Bu Blogda Ara

30 Nisan 2021 Cuma

MAYIS 2021 - ASTROLOJİK ETKİLER

 


Venüs & Plüton üçgen: 6 Mayıs 2021

Aşk ilişkilerinde dönüşüm gücü, barışmalar, yatırım adına faydalı etkiye sahip.

 

Boğa Yeni Ay’ı : 11 Mayıs 2021

Yeni iş ve yeni gelir kapıları oluşabilir. Güven duygusunu sağlama isteğiyle, güvenlik sistemleri, alarm sistemleri kurulabilir. Hayallerin (imgelenmesi halinde) gerçeğe dönüşme olasılığı yükseliyor.

 

Jüpiter Balık : 14 Mayıs 2021 – 28 Temmuz 2021

Jüpiter, Balık Burcunda etkili ve güçlüdür. 14.05 / 19.06 arasında iyileştirici, ilham veren, büyüten, yaratıcı etkiye neden olacak. Fotoğrafçılık, dans eğitimi, sanatla ilişkili işler, mistisizm, dilek dilemek için en uygun zamanlar. Tekamüle yönelik duygular yükselişte…

 

Güneş & Plüton kare: 15-18 Mayıs

Güçlü ve otoriter figürlerden yardım görme (hamili kart yakınımdır gibi) desteklenme enerjisi barındırıyor.

 

 Güneş & Jüpiter kare – Merkür & Neptün kare: 21-25 Mayıs 2021

Güvenilir olmayan alanlarda yatırım yapmaktan kaçınmakta fayda var. Hırsızlık, dolandırıcılık, aldatma enerjisi yükseliyor. Haksız kazançlar gündemde yer tutabilir.

 

Satürn retro : 22 Mayıs 2021 – 12 Ekim 2021 (13* Kova – 6* Kova)

Teknoloji ve bilimle adaptasyon adına eğitimler, kurslar alınabilir. Yarım bırakılan eğitimler tamamlanabilir. Astroloji gibi alanlarda ilgi artışı, eğitim alma konuları (olumsuz anlamda) gündeme gelebilir.astrolojinin belli bir kalıba sokulması, kurallara bağlanması, çağa uygun hale gelmesi adına gelişmeler yaşanabilir. İnsan hakları ve cinsiyet eşitliği konularında beklenti ve gelişmeler yaşanabilir. Geri dönüşüme yönelik çalışmalar artabilir. Sosyal devlet isteği, beklentisi protestolara neden olabilir.


 Güneş İkizler: 21 Mayıs 2021

İyi ki doğdunuz, hayatın yaramaz çocukları!


Satürn sabit : 22-23 Mayıs 2021

Otorite figürler ile sorunlar, iletişimde aksamalar, işleri savsaklama isteği ile disiplinsiz tavırlar, baba ve babaya benzer figürlerle ilgili zorlanmalar yaşanabilir.

 

Ay tutulması : 26 Mayıs 2021 (Yay 05*25’)

Bu tutulmada Jüpiter’in Balık burcunda olması, Merkür’ün İkizler’de olması nedeniyle; bilgi, iletişim, sosyal medya ve haberleşme alanı etkilenir. Tutulma etkisiyle; haberleşmenin bilgi kirliliğine dönüşmesi, kısıtlanması gibi durumlar oluşabilir. İfşa hareketi başlayabilir, saklanan konular açığa çıkabilir. İnanç ve felsefeler üzerinden ayrışmalar ve tartışmalar gündeme gelebilir. Üniversiteler, sınavlarla ilgili yeni kararlar alınabilir. Tercihlerin, kadere dönüşebileceği bir etki…

 

Venüs & Neptün kare: 27-28 Mayıs 2021

Aşk ilişkilerinde flu dönem; güvensizlikler, evlilik dışı ilişkiler, aldatılma enerjisinin yükseldiği dönem. Aynı zamanda bağımlılıklarla yüzleşme zamanı. Gerçekten seviyor muyum, yoksa ona bağımlı mıyım? Bunu daha net anlıyor olacaksınız.

 

Merkür retro : 29 Mayıs 2021 – 24 Haziran 2021 (24* İkizler – 16* İkizler)

Merkür retrosu süresince; web sayfalarının çalınması, internet sitelerinin kapatılması, çökmesi, siber saldırılar, seyahat kısıtlaması, bilgi kirliliği, seyahat planlarının aksaması gibi durumlar görülebilir.

 

Merkür sabit : 29-30 Mayıs 2021

Zihin fikir üretme konusunda tıkanmalar yaşayabilir, iletişim aksayabilir, ulaşım aksayabilir. İmza atmak, yeni bir projeye başlamak adına uygun bir gün değil…

 

 HUNİLERİNİZE VE IŞILTINIZA SAHİP ÇIKIN!


 


21 Nisan 2021 Çarşamba

URANÜS BOĞA BURCUNDA HAREKETLİ GÜNLER






Bir burçta ortalama 7 yıl kalan Uranüs, 

15 Mayıs 2018 tarihinden itibaren Boğa Burcu'na geçiş yapmış ve pek çok Boğa Burcu'nun hayatında değişimlere neden olmaya başlamıştı.





Sabit nitelikte olması nedeniyle elde ettiği konumu korumayı daha çok önemseyen Boğa Burçları için, Uranüs gibi ani  ve sıra dışı durumların oluşturacağı etkiler, zorlayıcı ya da keyif verici değişimlere neden olacaktır. 

Boğa Burcu üretkenliğini, kendine yetme halini, kurduğu düzenin devamlılığını esas alır.

Uranüs ise, "Sıra dışı ol" der. "Farklılıklara açık ol" der. 

Hal böyle olunca değişime direnen Boğa'lar için değişim, kafaya vura vura gelecektir. Uranüs, içeride en derinlerde bekleyen yetenekleri ve enerjileri dışa çıkartmak için acelecidir, Satürn gibi  zamana yayılmış bir öğretisi olmayan, hemen öğrenilmesini bekleyen bir gezegendir.

Hızlandırılmış İngilizce kursları gibi... "Yes mi, No mu? Çabuk söyle!"der.


Uranüs şöyle der: "Beklenmeyeni bekle!"

Elbette sabit nitelikte ve toprak elementi Boğa Burcu ile, 

Beklenmeyeni ve ani olanı simgeleyen Uranüs bir araya geldiğinde; 

toprak hareketliliğinin yani deprem, erozyon gibi doğa olaylarının artması beklenir bir durum olur.


Şimdilerde 10 derece Boğa Burcu'nda olan Uranüs;

önce Venüs ile 23 Nisan 2021

sonra Merkür ile 24 Nisan 2021

ve en son Güneş ile 30 Nisan 2021 tarihlerinde kavuşacak.





Venüs & Uranüs kavuşumu (23 Nisan): Venüs'ün bağlanma isteği ile, Uranüs'ün değişim isteyen hali zıt düşer. Sürpriz aşklar başlayabilir. Aynı hızla bitebilir. Sıra dışı, heyecan ve adrenalin seviyesi yüksek aşklara meyil artabilir. Bağımsızlık isteğindeki artış ile, iyi giden ilişkiler sekteye uğrayabilir. Farklı olma ve bireyselliği koruma isteği yüzeye çıkacağı için; sırf farklı olmak adına tuhaf davranışlar sergilenebilir. Özel alanlara saygı duyulması halinde, kazasız belasız yaşanacağına şüphe yok. Sürpriz aşklara, aşk hayatında sürprizlere açık olmalı...

Merkür & Uranüs kavuşumu (24 Nisan): Yeniliği zihnen de kucaklayan bu kavuşum açısı; bir Astrolog haritası için ya da bir bilim insanı için olumlu bir açıdır. Ancak bir Boğa Burcu için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil. Boğa'nın düşünce ve eylem tarzı, sakindir. Zor karar verir ama kararından kolay dönmez. Oysa Uranüs, "Hadi değişelim, değiştirelim!" diyor. Düşünme şekli, düşünülenin aktarma yani konuşma şekli değişebilir. Yerleşik ve alışılmış fikirlerin değişim zamanına işaret eden bu dönemde, istenmeyen sözler söylenebilir. Her şeyi (parçalara ayırırcasına) inceleme isteği, kurcalama isteği artış gösterirken; özellikle ikili ilişkilerde dikkatli olunmasında fayda var.

Güneş & Uranüs kavuşumu (30 Nisan): Olduğundan farklı olmak, farklı görünme isteği artar. Orijinal fikirler ile birey olma, kendi alanını koruma ve saygı isteği artar. Kontrol edilmeye karşı aşırı tepkiler verilebilir. Dövme, piercing gibi marjinal isteklerin tavan yapacağı bu dönemde; eski bakış açısı ve eski alışkanlıklar ile vedalaşmalar, "Asla yapmam, yaptırmam da..." denilen her ne varsa, onların hayat bulacağı ön görülebilir. 


Tüm bu etkiler  en çok 10 derece (+/- 8) Boğa Burcu ve 10 derece (+/- 8)  gezegeni olanlar için daha yoğun hissedilir.

Bununla birlikte Aslan Burcu,  Akrep Burcu ve Kova Burcu (yani sabit burçlar) için de aynı etki söz konusu olacaktır. 


27 Nisan'da Akrep Burcunda gerçekleşecek Dolunay etkisinin de eklenmesiyle,

Eşin / sevgilinin cep telefonlarını kurcalama, mesajlarını okuma isteği artabilir. Güven ve istikrar sorgulamasının sonucunda; ani boşanma kararları, ani ayrılık kararları alınabilir. 

Ev ya da şehir değiştirme kararı; ev alım-satımı

İş ya da sektör değiştirme kararı; işten ayrılma-iş kurma

Tüm bu kararlar, hızlıca (fazla düşünmeden) alınabilir. 


Gökyüzü bu ay diyor ki:

"Olmaz deme; Oldururum!"


HUNİLERİNİZE VE IŞILTINIZA SAHİP ÇIKIN!


7 Nisan 2021 Çarşamba

ASTROLOJİ VE DOĞUM YERİ İLİŞKİSİ

 ASTROLOJİ VE YAŞAM YERİ İLİŞKİSİ @HUNİLİASTROLOG

Astrolojinin, yer küre ile bağlantısını biliyor musunuz?

Doğa, en doğal haliyle; Venüs ve Jüpiter yönetimindedir. Dağlar, kırlar, denizler, ağaçlar ve toprak…

Venüs;  hayattan keyif alınan , zevkli, sevgi dolu, haz veren konuları sembolize eder.

Jüpiter ise; cömertliği, neşeyi, verici olmayı ve genişlemeyi simgeler.

İnsan eli değmemiş Doğa; keyif verendir, haz verendir, sunandır ve kendi kendisini büyüten besleyendir. Var olduğu hali ile, sanatsal bir tablo gibidir. Doğa’nın filtreye ihtiyacı yoktur. O her haliyle güzeldir zaten…

 

İnsanoğlunun betonlaştırdığı, değiştirdiği doğa ise; Satürn ve Mars yönetimindedir. Betonlar, demir ve çelik bu gezegenlerin idaresi altındadır.

Mars; öfke, acelecilik, hoşgörüsüzlüğü temsil eder.

Satürn ise; üzüntü, zorluk, depresyonu simgeler.



Şehir hayatı insanı ister istemez daha hızlı olmaya, öne geçmeye, bunları yerine getirmeye çabalarken strese zorlar. Şehir hayatı insanı Mars ve Satürn doğasına zorlar. “Disipline ol, savaş, öğret, al” der. Bu zorunluluk;  sıkıcı, gergin, kavgacı, depresif, ruhu ağır, bedeni hızlı insan tipini çoğaltır. Satürn “her şeyde bir anlam olması gerektiğini” söylerken, Mars “vaktimiz yok, acele et” der. Kaba, tahammülsüz, hayattan zevk almayı bilmeyen, zevk alabilene de şaşıran insan tiplemelerinin sebebi, bu etkidir.

Depresyonun şehir hayatında daha sık görülmesinin bir nedeni de budur. Her yer beton, her yer taş.

Kuşlara yuva yapacak alan kalmamışken, insanoğlu tıklım tıkış yaşamaya çalışırken hayattan nasıl hakkınca keyif alabilir?

Oysa doğa öyle midir? Doğa cömerttir, verir. Bir meyvenin oluşması için aceleye ihtiyacı yoktur. Acele olan meyveden de hayır gelmez. Her şey doğa takvimi ile belirli bir düzende ve vaktinde olur.

Büyük şehirlerde, metropollerde yaşayan ve yaşamak zorunda olan insanlar… Tüm yıl koştura koştura çalışan, işe ulaşma çabası ile başkalarını ezip geçmek zorunda kalan güzel insanlar… 1 haftalık bile olsa; tatil için doğaya, kırsala kaçtığınızda ruh haliniz nasıl da değişiyor, fark ettiniz mi? Yolda gördüğünüz kaplumbağayı, aracınızdan inip güvenli bir yere taşıdığınızı hatırlayın.

Sizler doğa ile bir bütün, bütünün bir parçası olduğunuzu hatırlayın. Hiç değilse fırsat bulduğunuzda toprakla ilişki kurun, toprağa basın. Saksıdaki toprağa dokunun.

Açık havaya çıktığınızda gökyüzüne bakın, koşturan kediyi izleyin.

Arkadaşla sorun çözme işini telefonda da yaparsınız; o anın tadını çıkaran kişiler olun.

 

 

Yaşadığımız yerin bizleri nasıl etkilediğini gördük. Peki ya doğduğumuz yer?



Deniz, göl, nehir  kenarında doğmuş, sahili olan yerlerde doğmuş kişiler hangi burçtan olursa olsun; Yengeç, Akrep ve Balık Burcu etkilerini almış olurlar. Daha çok, Ay’ın etkisinde olan bu kişiler uyumlu, sezgileri güçlü, sıvı (alkol dahil) tüketimini seven, hassas ve duyarlı kişiler olur.




Denizden uzak, dağlık ya da kırsal kesimde doğmuş kişiler; kaybetme korkusunu çok yoğun hisseder. Savaşma ve elde etme becerileri gelişmiştir. Zorluklarla nasıl mücadele edileceğini iyi bilirler. Başarı ve zorluk Satürn’ün yönetimindedir. Bu nedenle bu kişiler katı, kuralcı, eğlenceden uzak, sabırlı ve dayanıklı olurlar. Mütevazi yaşam koşullarına uyum sağlarlar. Çok çalışkandırlar. Oğlak ve Başak burcu arketiplerine sahiptirler.

Dağlık ve soğuk olan bir bölgede doğmuş kişiler de Satürn etkisindedir. Zorlu koşullarda yaşadıkları için, zorluklarla sıkça karşılaşırlar. Yaşadıkları sınavlar da büyük ve sık olur.

Düzlük ve sıcak alanda doğmuş kişiler; gelecek kaygısı taşımayan, günlük telaşları ve günlük rutinleri olan kişilerdir. Tembelliğe yatkınlık görülür. İstikrar konusunda zorlanırlar. Bu doğa yerleşimindeki kişiler Jüpiter ve Venüs etkisindedir. Hangi burçtan olursa olsun; Boğa, Terazi, Yay etkisini taşırlar. Zorluklardan kaçma eğilimi görülür. Eğlenme, yeme-içme alışkanlıklarında abartı görülebilir.

Yanardağ bulunan yerde doğmuş kişiler; Mars’ın kontrolündedir. Kolay alevlenip, öfkelenebilir. Savaşçı bir ruha sahip olurlar.

Rüzgarı bol olan yerde doğmuş olan kişiler; mükemmellik peşinde koşmazlar. Hızı sever, özgürlük hissini doyasıya yaşarlar. Bu kişiler rüzgarda savrulan yaprak gibi, oradan oraya koşturmayı, gezinmeyi severler. İkizler ve Yay arketipleri ile uyum gösterirler. Hem Merkür hem de Jüpiter doğasında olurlar.

 

Doğduğu koşulların kişi üzerindeki etkisi yoğun olsa da, insanoğlunun vücudunun % 70’inin su olduğunu hatırlarsak, uyum gösterme konusunda zorlanmadığını fark ederiz. Kısa süreliğine olsa bile, gittiği yerin doğal koşullarına adapte olur. Gergin bir şehir insanı, köyüne ziyarete gittiğinde sakin ve barışçıl olur. Zorunlu olduğu için erken kalkan ve bu durumdan her sabah şikayet eden kişi; farklı bir evde, şehirde, doğada kendi isteği ile ve huzurla erkenden uyanabilir. Ya da sakin hayata alışmış biri, gürültülü şehre girer girmez hayatın koşturmacasına dahil olmaya başlar. Gerilir, strese girer. Neredeyse pas tutmuş Mars ve Satürn’ü devreye girer.

 

Doğduğun yer mi, doyduğun yer mi?


HUNİLERİNİZE VE IŞILTINIZA SAHİP ÇIKIN!



 

ASTROLOJİ VE BESLENME TARZI İLİŞKİSİ

 


ASTROLOJİ VE BESLENME TARZI         @HUNİLİASTROLOG


Doğum haritasında baskın ateş etkisi olan kişiler, et tutkunu olur. Izgarası olan her şeyi sever.

Doğum haritasında baskın su etkisi olan kişiler, sıvı ve sulu yemekleri seçer. Deniz ürünlerini severek yer.

Doğum haritasında baskın toprak etkisi olan kişiler, toprak altı sebzeler (patates, pancar, havuç, yer fıstığı vb) ve bitki ağırlıklı beslenmeyi seçer.

Doğum haritasında baskın hava etkisi olan kişiler, dondurma, soğuk yemeklere (meze, soğuk çorba) ilgi duyar. Et ve et ürünlerini zor sindirirler. Toprak üstü sebzelerle arası iyidir.

 

Güneş etkisindeki kişiler; mangal, tava, ızgara tarzı beslenmeyi sever. Çorba, çay gibi içeceklerin çok sıcak olmasını ister.

Ay etkisindeki kişiler; kilo aldıran, gaz yapan, şişiren yiyeceklere düşkün olur.

Merkür etkisindeki kişiler; bir dönem sebze, bir dönem et tutkunu olur. Yoğurt, turşu gibi bağırsakları koruyan gıdaları önemser.

Venüs etkisindeki kişiler; yeşillikler, sebze ve meyveler, özellikle de elma (elma şekeri)yemeyi sever.

Mars etkisindeki kişiler; acı yemeyi sever.

Jüpiter etkisindeki kişiler; tatlı ve hamur işlerini sever.

Satürn etkisindeki kişiler; ekşi, buruk tatları sever.


HUNİLERİNİZE VE IŞILTINIZA SAHİP ÇIKIN!



1 Nisan 2021 Perşembe

NİSAN 2021 BURÇ YORUMLARI

 NİSAN AYI GÖKYÜZÜ ETKİLERİ


4 Nisan - Merkür Koç Burcunda

12 Nisan - Koç Yeni Ayı

14 Nisan - Venüs Boğa Burcunda

19 Nisan - Merkür Boğa Burcunda

19 Nisan - Güneş Boğa Burcunda

23 Nisan - Mars Yengeç Burcunda

23 Nisan - Venüs & Uranüs kavuşumu, Boğa Burcunda

27 Nisan - Akrep Dolunayı

29 Nisan - Güneş & Uranüs kavuşumu, Boğa Burcunda







KOÇ BURCU: 

Merkür'ün Koç Burcuna geçişi; (4 Nisan)  bugüne kadar ilgi duymadığınız alanlarda ilgi ve bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. Yabancı ülkelere, farklı kültürlere olan ilginiz aratabilir, yabancı dil öğrenme isteği duyabilirsiniz. Hızlı düşünüp, hızlı karar almaya meyilli olacaksınız. Sözleşmeler, atılacak imzalar konusunda aceleci olmamaya, iyice okuyup anlayıp imza atmaya dikkat edin. Bu dönem sezgisel flaşlar yaşayabilir, gerçekleşecek rüyalar görebilirsiniz. Yöneldiğiniz ilgi alanları sayesinde, hayatınıza renk gelebilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Venüs'ün Boğa Burcuna geçişi; (14 Nisan)Yarıda bıraktığınız her ne varsa, şimdi tamamlamak için önünüze fırsatlar geliyor olacaktır. Bu yarıda bırakılan bir ilişki de olabilir, eğitim hayatı ya da mesleki beceri de.. Geri dönmek, tamamlamak için önünüzde bir fırsat var. Evli ve ilişkisi olanlar için, ilişkilerinin sağlamlığının test edileceği ve sınavın başarıyla verileceği görünüyor. Bekar ve ilişkisi olanlar içinse, kalıcı birliktelik için adım atılabilir. Bekar ve ilişkisi olmayan Koçlar, bu dönem tanışacakları kişilerin kalıcı birliktelikler getireceğini bilmenin rahatlığını yaşayabilirler. İş ve para konularında atılım yapmak için doğru zaman, şanslısınız.

Mars'ın Yengeç Burcuna geçişi; (23 Nisan) Kıymet verdiğiniz arkadaşlıklarınız ile test edilebilirsiniz. Tartışmalar, yanlış anlaşılmalar gündeminizde olurken; bu dönem aile ilişkilerinize yoğunlaşmak, onlarla vakit geçirmek, varlıklarına teşekkür etmek isteyeceksiniz. Evinizde kalmak, içinize kapanmak, sokağa adım atmak istememek gibi etkileri olabilir.

Venüs&Uranüs kavuşum etkisiyle; (23 Nisan) özgürlük hissiniz artacaktır. Kurallar, geleneksel düşünce tarzı, beklentilerden sıkılıp eğlenceye dalmak isteyeceksiniz. Bu dönem en çok kullanacağınız söz "Karışma benim işime!" olabilir.

Ay sonundaki Güneş&Uranüs kavuşumu; (29 Nisan) hayatınızın sürprizlerle dolu olduğunu fark ediyorsunuz. Siyasetle, topluma hizmetle, bilgi ve bilişim sektörüyle ilişkiniz varsa beklenmedik güzellikler göreceksiniz. Özgün düşünme tarzınız değerlendirilecek ve takdir edilecek. Kibirden uzak kalmaya çalışın.

@huniliastrolog




BOĞA BURCU:

Merkür'ün Koç Burcuna geçişi; (4 Nisan) Sizden gizlendiğini düşündükleriniz varsa, tüm saklananlar ile yüzleşiyor olacaksınız. Bu yüzleşmeler, rüyalar aracılığı ile olabilir ya da hayatın size göndereceği işaretler aracılığıyla... Bugüne dek ilgi duymadığınız alanlarda, özellikle de hayatın gizemleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyeceksiniz, bu alanlarda araştırma yapıyor olacaksınız. Eşin akrabaları ile ilgili ölüm ya da miras konuları gündeminizde olabilir. 

Venüs'ün Boğa Burcuna geçişi; (14 Nisan) farklı kültürler, değişik yerler görme isteği artabilir. Bu doğrultuda seyahat planları yapabilirsiniz. Venüs'ün sizin burcunuza geçiş yapması ile daha duygusal ve romantik hissedebilir, ilişkinizi sağlam temellere oturtabilirsiniz. Mali konularda oldukça şanslısınız, el attığınız her alandan gelir elde etme şansınız var. Hatta çok iyi bilmediğiniz alanlardan para kazanma konusunda bile şanslısınız. Şans oyunlarından faydalanmak için uygun dönem... Estetiğe yönelik hamleler yapabilir, görünümünüzü değiştirme kararı alabilirsiniz. 

Güneş Boğa Burcunda; (19 Nisan) Şimdi sizin zamanınız, sahne sizin sevgili Boğalar. Sonuçlanmasını beklediğiniz hukuki konular, kredi başvuruları, tazminat ya da nafaka gibi konular dahil şanslı olacaksınız. Gerçeğin peşinde koşmak ve gerçeklerin önünüze serilmesi durumunu yaşıyor olacaksınız. Hayatınızı daha da sağlama almak adına yatırımlar yapabilir, karlı çıkabilirsiniz. İnsan ilişkilerinde hakkınızda söylenen kötü sözler ya da iftiralara gülüp geçeceksiniz. Çünkü kötülük edenin, kötülüğe maruz kaldığıyla yüzleşecek ama buna rağmen "oh olsun" demeyecek, hayatın tadına varmak isteyeceksiniz. Güzellik, aşk, para 1 ay süresince sizinle olacak, tadını çıkartın.

Mars'ın Yengeç Burcuna geçişi; (23 Nisan) İletişim eviniz hareketleniyor. Aile, kardeş ve yakın akraba ilişkileriniz hız kazanabilir, küslükler varsa barışmalar olabilir. Bu dönem iş hayatında kendinizi göstermek, takdir edilmek istiyorsunuz. Aile koşullarınızı gerekçe göstererek, maaş artışı talebiniz olabilir. 

Sizin burcunuzda gerçekleşen Güneş & Uranüs & Merkür & Venüs kavuşum etkisiyle; (29-30 Nisan) radikal kararlar alabilirsiniz. Hayatın tadına varmak, huzur içinde yaşamak adına yakın çevre, akraba ilişkilerinden uzaklaşabilir, farklı bir şehre taşınabilir ya da farklı bir işe geçiş yapabilirsiniz. Bu dönem alacağınız kararlar sağlıklı ve kalıcı olacaktır.

@huniliastrolog


İKİZLER BURCU:

Merkür'ün Koç Burcuna geçişi; (4 Nisan) Yakın çevre, arkadaş ilişkileri hız kazanıyor. Özlenen, görüşülmeyen arkadaşlarla hoşça vakit geçirme, hasret giderme zamanı... Sosyalliğin artışı ile yeni insanlar tanıyabilir, yeni ilişkilere başlayabilirsiniz. Herhangi bir alanda eğitim almak, hobi edinmek, yarım kalan işleri tamamlamak için de uygun zamanlar... Partner ya da eşinizle daha yakın ilişkiler yaşayabilirsiniz.

Venüs'ün Boğa Burcuna geçişi; (14 Nisan) Yasak ilişkilere çekilme, arkadaşın sevgilisine ilgi duyma gibi durumlar oluşabilir. Ya da platonik hisler beslediğiniz kişinin aniden size açıldığını görebilirsiniz.   

Mars'ın Yengeç Burcuna geçişi; (23 Nisan) Para kazanma isteğiniz aratabilir, aileye karşı sorumlulukları (maddi) yerine getirmek, faturaları ödemek, krediyi kapatmak gibi istekler yoğunlaşacaktır. Bu durum daha istekli çalışma halini verecektir, yorulacaksınız. Ama buna değecek...

Venüs&Uranüs kavuşum etkisiyle; (23 Nisan) Keyif aldığınız konulardan para kazanma, işe çevirme şansınız doğuyor. Bu durumu (ek iş olarak) fırsata çevirebilirsiniz.

Ay sonundaki Güneş&Uranüs kavuşumu; (29 Nisan) İşinizle ilgili, duygusal kararlar alma eğiliminiz olacaktır. Bunu yapmadan önce iyice düşünmenizi tavsiye ederim.



YENGEÇ BURCU: 

Merkür'ün Koç Burcuna geçişi; İş anlaşmaları, iş görüşmeleri, iş değişimi ya da işinde parlama gibi etkiler alıyor olacaksınız. İş hayatınızla ilgili konu ve gelişmeler gündeminizin ortasında olacak. Kendinizden fazlaca emin, cesur tavırlar sergileyebilirsiniz. "Dilin kemiği yok" derler, sözlerinize dikkat etmenizde fayda var. Bu dönem aile içi ilişkilerde de gerilme, yanlış anlaşılmalar olabilir.

Venüs'ün Boğa Burcuna geçişi; (14 Nisan) Arkadaş çevresi, iş arkadaşları hatta çocukluk arkadaşları içinde partner bulabilirsiniz. Arkadaş aracılığı ile biriyle tanışabilir, kalıcı ilişkilere başlayabilirsiniz. Evli ve ilişkisi olanlar için, tatmin edici güvenlik hissi ve dolu dolu sevgi yaşanıyor olacak.

Mars'ın Yengeç Burcuna geçişi; (23 Nisan) Mars'ın sizin burcunuzda olmasının size yaracağını söyleyebilirim. Kilo vermek, diyet yapmak, yeni bir işe başlamak gibi planlarınız varsa çok uygun dönemdesiniz. Mars size "Koş!" diyecek, siz de koşturacaksınız. bu koşturmaları hayırlar için kullanmanızı tavsiye ederim. Boşa koşmayın yani...

Venüs&Uranüs kavuşum etkisiyle; (23 Nisan) Ani para artışı, ani gelir kapısı oluşması, ani başlayan aşklar kapınızda...

Ay sonundaki Güneş&Uranüs kavuşumu; (29 Nisan) Bu ay sizin için oldukça bereketli ve güzelliklerle dolu. Sürprizlere, sürpriz gelişmelere açık olun; geliyor! Aşk geliyor, para geliyor, iş geliyor. Bu ayın sevimli hunilisi sizsiniz!

@huniliastrolog




ASLAN BURCU:

Merkür'ün Koç Burcuna geçişi; Yazmayı düşündüğünüz her ne varsa, bunu hayata geçirme zamanı. Aklınızda olan eğitimi almak, aklınızda olan seyahati gerçekleştirmek ya da hayaliniz olanı gerçeğe döndürmek için uygun zamanlar. Kendinizi ifade etme konusunda zorluklar yaşamış, yaşıyor iseniz; şimdi söz sizde... Konuştuğunuz sözler etki bırakacak. İletişime dayalı her alanda başarılı olacaksınız.

Venüs'ün Boğa Burcuna geçişi; (14 Nisan) İşveren, baba ilişkileriniz kuvvetleniyor. Bu dönem hobileriniz aracılığıyla da olsa bir şeyler üretebilir, kalıcı eserler bırakabilirsiniz. Eliniz ve hayalleriniz birlikte işliyor olacak. 

Mars'ın Yengeç Burcuna geçişi; (23 Nisan) Uyku sorunu yaşayabilir, kötü rüyalar görebilirsiniz. Bu durumun sonucunda sebebi belirsiz öfke, gerginlik hissedebilirsiniz. Geçmiş konular, anılar zihninizi meşgul edebilir. Geçmiş, gitmiş konulara takılmamak da fayda var.

Ay sonundaki Güneş&Uranüs kavuşumu; (29 Nisan) İşiniz, iş hayatına bakışınız değişiyor. Beklentileriniz değişebilir, istekleriniz artabilir. Büyük değişimler peşindesiniz. Bu yönde gelişmeler önünüze gelecek, rahat olun.

@huniliastrolog




BAŞAK BURCU:

Merkür'ün Koç Burcuna geçişi; Eş, aile kaynaklı konu ve paralar gündeminizde olacak. Miras, nafaka, tazminat gibi beklentileriniz karşılık buluyor. Bu dönem hisleriniz kuvvetli, olacak olanları önceden bilme halindesiniz. Tahmin yoluyla yapılan işlerde başarılı olursunuz, şans oyunları için de kullanışlı bir etki...

Venüs'ün Boğa Burcuna geçişi; (14 Nisan) Sosyal medyadan tanışıp, henüz başlamayan ilişkiler için şans doğuyor. İşinde yurt dışı bağlantısı olan Başaklar için güzel gelişmeler, seyahatler, gelir artışı gibi konular gündemde olacak. Bu dönem yapılacak geziler, yeni biriyle tanışma fırsatı sunuyor. Hukuk ve yayıncılık gibi alanlarda yer alan, çalışanlar için de güzel etkiler var. Geliriniz artıyor, çeşitleniyor.

Mars'ın Yengeç Burcuna geçişi; (23 Nisan) Sosyal çevre aracılığıyla, çevrenin genişlemesi ve fayda sağlamanız mümkün. Hayatınıza yeni girecek kişiler de size yeni kapılar açıyor olacaktır. İnsanları tanımak için, onlara şans verin. Size katkı sağlayacak kişileri, ilk sınavda elemeyin yeter...

Ay sonundaki Güneş&Uranüs kavuşumu; (29 Nisan) Kardeş ve kuzen gibi yaşıtlarla ilişkilerde kopukluklar varsa, şimdi tamir zamanı... Yabancı dil eğitimi, iş aracılığıyla kazanılan yeni haklar ve statüler, ani gelişen ve güzellikler içeren konular gündeminizde olacak. Başvuru yaptığınız ama umudunuzun olmadığı alanlarda, olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

@huniliastrolog



TERAZİ BURCU:

Merkür'ün Koç Burcuna geçişi; İkili ilişkiler, ortaklı konular, evlilik hayatınız hareketleniyor. Eşe, dosta ilişkinizi bolca anlatabilir, çekiştirebilirsiniz. Güzel olan şu ki; yön veremediğiniz ilişkiniz ciddiyet kazanıyor olacak. Evlilik kararı alarak, herkesi şaşırtabilirsiniz. Başkaları sizin ayrılık kararı alacağınızı düşünürken, "Biz evlendik ya da barıştık" diyebilirsiniz.

Venüs'ün Boğa Burcuna geçişi; (14 Nisan) Hukuki konularda sorunlarınız, gecikmeleriniz varsa hız kazanıyor olacak.  Beklenmedik yerlerden gelen para artışı, sizi kontrolsüz para harcamaya yönlendirebilir. Kendinizi değiştirmek, estetik ve bakım işlerine yönelmek, tatil planları yapmak gibi keyfe yönelik harcamalar yapabilirsiniz. Ya da henüz para elinize geçmemiş iken, hayaller kurabilirsiniz. 

Mars'ın Yengeç Burcuna geçişi; (23 Nisan) İş sahibi, baba ile gergin ilişkiler olabilir. Haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz. Tepki vermek yerine, durumu gözlemleyerek sonuca ulaşmak isteyebilirsiniz. Doğru olan da, acele karar vermeden hareket etmek olacaktır.

Ay sonundaki Güneş&Uranüs kavuşumu; (29 Nisan) Bu ay sizin için, sürpriz parasal gelişmeler oluyor. Bu etki de onlardan biri. Yeter ki, hızlı düşünüp hızlı hareket etmeyin. Para geliyor, gelecek. Nasıl değerlendireceğinize, para geldikten sonra karar verin. 

@huniliastrolog



AKREP BURCU:

Merkür'ün Koç Burcuna geçişi; İş ortamınız, iş arkadaşlarınız gündeminizde olacak. Çalışmıyorsanız, günlük ev işleri, büyük temizlik gibi planlarınız aklınızı meşgul ediyor olacaktır. Daha sağlıklı beslenme kararı alabilir, diyete ya da spora başlayabilirsiniz. Sağlığınızı korumak öncelikli hedefiniz olacak gibi görünüyor.

Venüs'ün Boğa Burcuna geçişi; (14 Nisan) Tutku dolu aşklar yaşamak, aşkı doya doya hissetmek, ilişkiyi farklı ve daha kalıcı bir boyuta taşımak için güzel zamanlar... 

Mars'ın Yengeç Burcuna geçişi; (23 Nisan) İşiniz, uğraşınız her ne olursa olsun takdir edilecek ve sonuca ulaşacaksınız. İl dışı, yurt dışı konularla ilişki ya da istek içindeyseniz sizin için olumlu gelişmeler söz konusu. Aileden ya da sevdiklerinizden uzakta kalmayı gözünüz kesiyorsa, fırsatlar önünüze gelecek. Değerlendirmek size kalmış...

Ay sonundaki Güneş&Uranüs kavuşumu; (29 Nisan) Ani başlayan ilişkiler, ani biten ilişkiler, belirsizlik içeren konuların netleşmesi gibi etkiler alıyor olacaksınız. 

@huniliastrolog



 

YAY BURCU:

Merkür'ün Koç Burcuna geçişi; Eşinizle, partnerinizle bolca sohbet ederek vakit geçirmek ya da bekarsanız sevgilinizle bol bol iletişimde kalmak, yazışmak söz konusu olacak. Telefonunuz susmayabilir. Çocuk sahibi Yaylar, çocuklarıyla ilgili konularla fazlaca meşgul olacaklar. Onların sorunları üzerine konuşmalar, tavsiyeler olacaktır. Hobilerinize ve kendinize vakit ayırma isteğiniz artabilir.

Venüs'ün Boğa Burcuna geçişi; (14 Nisan) Çok etkili olmasa da, küçük ama rahatlatıcı gelir artışı söz konusu. Her güne keyifle başlayacağınız, motive olmuş hissedeceğiniz bu dönem boyunca, yorulmak nedir bilmeyeceksiniz. Kıpır kıpır, hareketlisiniz.

Mars'ın Yengeç Burcuna geçişi; (23 Nisan) Ertelenmiş işleriniz, sürümcemede kalmış konularınız hız kazanıyor. Umudu kestiğiniz alacağınız size geri dönebilir. Bunun olması adına, mesaj gibi bir iletişimi kullanabilirsiniz.

Ay sonundaki Güneş&Uranüs kavuşumu; (29 Nisan) Para evinizde olacak hareketlilik size kendinizi çok iyi hissettirecek. Hayatınızın gidişatıyla ilgili yeni ve radikal kararlar alabilirsiniz.

@huniliastrolog




OĞLAK BURCU: 

Merkür'ün Koç Burcuna geçişi; Aile içi konular, aile ilişkileriniz hakkında konuşulacak çokça konu var. Gerginliğe kapılmadan, sakin sakin, iletişimde kalmaya çalışın. Hızlı değişen koşullar karşısında nasıl davranacağınızı belirleme konusunda güçlük yaşayabilirsiniz.

Venüs'ün Boğa Burcuna geçişi; (14 Nisan) İlişkinizin, evliliğinizin teste tabi tutulacağı bir etki. Yine de bu testin başarı ile geçilip, sağlamlık kazanacağını söylemeliyim. Atışmalar, tartışmalar sonunda sizin hayrınıza olacaktır. Bekar Oğlaklar için, kalıcı ilişkilere başlamak adına tanışmalar ve tanıştırmalar söz konusu. Sosyal aktivite içinde olmaktan geri kalmayın, hayata karışın. Kısmetiniz sizi ter atacağınız alanlarda bekliyor olacaktır.

Mars'ın Yengeç Burcuna geçişi; (23 Nisan) Türk filmlerinde çarpışma sahnesi olur ya.. Kitaplar yere düşer, hülyalı bakışlar olur. Ve hoop! ilişki başlar. İşte öylesi bir tanışma ve ilişki için şans doğuyor. Bekar Oğlakların yüzü gülüyor. Evli Oğlakların ise, evliliklerinde daha fazla korumacı olacağı bir dönem. "Sana güveniyorum, başkalarına güvenmiyorum" sözü sıkça sarf edilebilir.

Ay sonundaki Güneş&Uranüs kavuşumu; (29 Nisan) Taze aşkların şekilleneceği, eski aşkların sağlamlaşacağı bir etki. Kendinizi hiç olmadığı kadar cesur, cüretkar, eğlenceli, hayattan keyif alan kişi olarak görebilirsiniz.

@huniliastrolog





KOVA BURCU:

Merkür'ün Koç Burcuna geçişi; Bu etki ile kardeş, kayınbirader gibi ilişkilerde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Onlara ait sorunlarla boğuşabilirsiniz. Başkalarının sorunları gündeminizde olacak. Bu alanda çokça konuşma yapabilir, yazışabilirsiniz.

Venüs'ün Boğa Burcuna geçişi; (14 Nisan) Evinizle ilgili değişim, dekorasyon, yeni eşyalar almak belki de evinizi değiştirmek (ikamet) isteyebilirsiniz. Büyük harcamalar yapmaktan kaçınmanızda fayda var. Geleceğinizi şekillendirebilmek için, kenara para atmak yerinde bir davranış olacaktır.

Mars'ın Yengeç Burcuna geçişi; (23 Nisan) Değişen iş koşulları sizi zorlayacak gibi görünüyor. Çok çabalayacak, çok çalışacaksınız. İş yükünüz artabilir. İşe geliş, gidiş süreniz uzayabilir. Kısacası bu dönem çalışmak size pek keyif vermeyecek gibi...

Ay sonundaki Güneş&Uranüs kavuşumu; (29 Nisan) Aile içi ilişkilerde değişen dengeler, yeni koşullar, beklenmedik haberler sizi zorlayabilir. Bu ayın gergin hunilisi sizsiniz. Sakin ve kontrollü kalmaya gayret edin.

@huniliastrolog



BALIK BURCU:

Merkür'ün Koç Burcuna geçişi; Gelirinizi artırmaya yönelik yeni arayışlara girebilirsiniz. Bu yönde bazı anlaşmalar yapabilir, imzalar atabilirsiniz. Bu dönem en çok düşüneceğiniz konu para ve gelirinizi artırmak olacak. Para sayesinde özgürleşme isteği duyacaksınız.

Venüs'ün Boğa Burcuna geçişi; (14 Nisan) Yakın çevre, arkadaş ilişkilerinde mutluluk içeren haberler alabilirsiniz. Evlilik, bebek gibi haberler size iyi gelecektir. Başkası adına sevinmek, sizi motive edecek gibi görünüyor. Siz de bu konularda atılım yapma kararı alabilirsiniz. Yakın çevre içinde, arkadaş aracılığı ile tanışmalar yaşayabilir, bu tanışmayı kalıcı ilişkiye çevirebilirsiniz. Sanatla ilişkili işiniz varsa, bu dönem isminizden söz ettirecek çalışmalarınız olabilir.

Mars'ın Yengeç Burcuna geçişi; (23 Nisan) Ani bir aşk ilişkisi, aniden gelen ev değişimi gibi durumlar söz konusu. Bu dönem hobilerinizin, kazanca dönüşebileceğini fark edeceksiniz. Ek işiniz olabilir, ek geliriniz olabilir. 

Ay sonundaki Güneş&Uranüs kavuşumu; (29 Nisan) Başlangıçta olumsuz gibi görünen gelişmelerin, sizin lehinize sonuçlandığını göreceksiniz. Her şey gün gibi aydınlanıyor, yüzeye çıkıyor. Sabrınız ve sakinliğinizle kazanacaksınız.

@huniliastrolog


HUNİLERİNİZE VE IŞILTINIZA SAHİP ÇIKIN!



CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR