaşanır. Ani evlilik, ani boşanma, ani yer değişimi kararı, ani barışma, ani iş değişimi, ani alım-satımlar...

Ani dediğime bakmayın... Aslında uzun süredir göz ardı edilenlere tahammülün bitişi olacaktır.

 

Tutulma serisi:

Ay (ve Güneş) tutulmalarının periyodikliği ve tekrarı, yaklaşık 6.585.3 günlük (18 yıl 11 gün 8 saat) bir dönem olan Saros döngüsü tarafından yönetilir. Her tutulma, bir Saros serisine aittir. Bu tutulma 141 serisinde...

Bu ay tutulması; 2 Nisan 1969, 14 Nisan 1987, 24 Nisan 2005 yıllarında yaşanan tutulmalar ile benzerlikler taşır. Bu tarihlerin sizin için özel bir anlamı olmuş muydu? O yıllarda ne tür duygusal olaylar yaşamıştınız? Şimdi benzer etkileri alıyor olursunuz.


Tutulmada etkili olan sabit yıldız: Zuben El Genubi

Genel anlamda talihsizliğe işaret eden bu yıldız bireysel olaylardan ziyade kitlesel olaylar üzerinde etkilidir. Kitlesel hareketler, toplu ölümler, toplu yıkımlarla ilişkilidir.

Fiziksel ve ruhsal sağlık sorunlarında artış görülebilir.

Üzeri kapatılan / saklanan ölümler, sebebinin anlaşılmaması için çaba sarf edilen ölümler, otopsi yasağı, madde ve ilaç kullanımına bağlı ölümler, zehirlenmeye bağlı ölümler, ölüm sayısında gizleme, ölüm sonucunda tanınır olma hali, toplu intihar vakaları.

Tutulma etkisiyle bir şeyler bitebilir ama unutmayın ki bu başka güzel şeylerin başlaması için “olması gereken” vesiledir. Hayatımızda yeni bir bölüme geçebilmek için, bir şeylerden vazgeçmemiz istenebilir. Değişime direnmeden, uyum sağlamak süreci kolaylaştırır.

 

Yenilgi ya da yıkım gibi görülenlerin, kazanç olabileceğini düşünmeye hazır olun!

 

Hunilerinize sahip çıkın Ey Boğa ve Akrepler!


12 Nisan 2023 Çarşamba

20 NİSAN 2023 KOÇ GÜNEŞ TUTULMASI

 

KOÇ BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI

20 Nisan 2022 saat 06:12 – 29°50’


Nisan 2023-Mart 2025 arasında gerçekleşecek olan Koç-Terazi aksındaki ilk tutulmayı yaşıyoruz.

Güneş Tutulmaları gelecek zamanı inşa eder. Geçmişin pürüzlerinin temizlenmesine ve yeni bir yol açılmasına aracılık eder. Yeni bir enerji ile uyanış ve farkındalık kazandırır.

Tutuluyoruz!

Özenle oluşturduğumuz ilişkiler,
Risk aldığımız ve uğrunda koşturduğumuz alanlar,
Başlangıcını yaptığımız konular,
Fiziksel gücümüz,

Yaşam enerjimiz,

Motivasyon kaynaklarımız üzerinden
Değişime gitmeye itiliyor / çekiliyoruz...

Ayrılıyor ya da birleşiyoruz!

Kopuyor ya da uzlaşıyoruz!

 



Saros Serisi: 129

Benzer tutulmalar:

24 Şubat 1933, 7 Mart 1951, 18 Mart 1969, 29 Mart 1987, 8 Nisan 2005

 

Etki bölgesi:

Endonezya, Papua Yeni Gine, Filipinler, Avustralya (Türkiye’den izlenemeyecek)

Hibrit tutulma (Başlangıcında Kısmi tutulma, takiben Tam tutulma ve bitişte Kısmi tutulma)

 

Etki konuları:

“Boşanma/Evlilik, birleşme/ayrılma, kişisel olarak varlığı orta koyma dürtüsü, cesaret gerektiren kararlar, ilk defa yapılacak olanlar, genel beden sıhhati, baş bölgesi sağlığı, fiziksel güç kazanımı, gücü elinde tutma isteği, girişimde bulunmak, başvuruda bulunmak, harekete geçmek, gücü elinde tutana karşı cesaretle ve dimdik durmak, kendi ayaklarının üzerinde durabilmek, liderlik enerjisi, savaş enerjisi, yangın ve patlamalar”

Tüm bu konu başlıklarıyla ilgili “yenilenme, değişim ve dönüşüm” etkisi oluşur.

 

Etki alan burçlar:

Güneş Koç ve Boğa, Yükselen Koç ve Boğa,

Güneş Terazi ve Akrep, Yükselen Terazi ve Akrep,

Ay Koç ve Boğa,

Ay Terazi ve Akrep kişileri...

Ayrıca ay düğümleri Koç & Terazi ve Boğa & Akrep aksında olan kişiler...

 

Kişisel gezegenleri tutulma derecesiyle aktive olanlar da,

(24° - 29°  Koç / Yengeç /  Terazi / Oğlak) 

(0° - 5 ° Boğa / Aslan / Akrep / Kova) etkilerini kişisel düzeyde daha güçlü hissederler.


Etki süresi:

En belirgin etki 5 Nisan-5 Mayıs arasında olmakla birlikte, etki süresi 1 yıldır.

Haritalarımızda Koç burcunun yönettiği alanlarda; önümüzdeki 3-6 ay içinde (28 Ekim 2023 – Boğa Ay tutulmasına kadar) önemli olayların gerçekleşmesi muhtemeldir.

 

Tutulmanın içeriği:

Koç burcunun son derecelerinde gerçekleşen tutulma, bizi (belki de bugüne dek farkına varmadığımız) cesaretimizi kullanmaya teşvik ediyor. Bizi aşağıya çekeni baltalayan, ilerlememizi engelleyen şey ya da kişilerle kararlılıkla mücadele etmeye teşvik ediyor.

Tutulmaların Boğa-Akrep aksında gerçekleştiği Kasım 2021’den beri insanüstü sabır göstererek bir şeylerin değişmesi adına “beklemiş” ve beklerken de “bıkmış” olabiliriz.

 

Ama şimdi anaretik Koç diyor ki:

“Yeter beklediğin! Sen değiştirmedikçe, dünyan değişmeyecek!”

“Oyunun kurallarını sen belirlemezsen, oyunun sonucundan da şikayet etme!”

“Nezaketle ve iyilikle olmasını istedin. Olmuyorsa, olmayacaktır.”

“Artık zorlama! Ya da oldurmak için gücünü göster!”

“Kibarlığın takdir edilmeyecek! Hamle yapmazsan, ses çıkarmazsan... Tepene binerler!”

“Alanına saygı duyulmasını istiyorsan, alanına sahip çık!

“Alan koruması adına gerekiyorsa, savaşmalısın!”

 

Tutulma gününde Koç burcu yöneticisi Mars;

Tutulmaya quintil açı yapıyor. Hedeflere ulaşabilmek adına yaratıcı yolların bulunmasını teşvik ediyor.

Bir yandan (eril enerji) engellerin üstünden ustalıkla atlayabilme çevikliğini kazandırıyor.

Öte yandan (dişil enerji) engellerin duygusal enerjiyle de aşılabilmesini destekliyor.

Kadın enerjisini taşımak, anne enerjisini taşımak işleri kolaylaştırıyor. Kazanmak adına yaratıcı strateji gelişimini destekliyor.

Örneklendireyim...

Gerçekte çocuğunun bakımını hakkıyla yerine getiremiyor olsa da hem toplumun gözünde hem de yasaların önünde, anne annedir. Ve annelik vasfı ile boşanma-tazminat-velayet konularında avantajlı konumda olan kişi (ilgili baba yerine) o olacaktır.

Ya da %100 dişil tavır sergilemiyor olsa da, kadın kadındır. Ve kavgada ilk yumruğu atan kadın olsa bile, kadın olduğu için mağduriyet ile avantajı ele geçiren olmak gibi...

 

Tutulma gününde Koç burcu yöneticisi Mars Yengeç;

Uranüs ile sekstil yapıyor. Verilen mücadelenin, sergilenen cesaretin ya da duygusallığın sonucunda maddi/somut kazanımlara ulaşabilmenin yolunu “beklenmedik şekilde” ve “beklenmedik hızda” açıyor.

 

Tutulma Jüpiter ile kavuşuyor. Hem duygusal dürtünün hem de fiziksel dürtünün etkisini güçlendiriyor. Cesaretle harekete geçme isteğini büyütüyor. Etki alanını genişletiyor.

 

Tutulma Satürn ile sekstil açı yapıyor. Yasalara ve geleneklere uyumlu olmayı da göz ardı etmeden, cesaretle harekete geçmeyi teşvik ediyor. Bu açı aynı zamanda akıl sağlığı, depresyon ya da intihar eğilimleri konularının gündeme gelmesini/getirilmesini de destekler.

Tutulma Plüton ile kare açı yapıyor. Bireysel kazanım için değil, toplumsal kazanım için cesur olmaya teşvik ediyor. Emsal teşkil edecek türde bir davayı cesaretle açmak ve kararlılıkla kazanmak...  “Şu anda ben kazandım ama bu sayede gelecekte hepimiz kazanacağız!” demenin yolunu açmak... Ya da “Ben öldüm ama sizin için öldüm, sizin daha iyi yaşamanız için öldüm” dercesine kendini feda etmek... Bu açı bizi korkutan şeylerle ya da hırslarımızla yüzleşme yaşamaya davet ediyor.  Kadının gücü ile toplumun genelinin dönüşmesini destekliyor.

 

Bu tutulma; bizi gerçekten memnun eden şeylerin ne olduğunu keşfetmeye davet ediyor.

Benliğin ya da biz olmanın ayırdına varmak, bu amaçla harekete geçmek, bağımsız ruhu beslemek adına kendimize yeni bir şeyler eklemek yönünde çağrılar alıyor olacağız. Tutulmayı Asc (Yükselen) üzerinden alıyorsanız, bu bir ayrılık ya da estetik girişimi çağrısı olabilir.

 

Uzun süredir sabırla düzelmesi beklenen konularda, yeterince sabır gösterilmiş olduğunun ve artık bir şeylerin değişmesi gerektiğinin farkındalığı oluşur.

Çemberin içinde dönüp duran hamster gibi;

Aynı düzlemde koşarken bir yere varamadığını fark etmek...

Bir yere varmak için çemberden çıkmak gerektiğini anlamak...

Dahası... Hamster olmadığını fark etmek gibi etkiler oluşur.

 

Yani özellikle Koç-Boğa ve Terazi-Akrep burçları (ve bu burçların kestiği ev konularında)

“Bi dakka! Ben bundan ne kar elde ediyorum ki? Bunun bana ne faydası var?” bakışıyla yeni kararlar alma halinde oluruz.

“Hayatta kalmak için birine gerçekten ihtiyacım var mı? Güvenliğimi kendim sağlayamaz mıyım? Kendi üretkenliğimle neler yapabilirim? Ortağım bana aslında zarar mı veriyor? Hayatımdaki kimler benim bereketimi olumsuz etkiliyor?”  “Kim benim yolumu engelliyor?” gibi sorular kafada dolanırken... Edinilen yeni bakış açısı, bizi güvenli bölgeden çıkmaya zorlar ve yepyeni kararlar aldırıyor olur.

Tutulma etkisiyle (1 yıl içinde) bir şeyler bitebilir ama unutmayın ki bu başka güzel şeylerin başlaması için “olması gereken” vesiledir. Hayatımızda yeni bir bölüme geçebilmek için, bir şeylerden vazgeçmemiz istenebilir. Değişime direnmeden, uyum sağlamak süreci kolaylaştırır.

Unutmayınız ki Güneş Tutulmaları (ay tutulmalarına nazaran) hayatı daha ileri noktalara taşıyan, yeni başlangıçlar vaat eden ve hatta belki bunu yapmaya zorlayan etkidedir.

Tutulmada etkili olan sabit yıldız: Alrisha ve Miraç

Alrisha, düğüm anlamında olduğu için birleştirici bir etkiye sahiptir. İrade gücünü temsil eder. İki farklı ipin birbirine düğümlenmesi gibidir. İki farklı frekanstan yayın yapan radyonun ortak yayına geçmesi gibidir. Farklı bakış açılarının bir araya gelmesi ve yepyeni sentez bir bakış açısının ortaya konmasını gösterir. Fakat bu sentez yapı, bozuk rezonansta olur. Çarpık ya da tutarsız ifadeler kullanılır. Alrisha lider kişileri ve yönetim kadrosunu temsil eder. Tepkisel ifadeleri, gafları, dürtüsel tavırları işaret eder. Ayrıca siyasi liderlerin genel beden sağlığının/baş bölgesi ile ilgili sağlık sorunlarının gündeme gelmesine aracılık eder.

 

Miraç, sütün akmasına izin vermek anlamında olduğu için dişil  (anne-kadın) enerjisi taşır.  Olana rıza göstermeyi anlatır. Sevgiyle bağışlamayı, yüce gönüllülükle kabullenmeyi sağlar. Kadın-erkek birlikteliğinde (özellikle anne etkisi ya da annelikle ilgili konular sonucunda) beklentinin altında kalma hissinin yaşanması ile kopuşu destekler.

Ayrıca baş bölgesine (özellikle alın bölgesi ve epifiz bezi) vurgu yapar. Şiddetli bir ölüm haberini duyabiliriz.

HUNİLERİNİZE VE IŞILTINIZA SAHİP ÇIKIN!

1 Nisan 2023 Cumartesi

2023 NİSAN AYINDA BURÇLAR

 

KOÇ BURCU

21-31 Mart doğumlu olanlar / Yükselen 0°-10° 1.dekan Koç

1-10 Nisan doğumlu olanlar / Yükselen 11°-20° 2.dekan Koç

11-20 Nisan doğumlu olanlar / Yükselen 21°-30° 3.dekan Koç

 

 

6 Nisan - Terazi Dolunayı 16°07

(7.evde) Başlamış olan ve ilerleyen tüm ilişkilerin seyriyle ilgili kafa karışıklığınız olabilir. Evlilik/ortaklık/ilişkinizde bazı şeylerin değişmesi gerektiğini düşünmeye başlayabilirsiniz. Aldığınız danışmanlık ya da tavsiyelerden vazgeçebilirsiniz.

12 Nisan - Venüs İkizler burcunda (12 Nisan – 7 Mayıs)

1.dekan Koç

(3.evde) Arkadaş canlısı, heyecanlı, hevesli, aktivite insanısınız. Kardeş ve yakın çevre ilişkileriniz 7 Mayıs’a kadar hız kazanıyor. Geziler, organizasyonlar, yapmaktan keyif aldığınız her şey ile buluşuyorsunuz.

2.dekan Koç

(2. ve 3.evde) 19 Nisan’a kadar yeni iş teklifleri, gelir artırma yolları üzerinden teklifler alabilirsiniz. Bu süreçte alışveriş yapma isteğiniz de artar.

19 Nisan’dan itibaren arkadaş canlısı, heyecanlı, hevesli, aktivite insanısınız. Kardeş ve yakın çevre ilişkileriniz 7 Mayıs’a kadar hız kazanıyor. Geziler, organizasyonlar, yapmaktan keyif aldığınız her şey ile buluşuyorsunuz.

3.dekan Koç

(2. ve 3.evde) 28 Nisan’a kadar oldukça iyi fırsatlar yakalayabilme şansınız var. Yeni iş teklifleri, gelir artırma yolları üzerinden teklifler alabilirsiniz. Bu süreçte alışveriş yapma isteğiniz de artar.

Daha önce fark etmediğiniz yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz.

28 Nisan’dan itibaren arkadaş canlısı, heyecanlı, hevesli, aktivite insanısınız. Kardeş ve yakın çevre ilişkileriniz 7 Mayıs’a kadar hız kazanıyor. Geziler, organizasyonlar, yapmaktan keyif aldığınız her şey ile buluşuyorsunuz.

 

20 Nisan - Koç Burcunda Güneş tutulması 29°50

1.dekan Koç, 2.dekan Koç, 3.dekan Koç

(1.evde) Görünümünüzü ya da tavrınızı yeniden inşa ediyorsunuz. Kişisel ihtiyaçlarınızın ve beklentilerinizin farkına varıyorsunuz. Özgüvenli, cesur ve belki biraz da öfkelisiniz. Cesur adımlarla hayatınıza dahil olan yeniliklerin tadını çıkartabilirsiniz. Kendinizi başkalarına nasıl tanıttığınızı düşünün... Fark edileceğiniz, göze çarpacağınız, kişiselliğinizle iz bırakacağınız etkiler altındasınız. Ancak panik ve aceleden uzak kalmayı hedefleyin.


22 Nisan -  Merkür retrosu Boğa (22 Nisan - 16 Mayıs)

1.dekan Koç, 2.dekan Koç

Yeni finansal girişimlerde bulunmak için doğru zamanda değilsiniz. Para kazanma ve yatırım fikirlerinizi 16 Mayıs’a kadar beklemeye almanız yerinde olur. 16 Mayıs’a kadar gecikmiş borçlar, unutulmuş faturalar ya da ertelenmiş tüm masraflarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

3.dekan Koç

Beden diliniz ya da özensiz kullandığınız kelime seçiminiz nedeniyle yanlış anlaşılabilirsiniz. İhmal ettiğiniz boğaz bölgesi (ses telleri, ağız içi dahil) sorunlarınız şimdi yeniden gündeme gelebilir. Bununla birlikte daha önceden başladığınız ama devam etmediğiniz her tür etkinliğe/eğitime/gelişime geri dönme kararını alabilirsiniz.

 

 

BOĞA BURCU

21-30 Nisan doğumlu olanlar / Yükselen 0°-10° 1.dekan Boğa

1-10 Mayıs doğumlu olanlar / Yükselen 11°-20° 2.dekan Boğa

11-21 Mayıs doğumlu olanlar / Yükselen 21°-30° 3.dekan Boğa

 

6 Nisan - Terazi Dolunayı 16°07

6.evde gerçekleşiyor. Psikolojik danışmanlık da dahil olmak üzere Ekim-Kasım 2022’den itibaren aldığınız tüm danışmanlıkların sonucunu görmeye başlarsınız.  Hastane gündemi, koşturmacalar, birilerine akıl danışma halinde olursunuz.

  

12 Nisan - Venüs İkizler burcunda (12 Nisan – 7 Mayıs)

1.dekan Boğa

(2.ev) Finansal güvenliğiniz ve huzurunuz artık daha önemli. Geliştirdiğiniz iyi ilişkiler sayesinde geliriniz artabilir. Seyahat planları yapabilirsiniz. Araç alım-satımı düşünmeye başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir eğitim için para harcamayı düşünebilirsiniz. Tüm bu alanlardaki hedefiniz; rahat hissetmek. Sizi rahat hissettirenlerle yol alma halinde olursunuz.

2.dekan Boğa

19 Nisan’a kadar görünüm değişikliğiyle ilgili kararlar alabilirsiniz. 

19 Nisan’dan itibaren 7 Mayıs’a kadar, geliştirdiğiniz iyi ilişkiler sayesinde geliriniz artabilir. Seyahat planları yapabilirsiniz. Araç alım-satımı düşünmeye başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir eğitim için para harcamayı düşünebilirsiniz. Tüm bu alanlardaki hedefiniz; rahat hissetmek. Sizi rahat hissettirenlerle yol alma halinde olursunuz.

3.dekan Boğa

28 Nisan’a kadar keyifler ve aktiviteler zamanı. Sonrasında 7 Mayıs’a kadar siz de geliştirdiğiniz iyi ilişkiler sayesinde geliriniz artabilir. Seyahat planları yapabilirsiniz. Araç alım-satımı düşünmeye başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir eğitim için para harcamayı düşünebilirsiniz. Tüm bu alanlardaki hedefiniz; rahat hissetmek. Sizi rahat hissettirenlerle yol alma halinde olursunuz.

 

20 Nisan - Koç Burcunda Güneş tutulması 29°50

1.dekan Boğa, 2.dekan Boğa, 3.dekan Boğa

Etkiyi on ikinci evden ve yükselene çok yakın alandan alıyorsunuz. Bu tutulma, iç dünyanızı ele alma biçiminize, başkalarına şefkatle hizmet etme yönteminize ve içinizde sır gibi sakladıklarınıza etki ediyor. Hem ruhsal hem de fiziksel olarak pillerinizi yeniden şarj ediyor olacaksınız. Ani kararlar ile görünüm değişimi yapabilirsiniz. İlerlemek için, geçmişin yüklerinden kurtulmanız gerektiğini fark ediyorsunuz.

 

22 Nisan -  Merkür retrosu Boğa (22 Nisan - 16 Mayıs)

1.dekan Boğa, 2.dekan Boğa

Hem finansal alanınızdan hem de çocuklar alanından etkiyi hissedersiniz. Dolayısıyla ihmal ettiğiniz ya da gereksiz gördüğünüz için vazgeçtiğiniz harcamalar (çocuklar, hobiler, keyif veren işler için) şimdi önünüze düşebilir. Yapmaktan geri durduklarınıza yeniden yöneliyor olursunuz.

3.dekan Boğa

Sakladığınız bir şey, istemeden gözler önüne serilebilir. Mahremiyetinizi ifşa edebilirsiniz. Sezgilerinizin hatalı yönlendirmeler yapacağı bu etki altındayken, herhangi bir konu hakkında belirleyici yargıya varmadan önce (retronun bitişini) bekleyin.

 

 

İKİZLER BURCU

22-31 Mayıs doğumlu olanlar / Yükselen 0°-10° 1.dekan İkizler

1-11 Haziran doğumlu olanlar / Yükselen 11°-20° 2.dekan İkizler

12-21 Haziran doğumlu olanlar / Yükselen 21°-30° 3.dekan İkizler

 

6 Nisan - Terazi Dolunayı 16°07

(5.ev) Ekim ayında itibaren üzerinde emek harcadığınız keyif veren, hobi ya da sanatsal nitelikteki çalışmalarınızın ve yeni geliştirdiğiniz ilişkilerin keyfini sürmeye, fayda görmeye başlarsınız.  Romantizmin doruklarına ulaşmak için de güzel zamanlar...

  

12 Nisan - Venüs İkizler burcunda (12 Nisan – 7 Mayıs)

1.dekan İkizler

(1.ev) Hem fiziksel görümünüzle hem de sosyalliğinizle dikkatleri üzerinizde topluyorsunuz. Aktifsiniz, enerji dolusunuz. Artan enerji ile, el attığınız her alanda şansı yakalıyorsunuz.

Farklı ve birden fazla alandan gelir elde etme şansınız var. Kazanç da var, harcama da var. Şımarma (ve kendini şımartma) dönemi!

2.dekan İkizler

19 Nisan’a kadar duygularınızı açıklamak zor olabilir. Söylemek istediklerinizin boğazınızda dizili kalması gibi... Ya da söylediğinizde yanlış anlaşılacağınızı bildiğiniz için susmayı tercih etmeniz gibi... Duyguları aktarmanız zor olabilir.

19 Nisan’dan 7 Mayıs’a kadar rahatsınız. Enerjinizle dikkat çekiyorsunuz. İstediğinizi elde etmek de daha kolay, söylediğinizin doğru anlaşılması da...

3.dekan İkizler

28 Nisan’a kadar utangaç, çekingen, içine kapanık olabilirsiniz. Romantik konularda hayalkırıklığı yaşanabilir.

28 Nisan’dan itibaren 7 Mayıs’a kadar ertelenmiş olan ve mahrum kaldığınızı düşündüğünüz ne varsa, her şey tamamlanıyor olur. Işıldamaya, gülmeye, eğlenmeye, keyif almaya, kazanmaya ve harcamaya başlarsınız.

  

20 Nisan - Koç Burcunda Güneş tutulması 29°50

(11.ev) Yeni dahil olduğunuz sosyal çevre aracılığıyla fayda görmeniz söz konusu...Yapmaya cesaret edemediğiniz her ne varsa, birileri sizi bunları yapmaya teşvik edeceği için yapıyor olacaksınız. Arkadaş (ve sosyal çevre) desteğinin keyfini sürme zamanı...

  

22 Nisan -  Merkür retrosu Boğa (22 Nisan - 16 Mayıs)

1.dekan İkizler, 2.dekan İkizler

(12.ev) Sakladığınız bir şey, istemeden gözler önüne serilebilir. Mahremiyetinizi ifşa edebilirsiniz. Sezgilerinizin hatalı yönlendirmeler yapacağı bu etki altındayken, herhangi bir konu hakkında belirleyici yargıya varmadan önce (retronun bitişini) bekleyin.

3.dekan İkizler

(11.ev) Eski arkadaşlarla iletişime geçmek, geçmiş zamanı telafi etmek ya da geçmişte oluşan iletişim kazalarını onarmak gibi etkiler alıyorsunuz. Bu aynı zamanda yeni planlar üzerinde (buluşma, toplantı, organizasyon, etkinlik, aktivite vb) gecikme ve aksilik yaşanmasını tetikleyen bir etkidir. Yani eski dostlarla bir araya gelmek kolay ve keyiflidir. Fakat yeni ilişkiler ya da yeni planlar için aksilikler yaşanabilir.

 

 

 

 

YENGEÇ BURCU

22-1 Temmuz doğumlu olanlar / Yükselen 0°-10° 1.dekan Yengeç

2-12 Temmuz doğumlu olanlar / Yükselen 11°-20° 2.dekan Yengeç

13-22 Temmuz doğumlu olanlar / Yükselen 21°-30° 3.dekan Yengeç

 

6 Nisan - Terazi Dolunayı 16°07

(4.ev) Ev-yuva-aile temaları öne çıkıyor. Evlenme teklifi alabilirsiniz. Aradığınız evi bulabilirsiniz. Evinizi güzelleştirme isteğinde olabilirsiniz.  Aile desteği göreceğiniz ve aileye destek olacağınız etkiler alıyorsunuz.


12 Nisan - Venüs İkizler burcunda (12 Nisan – 7 Mayıs)

1.dekan Yengeç, 2.dekan Yengeç

(12.ev) Duygularınızı açıklamak zor olabilir. Söylemek istediklerinizin boğazınızda dizili kalması gibi... Ya da söylediğinizde yanlış anlaşılacağınızı bildiğiniz için susmayı tercih etmeniz gibi... Duyguları aktarmanız zor olabilir. Kişisel ve sosyal temaslarınızı gizlilikle yürütme isteğinde olabilirsiniz.

3.dekan Yengeç

28 Nisan’a kadar organizasyonlarda koşturmaca ya da hareketlilik yaşanabilir.

28 Nisan’dan itibaren 7 Mayıs’a kadar topluluğa hitap eden işleriniz biraz geri planda kalabilir. Sırlar ve fısıltılar, dedikodu mekanizmasının devreye gireceği bu süreçte hayal kırıklıkları yaşanabilir.

 

 

20 Nisan - Koç Burcunda Güneş tutulması 29°50

1.dekan Yengeç, 2.dekan Yengeç, 3.dekan Yengeç

 (10.ev) İşiniz ve kariyerinizle ilgili beklenmedik gelişmelere hazır olun. Bir anda öfkeyle iş bırakabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz o işe kabul edilebilirsiniz. Terfi, prim, ödül ya da yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşiniz ve işinizi yapma şekliniz değişmek üzere... Bu birkaç hafta içinde babanızın sağlığı da gündeme gelebilir.

 

22 Nisan -  Merkür retrosu Boğa (22 Nisan - 16 Mayıs)

1.dekan Yengeç, 2.dekan Yengeç

(11.ev) Topluluklara yönelik çalışmalarınız iptal olabilir, ertelenebilir ya da kameralar aracılığıyla yürüttüğünüz çalışmalarınızda teknik aksaklıklar olabilir. “Keşke daha iyi donanıma sahip olsaydım!” diyeceğiniz etkiler alıyorsunuz. En geniş tanımıyla arkadaş ilişkilerinde de güvene dayalı sorunlar yaşanabilir.

3.dekan Yengeç

(10.ev) İşverenle ters düşmek, onun güvenini sarsmak, onun tarafından yanlış anlaşılmak gibi etkiler söz konusu... Eş, baba, devlet ya da patron gibi otorite figürlerle iletişiminiz aksayabilir. Eski iş ya da eski eşten gelen haberler aklınızı karıştırabilir. Hamle yapmak için retronun bitişini beklemelisiniz.

 

 

 

ASLAN BURCU

23 Temmuz-2 Ağustos doğumlu olanlar / Yükselen 0°-10° 1.dekan Aslan

3-12 Ağustos doğumlu olanlar / Yükselen 11°-20° 2.dekan Aslan

13-22 Ağustos doğumlu olanlar / Yükselen 21°-30° 3.dekan Aslan

 

6 Nisan - Terazi Dolunayı 16°07

(3.ev) İster alım-satım konusu olsun, ister seyahat ya da eğitim alanında olsun; El sıkışmak ve anlaşmak istiyorsunuz. İletişim kurduğunuz insanlarla ilgili net bir karara varma (görüşmeye devam etmek ya da uzaklaşmak gibi) halindesiniz. Mobil konumdasınız, geziyorsunuz. Alıyor, satıyor, kiralıyor ya da pazarlıyorsunuz. Kardeş ve yakın akrabalarla ilişkiniz de uzlaşı üzerine şekilleniyor. Geçmişe sünger çekercesine, ileriye doğru yol alıyor olacaksınız.

 

12 Nisan - Venüs İkizler burcunda (12 Nisan – 7 Mayıs)

1.dekan Aslan

(11.ev) Sosyal aktiviteler, arkadaş toplantıları, iş çevresi aracılığıyla şansı ve keyfi yakalayabilirsiniz. Dahil olduğunuz etkinlikler (ve arkadaşlar) sayesinde yeni ilişkiler geliştirebilirsiniz. Teklifler sıkça gelebilir. Alma-verme, yardımlaşma, paylaşma açısından olumlu etkiler altındasınız.

2.dekan Aslan

19 Nisan’dan itibaren sosyal ilişkileriniz hareketleniyor. Kısa süreli ve ortak ilgi alanları üzerinden yeni ilişkiler geliştirmeniz söz konusu... Bir tür bahar aşkı yaşayabilirsiniz.

3.dekan Aslan

28 Nisan’dan itibaren sosyal ilişkileriniz hareketleniyor. Kısa süreli ve ortak ilgi alanları üzerinden yeni ilişkiler geliştirmeniz söz konusu... Bir tür bahar aşkı yaşayabilirsiniz.

 

 

20 Nisan - Koç Burcunda Güneş tutulması 29°50

1.dekan Aslan

(9.ev) Geçmişle bağınızı net bir şekilde keserek, önünüze bakmak istiyorsunuz. Önümüzdeki iki yıl süresince hayata bakışınız, beslediğiniz umutlarınız değişiyor olacak. Yeni bir şeyler öğrenmek, yeni kültürler keşfetmek ve yeni umutlar beslemek gibi yeniliğe doğru yol alıyor olursunuz.

2.dekan Aslan

Geçmişle bağınızı net bir şekilde keserek, önünüze bakmak istiyorsunuz. Önümüzdeki iki yıl süresince hayata bakışınız, beslediğiniz umutlarınız değişiyor olacak. Yeni bir şeyler öğrenmek, yeni kültürler keşfetmek ve yeni umutlar beslemek gibi yeniliğe doğru yol alıyor olursunuz.

Ayrıca çabalarınızın sonucunu görmek ve takdir/terfi almak gibi güzel etkiler altındasınız. İsminiz bir anda gündeme gelebilir.

3.dekan Aslan

İş hayatındaki etkinliğiniz ve isminiz bir anda olumlu ya da olumsuz gündeme gelebilir. İş yerindeki pozisyonunuz değişebilir. Bir anlık kararla işinizi bırakabilirsiniz. 

 

22 Nisan -  Merkür retrosu Boğa (22 Nisan - 16 Mayıs)

1.dekan Aslan, 2.dekan Aslan

(10.ev) Önünüze çıkan fırsatları daha iyi değerlendirmek için geçmişte yaşananları referans kabul edebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili geçmişte yapılan hatalı tavırlar ya da bittiği düşünülen sorunlar önünüze düşebilir. İhmal edilenler, unutulanlar, geride kaldığı düşünülenler göz önüne çıkacağı için hedeflerinizi yeniden belirlemek durumunda kalabilirsiniz.

3.dekan Aslan

Eğitim, seyahat ya da yurtdışıyla ilgili konularınızda özellikle maddi gerekçelerle gecikme ya da aksama yaşanabilir. Yeni bir eğitime başlamayı düşünüyorsanız, retronun bitişini beklemeniz yerinde olacaktır. Uzaklara yapacağınız seyahatler (ya da iş gezisi ve iş bağlantıları) için de doğru zamanı seçebilmek adına, retro bitişini beklemelisiniz.

 

 

  

BAŞAK BURCU

23 Ağustos-2 Eylül doğumlu olanlar / Yükselen 0°-10° 1.dekan Başak

3-12 Eylül doğumlu olanlar / Yükselen 11°-20° 2.dekan Başak

13-23 Eylül doğumlu olanlar / Yükselen 21°-30° 3.dekan Başak

 

6 Nisan - Terazi Dolunayı 16°07

(2.ev) Mali kazanımlarınız, sahip olduğunuz değerler üzerinden net bir karara varmak üzeresiniz. Gerçekte neyi istediğinizi fark ediyor olacaksınız. Para kazanmak mı daha önemli yoksa ikili ilişkiler mi? Yetenekleriniz mi daha önemli yoksa korumaya odaklandığınız ilişkileriniz mi? Bu hafta yaşayacaklarınız, size bunu düşündürüyor olacaktır.

 

12 Nisan - Venüs İkizler burcunda (12 Nisan – 7 Mayıs)

1.dekan Başak

 (10.ev) İş görüşmeleri, toplantılar, kariyer fırsatları gibi seçenekler ile keyiflisiniz. İşiniz sizi motive ediyor. Ellerinizi aktif olarak kullanıyor ve zihninizin doğru alana kanalize olmasından keyif alıyorsunuz.

2.dekan Başak

19 Nisan’dan itibaren koşturmaca halindesiniz. Üst düzey ya da vip konumlu insanlarla iletişim halindesiniz. Kariyeriniz aracılığıyla sosyal fırsatlar elde ediyorsunuz.

3.dekan Başak

28 Nisan’dan itibaren iki işi bir arada yürütmek durumunda kalabilirsiniz. Zaten iyi bir işte çalışıyorken iş teklifi alabilirsiniz. Ebeveyn – işveren – eş aracılığıyla desteklenme halini yaşayabilirsiniz.

 

20 Nisan - Koç Burcunda Güneş tutulması 29°50

1.dekan Başak, 2.dekan Başak, 3.dekan Başak

(8.ev) Dış kazanımlarınız, eşle ortak kazanç ve harcama alanınızla ilgili etki alıyorsunuz. Kredi çekmek / nafaka ya da tazminat gibi bir hak edişi almak sayesinde ekonomik olarak rahatlıyor olacaksınız. Finansal bir plan (tasarruf ya da düzenli ödeme) yapmaya teşvik ediliyorsunuz. Önümüzdeki iki yıl içinde mali anlamda rahatlayacağınız gelişmeler yaşıyor olacaksınız.

 

  

22 Nisan -  Merkür retrosu Boğa (22 Nisan - 16 Mayıs)

1.dekan Başak

 (9.ev) Seyahat ve eğitim planlarınız aksayabilir. Bütçeyi aşan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Herhangi bir kağıda imza atmadan önce, özellikle akçeli alanları dikkatlice okumanız yerinde olacaktır.

2.dekan Başak

Olaylara biraz uzaktan bakarak büyük resmi görmeyi hedeflemeye başlayabilirsiniz. Biraz uzaklaşmak size iyi gelebilir. Bu süreçte kariyere yönelik hedef/planlarınızı ertelemeniz yerinde olacaktır.

3.dekan Başak

İhmal edilen sağlık sorunları (KBB ya da kadın hastalıkları) gündeme gelebilir. Ödemeyi unuttuğunuz borç/fatura/vergi önünüze düşebilir. Geride bıraktığınızı düşündüğünüz sorunları yeniden düşünmek durumunda kalabilirsiniz.

 

 

TERAZİ BURCU

24  Eylül-3 Ekim doğumlu olanlar / Yükselen 0°-10° 1.dekan Terazi

4-13 Ekim doğumlu olanlar / Yükselen 11°-20° 2.dekan Terazi

14-23 Ekim doğumlu olanlar / Yükselen 21°-30° 3.dekan Terazi

 

6 Nisan - Terazi Dolunayı 16°07

(1.ev) Bu ay ilişkiler size katkı sağlıyor, geliştiriyor ve büyütüyor. Hayatınızı büyük ölçüde etkileyecek kararlar/teklifler alabilirsiniz. Kendinizin en iyi haline ulaşma hedefindesiniz.

 

12 Nisan - Venüs İkizler burcunda (12 Nisan – 7 Mayıs)

1.dekan Terazi

(9.ev) Pek çok konuda şanslınız. Devam eden davalar, planlanan geziler ya da devam eden eğitim alanında keyifli sonuçlar elde ediyorsunuz. Seyahat/eğitim/uzaklar/sosyal medya aracılığıyla romantik bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

2.dekan Terazi

19 Nisan’dan itibaren koşturmaca halindesiniz. Dava, eğitim ya da seyahatlerle ilgili sık iletişim halindesiniz. Telefonlarınız susmuyor. Sonunda size fayda ve keyif getirecek olan ilişkiler geliştiriyorsunuz.

3.dekan Terazi

28 Nisan’dan itibaren uzaklar size daha çekici gelmeye başlar. Daha önce çekici bulmadığınız kişi ya da yerler şimdi çekici gelmeye başlayabilir. Yüzeysel/kısa süreli bir romantizm yaşayabilirsiniz.

 

 

20 Nisan - Koç Burcunda Güneş tutulması 29°50

1.dekan Terazi, 2.dekan Terazi

(7.ev) İlerlemek için geçmişi bırakmanız gerektiğini keşfetmeye başlıyorsunuz. Önümüzdeki iki yıl içinde bağımsızlık ve birliktelik temalarına odaklanma halinde olacaksınız. Güven duyarak sırt sırta vereceğiniz bir ilişkiye ihtiyacınız var. Evliler için evliliği sorgulama ve belki de bitirme kararı, bekarlar içinse evliliğe karar verme halini yaşatabilir. Her koşulda medeni durum değişiyor olur.

Ayrıca profesyonel bir danışmanlık almak ya da vermek gibi hayatınıza dahil olan yenilikler de söz konusu...

3.dekan Terazi

Evlilik/ortaklık hayatınızda yeni bir düzen oluşturmak istiyorsunuz. Sabırla beklediklerinizin artık sonucunu almak istiyorsunuz. Bu tutulma etkisiyle iki yıl içinde (medeni durumunuza da bağlı olarak) evlilik ya da boşanma kararı alabilirsiniz.

 

22 Nisan -  Merkür retrosu Boğa (22 Nisan - 16 Mayıs)

1.dekan Terazi

(8.ev) Geride bıraktığınızı düşündüğünüz sorunları yeniden düşünmek durumunda kalabilirsiniz. Mali konuları, nafaka ya da tazminat konularına odaklısınız. Bu konularda ayarlama/düzenleme yapmak durumunda kalabilirsiniz.  Benzer şekilde askıya alınmış olan cinsel sorunlar da gündeme gelebilir.

2.dekan Terazi

Ruhsal yenilenme ihtiyacı ile psikolojik destek alma kararı alabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle hem ruhsal hem de fiziksel (cinsel) yakınlık sorununu çözmenin size mali getirisi olabileceğini fark edebilirsiniz. Retro sürecinde yeni bir harcama alanına yönelmek yerine, plan/bütçe yapmaya odaklanmalısınız.

3.dekan Terazi

Evlilik-ortaklık ya da uzun süreli partnerle olan ilişkinizi “huzur beklentinizin karşılanması” üzerinden değerlendiriyor ve yargılıyor olursunuz. Gerçekten olmak istediğiniz kişi ile mi birliktesiniz? Gözünüzden kaçan  bazı gerçekler olabilir mi? Üzeri örtülmüş ve kanıksanmış görünen ilişki sorunlarını masaya yatırmak ve bir çözüme kavuşturmak isteği taşıyor olacaksınız.

 


AKREP BURCU

24  Ekim-2 Kasım doğumlu olanlar / Yükselen 0°-10° 1.dekan Akrep

3-12 Kasım doğumlu olanlar / Yükselen 11°-20° 2.dekan Akrep

13-22 Kasım doğumlu olanlar / Yükselen 21°-30° 3.dekan Akrep

 

6 Nisan - Terazi Dolunayı 16°07

(12.ev) Çalışma ve dinlenme arasında bir denge kurmanız gerektiğini fark ediyorsunuz. Bir süre kabuğunuza çekilerek izole olmak isteyebilirsiniz. Ruhsal aydınlanma yaşıyorsunuz. Süregelen bir psikolojik rahatsızlık/terapi durumunuzla ilgili son noktayı koyacak kararlar alabilirsiniz. İhmal ettiğiniz içsel benliğinizle bağlantı kurmak size iyi gelecektir. Daha önce fark etmediğiniz bir gerçek ya da unuttuğunuz bir bilgi, sizi derin düşüncelere sokabilir.

 

12 Nisan - Venüs İkizler burcunda (12 Nisan – 7 Mayıs)

1.dekan Akrep

(8.ev) Finans alanınızda hareketlilik var. Alma-satma, ödeme-tahsilat, mali gücün paylaşımı gibi alanlarda bir değişime doğru gidiyorsunuz. Birden fazla alandan elde edeceğiniz gelir ya da birden fazla alana odaklanacağınız ödemeleriniz olabilir.

2.dekan Akrep

19 Nisan’dan itibaren mali durumunuz hareketleniyor. Bütçenize odaklanma halindesiniz. Cinsel hayatın da daha aktif olacağı bu etki ile, çeşitlilik ve bereket beklentiniz karşılanıyor.

3.dekan Akrep

28 Nisan’dan itibaren mali durumunuzu iyileştirecek gelişmeler yaşanıyor. Hem mali  ortaklık alanında hem de cinsel paylaşımlar alanında daha fazla derinleşmek ve daha fazla keyif alma isteğindesiniz.

 

20 Nisan - Koç Burcunda Güneş tutulması 29°50

1.dekan Akrep

(6.ev) Devam eden rutininizin bir anda daha hareketli ve koşturmacalı olmasını gerektirecek gelişmeler yaşanabilir. Daha cesur ve girişken hissedeceğiniz bu etki ile, daha önce yapmaya çekindiğiniz alanlarda faaliyet göstermeye başlayabilirsiniz.

2.dekan Akrep

Sağlıkla ilgili koşturmacalı, hızlı hareket edilmesini gerektiren bir gündem oluşabilir. Günlük rutinin aniden değişmesi ve hareket kazanması gibi etkiler alıyorsunuz.

3.dekan Akrep

İşinizi yapma şeklinizle ilgili yeni bir alternatif oluşuyor. Sağlığınızla ilgili (spor, diyet, beslenme vb) yeni bir program oluşturma isteği duyuyorsunuz. Artan farkındalık ile sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşamı daha fazla önemsiyor olacaksınız.

 

 

22 Nisan -  Merkür retrosu Boğa (22 Nisan - 16 Mayıs)

1.dekan Akrep

(7.ev) Evlilik-ortaklık ya da uzun süreli partnerle olan ilişkinizi “huzur beklentinizin karşılanması” üzerinden değerlendiriyor ve yargılıyor olursunuz. Gerçekten olmak istediğiniz kişi ile mi birliktesiniz? Gözünüzden kaçan  bazı gerçekler olabilir mi? Üzeri örtülmüş ve kanıksanmış görünen ilişki sorunlarını masaya yatırmak ve bir çözüme kavuşturmak isteği taşıyor olacaksınız. Kelimelerin alt anlamlarına odaklanmanız halinde var olan sorunlarınızın çözümüne ulaşmak güçleşecektir. Evlilik ve ilişki konusunda net bir karara varmadan önce retronun bitişini beklemelisiniz.

2.dekan Akrep

Sosyal medya aracılığıyla yürütülen işlerde aksama ya da iptaller olabilir. Sosyal ilişkiler ve arkadaşlıklarda yanlış anlaşılmaya dayalı sorunlar yaşanabilir. Yapmaktan geri durduğunuz konulara, ihmal ettiğiniz ilişkilere yönelmek için doğru zaman... Eş ve evlilik hayatıyla ilgili karar almak adına retronun bitişini beklemelisiniz.

3.dekan Akrep

Günlük rutininizde aksaklıklar yaşanabilir. Güvenliğinizi test edecek gelişmeler yaşanabilir. Daha önceden ihmal ettiğiniz güvenlik konularına yönelmek ve iyileştirmek gibi girişimlerde bulunabilirsiniz. Kadın sağlığı ya da KBB ile ilgili bir sağlık kontrolüne ihtiyaç duyabilirsiniz.

 

 

YAY BURCU

23 Kasım-2 Aralık doğumlu olanlar / Yükselen 0°-10° 1.dekan Yay

3-12 Aralık doğumlu olanlar / Yükselen 11°-20° 2.dekan Yay

13-21 Aralık doğumlu olanlar / Yükselen 21°-30° 3.dekan Yay

 

6 Nisan - Terazi Dolunayı 16°07

(11.ev) Umutlarınız, beklentileriniz ve var olan arkadaşlık ilişkilerinizle ilgili bir değerlendirme yapıyorsunuz. Ne değişmeli? Kimler hayatınızda olmalı ya da kalmalı? Buna karar veriyor olacaksınız. İşe yarar olmayan kişi ya da hedefleri geride bırakabilirsiniz.

12 Nisan - Venüs İkizler burcunda (12 Nisan – 7 Mayıs)

1.dekan Yay

(7.ev) Evlilik ve ortaklık alanınızdan keyif alma zamanı. Eşinizle paylaşımlarınız çoğalıyor, çeşitleniyor. Konuşuyor, geziyor, paylaşıyor olursunuz. Uzlaşmaya ve barışmaya isteklisiniz. Bekar bir Yaysanız, ilişki geliştirmek adına doğru zamandasınız.

2.dekan Yay

19 Nisan’dan itibaren sevdiğinizi mutlu etme ve sevdiğinizle yapacağınız paylaşımlar sayesinde mutlu olma zamanı... Çift olmanın keyfine varma zamanı...

3.dekan Yay

28 Nisan’dan itibaren 7 Mayıs’a kadar evlilik ve yuva enerjiniz hareketleniyor. Koştururken keyif alıyorsunuz. Değişen enerjiden keyif alıyorsunuz.

 

20 Nisan - Koç Burcunda Güneş tutulması 29°50

1.dekan Yay, 2.dekan Yay

(5.ev) Çocuklarınız, sevgiliniz ya da yapmaktan keyif aldığınız konularla ilgili ani ve yenilik içeren gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir aşk ilişkisi, yeni bir çocuk haberi olabilir. Her koşulda yaşanacak gelişme size hız-heyecan katar ve adrenalin artışına neden olur. Bu etkiyle eğlence ve aktiviteye ne kadar ihtiyaç duyduğunuzu fark edebilirsiniz. Hayattan daha fazla keyif alabilmek adına anlamlı değişimler yapma kararı alabilirsiniz.

3.dekan Yay

Evinizi yenileyebilir, ev alma-satma ya da kiralama konularıyla birdenbire ilgilenme durumunda olabilirsiniz. Yuvanızın içine yeni bir enerji giriyor.

 

22 Nisan -  Merkür retrosu Boğa (22 Nisan - 16 Mayıs)

1.dekan Yay

(6.ev) Günlük rutininizde aksaklıklar yaşanabilir. İş arkadaşlarıyla yapacağınız planlar aksayabilir. Güvenliğinizi test edecek gelişmeler yaşanabilir. Daha önceden ihmal ettiğiniz güvenlik konularına yönelmek ve iyileştirmek gibi girişimlerde bulunabilirsiniz. Kadın sağlığı ya da KBB ile ilgili bir sağlık kontrolüne ihtiyaç duyabilirsiniz.

2.dekan Yay

İş, sağlık ve günlük rutininize daha fazla  özen göstermeniz gerektiğini fark ediyor olursunuz. İhmal edilen sağlıklı yaşama dönme kararı alabilirsiniz. Günlük yaşamda geçmişteki hatalı tavırlarınızın telafi edilmesi, kırılan kalplerin yeniden kazanılması gerektiğini fark edebilirsiniz.

3.dekan Yay

Hayattan keyif aldığınız konularla ilgili (çocuklar, hobiler, sevme-sevilme hali) geriye dönüp bakmak ve neleri onarabileceğinize odaklanma halindesiniz. Yaptığınızı fark ettiğiniz hatalar varsa, af dileyebilir ve geçmişi onarabilirsiniz. İlginizden mahrum kalan kişi/konulara yeniden yöneliyorsunuz. Dolayısıyla aranızın açık olduğu çocuklarla barışabilir, eski sevgili ile irtibata geçebilirsiniz.

 

 

OĞLAK BURCU

22 Aralık-31 Aralık doğumlu olanlar / Yükselen 0°-10° 1.dekan Oğlak

1-10 Ocak doğumlu olanlar / Yükselen 11°-20° 2.dekan Oğlak

11-20 Ocak doğumlu olanlar / Yükselen 21°-30° 3.dekan Oğlak

 

6 Nisan - Terazi Dolunayı 16°07

(10.ev) Ev ve iş yaşamı arasında bir denge oluşturmaya teşvik ediliyorsunuz. Sadece işinize yarar olanla devam etme kararını almaya yatkınsınız. İşlevselliğin daha fazla önem kazandığı bu etki ile, işinizi yapma şeklinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. İşinize katkı sağlayacak bir eğitime başlayabilir ya da hukuksal danışmanlık alma kararı alabilirsiniz.

 

 

12 Nisan - Venüs İkizler burcunda (12 Nisan – 7 Mayıs)

1.dekan Oğlak

(6.ev) Günlük hayatın aktivitelerinden keyif alıyorsunuz. Kendinizi daha fazla işe yarar ve faydalı hissediyorsunuz. İş arkadaşlarınızla ya da komşularınızla vakit geçirmek size iyi geliyor. Üstlendiğiniz sorumluluklarla takdir topluyorsunuz. Romantik ve sosyal aktiviteler, günlük rutinlerinize yansıyor.

2.dekan Oğlak

19 Nisan’dan itibaren sosyal olarak seviliyor ve sayılıyorsunuz. İşiniz aracılığıyla sosyalleşme halinizdeki artış göze çarpıyor. Sosyal medya aktivitelerinizden ve eşle ortak girişimlerinizden kazanç elde etme şansınız var.  

3.dekan Oğlak

28 Nisan’dan itibaren günlük rutininiz artık size keyif vermeye başlıyor. Uzun süredir yapmadıklarınızı yeniden yapıyor olursunuz.

 

 

20 Nisan - Koç Burcunda Güneş tutulması 29°50

1.dekan Oğlak, 2.dekan Oğlak, 3.dekan Oğlak

(4.ev) Konfor ve güvenlik beklentinizdeki artışla evinizi değiştirme ya da yenileme kararı alabilirsiniz. Ev ve yuva enerjinizde, aile ilişkilerinizde daha sağlam bir temele ihtiyacınızın olduğunu fark ediyor olacaksınız. Evinizin, yuvanızın enerjisini sıfırdan yeniden inşa ediyorsunuz. Yeniliğe yönelik atacağınız adımlar, bir yıl içinde kararlılıkla oturmuş ve anlamlı bir sonuca ulaşmış olur.

 

22 Nisan -  Merkür retrosu Boğa (22 Nisan - 16 Mayıs)

1.dekan Oğlak

(5.ev) İster eski sevgili olsun, ister çocuklarınızla ilişkilerinizle ilgili olsun geçmiş ve üzeri örtülmüş gibi olan konular gündeme gelebilir. Maddi ve manevi ihmallerinizin  önünüze serileceği bu süreçte, sevdiklerinizle ilgili kesin bir yargıya varmadan önce retronun bitişini bekleyin.

2.dekan Oğlak

Yanlış anlaşılmaya mahal verecek söylem ve eylemlerde bulunabilirsiniz. Bunun sonucunda sevdiklerinizle (çocuklar, sevgili, kıymet verilenler) ilişkiniz zedelenebilir. Alt metinde ne yazdığına odaklanmak ve alınganlık yapmak yerine, kimlerin sizin için ne ifade ettiğine odaklanmanız yerinde olacaktır.  

3.dekan Oğlak

Eşiniz, ailenizdeki bireylere karşı hassas  ya da alıngan olabilirsiniz. Yanlış anlamaya ve yanlış ifade etmeye eğilimli olduğunuz bu süreçte birlikteliğinizin sağlamlığına odaklanmaya çalışın. Aile içinde derin sorunlar ya da aile büyüklerinin sağlık sorunları gündeme gelebilir. Ev tadilatı, taşınma ya da evle ilgili her tür girişiminizi retro sonuna ertelemenizde fayda var.

 

 

KOVA BURCU

21 Ocak-30 Ocak doğumlu olanlar / Yükselen 0°-10° 1.dekan Kova

31 Ocak-9 Şubat doğumlu olanlar / Yükselen 11°-20° 2.dekan Kova

10-19 Şubat doğumlu olanlar / Yükselen 21°-30° 3.dekan Kova

 

6 Nisan - Terazi Dolunayı 16°07

(8-9.ev) Eğitim, seyahat ya da hukuki konularla ilgili bilgi almak, danışmanlık almak gibi kararlarınız olabilir. Hayat felsefenizi ve mali durumunuzu etkileyecek (kadınlarla ilişkili) gelişmeler yaşanabilir. Hem duygusal hem de zihinsel olarak tazeleniyorsunuz. Artık daha büyük düşünmek ve daha büyük yaşamak istiyorsunuz.

 

12 Nisan - Venüs İkizler burcunda (12 Nisan – 7 Mayıs)

1.dekan Kova

(5.ev) Keyif zamanı! Çocuklarınızla, sevdiklerinizle, hobilerinizle daha fazla ve kaliteli zaman geçiriyor olursunuz. Hayatınızda kimse yoksa yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. El ve ayaklarınızı kullanacağınız bir hobi edinebilirsiniz.

2.dekan Kova

19 Nisan’dan itibaren aşka kapıları açıyorsunuz. Çocuk gibi neşeli ve yaramazsınız. Eğleniyor ve güzel zamanlar geçiriyorsunuz.

3.dekan Kova

28 Nisan’dan itibaren aşka kapıları açıyorsunuz. Çocuk gibi neşeli ve yaramazsınız. Eğleniyor ve güzel zamanlar geçiriyorsunuz.

 

20 Nisan - Koç Burcunda Güneş tutulması 29°50

1.dekan Kova, 2.dekan Kova

(2-3.ev) Eğitime başlamak, sınava girmek, yarışmaya katılmak, iletişimle ilgili projelere başlamak, gözlemlemek ve duygularla temasa geçmek ya da kontrat imzalamak için uygun zamandasınız. Genetik yapınızla, cesaretinizle şansı yakalayabilirsiniz. Kardeş ve yakın çevre ilişkileriniz aniden değişebilir. Mahallenizi ya da arabanızı değiştirme kararı alabilirsiniz. İşinize gidip gelirken kullandığınız yol ya da yöntem değişebilir.

3.dekan Kova

İletişim, sosyal çevre ilişkileri, ticaret, eğitim gibi alanlarda göstereceğiniz cesur girişimler ile mali kazanımlarınızı artırma potansiyeline sahipsiniz. Reklam/tanıtım/promosyon/yardım gibi  gelirler elde edebilirsiniz. Yurt içi, yurt dışı gezi kararı alabilirsiniz.

 

22 Nisan -  Merkür retrosu Boğa (22 Nisan - 16 Mayıs)

1.dekan Kova

(4.ev) Aile ilişkisinde ev-emlak-yuva konuları gerilime neden olabilir. Mali rahatlık gerekçesiyle ya da güvenlik gerekçesiyle alım-satım yapma konuları gündeme gelebilir. Tadilat, taşınma ya da aileye dahil her tür konuda girişimde bulunmak için retronun bitişini beklemeniz yerinde olacaktır.

2.dekan Kova

Bu etki altındayken risk içeren tüm girişimlerden kaçınmanızda fayda var. Alım-satım, kiralama ya da yatırım için sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz.

3.dekan Kova

İletişiminizde (e posta, telefon, sosyal medya hesapları vb) ve yolculuklardaki trafiğinizde aksaklıklar/gecikmeler yaşanabilir. Sahip olduğunuz donanımlar (cep telefonu, bilgisayar, kamera vb) size sorun yaşatabilir. “Gönder” tuşuna basmadan önce iki kere kontrol etmenizde fayda var.

 

 

BALIK BURCU

20 Şubat-1 Mart doğumlu olanlar / Yükselen 0°-10° 1.dekan Balık

2-11 Mart doğumlu olanlar / Yükselen 11°-20° 2.dekan Balık

12-20 Mart doğumlu olanlar / Yükselen 21°-30° 3.dekan Balık

 

6 Nisan - Terazi Dolunayı 16°07

(8.ev) Dışarıdan edindiğiniz kazanımlarınızın seyriyle ilgili bir karar verme aşamasındasınız. Bu durumun ne kadar süreceğini merak ediyor ve geliştirdiğiniz tüm insani ilişkileriniz üzerinde yeni bir program belirliyor olacaksınız. Ödemeler, kira, borç, kredi, vergi gibi konulara şekil verme ihtiyacı duyuyorsunuz. Desteğe duyduğunuz ihtiyaç üzerinden bir aydınlanma yaşıyorsunuz. “Bu böyle gitmez!” deme noktasındasınız.

 

12 Nisan - Venüs İkizler burcunda (12 Nisan – 7 Mayıs)

1.dekan Balık

(3-4.ev) Gerek kardeş-yakın akraba ilişkiniz, gerekse iletişime dayalı işleriniz ve evinizin enerjisinden keyif almaya odaklanıyorsunuz. Şimdilerde daha fazla keyifli ve sevgi dolu hissediyorsunuz. Evden para kazanmaya odaklanmak, evin düzenini yenilemek ya da misafir trafiği ile hayatınızın enerjisinin değişmesi/yükselmesi söz konusu...

2.dekan Balık

19 Nisan’dan itibaren yuvanızın enerjisi yükseliyor. Evinizin ve çevrenizin estetiğine daha fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. Eşya alabilir, yerleşim düzenini değiştirebilirsiniz.

Basit uygulamalarla evinizde/yuvanızda daha fazla keyif almaya odaklanırsınız.

3.dekan Balık

28 Nisan’dan itibaren geliriniz artıyor. Yakın ilişkileriniz, eşinizle olan ilişkiniz harekete geçiyor. Hayattan daha fazla keyif alma, eğlenme, gezme ve paylaşımda bulunma halindesiniz. Evinizin istikrarı ve huzuru için elinizden geleni yapmaya isteklisiniz.

 

20 Nisan - Koç Burcunda Güneş tutulması 29°50

1.dekan Balık, 2.dekan Balık

(2.ev) Yeni bir gelir kaynağı bulmak, cesaretle girişilen işlerden fayda sağlamak gibi etkiler alıyorsunuz. Gelecek aylarda daha çok yeni gelir kaynaklarına ve bütçe kontrolüne odaklanabilirsiniz. Değerlilik duygusu hissetmeye olan ihtiyacınızla, yeni girişimlerde bulunma gücüne sahipsiniz.

 3.dekan Balık

İlerlemek için geçmişi geride bırakmanız gerektiğini fark ediyor olacaksınız. Yeni bir kimlik, yeni bir eylem, yeni bir söylem edinme ihtiyacınız sizi cesur adımlar atmaya yöneltiyor.

Bu aynı zamanda size gelir kazandıracak olan bir girişim...

Görünümünüzü ya da tavrınızı yeniden inşa ediyorsunuz. Kişisel ihtiyaçlarınızın ve beklentilerinizin farkına varıyorsunuz. Özgüvenli, cesur ve belki biraz da öfkelisiniz. Cesur adımlarla hayatınıza dahil olan yeniliklerin tadını çıkartabilirsiniz. Kendinizi başkalarına nasıl tanıttığınızı düşünün... Fark edileceğiniz, göze çarpacağınız, kişiselliğinizle iz bırakacağınız etkiler altındasınız. Ancak panik ve aceleden uzak kalmayı hedefleyin.

 

 

22 Nisan -  Merkür retrosu Boğa (22 Nisan - 16 Mayıs)

1.dekan Balık (3.ev)

İletişiminizde (e posta, telefon, sosyal medya hesapları vb) ve yolculuklardaki trafiğinizde aksaklıklar/gecikmeler yaşanabilir. Randevularınız ve işleriniz iptal edilebilir. Sahip olduğunuz donanımlar (cep telefonu, bilgisayar, kamera vb) size sorun yaşatabilir. “Gönder” tuşuna basmadan önce iki kere kontrol etmenizde fayda var.

2.dekan Balık

İş anlaşmalarındaki gecikmeler, ödeme güçlüğüne neden olabilir. Ya da ifade yetersizliği/iletişim eksikliği nedeniyle gelir haneniz etkilenebilir. Her koşulda her zaman kolaylıkla ulaşabildiğiniz A noktasından, B noktasına gitmek şimdilerde zorlaşabilir. İşinizin tesliminde ve iletişiminizde her şeyi iki kere kontrol etmenizde fayda var.

3.dekan Balık

Seyahat planlarında gecikmeler yaşanabilir. İletişimde yanlış anlaşılmalar olabilir. Nakit harcamalarınızda kafa karıştıran tutarsızlıklar olabilir. Ödeme alırken ve yaparken daha dikkatli olmayı hedefleyin. Cüzdanınızı unutma/düşürme ihtimaliniz olabileceğini de söylemeliyim.


HUNİLERİNİZE VE IŞILTINIZA SAHİP ÇIKIN!





CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR