Bu Blogda Ara

12 Ocak 2023 Perşembe

MARS (İKİZLER) RETRO BİTİYOR

 








13 Ocak 2023- Mars retrodan çıkıyor. (08*08 İkizler)

 

30 Ekim 2022’den itibaren retro konumda olan Mars İkizler, düz konuma geçerek (6 Aralık 2024’e kadar) olaylara ve konuşmalara yeniden “etkinlik gücü”  kazandırıyor.

 

 

Anahtar kelimeler:

Konuşarak mücadele etmek, ses yükseltmek, tavır belirlemek, duruş belirlemek, sorunları entelektüel düzeyde çözmeye çalışmak, belgelerle konuşmak, fikirlerle savaşmak, sivri dilli aktarım, münazara yeteneği ile rakibi ekarte etmek,  iletişimdeki eksiklikleri fark ederek daha güçlü bir şekilde aktaran olmak, birden fazla alanda savaşma ve boy gösterme isteği, ticarette hız kazanmak, sporda konuşulacak sonuçlar elde etmek.

 

Mars’ın retro konumda olduğu süre içinde, eylemler etkisizleşti. Konuşma enerjisini içe/içimize yönlendirdik. Durduk, düşündük, fikirlerimizi kendi içimizde değerlendirdik, ölçtük, tarttık. Duyuyor, görüyor olsak da üç maymunu oynarcasına sessizleştik. Konuşacaklarımızın kıymetinin olmayacağı hissi de, bizi suskunlaştırdı. Ve şimdi nihayetinde bir sonuca vardık. Özellikle iletişim konusunda nerede hata yaptığımızı, neyi eksik yaptığımızı fark etmiş olarak ilerliyoruz.

 

Mars İkizler burcunda iken; Nadiren yumruklar çarpışır. Çoğunlukla fikirler savaşır. Kelimelerin, kalkan gibi ya da ok gibi kullanıldığı bir süreçtir.

 

6 Aralık 2024’e kadar retro konuma geçmeyecek olan Mars, İkizler burcunda bulunduğu süre içindeyken (yani 25 Mart 2023’e kadar) “Susma! Konuş! Bildiklerinle savaş!” diyor.

Örneğin bugün CHP Grup Başkanvekilinin ifşa niteliğindeki açıklamaları... Bu açıklananların, Mart ayına dek etkisini sürdüreceğini düşünüyorum.

 

Bu süreçte; ifşa, sırların paylaşımı, bilgi ve belge ile savaşmak, basın ve teknolojiyi kullanarak savaşmak, algı oluşturmak, lafı dolandırmadan istekleri ve hedefleri aktarmak gibi etkiler oluşur.

 

Hem bireysel haritalarımızda, hem de ülke etkisi olarak;

Daha cesur konuşacağımız, etkili açıklamalara şahit olacağımız süreçteyiz.

Yani bir başka yönüyle... Sağlıklı tercih yapabilen, karar mekanizması iyi çalışan, kullanacağı kelimeleri özenle seçen kişilere dönüşüyoruz.

 

Bireysel etki olarak; doğum haritalarında İkizler burcunun bulunduğu ev konusunda “sözlerle savaşan” konumda oluruz. O ev konularında hız ve hareket kazanmış oluruz. Hangi konu üzerinde durmaksızın fikir yürüteceğiniz, bıdı bıdı yapacağınız ya da hangi konuya odaklanacağınız, haritanızdaki İkizler burcunun kestiği ev konusuyla ilişkili olacaktır.

 

 HUNİLERİNİZE VE IŞILTINIZA SAHİP ÇIKIN!

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR