Bu Blogda Ara

3 Ocak 2023 Salı

2023 OCAK AYINDA BURÇLAR

 




KOÇ BURCU

 

21 Mart – 31 Mart doğumlu Koçlar:

7 Ocak Yengeç dolunayı,

Hayal ettikleriniz, içinizde ukde kalanlar, yapmak isteyip yapamadıklarınız özellikle de “ev-aile-yuva” konuları üzerinde etkili olacak. Başlangıcını daha önceden planlamadıysanız, yeni bir girişimde bulunmak ve imza atmak adına uygun değil.

Ay boyunca odak noktası: kariyer konuları, baba/eş sağlığı, baş tacı ettiğiniz kişiler. İş çevresi, umutlar ve arkadaşlıklar.

Bu başlıklar üzerinde yoğunlaşma ve bir şeyleri değiştirme çabasıyla duygusal kararlar almak.

 

21 Ocak Kova yeni ayı;

İş çevresi, sosyal çevre alanında yenilikler/gelişmeler yaşanabilir.

 

 

1 Nisan – 10 Nisan doğumlu Koçlar

7 Ocak Yengeç dolunayı, yuva enerjisi ve iş dünyası arasında denge sağlamanız gerektiğini vurguluyor olacak.

Ayın odak noktası: iş ve iş çevresi, eş ve eşin akrabaları, tanınma ve kabul beklentisi.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Özgürleşme isteğiniz güçlü. Kendinizi baskı altında hissediyor olsanız da, aldığınız kararların dayanıklılığı sorgulanır durumda... Ayın son günlerinde daha fazla özgüvenli hissedeceksiniz.

 

 

11 Nisan – 20 Nisan doğumlu Koçlar

7 Ocak Yengeç dolunayı, hayattan ne istediğinize dair umutlarınızı belirlediğiniz süreci başlatıyor.

Ayın odak noktası: Hayatınız üzerinde önemli bir değişikli yapma isteğiniz güçlü. Bir şeylerin artık değişmesi gerektiğini düşünüyorsunuz.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Aldığınız kararlar, karakterinizin dayanıklılığı ile test ediliyor olacak. Ya hamle yapmaya çekiniyor olursunuz, ya da kendinize açtığınız yeni alanı sıkı sıkıya koruyor olursunuz. Her koşulda, hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

TÜM KOÇ BURÇLARI: Ay boyunca, normalde yapmayacağınız şeyleri yapmaya meyilli olacaksınız. Ayın 12’sinden itibaren yakın çevre-kardeş ilişkilerini toparlamaya başlıyor olsanız da çoğunlukta yanlış anlama ve anlaşılmalara açık olduğunuz bir aydasınız. Ağustos-Eylül (2022) aylarındaki konu ve sorunlar yeniden önünüze gelebilir.

 

 

 

BOĞA BURCU

21 Nisan – 30 Nisan doğumlu Boğalar

7 Ocak Yengeç dolunayı, kardeş-komşu ve yakın çevre ilişkilerinin öne çıktığı etkiler alıyorsunuz. Sosyal çevrenizle, arkadaş gördüklerinizle ya da alışkanlıklarınızla ilgili kararlar alma aşamasındasınız. Başlangıcını daha önceden  zihninizde yaptığınız konularla ilgili söz/vaatlerde bulunabilirsiniz.

Ay boyunca odak noktası: Günlük rutinden uzaklaşmak, kendinize vakit ayırmak.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Teknoloji, internet, sosyal medya kullanımında artış. Yakınlardan çok, uzak ve yabancı olanlarla vakit geçirme isteği.

 

1 Mayıs – 10 Mayıs doğumlu Boğalar

7 Ocak Yengeç dolunayı, inandığınız konu ve kişiler üzerinde yoğunlaşmanıza aracı oluyor. Doğru kişiyle yol aldığınızdan, doğru adımları attığınızdan ya da doğru işe yöneldiğinizden eminsiniz. Güç sahibi kişilerden fayda görme şansına sahipsiniz.

Ay boyunca odak noktası: Umutlar, yatırımlar, iyi şans, gelecek planları.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Beklemediğiniz kişilerden gelecek olan beklenmedik iltifat, iyilik ve şanslar...

 

 

11 Mayıs – 21 Mayıs doğumlu Boğalar

7 Ocak Yengeç dolunayı, kimseyi üzmeden varlığınızı ortaya koyma yetkinliğinize aracı oluyor. Başkalarının mali koşullarındaki gelişmeler, içine bizzat dahil olmanızı gerektirmiyor olabilir.

Ay boyunca odak noktası: Mali kaygı ve sorunlardan geçici olarak da olsa uzaklaşma isteği, umudu besleme ihtiyacı.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Kariyer alanı ve iş hayatından elde edinilmiş olan kazanımlarla ilgili güncelleme yapma halindesiniz. Sorumluluklarınızın genişlediğini fark edebilirsiniz.

 

TÜM BOĞA BURÇLARI:

Ay sonuna doğru, daha önce bağlantı kurduğunuz kişilerden güzel geri dönüşler alma ve bu aracı kişi sayesinde maddi-manevi güç kazanma potansiyeli açığa çıkıyor.

Geçtiğimiz ay başlayan “rutin dışı/sıra dışı” gelişmelerin, size katkısını görmeye başlıyorsunuz.

Bu ay başarı ve kazanımları artık “doğal yollarla/doğal akışla” kendinize çektiğinizi fark ediyor olacaksınız.

 

 

 

İKİZLER BURCU

22 Mayıs – 31 Mayıs doğumlu İkizler

7 Ocak Yengeç dolunayı, hesap hatalarına (özellikle gecikmiş vergi, banka işleri gibi) dikkat çekiyor. Ağustos-Eylül (2022) gözünüzden kaçmış olanlar, şimdi önünüze yeniden gelebilir.

Ay boyunca odak noktası: para, alış-veriş, alacak-borç, kredi, mahrem konular, sırlar.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Kısa süreliğine yaşayacağınız zorluk-stres sonucunda, işlerin yeniden yola girmesiyle birlikte kendinizi şımartma moduna hızlıca geçiş yapıyor olursunuz.

 

 

1 Haziran – 11 Haziran doğumlu İkizler

7 Ocak Yengeç dolunayı, sizi ilerlemekten alıkoyan konu/kişilerden arınma isteği duyuyorsunuz. Varsa zararlı alışkanlıklarınızdan kurtulma kararı alabilirsiniz.

Ay boyunca odak noktası: kişisel gelişim, derinlemesine araştırma yapmak, geçmişle hesaplaşmak, iz sürmek, af dilemek.

21 Ocak Kova yeni ayı;

İkili ilişkilerdeki uyumlu, sakin ve dengeli tavrınız başkaları tarafından takdir ediliyor olur.

 

 

12 Haziran – 21 Haziran doğumlu İkizler

7 Ocak Yengeç dolunayı, evlilik ve ortaklı konularınızda nihai karara varmanızı destekliyor.

Ay boyunca odak noktası: rekabet, empati, çekişme, uzlaşma, uzmandan destek alma-verme, ikili ilişkiler.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Mali konularla ilgili yeni ve tuhaf bir çözüm bulma girişiminiz olabilir. Eskide kalmış konu ya da kişiler beklenmedik şekilde karşınıza çıkabilir. Artık ne istediğiniz konusunda daha fazla netsiniz.

 

 

TÜM İKİZLER BURÇLARI:

Kendinize ve mali kaynaklarınıza odaklanacağınız bu ay, aynı zamanda farkındalığınızın da yükselmesine aracılık ediyor. Geçmişten gelen konuları, sırasıyla, yavaş yavaş yoluna koyduğunuzu göreceksiniz.

Ay sonundan itibaren yeni bağlantılar kurma, yeni yollara adım atma girişimleriniz destekleniyor olur.

 

 

  

YENGEÇ BURCU

22 Haziran – 1 Temmuz doğumlu Yengeç

7 Ocak Yengeç dolunayı, duygular ve mantık arasında kaldığınızı hissediyor olsanız da evlilik-boşanma konusunda karar vermenizi kolaylaştırıyor. Sizin için daha güvenli olanı keşfetmiş olacaksınız.

Ay boyunca odak noktası: sağlam evlilik, sağlam ilişkiler, eskiye dayanan birliktelikler, köklü olsa da enerjisi azalmış birliktelikler.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Mali konularda özgürleşme isteğiniz güçleniyor. Eş ya da ortağa bağlı kalmadan, kendi ekonominizi yürütme isteğine ve gücüne sahipsiniz.


 

2 Temmuz – 12 Temmuz doğumlu Yengeç

7 Ocak Yengeç dolunayı, işiniz ve sorumluluk alanınızla ilgili şaşırtıcı gelişmeleri tetikliyor. İhmal ettiğiniz ya da saklamaya-kaçmaya çalıştığınız sorumluluklarınız yeniden önünüze gelebilir.

Ay boyunca odak noktası: bakmakla yükümlü olduklarınız, yapmak zorunda olduklarınız, sağlığınız dahil ihmal ettikleriniz.

21 Ocak Kova yeni ayı;

İkili ilişki ve evlilik alanında çok da duygusal olmayan bir uzlaşı sağlanabilir. Aralıktan (2022) itibaren çözülmeyi bekleyen ve daha çok günlük rutini etkileyen sorunları çözebilmek adına; sorumluluk paylaşımı, görev alanı tanımı, ekip bilinciyle hareket etmek gibi daha çok “arkadaşça” harekete geçme kararı alınabilir.

 


13 Temmuz – 22 Temmuz doğumlu Yengeç

7 Ocak Yengeç dolunayı, içinize attığınız tüm duygulara odaklanıyor. İhtiyaç, beklenti ve arzularınıza yeniden odaklanmanıza aracılık ediyor.

Ay boyunca odak noktası: çalışma hayatı, sağlık, alışkanlıklar ve zorunluluklar.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Daha önce arkadaş/tanıdık olarak gördüğünüz biriyle yakınlaşabilir, ilişkinizi daha romantik bir forma dönüştürebilirsiniz.

Evliyseniz, eşinizle aranızda sadece sorumluluk paylaşımının olduğu bir ilişkide kalmayı yeterli bulabilirsiniz.

 

 TÜM YENGEÇ BURÇLARI:

İkili ilişkilerde ve mali anlamda bağlı kalmak durumunda kaldığınız ilişkilerde orta yolu bulmak ve dengeyi sağlamakla ilgili olacağınız bir aydasınız. Maddi bağların zayıflayacak olması sizi ekonomik olarak zorlayacak olsa bile, özgürleşme duygunuz yüksek. Geçici olarak evlilik konusunda tavrınız yumuşayabilir. İltifat, jest gibi beklenmedik gelişmeler sonucunda uzlaşı sağlanabilir. Ancak bu yıl (Temmuz-Ağustos) içinde evlilik konusu sizin için daha berrak bir hale gelmiş olacaktır.

 


ASLAN BURCU

23 Temmuz – 2 Ağustos doğumlu Aslan

7 Ocak Yengeç dolunayı, en derinlerde saklı tuttuğunuz koruma ve korunma duygunuzu tetikliyor. Gebelik duygusallığına benzer bir hassasiyet içindesiniz. Psikolojik destek alarak ya da birileriyle dertleşerek kendinizi açmanın, size iyi geleceğini fark ediyorsunuz.

Ay boyunca odak noktası: yapılması beklenen işler, ciddiyet, ihmal edilemeyecek sorumluluklar, sağlığı özellikle kemikleri güçlü tutmak.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Ay sonuna doğru günlük rutininizi alt üst edecek, beklenmedik, tuhaf ve sıradışı, aynı zamanda sürpriz gibi gelişmeler yaşanabilir. Kontrolün sizde olmadığını fark edebilirsiniz.

 

 

3 Ağustos – 12 Ağustos doğumlu Aslan

7 Ocak Yengeç dolunayı, geçmişte yaptığınız ya da yapmadığınız konularla yüzleşme yaşamanıza aracılık eder.  Arkadaş, aile ya da en sevdiklerinizle daha anlamlı bağlantılar kurmanıza aracılık eder. Hem kendiniz hem de başkaları (sevdikleriniz) hakkında, onlarla ilişkinizi geliştirecek yeni bilgiler ediniyor olursunuz.

Ay boyunca odak noktası: İhmal ettiğiniz duygusallık, romantizm, eğlence, sanat ve çocuklarla iletişim.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Günlük rutininizde yeni ve heyecan verici sorumluluklar almaya hazırsınız. İsteklisiniz. Teknoloji belki artık daha fazla kullanımınıza dahil oluyor. Kendinizi daha güçlü ve cesur hissederek, yeni projeler başlatabilirsiniz.

 

 

13 Ağustos – 22 Ağustos doğumlu Aslan

7 Ocak Yengeç dolunayı, sosyal çevrenin ve arkadaşlıkların duygusal zeminini sorgulatıyor olur. Kendinizi kalabalıklara atma ihtiyacı hissediyor olsanız da, kalabalık içindeki yalnızlığınızı fark edebilirsiniz.

Ay boyunca odak noktası: hayattan keyif alınanlar, aşk, eğlence, çocuklar, sanat, etkinlikler.

21 Ocak Kova yeni ayı;

İlişkinin ya da sorumlulukların bir süreliğine askıya alınmış olması sonucunda, günlük akışın aniden değişmesi söz konusu olabilir. Bu yeni durum gelecek planlarınızı da etkileyebilir. Ani bir seyahat ya da ani bir buluşma gündeme gelebilir.

 

 TÜM ASLAN BURÇLARI:

İş birliği yapmak ve sağlığa odaklanmak bu ay önem kazanıyor. Daha önce fark etmediğiniz ya da görmezden geldiğiniz “detaylar” şimdi artık daha önemli görünüyor.

İşe yarar olmak, hedef belirlemek ve yapabildiklerinizle gurur duymak istiyorsunuz. Duygusal sorunlarınızı çözerken, kendinizi de yeniden keşfediyor olacaksınız.

 


BAŞAK BURCU

23 Ağustos – 2 Eylül doğumlu Başak

7 Ocak Yengeç dolunayı, ihmal ettiğiniz arkadaşlara odaklanmanıza aracılık ediyor. Eski bir dostla, duygusal bir konuşma (anne-annelik-korunma temalı) yapabilirsiniz.

Ay boyunca odak noktası: Çocuklar, eğlence, flörtleşmek, risk alarak yapılan işler, dizi-filmler, sosyal ve romantik hayat.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Sevgili ya da çocuklarla ilgili alacağınız haberler sonucunda güvensiz/tedirgin hissedebilirsiniz. Aynı dönem içinde birden fazla karar vermenizi gerektirecek gelişmeler yaşanabilir.

 


3 Eylül –  12 Eylül doğumlu Başak

7 Ocak Yengeç dolunayı, yaklaşık bir aydır ebeveyn olarak çocuğunuzla ilişkinizin kısıtlandığına odaklanmış olabilirsiniz. Ya da bir ilişki içindeyseniz, yeterince ilgi görmediğinizi düşünmüş olabilirsiniz. Bu dolunay enerjisi size ihmal edilen alana yöneltiyor. Duygusal sözler ve belki de gözyaşları ile beklentilerinizi açıkça aktarabiliyor olursunuz.

Ay boyunca odak noktası: aile olma bilinci, çocuklar, risk alarak yapılan girişimler, dikkat çekme isteği.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Sezgilerinizin peşinden giderek elde edeceğiniz veriler sonucunda, bir ifşayı başlatabilirsiniz. Elde edeceğiniz yeni konum sonucunda, çocuk/sevgili konusunda daha rasyonel bir sonuç elde ediyor olursunuz.

 

  

13 Eylül – 23 Eylül doğumlu Başak

7 Ocak Yengeç dolunayı, işiniz/kariyerinizle ilgili duygusal bir karar almaya yakınsınız. Bir anda iş bırakabilirsiniz, evinizden/şehrinizden uzakta iseniz yuvaya geri dönmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Anne enerjisi ve güvenlik beklentisi, bu isteğinizi tetikliyor olur.

Ay boyunca odak noktası: ev, aile, anne, vatan, kökler, iş güvenliği.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Sevdiğiniz kişi/konularla yeniden bir araya gelmenin sıra dışı, ilginç, tuhaf bir yolunu bulabilirsiniz. Sevdiklerinize sürpriz/şaka yapabilir, onları şaşırtarak keyiflenebilirsiniz.

 

TÜM BAŞAK BURÇLARI:

Şakacı yönünüzü ortaya koyarken, yanlış anlaşılabilecek sözlere karşı dikkatli olmalısınız. Benzer şekilde size yapılan yorumları, gelen mesajları da yanlış değerlendirme ve alınganlık yapma eğiliminde olacaksınız. 

Çıkış noktanız gülmek, eğlenmek olsa da sonuç öyle olmayabilir.

Eskiden ilgilendiğiniz ve size keyif veren hobilerinize kısa süreliğine yeniden yönelebilirsiniz.

 


TERAZİ BURCU

24 Eylül – 3 Ekim doğumlu Terazi

7 Ocak Yengeç dolunayı, işiniz duygusal koşulları ve ailenizin beklentileri arasında kalmışlık hissiniz, yüzeye çıkıyor. Yaşadığınız evin su tesisatı ve su giderleri başta olmak üzere bir tadilat zorunluluğu oluşabilir.

Ay boyunca odak noktası: ev, yuva, aile, çocuklar, sürpriz, keyif ve sorumluluklar.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Çocuğunuz ya da sevgilinizden gelebilecek olan sürpriz gelişmelere hazır olun. Sevincinizi / duygularınızı başkalarıyla paylaşmaya değer nitelikte göreceksiniz.

 

 

4 Ekim – 13 Ekim doğumlu Terazi

7 Ocak Yengeç dolunayı, karmaşık düşünceler ve bilgi kirliliği yaşanabilir.  Eğitim ve iletişim alanlarında beklediğiniz sonucu almak zorlaşıyor. Kardeş-komşu ilişkisinde de duygusal bir gündem olabilir.

Ay boyunca odak noktası: kardeş ilişkisi, araç bakımı, trafik, ailevi konular, aidiyet duygusu.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Aile ve yuvaya dahil olan yenilikler, sürpriz ve beklenmedik gelişmeler. Taşınmak, tadilat, ev alım-satımı ya da evlenmek gibi güzel gelişmeler yaşanabilir. Aile büyüklerinin sağlığı da gündemde yer tutmaya başlar.

 


14 Ekim – 23 Ekim doğumlu Terazi

7 Ocak Yengeç dolunayı, yakınların uzakta ve uzakların yakında olabileceğini görüyorsunuz. Duygusal getirileri olan uzaklardan gelen destek sonucunda, çok yakınınız olan kişilerin gözünüzden düşmesi olasıdır.

Ay boyunca odak noktası: ev, aile hayatı, güvende hissetme isteği, köklerin önemi ya da önemsizliği, hemşericilik.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Karakterinizin/ sergilediğiniz imajın aile yapınızla uyuşmadığı gerçeğiyle yüzleşebilirsiniz. Sizden beklenenleri yerine getirme / getirmeme konusundaki kararlı tavrınız, benzer bir durumla yeniden karşılaşma halinizi etkileyecektir.

 

 

TÜM TERAZİ BURÇLARI:

Ay boyunca ev, aile, tadilat, bakım işleri, ebeveyn sağlığı, iş güvenliği, işin devamlılığı gibi oldukça “kişisel” konularla ilgili olursunuz. Kökler, hemşeriler ve fazla müdahaleci aile bağları da öne çıkıyor. Ay sonuna doğru sorumluluklar ve zorunluluklardan bir anlığına uzaklaşıp, eğlenme ve keyifler alanına yoğunlaşabilirsiniz.

 

 

 

 

AKREP BURCU

24 Ekim – 2 Kasım doğumlu Akrep

7 Ocak Yengeç dolunayı, Temmuz/Ağustos ayında başlayan duygusal konuların bir sonuca varmaya başladığını görüyorsunuz. Yeni tanıdığınız kişilerin, düzenli/düzensiz ziyaret ettiğiniz yerlerin ve yaptığınız tüm kısa yolculukların boşuna olmadığını, yüce bir amaca hizmet ettiğini görüyor olacaksınız. 

Ay boyunca odak noktası: koşturmaca, oradan oraya yetişme hali, trafik, kardeş ilişkisi, eğitim.

21 Ocak Kova yeni ayı;

İletişiminizde, sosyal medyanızda ya da yakın çevre ile ilişkilerinizde daha fazla teknoloji desteği kullanma kararı alabilirsiniz. Kamera aracılığıyla iletişime geçmek, sizin için artık daha kolay olmaya başlıyor.

 


3 Kasım - 12 Kasım doğumlu Akrep

7 Ocak Yengeç dolunayı, şimdi yeni bir yol belirlemeniz hem iletişiminizi hem de hane gelirinizi olumlu yönde etkileyecektir. Bildikleriniz, deneyimleriniz sayesinde gelir artışı yaşayabilirsiniz.

Ay boyunca odak noktası: mekanik, güvenilir, teknoloji destekli iletişimler. Arkadaşça ve bütüne katkı sağlayan etkinlikler. Araç/bilgisayar/cep telefonu bakımı.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Bu ay aklınıza gelen ilginç fikirler, yeni ortaya çıkmış olabilir. Ama bu fikirler uzun zamandır zihninizde dolaşıyordu. Ölçüp tarttınız ve artık onların yürürlüğe girme vakti geldi. Cesaretinizle ödüllendiriliyor olacaksınız.

 


13 Kasım – 22 Kasım doğumlu Akrep

7 Ocak Yengeç dolunayı, almayı beklediğiniz (destek, para, yardım, teklif, alacak, teşvik vb) üzerinden duygusal sonuçlar yaşanabilir. Hayal kırıklığı yaşanabilir. Bununla birlikte sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir ayda olduğunuzu da unutmamalısınız.

Ay boyunca odak noktası: mali konular, borç-alacak, kredi, tazminat ve genetik yapının sağlamlığı.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Yakın çevre ve kardeş-komşu gibi kişilerin sizden beklentileri (abartılı talepler) artabilir. Beklenmedik tempo, o kişileri geri çeviremeyeceğiniz için sizi yorabilir. Ama hayır işi ya da hobi gibi gördüğünüz tüm çalışmaların, mesleğe (kalıcı sorumluluğa) dönüşme ihtimali yüksek...

 

TÜM AKREP BURÇLARI:

Gecikme, yanlış anlaşılma, angarya gibi zorluklarla birlikte hayatı derinlemesine sorguluyor olacaksınız. Bu süreç sizi, sizin daha iyi halinizi yakalamaya zorlayacak.

 


YAY BURCU

23 Kasım – 2 Aralık doğumlu Yay

7 Ocak Yengeç dolunayı, aile mirası olarak görülen değerler sayesinde mali rahatlama yaşayabilirsiniz. Artık kullanılmayan eşyalar, takılar ya da uzun süredir işlevsiz gibi duran bir gayrimenkul şimdilerde gündeme ilaç gibi gelebilir.

Ay boyunca odak noktası: para, borç yapılandırma, parayla para kazanma, yatırım, ameliyat.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Aklınıza gelen parlak fikirler ya da sıra dışı gelişmeler bütçenizi etkiliyor olacak. Öncesinde dirençle karşılaştığınız konularda, daha özgürce hareket edebiliyor olacaksınız.

 

 

3 Aralık – 12 Aralık doğumlu Yay

7 Ocak Yengeç dolunayı, biraz çaba ve sıkı takip ile mali şansı yakalamak mümkün. Ama rahatlama isteğinizi abartabilir ve lüks harcamalar yapmaya yönelebilirsiniz. Bu durumda elde ettiğiniz şansı doğru değerlendirememiş olursunuz.

Ay boyunca odak noktası: kişisel gelişim, mali refah, estetik kaygılar, konfor beklentisi, bütçe.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Öncelikleri iyi belirlemeniz gereken dönemdesiniz. Bireysel tatmin yaşayacağınız girişimlere yönelmişken, bütçenizi daha fazla kişiyi memnun edecek bir amaç için yeniden ayarlamak durumunda kalabilirsiniz.

 

 

13 Aralık – 21 Aralık doğumlu Yay

7 Ocak Yengeç dolunayı, başkaları üzerinde nasıl bir imaj bıraktığınıza odaklanıyorsunuz. Eski dostlukların, eski alışkanlıkların ya da genel ifadeyle eskiye dayalı ilişkilerin üzerinde düşünüyor ve bir nihai karara vararak, gerekli gördüğünüz elemeyi yapıyor olursunuz.

Ay boyunca odak noktası: siz, bakış açınız, ilişkileriniz, evlilik/ortaklık, parasal bağlar.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Dijital dünyadan (dijital para, borsa, sosyal medya paylaşımları vb.) para kazanma seçeneği karşınıza çıkıyor. Size ait olmayan bir borcun, sizin üzerinize görünmesi gibi bir sorun da baş gösterebilir.

 

TÜM YAY BURÇLARI:

Gelirinizi artıracak yeni bir girişim üzerinde yoğunlaşıyorsunuz. Yapabileceklerinizi keşfetmeye başlıyorsunuz. Finansal konularda son sözü söyleyen olma isteğinizin güçlenmiş olması da, bu ayki üretkenliğinizi tetikliyor olacak.

 

 

  

OĞLAK BURCU

22 Aralık – 31 Aralık doğumlu Oğlak

7 Ocak Yengeç dolunayı, evlilik-birliktelik-ortaklı yürütülen işlerde kandırıldığınızı ya da kullanıldığınızı düşünebilirsiniz. Geçmiş deneyimlerinizin daha iyi görüneceği bu etki altındayken, şu anın tadını çıkartmak zorlaşır.

Ay boyunca odak noktası: daha iyisini hak ettiğini düşünmek, hakkını alamamış olmak.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Evlilik-ortaklık içindeki rolünüzü sorgulamaya başlayabilir ve bazı küçük kaçamaklarla kendinizi mutlu etmeye odaklanabilirsiniz. Uzun vadeli hedeflerinize adım adım ilerliyor olacaksınız. Kilo vermek dahil estetik girişimlere yönelme kararı alabilirsiniz.

 

 

1 Ocak – 10 Ocak doğumlu Oğlak

7 Ocak Yengeç dolunayı, enerji ve özgüvenin artış yaptığı günlerdesiniz. Güzelliğe ve stile daha fazla önem veriyorsunuz. Ama öte yandan artık hayatınızda olmayan kişilere karşı hissettiğiniz özlem duygusu da güçlü..

Ay boyunca odak noktası: içten ve dıştan yenilenmek, hataları telafi ederek ilerlemek, düzeltmek.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Randevu, yazışma, toplantı, aktiviteler ile koşturmacalı bir akışa dahil oluyorsunuz. Geçmişinizden (beklenmedik yollarla) haberler alabilir, bağlantı kurabilirsiniz. Fiziksel görünümünüz ve bedeninizin sağlığı, önem kazanıyor.

 

 

11 Ocak – 20 Ocak doğumlu Oğlak

7 Ocak Yengeç dolunayı, hayatın yoğun temposunun oluşturduğu yorgunluk, heves kırılması ya da anne sağlığı gibi nedenlerle bir süreliğine içe dönmek, kendinizi dinlemek gibi kararlar alabilirsiniz. Yarım kalan projelere ya da tedavilere yönelmek için iyi zaman...

Ay boyunca odak noktası: öze dönmek, kendini sorgulamak ve yeniden aynı şevkle yola katılmak.

21 Ocak Kova yeni ayı;

İş/para/sağlık konusunda aklınıza gelen parlak fikirler sayesinde kendinizi daha güçlü bir şekilde yansıtıyor olursunuz. Zamanı doğru yönetebilmeye artık daha fazla ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz.

 

TÜM OĞLAK BURÇLARI:

Bu yıla, geçmişe duyduğunuz özlemle başlamış olabilirsiniz. Daha eskiler, sizin gözünüze daha hoş görünüyor olabilir. Doğum günü döneminizin içindeyken, fırsatları yakalamaya odaklanın. Kişisel hedefleriniz ve memnuniyet duygusu hissetmeniz, ay boyunca önem taşıyor olacak.

 

 

 

KOVA BURCU

21 Ocak – 30 Ocak doğumlu Kova

7 Ocak Yengeç dolunayı, fazladan üstleneceğiniz görev ve sorumluluklar sizi hassaslaştırabilir. Fiziksel enerjinizin düştüğünü ya da boşa harcandığını düşünebilirsiniz. Kullanıldığınızı düşünebilirsiniz.

Ay boyunca odak noktası: kendi değerini fark etmek, emeğin karşılığını almak, fiziksel ve zihinsel olarak güçlü olmak.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Sizin burcunuzda gerçekleşen yeni ay, önümüzdeki 20 yılın nasıl geçeceğiyle ilgili bir fragman niteliğinde... Dönüşümünüz, içeriden, aldığınız yeni kararlarla başlıyor olacak. Bu yıl yaşadığınız yer, birlikte olduğunuz kişi, yaptığınız iş dahil hayatın hemen her alanı değişiyor.

 

 

31 Ocak – 9 Şubat doğumlu Kova

7 Ocak Yengeç dolunayı, hayatın keyifli alanları (yaratıcı çalışmalar, çocuklar gibi) ve zorunlulukları arasında bir tercih yapma noktasındasınız. Neye, nereye kadar tahammül edebiliyorsunuz? Yeni yolunuzu çizmenizde, duygularınızın sınırı yani son noktası belirleyici olacaktır.

Ay boyunca odak noktası: özgürleşme isteği, kendini ifade edebilmek, hedeflere odaklanmak.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Sizi ayağa kaldıracak bir fikre ya da arkadan itiverecek bir güce, desteğe ihtiyacınız var. Bu süreçte fikirleriniz olgunlaşıyor. Ne olmak ve ne yapmak istediğinize yoğunlaşarak, kendi cumhuriyetinizi kurma kararı alıyorsunuz.

 

10 Şubat – 19 Şubat doğumlu Kova

7 Ocak Yengeç dolunayı, işiniz ya da ebeveynlerle ilişkili zorluklardan bir süreliğine uzaklaşmak, eskiden olduğunuz kişi olabilmek isteğindesiniz. Anne/annelik özlemi bu etki ile artar.

Ay boyunca odak noktası: hayallere ve umutlara yani geleceğe odaklanmak. Geleceğin, geçmişteki huzurla eşdeğer olmasını dilemek. Sosyalleşmek.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Bu etki altındayken aklınıza gelen bir fikir, bir anı ya da tesadüfi bir gelişme, size farkındalık kazandırıyor olacak. Duyacağınız bir söz/ bir dedikodu bile sizin hem kendinizde hem de hayata bakışınızda değişime neden olacaktır.

 

TÜM KOVA BURÇLARI:

20/21 Ocak’a kadar geri planda kalmış ve olan biteni değerlendiriyor konumda olabilirsiniz. Sonrasında, sizin için en şanslı günler başlıyor olacağı için hedef ve beklentilerinize odaklanmaya çalışın. Uzun süredir geri planda kalmanın verdiği keyifsizlik ve atalet hissinden arınmaya, yeni hedefler belirlemeye ve sahne almaya hazırlanın.

 


BALIK BURCU

20 Şubat – 1 Mart doğumlu Balık

7 Ocak Yengeç dolunayı; çocuk sahibi olmanın getiri ve götürülerine odaklanmanızı sağlıyor. Uzun süredir iletişimin kopuk olduğu çocuğunuzla/sevgilinizle ya da dostlarınızla bir araya geldiğinizde, duygusal bir ortam oluşur. Söylenmemiş  sözler ve vaatler, bir çırpıda dökülebilir.

Ay boyunca odak noktası: sürprizler, umutlar, şaşkınlıklar, sevinç gözyaşları.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Topluma, bütüne katkı sağlayacak yeni bir girişiminiz olabilir. Kamera (yansıtıcı araçlar) ve teknoloji aracılığıyla hedeflerinizi, yaptığınız işi geliştirecek yeni bir çalışmaya dahil olabilirsiniz.

 

2 Mart – 11 Mart doğumlu Balık

7 Ocak Yengeç dolunayı, sorumluluğunuz altında olanlarla (küçük şeyler, çocuklar, evcil hayvanlar vb) ilgili sahiplenme ve koruma duygunuz yükseliyor. Dışarıdan gelebilecek olan etkiler, sizde duygusal tepkilere yol açabilir.

Ay boyunca odak noktası: yaşlılar, otorite ve katı kişiler, yaşça/mevkice büyük arkadaşlar, ekip lideri, azalan iletişim.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Tanışacağınız yeni ve sıra dışı insanlardan edineceğiniz yeni kazanımlar söz konusu... Hayatınızda hoş bir değişikliğe neden olacak bir teklif alabilirsiniz. Aralık sonlarında başlayan bir soruna, ilginç bir çözüm bulmanız ve sorunu çözmeniz olasıdır.

 

 

12 Mart – 20 Mart doğumlu Balık

7 Ocak Yengeç dolunayı, geçmişte yaptığınız başvurular ya da başarılı çalışmalarınızın karşılığını aldığınızda sevinç gözyaşı dökebilirsiniz. Anne olma isteği ya da kadın akrabalar özlemi artabilir.

Ay boyunca odak noktası: oyalanma hissi, hakkını alamama hissi, yeni ve sıra dışı gelişmeler.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Kendinizi daha iyi tanıtmaya ve hedeflerinize ulaşmaya yardımcı olacak yeni kişiler hayatınıza dahil oluyor. Bu süreçte yaşanan tüm sıra dışı/beklenmedik gelişmeler, uzun vadede (2-3 ay içinde) size katkı sağlayacak gelişmeler olacaktır.

  

TÜM BALIK BURÇLARI:

Bir ağ oluşturmak, ağa dahil olmak, bütünleşmek, bütüne katkı sağlamak gibi güzel etkiler alıyorsunuz. 16-18 Ocak civarında işler, projeler, planlar bir süreliğine durabilir. Birlik duygusu ile harekete geçeceğiniz günlere hazırlanırken nefes çalışmaları yapmak size iyi gelecektir. Bu ay, rüyalarınız ve sezgileriniz haberci nitelikte... 


HUNİLERİNİZE VE IŞILTINIZA SAHİP ÇIKIN!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR