Bu Blogda Ara

30 Ocak 2023 Pazartesi

2023 ŞUBAT AYINDA BURÇLAR

 


ŞUBAT 2023 BURÇLAR

KOÇ BURCU

5 Şubat – Aslan dolunayı 16°40

Bu Dolunaydan olumlu ve kolaylaştırıcı etki alırsınız. İlişkileriniz daha uyumlu ilerler. Kendinizi ortaya koymak adına da şanslısınız. Çocuk sahibi olmak da dahil, tüm yaratıcı çalışmalarınızda son noktayı kolayca koyabilirsiniz. Temmuz 2022 sonlarında aklınız neye odaklanmışsa, o konuyla ilgili rahat kararlar alırsınız.

 

18 Şubat – Güneş Balık burcunda

Ay boyunca haritanızda Balık burcunun kestiği ev konularına ilgi artar. Yükselen Koç burcu iseniz, hayallerinize odaklanırsınız.

 

20 Şubat – Balık yeni ayı 01°22

Bu Yeni aydan minik etki alırsınız. Yani uzun vadeli hedeflerinize doğru, küçük adımlar atıyor olursunuz. Artan empati duygunuzla ve uyum sağlama becerinizle, hayallerinizi nasıl gerçekleştirebileceğinize odaklanmış olursunuz.

 

20 Şubat – Venüs Koç burcunda

Şans gezegeni sizin burcunuzda... Alışık olduğunuz fevri enerji altındasınız. Risk alırken, sevgi dolu ve rahatsınız. Hedeflerinize ulaşmak artık daha kolay görünüyor. Flört etmek, aşık olmak, para kazanmak, alışveriş yapmak, eğlenmek ve keyiflenmek için güzel zamanlardasınız.  Estetik görünümle ilgili radikal kararlar alabilirsiniz.

 

 

BOĞA BURCU

5 Şubat – Aslan dolunayı 16°40

Dolunay burcunuza gergin açı yapıyor. Ailevi meseleleri düzeltmek istiyor musunuz? –Mış gibi görünmek istiyor musunuz? Yuvanızın daha yüksek enerjiye kavuşmasıyla ilgili fırsatlar önünüze düşebilir. Siz bunu istiyor musunuz? Gerçekte ne istiyorsunuz? Temmuz 2022’de aklınızda beliren bu sorularla ilgili cevapları almış ve son noktayı belirlemiş olursunuz.

 

18 Şubat – Güneş Balık burcunda

Ay boyunca haritanızda Balık burcunun kestiği ev konularına ilgi artar. Yükselen Boğa iseniz, arkadaşlık ilişkilerinize ve onlara karşı verici tutumunuza odaklanırsınız.

 

20 Şubat – Balık yeni ayı 01°22

Bu Yeni aydan olumlu açı alırsınız. Eylül 2022’de arkadaşlık ilişkileriniz nasıldı? Şimdi ne değişti? Yeni kararlar alma halindeyseniz, bunun nedeni ve gerekçeleri Eylül ayındaki gelişmelerde saklı...

 

20 Şubat – Venüs Koç burcunda

İster para kazanmak ile ilgili olsun, ister aşk-meşk konuları olsun. Gerçekten bu uğurda çaba sarf edip etmeyeceğinizi düşünüyor olursunuz. “Buna değer mi? bunu gerçekten istiyor muyum?” diyeceğiniz dönemdesiniz. Daha önce hiç düşünmediğiniz fikirler ve uygulamalar da zihninizde dolanır. Şansınız, cesaretinizle ilişkili olacaktır.

 

  

İKİZLER BURCU

5 Şubat – Aslan dolunayı 16°40

Dolunay burcunuza olumlu açı yapıyor. Daha iyi bir gelire sahip olma konusunda “biraz çaba ile” destekleniyorsunuz. İş başvurusu yapacaksanız, markalaşmak istiyorsanız, iletişim yeteneklerinizle iş yapma isteğindeyseniz doğru zaman... Ama çaba göstermeniz, peşinde koşturmanız gereken dönemde olduğunuzu unutmayın. Yakın çevreniz, kişisel hedeflerinize ulaşmanız için size kolaylık  sağlayacak tekliflerle gelirse, bunu değerlendirin. Temmuz 2022’de denediğiniz/düşündüğünüz konular, anlamlı bir sonuca ulaşıyor olacak.  

 

18 Şubat – Güneş Balık burcunda

Ay boyunca haritanızda Balık burcunun kestiği ev konularına ilgi artar. Yükselen İkizler iseniz, odağınız iş ve kariyer olacaktır. Baba/işveren enerjisi tarafından destekleniyorsunuz.

 

20 Şubat – Balık yeni ayı 01°22

Kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşamaya hazır olun. Eylül 2022’de neler olmuştu? İşinizle ilgili ne tür gelişmeler sonucunda üzülmüştünüz? Motivasyonunuzu etkileyen olaylar neydi? Neye üzüldüyseniz, şimdi yeni bir sayfanın açılışını yapıyor ve yükselen enerji ile şansı yakalıyor olacaksınız.

 

20 Şubat – Venüs Koç burcunda

İşinizle, yurtdışıyla, yabancı dillerle ilgili (ya da eğitim, hukuk, felsefe, din ve felsefe, hayata bakışla ilgili) yeni bir enerji altındasınız. Cesaret kazandıran bu enerji ile herhangi bir şeyi “ilk kez” yapmanın heyecanını taşıyor olacaksınız.

 


YENGEÇ BURCU

5 Şubat – Aslan dolunayı 16°40

Dolunay burcunuza minik bir etki yapıyor. Kayda değer olmasa da, büyük bir etki oluşturmasa da... Para ve gelirlerinizle ilgili minik gelişmeler yaşanır. Temmuz 2022’de odaklandığınız mali konuların, nihai getirilerini yaşıyor olursunuz. Şans oyunlarından minik bir ikramiye kazanmak gibi... Gelen paraya ya da ödüle değil, hissedilen şans ve başarı duygusuna odaklanıyor olursunuz.

 

18 Şubat – Güneş Balık burcunda

Ay boyunca haritanızda Balık burcunun kestiği ev konularına ilgi artar. Yükselen Yengeç iseniz, odağınız uzak ufuklar olur. “Daha ileri nasıl gidebilirim? Bulunduğum yerin ötesine nasıl geçebilirim? Biraz uzaklaşsam ne iyi olur!” deme halinde olursunuz.

 

20 Şubat – Balık yeni ayı 01°22

Duygusal izolasyonu yakalamak ve biraz kafa dinlemek adına, yurt dışı/il dışı  temasınızı harekete geçirecek gelişmeler olur. Duygusal sebeplerle yolculuk yapabilirsiniz.

Eylül 2022’de yaşadığınız olaylar, sizi birilerinden ya da bir şeylerden uzaklaştırmış olmalı. Birine ya da bir şeye “yabancılaştınız”. Bu etkiyle, o yabancılaşma hissini yeniden ve daha duygusal olarak yaşıyor olursunuz.

 

 20 Şubat – Venüs Koç burcunda

Kariyerinizle ilgili, toplumdaki imajınızla ilgili yeni şanslar elde etme halindesiniz. Etiketiniz yenileniyor! Aniden iş bulabilirsiniz, aniden iş / çalışma koşulları değişebilir. Aniden Koç etkili bir kişiden fayda/zarar görebilirsiniz.

 

 

ASLAN BURCU

5 Şubat – Aslan dolunayı 16°40

Dolunay, sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Bu sizin tamam mı/devam mı dediğiniz ve artık son noktayı koyduğunuz yer... Temmuz 2022’de yaşadığınız olaylar, alacağınız kararda etkili olacak.

Mesela altına mı yatırım yapmıştınız? O tarihte altınla ilgili bir konunuz olduysa, şimdi “tamam, bu kadarı yeterli” deme halindesiniz.

Tanınma/fark edilme çabası ile bir girişiminiz mi olmuştu? Şimdi o isteğinizin sonucunu görüyor olursunuz.

Havalı, eğlenceli, pahalı, lüks ya da elit diyebileceğimiz tüm konularla ilgili bakışınızda son nokta konuyor ve tavrınız belirleniyor olur. Okuldan mezun olmak gibi... Bir dönem “diploma” ile kapanır. Ve yeni dönem “iş hayatı” ile başlar.

Fiziksel görünümünüz de dahil olmak üzere başkalarının üzerinde bıraktığınız izleniminizi, daha iyi olana ulaşmak adına değiştirirsiniz.

 

18 Şubat – Güneş Balık burcunda

Ay boyunca haritanızda Balık burcunun kestiği ev konularına ilgi artar. Yükselen Aslan iseniz, odağınız kontrol dışı alan olur. Eşinizin mali koşullarını, kredi-tazminat-kira ve borç gibi konuları düşünüyor olursunuz. Borç verme ve borç alma konularına daha yakın olduğunuz bir dönemdesiniz.

 

20 Şubat – Balık yeni ayı 01°22

Duygusal kararlarla bir borca girebilirsiniz. Unutkanlık sonucunda geçmişten gelen (Eylül 2022’den) ödemelerle yüz yüze kalabilirsiniz. Kredi-borç yapılandırması yapabilirsiniz. Mesela EYT’li olmak gibi bir gerekçeyle, doğum/askerlik borçlanması yapabilirsiniz.

 

20 Şubat – Venüs Koç burcunda

Uzaklardan gelecek olan şansı yaşıyor olursunuz. Uzak akrabalar, uzak ülke/şehirler, yabancılar... Herhangi biriyle ya da herhangi bir konuda “ilk kez” yaşanacak olanlar, size keyif verir. Kısa süreli şans verir.

 


BAŞAK BURCU

5 Şubat – Aslan dolunayı 16°40

Dolunay burcunuza minik etki yapıyor. Kayda değer olmasa da, büyük bir etki oluşturmasa da... Hayallerinizle ilgili minik gelişmeler yaşanır. Temmuz 2022’de odaklandığınız hayallerinizin/ruhsal durumunuzun nihai getirilerini yaşıyor olursunuz. Sağlıklı olmaya yeniden kavuşmak gibi... Psikolojik sağlığınızı güçlü tutacak girişimlerde bulunmak için psikolojik destek almak ve bunun özgüven getiren sonucunu almak gibi... Hissedilen bu özgüven duygusuna ve başarı hikayesine odaklanıyor olursunuz.


18 Şubat – Güneş Balık burcunda

Ay boyunca haritanızda Balık burcunun kestiği ev konularına ilgi artar. Yükselen Başak iseniz, odağınız  anlamaya çalışmak olacaktır. Empati yapıyor, size benzemeyeni anlıyor, hak veriyor olursunuz. Eşiniz / evliliğiniz / ortağınız / partneriniz ya da size danışan kişiler, ay boyunca gündeminizde yer tutar.

 

20 Şubat – Balık yeni ayı 01°22

Yeni ay, karşıt burcunuzda gerçekleşiyor. Eylül 2022’de üzeri örtülen ve bitmiş gibi görünen konuların aslında bitmediğini/kapanmadığını “duygusal bir gelişme” sonucunda görüyor olursunuz. Adeta hassasiyetlerinizin sinir uçları tetiklenir. Yüzleşmek, konuşmak, orta yolu bulmak ve belki bu uğurda gözyaşı dökmek durumunda kalabilirsiniz.

 

20 Şubat – Venüs Koç burcunda

Eşinizin mali durumu ya da eşinizin ailesi ile ilgili gelişmeler yaşanır. İlk kez yaşayacağınız mali koşullar oluşabilir. Artan libido ile özel hayatınızda da, daha önce yaşamadığınız deneyimleri yaşayabilirsiniz.  

 


TERAZİ BURCU

5 Şubat – Aslan dolunayı 16°40

Dolunay burcunuza olumlu etki yapıyor. Daha iyi bir sosyal çevreye sahip olma konusunda “biraz çaba ile” destekleniyorsunuz. Tanınmış kişilerle, kurumlarla olan ilişkiniz size fayda sağlayacak noktaya ulaşmış durumda. Ama çaba göstermeniz, peşinde koşturmanız gereken dönemde olduğunuzu unutmayın. Arkadaşlarınız, kişisel hedeflerinize ulaşmanız için size kolaylık  sağlayacak tekliflerle gelirse, bunu değerlendirin. Temmuz 2022’de denediğiniz/düşündüğünüz konular, anlamlı bir sonuca ulaşıyor olacak.  

 

18 Şubat – Güneş Balık burcunda

Ay boyunca haritanızda Balık burcunun kestiği ev konularına ilgi artar. Yükselen Terazi iseniz, odağınız günlük hayat ve rutin alışkanlıklar olur. Sağlığınızı daha fazla önemsiyor olabilirsiniz.

 

20 Şubat – Balık yeni ayı 01°22

Sağlığınızı etkileyecek ya da günlük olarak yapmanız gerekenleri yapmanızı etkileyecek duygusal koşullar oluşabilir. Eylül 2022’de sağlığınızla ya da çalışma hayatınızla ilgili neleri ihmal etmiştiniz? Hani sorumluluğunuzu hakkıyla tamamladığınıza inanıp, salıvermiştiniz? Şimdi o konularla ilgili zorunlu bir yüzleşme yaşıyor olursunuz.

 

20 Şubat – Venüs Koç burcunda

Evliliğiniz / ortaklığınız / ikili ilişkilerinizde beklenmedik gerilimler ve gelişmeler yaşanabilir. Daha fazla talepkâr  olacağınız bu etkiyle istemeden  fazla hararetli konuşmalar yapabilirsiniz. Sabırsız tavrınız, ilişki kurduğunuz insanları rahatsız edebilir. “İstiyorum... İstiyorum işte...” tavrınız, eş/evlilik hayatınızda baskı gibi algılanabilir. Ayın hunilisi sizsiniz!

 

  

AKREP BURCU

5 Şubat – Aslan dolunayı 16°40

Dolunay burcunuza gergin bir açı yapıyor. Tanınmak ve/veya ön plana çıkmayla ilgili fırsatlar önünüze düşebilir. Siz bunu istiyor musunuz? Gerçekte ne istiyorsunuz? Bu konudaki tavrınızla son noktayı belirlemiş olursunuz. Temmuz 2022’de işinizle ilgili başlattığınız konular, anlamlı bir sonuca ulaşıyor olacak.  

 

18 Şubat – Güneş Balık burcunda

Ay boyunca haritanızda Balık burcunun kestiği ev konularına ilgi artar. Yükselen Akrep iseniz, odağınız “çocuklar, eğlence ve keyifli işler” olur. Ay boyunca hobilerinizle ya da çocuklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

 

20 Şubat – Balık yeni ayı 01°22

İçeriğinde sanat ya da üretkenlik olan bir alanda girişimde bulunmak istiyorsanız, doğru zaman. Tanınır olmak, ebeveyn olmak, bir eseri ortaya koymak için ilk adımı atmaya hazırlanın!

 

20 Şubat – Venüs Koç burcunda

Günlük rutininizde heyecan verici bir gelişme yaşanabilir. Hayatınızın birdenbire hız kazanması gibi bir durum olabilir. Baş ağrılarını da tetikleyen bu etki, koşturmaca kazandırır size...

 


YAY BURCU

5 Şubat – Aslan dolunayı 16°40

Bu Dolunaydan olumlu ve kolaylaştırıcı etki alırsınız. Ama bekledikleriniz, zamanından geç gelebilir.

Gizli ilimlerle ilgiliyseniz, bu alanda bir tür mezuniyet yaşarsınız. Tanınma şansınız artar. Sosyal medyada etkinliğinizin artışını izlersiniz. Temmuz 2022 sonlarında gizli yürüttüğünüz tüm çalışmalarınızın size getirisiyle ilgili son kararı, rahatlık içinde alırsınız.

 

18 Şubat – Güneş Balık burcunda

Ay boyunca haritanızda Balık burcunun kestiği ev konularına ilgi artar. Yükselen Yay iseniz, odağınız ev-yuva-aile olur. Ailenizi ihmal mi ediyorsunuz? Onların beklentilerini gerçekleştirebiliyor musunuz? Bunları düşünüyor olursunuz.

 

20 Şubat – Balık yeni ayı 01°22

Aile-ev-ebeveynler konusunda yeni ve duygusal bir gelişme yaşanabilir.  Sevinçten gözyaşı dökmek, özlemden gözyaşı dökmek ya da bir şeylerin bitiyor olmasından dolayı gözyaşı dökmek... Eylül 2022’de tamamladığınızı düşündüğünüz sorumluluklarla/gündemle yeniden karşı karşıya kalabilirsiniz.

 

20 Şubat – Venüs Koç burcunda

Çocuğunuz için sevinmek, eseriniz olarak baktığınız şeylerle sevinmek, ilk kez yapılan hobilerle ve girişimlerle keyiflenmek gibi potansiyelleriniz oluşuyor.

 

 

 OĞLAK BURCU

5 Şubat – Aslan dolunayı 16°40

Kontrol dışı alan olan kredi-borç-tazminat ya da ameliyatlar gibi konularla ilgili ses getirici gelişmeler yaşanabilir. Parayı ve değerleri konuşmak ve senin/benim ayrımına bir son vermek isteyebilirsiniz. Temmuz 2022’de ilk işaretlerini vermiş olan bir sağlık/ameliyat konusu yeniden gündeme gelebilir. Aile içinde kalp ağrısı ya da kalp rahatsızlığı gibi bir gündeminiz olabilir.

 

18 Şubat – Güneş Balık burcunda

Ay boyunca haritanızda Balık burcunun kestiği ev konularına ilgi artar. Yükselen Oğlak iseniz, odağınız yakın çevre (kardeş-kuzen-komşu vb.) ilişkileriniz, trafik ve arabalar olur. Bu alanlarda duygusal ve hassas gelişmelere odaklanırsınız.

 

20 Şubat – Balık yeni ayı 01°22

Yapmaktan memnun olmayacağınız ama yapmak durumunda kalacağınız gelişmeler yaşanabilir. Yakın çevre ilişkinizde hassasiyet  içeren bir haber olabilir. Mesela araç sahibi iseniz, aracınızı satmak durumunda kalabilirsiniz. Ya da kardeşiniz/kuzeniniz nedeniyle gözyaşı dökebilirsiniz.

 

20 Şubat – Venüs Koç burcunda

Aile içinde yaşanacak “ilkler”, yenilik içeren haberler, aileye yeni dahil olanlar, aceleyle alınmış kararlar etkili olur. Aile ilişkilerinizden şans/fayda elde edebilirsiniz.

 

 

KOVA BURCU

5 Şubat – Aslan dolunayı 16°40

Dolunay karşıt burcunuzda gerçekleşiyor. Eş/ortak/partner ya da danışmanlık verdiğiniz kişilerle ilgili daha fazla empati yapmaya odaklanıyorsunuz. Beklentileri karşıladığınızı düşünüyor olsanız da, Temmuz 2022’de konuşulmuş olan ve belki de size maliyeti yüksek gelen o konuyu, şimdi yeniden konuşuyor olursunuz.

 

18 Şubat – Güneş Balık burcunda

Ay boyunca haritanızda Balık burcunun kestiği ev konularına ilgi artar. Yükselen Kova iseniz, odağınız para olacaktır. Harcamak zorunda kalacağınız para sizi üzebilir.

 

20 Şubat – Balık yeni ayı 01°22

Aniden ortaya çıkan bir koşul sonucunda, beklenmedik bir para giriş/çıkışı yaşanabilir. Balık burcu baskın olan birine borç vermek durumunda da kalabilirsiniz.

 

20 Şubat – Venüs Koç burcunda

Kardeş-komşu-akraba ilişkilerinizde birdenbire açığa çıkan, ilk kez yaşanan gelişmeler olabilir. Araba almaya/satmaya karar verebilirsiniz. Bir kursa yazılabilirsiniz. İlkokul arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

 

 

 

BALIK BURCU

5 Şubat – Aslan dolunayı 16°40

Günlük hayatınızı ve rutininiz etkileyecek “havalı” bir gelişme yaşanabilir. Bu uğurda çok para/zaman/emek harcanmış olabilir. Temmuz 2022’de adım attığınız (ya da dahil olduğunuz) konuların nihai durumunu görüyor olursunuz. Sağlığınızın ya da günlük alışkanlıklarınızın daha iyi olanlarla yer değiştirmesi adına başlattığınız çalışmaları sonlandırabilirsiniz. “Omurgam düzeldi, kalp sağlığım daha iyi, bu kadarı da benim için yeterli” diyebilirsiniz.  

 

18 Şubat – Güneş Balık burcunda

Ay boyunca haritanızda Balık burcunun kestiği ev konularına ilgi artar. Üzerinize Güneş doğuyor! Işıldıyorsunuz!

Yükselen Balık iseniz, odağınız sizsiniz. Kendinizi ortaya koyma şeklinize, görünümünüze, imajınıza odaklanıyorsunuz. Neyi isteyip, neyi istemediğinize kafa yormaya başlıyorsunuz. Yaşadığınız bu günlerin enerjisinin size iyi geldiğinin bilincinde, farkındasınız. İyi ki doğdunuz sevgili Balıklar!

 

20 Şubat – Balık yeni ayı 01°22

Yeni Ay, sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Kutlamaya değer gelişmeler, sevinç gözyaşları, kendinizle gurur duymanızı sağlayacak olaylar yaşanabilir.  Geçen yıl Eylül ayında bir şeylerin bitişini izlemiş, üzülmüştünüz belki. Şimdi daha duygu yüklü ve adeta gidenin yerini alırcasına anlamlı bir yeniliğe adım atıyor olursunuz.

 

20 Şubat – Venüs Koç burcunda

Yeni heyecanlar,  ilk kez yapılan alışverişler, ilk defa o yeni yolla kazanılan ve harcanan paralar...

Artan cesaret ve özgüven ile, yeni bir iş alanına dahil olabilirsiniz.

 

 HUNİLERİNİZE VE IŞILTINIZA SAHİP ÇIKIN!


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR