Bu Blogda Ara

30 Ocak 2023 Pazartesi

2023 ŞUBAT AYINDA BURÇLAR

 


ŞUBAT 2023 BURÇLAR

KOÇ BURCU

5 Şubat – Aslan dolunayı 16°40

Bu Dolunaydan olumlu ve kolaylaştırıcı etki alırsınız. İlişkileriniz daha uyumlu ilerler. Kendinizi ortaya koymak adına da şanslısınız. Çocuk sahibi olmak da dahil, tüm yaratıcı çalışmalarınızda son noktayı kolayca koyabilirsiniz. Temmuz 2022 sonlarında aklınız neye odaklanmışsa, o konuyla ilgili rahat kararlar alırsınız.

 

18 Şubat – Güneş Balık burcunda

Ay boyunca haritanızda Balık burcunun kestiği ev konularına ilgi artar. Yükselen Koç burcu iseniz, hayallerinize odaklanırsınız.

 

20 Şubat – Balık yeni ayı 01°22

Bu Yeni aydan minik etki alırsınız. Yani uzun vadeli hedeflerinize doğru, küçük adımlar atıyor olursunuz. Artan empati duygunuzla ve uyum sağlama becerinizle, hayallerinizi nasıl gerçekleştirebileceğinize odaklanmış olursunuz.

 

20 Şubat – Venüs Koç burcunda

Şans gezegeni sizin burcunuzda... Alışık olduğunuz fevri enerji altındasınız. Risk alırken, sevgi dolu ve rahatsınız. Hedeflerinize ulaşmak artık daha kolay görünüyor. Flört etmek, aşık olmak, para kazanmak, alışveriş yapmak, eğlenmek ve keyiflenmek için güzel zamanlardasınız.  Estetik görünümle ilgili radikal kararlar alabilirsiniz.

 

 

BOĞA BURCU

5 Şubat – Aslan dolunayı 16°40

Dolunay burcunuza gergin açı yapıyor. Ailevi meseleleri düzeltmek istiyor musunuz? –Mış gibi görünmek istiyor musunuz? Yuvanızın daha yüksek enerjiye kavuşmasıyla ilgili fırsatlar önünüze düşebilir. Siz bunu istiyor musunuz? Gerçekte ne istiyorsunuz? Temmuz 2022’de aklınızda beliren bu sorularla ilgili cevapları almış ve son noktayı belirlemiş olursunuz.

 

18 Şubat – Güneş Balık burcunda

Ay boyunca haritanızda Balık burcunun kestiği ev konularına ilgi artar. Yükselen Boğa iseniz, arkadaşlık ilişkilerinize ve onlara karşı verici tutumunuza odaklanırsınız.

 

20 Şubat – Balık yeni ayı 01°22

Bu Yeni aydan olumlu açı alırsınız. Eylül 2022’de arkadaşlık ilişkileriniz nasıldı? Şimdi ne değişti? Yeni kararlar alma halindeyseniz, bunun nedeni ve gerekçeleri Eylül ayındaki gelişmelerde saklı...

 

20 Şubat – Venüs Koç burcunda

İster para kazanmak ile ilgili olsun, ister aşk-meşk konuları olsun. Gerçekten bu uğurda çaba sarf edip etmeyeceğinizi düşünüyor olursunuz. “Buna değer mi? bunu gerçekten istiyor muyum?” diyeceğiniz dönemdesiniz. Daha önce hiç düşünmediğiniz fikirler ve uygulamalar da zihninizde dolanır. Şansınız, cesaretinizle ilişkili olacaktır.

 

  

İKİZLER BURCU

5 Şubat – Aslan dolunayı 16°40

Dolunay burcunuza olumlu açı yapıyor. Daha iyi bir gelire sahip olma konusunda “biraz çaba ile” destekleniyorsunuz. İş başvurusu yapacaksanız, markalaşmak istiyorsanız, iletişim yeteneklerinizle iş yapma isteğindeyseniz doğru zaman... Ama çaba göstermeniz, peşinde koşturmanız gereken dönemde olduğunuzu unutmayın. Yakın çevreniz, kişisel hedeflerinize ulaşmanız için size kolaylık  sağlayacak tekliflerle gelirse, bunu değerlendirin. Temmuz 2022’de denediğiniz/düşündüğünüz konular, anlamlı bir sonuca ulaşıyor olacak.  

 

18 Şubat – Güneş Balık burcunda

Ay boyunca haritanızda Balık burcunun kestiği ev konularına ilgi artar. Yükselen İkizler iseniz, odağınız iş ve kariyer olacaktır. Baba/işveren enerjisi tarafından destekleniyorsunuz.

 

20 Şubat – Balık yeni ayı 01°22

Kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşamaya hazır olun. Eylül 2022’de neler olmuştu? İşinizle ilgili ne tür gelişmeler sonucunda üzülmüştünüz? Motivasyonunuzu etkileyen olaylar neydi? Neye üzüldüyseniz, şimdi yeni bir sayfanın açılışını yapıyor ve yükselen enerji ile şansı yakalıyor olacaksınız.

 

20 Şubat – Venüs Koç burcunda

İşinizle, yurtdışıyla, yabancı dillerle ilgili (ya da eğitim, hukuk, felsefe, din ve felsefe, hayata bakışla ilgili) yeni bir enerji altındasınız. Cesaret kazandıran bu enerji ile herhangi bir şeyi “ilk kez” yapmanın heyecanını taşıyor olacaksınız.

 


YENGEÇ BURCU

5 Şubat – Aslan dolunayı 16°40

Dolunay burcunuza minik bir etki yapıyor. Kayda değer olmasa da, büyük bir etki oluşturmasa da... Para ve gelirlerinizle ilgili minik gelişmeler yaşanır. Temmuz 2022’de odaklandığınız mali konuların, nihai getirilerini yaşıyor olursunuz. Şans oyunlarından minik bir ikramiye kazanmak gibi... Gelen paraya ya da ödüle değil, hissedilen şans ve başarı duygusuna odaklanıyor olursunuz.

 

18 Şubat – Güneş Balık burcunda

Ay boyunca haritanızda Balık burcunun kestiği ev konularına ilgi artar. Yükselen Yengeç iseniz, odağınız uzak ufuklar olur. “Daha ileri nasıl gidebilirim? Bulunduğum yerin ötesine nasıl geçebilirim? Biraz uzaklaşsam ne iyi olur!” deme halinde olursunuz.

 

20 Şubat – Balık yeni ayı 01°22

Duygusal izolasyonu yakalamak ve biraz kafa dinlemek adına, yurt dışı/il dışı  temasınızı harekete geçirecek gelişmeler olur. Duygusal sebeplerle yolculuk yapabilirsiniz.

Eylül 2022’de yaşadığınız olaylar, sizi birilerinden ya da bir şeylerden uzaklaştırmış olmalı. Birine ya da bir şeye “yabancılaştınız”. Bu etkiyle, o yabancılaşma hissini yeniden ve daha duygusal olarak yaşıyor olursunuz.

 

 20 Şubat – Venüs Koç burcunda

Kariyerinizle ilgili, toplumdaki imajınızla ilgili yeni şanslar elde etme halindesiniz. Etiketiniz yenileniyor! Aniden iş bulabilirsiniz, aniden iş / çalışma koşulları değişebilir. Aniden Koç etkili bir kişiden fayda/zarar görebilirsiniz.

 

 

ASLAN BURCU

5 Şubat – Aslan dolunayı 16°40

Dolunay, sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Bu sizin tamam mı/devam mı dediğiniz ve artık son noktayı koyduğunuz yer... Temmuz 2022’de yaşadığınız olaylar, alacağınız kararda etkili olacak.

Mesela altına mı yatırım yapmıştınız? O tarihte altınla ilgili bir konunuz olduysa, şimdi “tamam, bu kadarı yeterli” deme halindesiniz.

Tanınma/fark edilme çabası ile bir girişiminiz mi olmuştu? Şimdi o isteğinizin sonucunu görüyor olursunuz.

Havalı, eğlenceli, pahalı, lüks ya da elit diyebileceğimiz tüm konularla ilgili bakışınızda son nokta konuyor ve tavrınız belirleniyor olur. Okuldan mezun olmak gibi... Bir dönem “diploma” ile kapanır. Ve yeni dönem “iş hayatı” ile başlar.

Fiziksel görünümünüz de dahil olmak üzere başkalarının üzerinde bıraktığınız izleniminizi, daha iyi olana ulaşmak adına değiştirirsiniz.

 

18 Şubat – Güneş Balık burcunda

Ay boyunca haritanızda Balık burcunun kestiği ev konularına ilgi artar. Yükselen Aslan iseniz, odağınız kontrol dışı alan olur. Eşinizin mali koşullarını, kredi-tazminat-kira ve borç gibi konuları düşünüyor olursunuz. Borç verme ve borç alma konularına daha yakın olduğunuz bir dönemdesiniz.

 

20 Şubat – Balık yeni ayı 01°22

Duygusal kararlarla bir borca girebilirsiniz. Unutkanlık sonucunda geçmişten gelen (Eylül 2022’den) ödemelerle yüz yüze kalabilirsiniz. Kredi-borç yapılandırması yapabilirsiniz. Mesela EYT’li olmak gibi bir gerekçeyle, doğum/askerlik borçlanması yapabilirsiniz.

 

20 Şubat – Venüs Koç burcunda

Uzaklardan gelecek olan şansı yaşıyor olursunuz. Uzak akrabalar, uzak ülke/şehirler, yabancılar... Herhangi biriyle ya da herhangi bir konuda “ilk kez” yaşanacak olanlar, size keyif verir. Kısa süreli şans verir.

 


BAŞAK BURCU

5 Şubat – Aslan dolunayı 16°40

Dolunay burcunuza minik etki yapıyor. Kayda değer olmasa da, büyük bir etki oluşturmasa da... Hayallerinizle ilgili minik gelişmeler yaşanır. Temmuz 2022’de odaklandığınız hayallerinizin/ruhsal durumunuzun nihai getirilerini yaşıyor olursunuz. Sağlıklı olmaya yeniden kavuşmak gibi... Psikolojik sağlığınızı güçlü tutacak girişimlerde bulunmak için psikolojik destek almak ve bunun özgüven getiren sonucunu almak gibi... Hissedilen bu özgüven duygusuna ve başarı hikayesine odaklanıyor olursunuz.


18 Şubat – Güneş Balık burcunda

Ay boyunca haritanızda Balık burcunun kestiği ev konularına ilgi artar. Yükselen Başak iseniz, odağınız  anlamaya çalışmak olacaktır. Empati yapıyor, size benzemeyeni anlıyor, hak veriyor olursunuz. Eşiniz / evliliğiniz / ortağınız / partneriniz ya da size danışan kişiler, ay boyunca gündeminizde yer tutar.

 

20 Şubat – Balık yeni ayı 01°22

Yeni ay, karşıt burcunuzda gerçekleşiyor. Eylül 2022’de üzeri örtülen ve bitmiş gibi görünen konuların aslında bitmediğini/kapanmadığını “duygusal bir gelişme” sonucunda görüyor olursunuz. Adeta hassasiyetlerinizin sinir uçları tetiklenir. Yüzleşmek, konuşmak, orta yolu bulmak ve belki bu uğurda gözyaşı dökmek durumunda kalabilirsiniz.

 

20 Şubat – Venüs Koç burcunda

Eşinizin mali durumu ya da eşinizin ailesi ile ilgili gelişmeler yaşanır. İlk kez yaşayacağınız mali koşullar oluşabilir. Artan libido ile özel hayatınızda da, daha önce yaşamadığınız deneyimleri yaşayabilirsiniz.  

 


TERAZİ BURCU

5 Şubat – Aslan dolunayı 16°40

Dolunay burcunuza olumlu etki yapıyor. Daha iyi bir sosyal çevreye sahip olma konusunda “biraz çaba ile” destekleniyorsunuz. Tanınmış kişilerle, kurumlarla olan ilişkiniz size fayda sağlayacak noktaya ulaşmış durumda. Ama çaba göstermeniz, peşinde koşturmanız gereken dönemde olduğunuzu unutmayın. Arkadaşlarınız, kişisel hedeflerinize ulaşmanız için size kolaylık  sağlayacak tekliflerle gelirse, bunu değerlendirin. Temmuz 2022’de denediğiniz/düşündüğünüz konular, anlamlı bir sonuca ulaşıyor olacak.  

 

18 Şubat – Güneş Balık burcunda

Ay boyunca haritanızda Balık burcunun kestiği ev konularına ilgi artar. Yükselen Terazi iseniz, odağınız günlük hayat ve rutin alışkanlıklar olur. Sağlığınızı daha fazla önemsiyor olabilirsiniz.

 

20 Şubat – Balık yeni ayı 01°22

Sağlığınızı etkileyecek ya da günlük olarak yapmanız gerekenleri yapmanızı etkileyecek duygusal koşullar oluşabilir. Eylül 2022’de sağlığınızla ya da çalışma hayatınızla ilgili neleri ihmal etmiştiniz? Hani sorumluluğunuzu hakkıyla tamamladığınıza inanıp, salıvermiştiniz? Şimdi o konularla ilgili zorunlu bir yüzleşme yaşıyor olursunuz.

 

20 Şubat – Venüs Koç burcunda

Evliliğiniz / ortaklığınız / ikili ilişkilerinizde beklenmedik gerilimler ve gelişmeler yaşanabilir. Daha fazla talepkâr  olacağınız bu etkiyle istemeden  fazla hararetli konuşmalar yapabilirsiniz. Sabırsız tavrınız, ilişki kurduğunuz insanları rahatsız edebilir. “İstiyorum... İstiyorum işte...” tavrınız, eş/evlilik hayatınızda baskı gibi algılanabilir. Ayın hunilisi sizsiniz!

 

  

AKREP BURCU

5 Şubat – Aslan dolunayı 16°40

Dolunay burcunuza gergin bir açı yapıyor. Tanınmak ve/veya ön plana çıkmayla ilgili fırsatlar önünüze düşebilir. Siz bunu istiyor musunuz? Gerçekte ne istiyorsunuz? Bu konudaki tavrınızla son noktayı belirlemiş olursunuz. Temmuz 2022’de işinizle ilgili başlattığınız konular, anlamlı bir sonuca ulaşıyor olacak.  

 

18 Şubat – Güneş Balık burcunda

Ay boyunca haritanızda Balık burcunun kestiği ev konularına ilgi artar. Yükselen Akrep iseniz, odağınız “çocuklar, eğlence ve keyifli işler” olur. Ay boyunca hobilerinizle ya da çocuklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

 

20 Şubat – Balık yeni ayı 01°22

İçeriğinde sanat ya da üretkenlik olan bir alanda girişimde bulunmak istiyorsanız, doğru zaman. Tanınır olmak, ebeveyn olmak, bir eseri ortaya koymak için ilk adımı atmaya hazırlanın!

 

20 Şubat – Venüs Koç burcunda

Günlük rutininizde heyecan verici bir gelişme yaşanabilir. Hayatınızın birdenbire hız kazanması gibi bir durum olabilir. Baş ağrılarını da tetikleyen bu etki, koşturmaca kazandırır size...

 


YAY BURCU

5 Şubat – Aslan dolunayı 16°40

Bu Dolunaydan olumlu ve kolaylaştırıcı etki alırsınız. Ama bekledikleriniz, zamanından geç gelebilir.

Gizli ilimlerle ilgiliyseniz, bu alanda bir tür mezuniyet yaşarsınız. Tanınma şansınız artar. Sosyal medyada etkinliğinizin artışını izlersiniz. Temmuz 2022 sonlarında gizli yürüttüğünüz tüm çalışmalarınızın size getirisiyle ilgili son kararı, rahatlık içinde alırsınız.

 

18 Şubat – Güneş Balık burcunda

Ay boyunca haritanızda Balık burcunun kestiği ev konularına ilgi artar. Yükselen Yay iseniz, odağınız ev-yuva-aile olur. Ailenizi ihmal mi ediyorsunuz? Onların beklentilerini gerçekleştirebiliyor musunuz? Bunları düşünüyor olursunuz.

 

20 Şubat – Balık yeni ayı 01°22

Aile-ev-ebeveynler konusunda yeni ve duygusal bir gelişme yaşanabilir.  Sevinçten gözyaşı dökmek, özlemden gözyaşı dökmek ya da bir şeylerin bitiyor olmasından dolayı gözyaşı dökmek... Eylül 2022’de tamamladığınızı düşündüğünüz sorumluluklarla/gündemle yeniden karşı karşıya kalabilirsiniz.

 

20 Şubat – Venüs Koç burcunda

Çocuğunuz için sevinmek, eseriniz olarak baktığınız şeylerle sevinmek, ilk kez yapılan hobilerle ve girişimlerle keyiflenmek gibi potansiyelleriniz oluşuyor.

 

 

 OĞLAK BURCU

5 Şubat – Aslan dolunayı 16°40

Kontrol dışı alan olan kredi-borç-tazminat ya da ameliyatlar gibi konularla ilgili ses getirici gelişmeler yaşanabilir. Parayı ve değerleri konuşmak ve senin/benim ayrımına bir son vermek isteyebilirsiniz. Temmuz 2022’de ilk işaretlerini vermiş olan bir sağlık/ameliyat konusu yeniden gündeme gelebilir. Aile içinde kalp ağrısı ya da kalp rahatsızlığı gibi bir gündeminiz olabilir.

 

18 Şubat – Güneş Balık burcunda

Ay boyunca haritanızda Balık burcunun kestiği ev konularına ilgi artar. Yükselen Oğlak iseniz, odağınız yakın çevre (kardeş-kuzen-komşu vb.) ilişkileriniz, trafik ve arabalar olur. Bu alanlarda duygusal ve hassas gelişmelere odaklanırsınız.

 

20 Şubat – Balık yeni ayı 01°22

Yapmaktan memnun olmayacağınız ama yapmak durumunda kalacağınız gelişmeler yaşanabilir. Yakın çevre ilişkinizde hassasiyet  içeren bir haber olabilir. Mesela araç sahibi iseniz, aracınızı satmak durumunda kalabilirsiniz. Ya da kardeşiniz/kuzeniniz nedeniyle gözyaşı dökebilirsiniz.

 

20 Şubat – Venüs Koç burcunda

Aile içinde yaşanacak “ilkler”, yenilik içeren haberler, aileye yeni dahil olanlar, aceleyle alınmış kararlar etkili olur. Aile ilişkilerinizden şans/fayda elde edebilirsiniz.

 

 

KOVA BURCU

5 Şubat – Aslan dolunayı 16°40

Dolunay karşıt burcunuzda gerçekleşiyor. Eş/ortak/partner ya da danışmanlık verdiğiniz kişilerle ilgili daha fazla empati yapmaya odaklanıyorsunuz. Beklentileri karşıladığınızı düşünüyor olsanız da, Temmuz 2022’de konuşulmuş olan ve belki de size maliyeti yüksek gelen o konuyu, şimdi yeniden konuşuyor olursunuz.

 

18 Şubat – Güneş Balık burcunda

Ay boyunca haritanızda Balık burcunun kestiği ev konularına ilgi artar. Yükselen Kova iseniz, odağınız para olacaktır. Harcamak zorunda kalacağınız para sizi üzebilir.

 

20 Şubat – Balık yeni ayı 01°22

Aniden ortaya çıkan bir koşul sonucunda, beklenmedik bir para giriş/çıkışı yaşanabilir. Balık burcu baskın olan birine borç vermek durumunda da kalabilirsiniz.

 

20 Şubat – Venüs Koç burcunda

Kardeş-komşu-akraba ilişkilerinizde birdenbire açığa çıkan, ilk kez yaşanan gelişmeler olabilir. Araba almaya/satmaya karar verebilirsiniz. Bir kursa yazılabilirsiniz. İlkokul arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

 

 

 

BALIK BURCU

5 Şubat – Aslan dolunayı 16°40

Günlük hayatınızı ve rutininiz etkileyecek “havalı” bir gelişme yaşanabilir. Bu uğurda çok para/zaman/emek harcanmış olabilir. Temmuz 2022’de adım attığınız (ya da dahil olduğunuz) konuların nihai durumunu görüyor olursunuz. Sağlığınızın ya da günlük alışkanlıklarınızın daha iyi olanlarla yer değiştirmesi adına başlattığınız çalışmaları sonlandırabilirsiniz. “Omurgam düzeldi, kalp sağlığım daha iyi, bu kadarı da benim için yeterli” diyebilirsiniz.  

 

18 Şubat – Güneş Balık burcunda

Ay boyunca haritanızda Balık burcunun kestiği ev konularına ilgi artar. Üzerinize Güneş doğuyor! Işıldıyorsunuz!

Yükselen Balık iseniz, odağınız sizsiniz. Kendinizi ortaya koyma şeklinize, görünümünüze, imajınıza odaklanıyorsunuz. Neyi isteyip, neyi istemediğinize kafa yormaya başlıyorsunuz. Yaşadığınız bu günlerin enerjisinin size iyi geldiğinin bilincinde, farkındasınız. İyi ki doğdunuz sevgili Balıklar!

 

20 Şubat – Balık yeni ayı 01°22

Yeni Ay, sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Kutlamaya değer gelişmeler, sevinç gözyaşları, kendinizle gurur duymanızı sağlayacak olaylar yaşanabilir.  Geçen yıl Eylül ayında bir şeylerin bitişini izlemiş, üzülmüştünüz belki. Şimdi daha duygu yüklü ve adeta gidenin yerini alırcasına anlamlı bir yeniliğe adım atıyor olursunuz.

 

20 Şubat – Venüs Koç burcunda

Yeni heyecanlar,  ilk kez yapılan alışverişler, ilk defa o yeni yolla kazanılan ve harcanan paralar...

Artan cesaret ve özgüven ile, yeni bir iş alanına dahil olabilirsiniz.

 

 HUNİLERİNİZE VE IŞILTINIZA SAHİP ÇIKIN!


 

24 Ocak 2023 Salı

2023 YILININ EN ŞANSLI GÜNLERİ

 

RETRO GEZEGEN  NEDİR?

Retro  “Geri hareket, geriye hareket ya da eskiye dönüş” anlamına gelir.

Retro gezegen dediğimizde, ilk akla gelen o gezegenin geriye gitmeye başladığı algısıdır. Fakat gezegenler geri hareket etmez. Sadece biz dünyadan o gezegeni izlerken “öyley-miş gibi” görürüz.

Gezegenlerin farklı rota ve farklı hızlara sahip olmaları nedeniyle, biz onları yavaş ya da duraksamış ya da geri gidiyor gibi algılarız.

Bu durum kavşakta yan yana gelen iki aracın hızları farklı olsa da, aynı hızda gidiyor-muş gibi, hatta hiç ilerlemiyorlar-mış, duruyorlar-mış gibi algılamamıza benzeyen bir durumdur.

 

Yavaşlamayı ve duraksamayı andıran bu etkiye “retro etkisi” denir. Her gezegenin retro diye tabir ettiğimiz sürecinde kendi sahip olduğu gücün, vaat ettiği enerjisinin ve aktarım potansiyelinin azalmasını/düşmesini gözlemleriz. Yani gezegenin enerji kalitesi düşer. Bu nedenle de retro süreçte başlanılan işler “beklenildiği / planlandığı kadar” kaliteli ilerlemez.  

 

Retro gezegen doğumlarla ilgili bilgiyi  daha önce paylaşmıştım. Tekrar okumak isterseniz...

https://www.blogger.com/blog/post/edit/780781552338045330/2734273221470193426

 

RETROSUZ GÜNLER

 

23 Ocak 2023 – 22 Nisan 2023 tarihleri arasında gökyüzünde retro konumlu gezegen olmayacak.

Bu süreçte atacağınız adımlar ve başlatacağınız girişimler, gezegenlerin sağlıklı enerjisi tarafından destekleniyor olur. Kafa karışıklığı yaşanmaz. Yanlış anlaşılma yaşanmaz. Hedefe ilerlerken, ilginin başka tarafa dağılması söz konusu olmaz. Hevesle başlanan işlerde ve her tür ilişkilerde, ağır aksak ritim olmaz. İlerler, yürür, akar gider.  

 

Adım atmaya çekindiğiniz konular varsa (Natal haritanız da destekliyorsa) bu tarih aralığını cesaretle değerlendirmenizi tavsiye ederim.

 


Hem retrosuz olan, hem de ekstra şans barındıran tarihleri de paylaşayım;

 

3 Şubat 2023’de Ay & Sirius kavuşumu.

15 Şubat 2023’de Venüs & Neptün kavuşumu (Balık 24°04’)

2 Mart 2023’de Venüs & Jüpiter kavuşumu (Koç 12°)

2 Mart 2023’de Ay & Sirius kavuşumu.

29 Mart 2023’de Ay & Sirius kavuşumu.

11 Nisan 2023’de Güneş & Jüpiter kavuşumu (Koç 21°)

 

HUNİLERİNİZE VE IŞILTINIZA SAHİP ÇIKIN!

20 Ocak 2023 Cuma

2023 SEÇİMLERİNE DAİR İLK DEĞERLENDİRME

 

BURSA’DAN GOL HABERİ Mİ VAR?



Futbolseverler hatırlar; 2009-2010 sezonunda şampiyonluk yarışı son haftaya kalmıştı.

Ya Bursaspor şampiyon olacak ya da Fenerbahçe...

 

Maçın son dakikalarında FB TV tarafından, Bursa’dan gol haberi olduğu anons edilince...

Fenerbahçeli futbolcular ve taraftarlar, sahada şampiyonluk sevincini yaşamışlardı. Ve akabinde anonsun hatalı olduğunu öğrenip, hüsrana uğramışlardı. Sanırım en kısa süren şampiyonluk sevinciydi.

 

Sonuç: O yıl Bursaspor, tarihinde ilk kez şampiyon olmuştu.

Yanlış hatırlamıyorsam anonsu yanlış yapan spiker de gözaltına alınmıştı.

 

O gün (16 Mayıs  2010) Neptün anaretik derecelerde Kova burcundaydı...

Girişi neden böyle yaptığımı, yazımın sonunda anlayacaksınız J

 

2023 Türkiye Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri için açıklanan 14 Mayıs tarihinin (pek çok astrolog tarafından da dile getirildiği şekilde) Merkür’ün “durağan” konumu açısından ‘özellikle’ belirlenmiş bir tarih olduğunu düşünüyorum.

Hatta “adalet” vurgusu yapan Güney düğüm & Acrux buluşmasının olduğu gün, açıklamanın gelmiş olmasını da tesadüfi bulmuyorum. Doğaldır ki, hedef kalıcılık!

 

Sizlerin de şahit olduğunuz üzere (tutarlılığını defalarca gördüğüm) farklı bir harita ile analiz yapıyorum. Bu nedenle her ne kadar seçim tarihi kesinleşmiş olmasa da, o güne dair ipuçlarını ben de paylaşmak istedim.

 

Halkı temsil eden Neptün ve Jüpiter, seçimin sonucunu belirleyecek olan gezegenler....

Merkür’ün “S” konumu, iktidarın kazanma ve yerini koruma konusunda elini güçlendiren bir konum. Doğru! Fakat , halkı temsil eden gezegenler de (Neptün ve Jüpiter) oldukça güçlü... Aktarım ve yaptırım gücü, güçlü olan konumdalar!

 

Neptün, Balık burcunda yönetici konumda. 27*

Jüpiter, Koç burcunun anaretik derecelerinde.

 

Yani bu ne anlama geliyor?  

Seçmen, son dakikaya kadar gerçek fikrini söylemeyebilir.

Seçmen, takiye yapabilir.

Seçmen, beklenenden/ön görülenden farklı bir oy verme eğilimi sergileyebilir.

Seçimler, sonucundan memnuniyet getirmeyeceği için tekrarlanabilir.

 

Çünkü sandıkların kapanacağı saatlerde Ay&Neptün kavuşumu olacak. Ayrıca Jüpiter’le kavuşan Betlehem sabit yıldızı da yanılsamaları ve sahteciliği destekler durumda olacak.

 

Elbette sizler bu detayları değil, sonucu bilmek istiyorsunuz. Fakat şu anda tam olarak ne adaylar ne de seçim tarihi net olmadığı için, sadece açıklanan bu tarihe göre değerlendirme yapabiliyorum. Ve bu değerlendirmeye göre sonuç; Halkın dediği olur!

Halk kendisine sunulan imkanlardan fayda sağlamış olsa dahi, zihninde değişmeyen ve kararlılıkla sakladığı oy kullanma tercihi ile sonucu elde etmiş olur.

Ez cümle, bu açıklanan tarihi değiştirmezlerse  (ki ben nedense değişeceğini düşünüyorum) görünen ilk tabloya göre...

Muhalefet kazanır!


HUNİLERİNİZE VE IŞILTINIZA SAHİP ÇIKIN!

 

 

 

 

15 Ocak 2023 Pazar

GÜNEŞ & PLÜTON KAVUŞUMU (Oğlak burcu 28°13')

 


18 OCAK 2023

GÜNEŞ & PLÜTON KAVUŞUMU

 

Yaşam enerjisini veren Güneş ile dönüşüm enerjisini veren Plüton her yıl yan yana gelir, kavuşur. Buluşulan burç, bu iki gücün buluşuyor olmasının hayatın hangi alanında etki edeceğini belirler.

 

Oğlak burcunda ve artık anaretik derecelerde gerçekleşen bu buluşma;

Köklü yapılar, binalar, devlet yapılanması, iş dünyası, tarım işçiliği gibi zorlu çalışma koşulları, kemikler, iskelet sistemi gibi alanlar üzerinde “faydalı dönüşüm”  yaşanmasını teşvik eder.

 

Bu iki önemli gezegenin bir araya gelmesi ile oluşan güçlü enerji, sağlıklı kullanıldığında... Artık görevinin tamamlamış olanın emekliye ayrılması ve yerine daha genç ve dinamik olanın geçmesi gibi, sistemin işlerliğini sürdürmeye katkı sunması açısından değerlidir.

 

Yani şöyle düşünebiliriz. İlk depremde hasar göreceği belli olan ve hatta belki durduk yere kendiliğinden yıkılacak kadar temkinsiz olan bir binanın, deprem olmadan önce yıkımının kontrollü gerçekleştirilmesi, böylece kimsenin maddi/manevi zarar görmemesi, yeni ve daha güvenli bir yere taşınmış olmaları gibi... Faydalı dönüşüm enerjisi...

 

Bir de bu enerjilerin sağlıksız kullanımı var elbette...

Güneş’in eril figürleri, devleti, babayı, otoriteyi temsil ettiğini biliyoruz.

Plüton’un da değişimi sağlamak adına yıkıcı olabildiğini biliyoruz.

Bu durumda oluşan “yıkıcı güç” eğer sağlıklı kontrol edilmezse, öngörü ve hesaplama ile yol alınmazsa... “yıkıp geçen güce” dönüşebilir.

Yani yine aynı bina örneğinden gidecek olursak... “Bu binayı güvensiz bulduğum için yıktım. Sen de başının çaresine bak” demek gibi olur.

 

Bu önemli kavuşumun etkisi, doğum haritasında Oğlak burcunun kestiği evde hissedilir.

 

* Oğlak burcunda 28°lerde gezegen/hassas noktaları olan kişiler, o ev konusunda kontrolsüz güç yaşama, gergin bir dönüşüm yaşama potansiyeline sahip...

 

*Koç / Yengeç / Terazi burcunda 28°lerde gezegen/hassas noktaları olan kişiler, otorite konumda kişilerle ego temelli sürtüşme yaşama potansiyeline sahip...

 

*Boğa / Başak / Akrep / Balık burcunda 28°lerde gezegen/hassas noktaları olan kişiler, faydalı değişim yaşama potansiyeline sahip...

 

Tavsiye:

 

İskelet sisteminizi zorlayacak fiziksel hareketlilikten bu hafta süresince kaçının.


İşlevini kaybettiğine inandığınız kişilerle aranızdaki bağın zayıflamasından endişe duymayın.

 

Bu hafta dramatik bir sonlanma yaşarsanız...

Bu durumun sizin için yeni ve daha güvenli olana ulaşmak için hizmet edeceğine odaklanmaya çalışın...

 

 HUNİLERİNİZE VE IŞILTINIZA SAHİP ÇIKIN!

 

12 Ocak 2023 Perşembe

MARS (İKİZLER) RETRO BİTİYOR

 








13 Ocak 2023- Mars retrodan çıkıyor. (08*08 İkizler)

 

30 Ekim 2022’den itibaren retro konumda olan Mars İkizler, düz konuma geçerek (6 Aralık 2024’e kadar) olaylara ve konuşmalara yeniden “etkinlik gücü”  kazandırıyor.

 

 

Anahtar kelimeler:

Konuşarak mücadele etmek, ses yükseltmek, tavır belirlemek, duruş belirlemek, sorunları entelektüel düzeyde çözmeye çalışmak, belgelerle konuşmak, fikirlerle savaşmak, sivri dilli aktarım, münazara yeteneği ile rakibi ekarte etmek,  iletişimdeki eksiklikleri fark ederek daha güçlü bir şekilde aktaran olmak, birden fazla alanda savaşma ve boy gösterme isteği, ticarette hız kazanmak, sporda konuşulacak sonuçlar elde etmek.

 

Mars’ın retro konumda olduğu süre içinde, eylemler etkisizleşti. Konuşma enerjisini içe/içimize yönlendirdik. Durduk, düşündük, fikirlerimizi kendi içimizde değerlendirdik, ölçtük, tarttık. Duyuyor, görüyor olsak da üç maymunu oynarcasına sessizleştik. Konuşacaklarımızın kıymetinin olmayacağı hissi de, bizi suskunlaştırdı. Ve şimdi nihayetinde bir sonuca vardık. Özellikle iletişim konusunda nerede hata yaptığımızı, neyi eksik yaptığımızı fark etmiş olarak ilerliyoruz.

 

Mars İkizler burcunda iken; Nadiren yumruklar çarpışır. Çoğunlukla fikirler savaşır. Kelimelerin, kalkan gibi ya da ok gibi kullanıldığı bir süreçtir.

 

6 Aralık 2024’e kadar retro konuma geçmeyecek olan Mars, İkizler burcunda bulunduğu süre içindeyken (yani 25 Mart 2023’e kadar) “Susma! Konuş! Bildiklerinle savaş!” diyor.

Örneğin bugün CHP Grup Başkanvekilinin ifşa niteliğindeki açıklamaları... Bu açıklananların, Mart ayına dek etkisini sürdüreceğini düşünüyorum.

 

Bu süreçte; ifşa, sırların paylaşımı, bilgi ve belge ile savaşmak, basın ve teknolojiyi kullanarak savaşmak, algı oluşturmak, lafı dolandırmadan istekleri ve hedefleri aktarmak gibi etkiler oluşur.

 

Hem bireysel haritalarımızda, hem de ülke etkisi olarak;

Daha cesur konuşacağımız, etkili açıklamalara şahit olacağımız süreçteyiz.

Yani bir başka yönüyle... Sağlıklı tercih yapabilen, karar mekanizması iyi çalışan, kullanacağı kelimeleri özenle seçen kişilere dönüşüyoruz.

 

Bireysel etki olarak; doğum haritalarında İkizler burcunun bulunduğu ev konusunda “sözlerle savaşan” konumda oluruz. O ev konularında hız ve hareket kazanmış oluruz. Hangi konu üzerinde durmaksızın fikir yürüteceğiniz, bıdı bıdı yapacağınız ya da hangi konuya odaklanacağınız, haritanızdaki İkizler burcunun kestiği ev konusuyla ilişkili olacaktır.

 

 HUNİLERİNİZE VE IŞILTINIZA SAHİP ÇIKIN!

 

8 Ocak 2023 Pazar

MERKÜR (OĞLAK) RETRO BİTİYOR

 




19 Ocak 2023- Merkür retrodan çıkıyor. (08*12 Oğlak)

 

29 Aralık 2022’den itibaren retro konumda olan Merkür Oğlak, düz konuma geçerek (11 Şubat’a kadar) olaylara ve konuşmalara yeniden “ciddiyet” kazandırıyor.

 

Anahtar kelimeler: Uzun vadeli sözleşmeler yapmak, sorunlara kalıcı çözümler bulmak. Nerede harekete geçip, nerede duracağını bilmek. Sorumluluk bilinciyle harekete geçmek. Konuşma ve eylemleri, bir mantığa oturtmak. Yasalaştırmak. Amaç belirlemek. İnsan ilişkilerinde resmiyet.

 

Merkür’ün retro konumda olduğu süre içinde, eksikler tamamlandı. Özellikle devlet-halk ilişkisinde ihmal edilmiş/ertelenmiş olanlar (asgari ücret belirlemesi, emekli zammı gibi)  belirlendi ve böylece retro işlevini yapmış oldu.

 

Merkür Oğlak burcunda iken; organizasyon yapabilme, hedefe odaklanmış olarak hareket etme, işini sağlam yapma isteği artar. Konuşmalar, bilgiye ve belgeye dayandırılarak sağlamlaştırılır.

 

Sadece bugünü kurtaracak  şekilde değil, geleceği inşa edecek eylemlerde bulunuruz.

11 Şubat 2023’e kadar olan süreçte; Evlilik teklifi yapmak/almak, iş anlaşması yapmak, kalkınma planı oluşturmak, bütçe planlanması yapmak, dayanıklı tüketim mallarına yönelmek gibi kalıcı ve sağlam eylemlerde bulunuruz.

 

Örneğin seçimlere yönelik “daha net” açıklamalar, adaylık açıklaması, seçim ve yönetim programının açıklanması, vaat edilenlerin akla mantığa uygunluğunun gözetilmesi gibi gelişmeler bu süreçte yaşanır.

 

Alınan, verilen, vaat edilen ya da kullanılan her şeyin “kalıcı” bir etkisi olmasını isteriz çünkü...

 

Yine Merkür Oğlak’ın düze konuma geçişiyle birlikte...

Şubat ortalarına kadar ev ekonomisini sağlıklı idare edecek bazı ayarlamalar yapmamız gerekebilir. Gerekmedikçe ve acil olmadıkça harcama yapmamak, kombiyi kısıkta çalıştırmak gibi... Genel tavır olarak “idare etme” halinde oluruz.

 

Şimdiden söylemiş olayım. 10 Şubat’ta Merkür, Plüton ile kavuşum yapacak. 28 derecelerde gerçekleşecek olan bu kavuşum, değişim rüzgarlarını başlatan etkiye sahip!

Görünenin altında yatanlar, sırların ifşası, bir anda söylem değiştirenler ya da bir anda taraf değiştirenler, istifalar gibi değişimi ve değişime katkı sağlayacak olan gelişmeleri izliyor olacağız. Tabi eğer haber erişimlerine kısıtlanma getirilmezse...

 

Bireysel etki olarak; doğum haritalarında Oğlak burcunun bulunduğu ev konusunda hedef/amaç belirlemiş oluruz. Ancak hedefe fazla konsantre olmak yüzünden, sosyal iletişimimiz kopabilir ya da aksayabilir.


 HUNİLERİNİZE VE IŞILTINIZA SAHİP ÇIKIN!

 

3 Ocak 2023 Salı

2023 OCAK AYINDA BURÇLAR

 




KOÇ BURCU

 

21 Mart – 31 Mart doğumlu Koçlar:

7 Ocak Yengeç dolunayı,

Hayal ettikleriniz, içinizde ukde kalanlar, yapmak isteyip yapamadıklarınız özellikle de “ev-aile-yuva” konuları üzerinde etkili olacak. Başlangıcını daha önceden planlamadıysanız, yeni bir girişimde bulunmak ve imza atmak adına uygun değil.

Ay boyunca odak noktası: kariyer konuları, baba/eş sağlığı, baş tacı ettiğiniz kişiler. İş çevresi, umutlar ve arkadaşlıklar.

Bu başlıklar üzerinde yoğunlaşma ve bir şeyleri değiştirme çabasıyla duygusal kararlar almak.

 

21 Ocak Kova yeni ayı;

İş çevresi, sosyal çevre alanında yenilikler/gelişmeler yaşanabilir.

 

 

1 Nisan – 10 Nisan doğumlu Koçlar

7 Ocak Yengeç dolunayı, yuva enerjisi ve iş dünyası arasında denge sağlamanız gerektiğini vurguluyor olacak.

Ayın odak noktası: iş ve iş çevresi, eş ve eşin akrabaları, tanınma ve kabul beklentisi.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Özgürleşme isteğiniz güçlü. Kendinizi baskı altında hissediyor olsanız da, aldığınız kararların dayanıklılığı sorgulanır durumda... Ayın son günlerinde daha fazla özgüvenli hissedeceksiniz.

 

 

11 Nisan – 20 Nisan doğumlu Koçlar

7 Ocak Yengeç dolunayı, hayattan ne istediğinize dair umutlarınızı belirlediğiniz süreci başlatıyor.

Ayın odak noktası: Hayatınız üzerinde önemli bir değişikli yapma isteğiniz güçlü. Bir şeylerin artık değişmesi gerektiğini düşünüyorsunuz.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Aldığınız kararlar, karakterinizin dayanıklılığı ile test ediliyor olacak. Ya hamle yapmaya çekiniyor olursunuz, ya da kendinize açtığınız yeni alanı sıkı sıkıya koruyor olursunuz. Her koşulda, hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

TÜM KOÇ BURÇLARI: Ay boyunca, normalde yapmayacağınız şeyleri yapmaya meyilli olacaksınız. Ayın 12’sinden itibaren yakın çevre-kardeş ilişkilerini toparlamaya başlıyor olsanız da çoğunlukta yanlış anlama ve anlaşılmalara açık olduğunuz bir aydasınız. Ağustos-Eylül (2022) aylarındaki konu ve sorunlar yeniden önünüze gelebilir.

 

 

 

BOĞA BURCU

21 Nisan – 30 Nisan doğumlu Boğalar

7 Ocak Yengeç dolunayı, kardeş-komşu ve yakın çevre ilişkilerinin öne çıktığı etkiler alıyorsunuz. Sosyal çevrenizle, arkadaş gördüklerinizle ya da alışkanlıklarınızla ilgili kararlar alma aşamasındasınız. Başlangıcını daha önceden  zihninizde yaptığınız konularla ilgili söz/vaatlerde bulunabilirsiniz.

Ay boyunca odak noktası: Günlük rutinden uzaklaşmak, kendinize vakit ayırmak.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Teknoloji, internet, sosyal medya kullanımında artış. Yakınlardan çok, uzak ve yabancı olanlarla vakit geçirme isteği.

 

1 Mayıs – 10 Mayıs doğumlu Boğalar

7 Ocak Yengeç dolunayı, inandığınız konu ve kişiler üzerinde yoğunlaşmanıza aracı oluyor. Doğru kişiyle yol aldığınızdan, doğru adımları attığınızdan ya da doğru işe yöneldiğinizden eminsiniz. Güç sahibi kişilerden fayda görme şansına sahipsiniz.

Ay boyunca odak noktası: Umutlar, yatırımlar, iyi şans, gelecek planları.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Beklemediğiniz kişilerden gelecek olan beklenmedik iltifat, iyilik ve şanslar...

 

 

11 Mayıs – 21 Mayıs doğumlu Boğalar

7 Ocak Yengeç dolunayı, kimseyi üzmeden varlığınızı ortaya koyma yetkinliğinize aracı oluyor. Başkalarının mali koşullarındaki gelişmeler, içine bizzat dahil olmanızı gerektirmiyor olabilir.

Ay boyunca odak noktası: Mali kaygı ve sorunlardan geçici olarak da olsa uzaklaşma isteği, umudu besleme ihtiyacı.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Kariyer alanı ve iş hayatından elde edinilmiş olan kazanımlarla ilgili güncelleme yapma halindesiniz. Sorumluluklarınızın genişlediğini fark edebilirsiniz.

 

TÜM BOĞA BURÇLARI:

Ay sonuna doğru, daha önce bağlantı kurduğunuz kişilerden güzel geri dönüşler alma ve bu aracı kişi sayesinde maddi-manevi güç kazanma potansiyeli açığa çıkıyor.

Geçtiğimiz ay başlayan “rutin dışı/sıra dışı” gelişmelerin, size katkısını görmeye başlıyorsunuz.

Bu ay başarı ve kazanımları artık “doğal yollarla/doğal akışla” kendinize çektiğinizi fark ediyor olacaksınız.

 

 

 

İKİZLER BURCU

22 Mayıs – 31 Mayıs doğumlu İkizler

7 Ocak Yengeç dolunayı, hesap hatalarına (özellikle gecikmiş vergi, banka işleri gibi) dikkat çekiyor. Ağustos-Eylül (2022) gözünüzden kaçmış olanlar, şimdi önünüze yeniden gelebilir.

Ay boyunca odak noktası: para, alış-veriş, alacak-borç, kredi, mahrem konular, sırlar.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Kısa süreliğine yaşayacağınız zorluk-stres sonucunda, işlerin yeniden yola girmesiyle birlikte kendinizi şımartma moduna hızlıca geçiş yapıyor olursunuz.

 

 

1 Haziran – 11 Haziran doğumlu İkizler

7 Ocak Yengeç dolunayı, sizi ilerlemekten alıkoyan konu/kişilerden arınma isteği duyuyorsunuz. Varsa zararlı alışkanlıklarınızdan kurtulma kararı alabilirsiniz.

Ay boyunca odak noktası: kişisel gelişim, derinlemesine araştırma yapmak, geçmişle hesaplaşmak, iz sürmek, af dilemek.

21 Ocak Kova yeni ayı;

İkili ilişkilerdeki uyumlu, sakin ve dengeli tavrınız başkaları tarafından takdir ediliyor olur.

 

 

12 Haziran – 21 Haziran doğumlu İkizler

7 Ocak Yengeç dolunayı, evlilik ve ortaklı konularınızda nihai karara varmanızı destekliyor.

Ay boyunca odak noktası: rekabet, empati, çekişme, uzlaşma, uzmandan destek alma-verme, ikili ilişkiler.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Mali konularla ilgili yeni ve tuhaf bir çözüm bulma girişiminiz olabilir. Eskide kalmış konu ya da kişiler beklenmedik şekilde karşınıza çıkabilir. Artık ne istediğiniz konusunda daha fazla netsiniz.

 

 

TÜM İKİZLER BURÇLARI:

Kendinize ve mali kaynaklarınıza odaklanacağınız bu ay, aynı zamanda farkındalığınızın da yükselmesine aracılık ediyor. Geçmişten gelen konuları, sırasıyla, yavaş yavaş yoluna koyduğunuzu göreceksiniz.

Ay sonundan itibaren yeni bağlantılar kurma, yeni yollara adım atma girişimleriniz destekleniyor olur.

 

 

  

YENGEÇ BURCU

22 Haziran – 1 Temmuz doğumlu Yengeç

7 Ocak Yengeç dolunayı, duygular ve mantık arasında kaldığınızı hissediyor olsanız da evlilik-boşanma konusunda karar vermenizi kolaylaştırıyor. Sizin için daha güvenli olanı keşfetmiş olacaksınız.

Ay boyunca odak noktası: sağlam evlilik, sağlam ilişkiler, eskiye dayanan birliktelikler, köklü olsa da enerjisi azalmış birliktelikler.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Mali konularda özgürleşme isteğiniz güçleniyor. Eş ya da ortağa bağlı kalmadan, kendi ekonominizi yürütme isteğine ve gücüne sahipsiniz.


 

2 Temmuz – 12 Temmuz doğumlu Yengeç

7 Ocak Yengeç dolunayı, işiniz ve sorumluluk alanınızla ilgili şaşırtıcı gelişmeleri tetikliyor. İhmal ettiğiniz ya da saklamaya-kaçmaya çalıştığınız sorumluluklarınız yeniden önünüze gelebilir.

Ay boyunca odak noktası: bakmakla yükümlü olduklarınız, yapmak zorunda olduklarınız, sağlığınız dahil ihmal ettikleriniz.

21 Ocak Kova yeni ayı;

İkili ilişki ve evlilik alanında çok da duygusal olmayan bir uzlaşı sağlanabilir. Aralıktan (2022) itibaren çözülmeyi bekleyen ve daha çok günlük rutini etkileyen sorunları çözebilmek adına; sorumluluk paylaşımı, görev alanı tanımı, ekip bilinciyle hareket etmek gibi daha çok “arkadaşça” harekete geçme kararı alınabilir.

 


13 Temmuz – 22 Temmuz doğumlu Yengeç

7 Ocak Yengeç dolunayı, içinize attığınız tüm duygulara odaklanıyor. İhtiyaç, beklenti ve arzularınıza yeniden odaklanmanıza aracılık ediyor.

Ay boyunca odak noktası: çalışma hayatı, sağlık, alışkanlıklar ve zorunluluklar.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Daha önce arkadaş/tanıdık olarak gördüğünüz biriyle yakınlaşabilir, ilişkinizi daha romantik bir forma dönüştürebilirsiniz.

Evliyseniz, eşinizle aranızda sadece sorumluluk paylaşımının olduğu bir ilişkide kalmayı yeterli bulabilirsiniz.

 

 TÜM YENGEÇ BURÇLARI:

İkili ilişkilerde ve mali anlamda bağlı kalmak durumunda kaldığınız ilişkilerde orta yolu bulmak ve dengeyi sağlamakla ilgili olacağınız bir aydasınız. Maddi bağların zayıflayacak olması sizi ekonomik olarak zorlayacak olsa bile, özgürleşme duygunuz yüksek. Geçici olarak evlilik konusunda tavrınız yumuşayabilir. İltifat, jest gibi beklenmedik gelişmeler sonucunda uzlaşı sağlanabilir. Ancak bu yıl (Temmuz-Ağustos) içinde evlilik konusu sizin için daha berrak bir hale gelmiş olacaktır.

 


ASLAN BURCU

23 Temmuz – 2 Ağustos doğumlu Aslan

7 Ocak Yengeç dolunayı, en derinlerde saklı tuttuğunuz koruma ve korunma duygunuzu tetikliyor. Gebelik duygusallığına benzer bir hassasiyet içindesiniz. Psikolojik destek alarak ya da birileriyle dertleşerek kendinizi açmanın, size iyi geleceğini fark ediyorsunuz.

Ay boyunca odak noktası: yapılması beklenen işler, ciddiyet, ihmal edilemeyecek sorumluluklar, sağlığı özellikle kemikleri güçlü tutmak.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Ay sonuna doğru günlük rutininizi alt üst edecek, beklenmedik, tuhaf ve sıradışı, aynı zamanda sürpriz gibi gelişmeler yaşanabilir. Kontrolün sizde olmadığını fark edebilirsiniz.

 

 

3 Ağustos – 12 Ağustos doğumlu Aslan

7 Ocak Yengeç dolunayı, geçmişte yaptığınız ya da yapmadığınız konularla yüzleşme yaşamanıza aracılık eder.  Arkadaş, aile ya da en sevdiklerinizle daha anlamlı bağlantılar kurmanıza aracılık eder. Hem kendiniz hem de başkaları (sevdikleriniz) hakkında, onlarla ilişkinizi geliştirecek yeni bilgiler ediniyor olursunuz.

Ay boyunca odak noktası: İhmal ettiğiniz duygusallık, romantizm, eğlence, sanat ve çocuklarla iletişim.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Günlük rutininizde yeni ve heyecan verici sorumluluklar almaya hazırsınız. İsteklisiniz. Teknoloji belki artık daha fazla kullanımınıza dahil oluyor. Kendinizi daha güçlü ve cesur hissederek, yeni projeler başlatabilirsiniz.

 

 

13 Ağustos – 22 Ağustos doğumlu Aslan

7 Ocak Yengeç dolunayı, sosyal çevrenin ve arkadaşlıkların duygusal zeminini sorgulatıyor olur. Kendinizi kalabalıklara atma ihtiyacı hissediyor olsanız da, kalabalık içindeki yalnızlığınızı fark edebilirsiniz.

Ay boyunca odak noktası: hayattan keyif alınanlar, aşk, eğlence, çocuklar, sanat, etkinlikler.

21 Ocak Kova yeni ayı;

İlişkinin ya da sorumlulukların bir süreliğine askıya alınmış olması sonucunda, günlük akışın aniden değişmesi söz konusu olabilir. Bu yeni durum gelecek planlarınızı da etkileyebilir. Ani bir seyahat ya da ani bir buluşma gündeme gelebilir.

 

 TÜM ASLAN BURÇLARI:

İş birliği yapmak ve sağlığa odaklanmak bu ay önem kazanıyor. Daha önce fark etmediğiniz ya da görmezden geldiğiniz “detaylar” şimdi artık daha önemli görünüyor.

İşe yarar olmak, hedef belirlemek ve yapabildiklerinizle gurur duymak istiyorsunuz. Duygusal sorunlarınızı çözerken, kendinizi de yeniden keşfediyor olacaksınız.

 


BAŞAK BURCU

23 Ağustos – 2 Eylül doğumlu Başak

7 Ocak Yengeç dolunayı, ihmal ettiğiniz arkadaşlara odaklanmanıza aracılık ediyor. Eski bir dostla, duygusal bir konuşma (anne-annelik-korunma temalı) yapabilirsiniz.

Ay boyunca odak noktası: Çocuklar, eğlence, flörtleşmek, risk alarak yapılan işler, dizi-filmler, sosyal ve romantik hayat.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Sevgili ya da çocuklarla ilgili alacağınız haberler sonucunda güvensiz/tedirgin hissedebilirsiniz. Aynı dönem içinde birden fazla karar vermenizi gerektirecek gelişmeler yaşanabilir.

 


3 Eylül –  12 Eylül doğumlu Başak

7 Ocak Yengeç dolunayı, yaklaşık bir aydır ebeveyn olarak çocuğunuzla ilişkinizin kısıtlandığına odaklanmış olabilirsiniz. Ya da bir ilişki içindeyseniz, yeterince ilgi görmediğinizi düşünmüş olabilirsiniz. Bu dolunay enerjisi size ihmal edilen alana yöneltiyor. Duygusal sözler ve belki de gözyaşları ile beklentilerinizi açıkça aktarabiliyor olursunuz.

Ay boyunca odak noktası: aile olma bilinci, çocuklar, risk alarak yapılan girişimler, dikkat çekme isteği.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Sezgilerinizin peşinden giderek elde edeceğiniz veriler sonucunda, bir ifşayı başlatabilirsiniz. Elde edeceğiniz yeni konum sonucunda, çocuk/sevgili konusunda daha rasyonel bir sonuç elde ediyor olursunuz.

 

  

13 Eylül – 23 Eylül doğumlu Başak

7 Ocak Yengeç dolunayı, işiniz/kariyerinizle ilgili duygusal bir karar almaya yakınsınız. Bir anda iş bırakabilirsiniz, evinizden/şehrinizden uzakta iseniz yuvaya geri dönmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Anne enerjisi ve güvenlik beklentisi, bu isteğinizi tetikliyor olur.

Ay boyunca odak noktası: ev, aile, anne, vatan, kökler, iş güvenliği.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Sevdiğiniz kişi/konularla yeniden bir araya gelmenin sıra dışı, ilginç, tuhaf bir yolunu bulabilirsiniz. Sevdiklerinize sürpriz/şaka yapabilir, onları şaşırtarak keyiflenebilirsiniz.

 

TÜM BAŞAK BURÇLARI:

Şakacı yönünüzü ortaya koyarken, yanlış anlaşılabilecek sözlere karşı dikkatli olmalısınız. Benzer şekilde size yapılan yorumları, gelen mesajları da yanlış değerlendirme ve alınganlık yapma eğiliminde olacaksınız. 

Çıkış noktanız gülmek, eğlenmek olsa da sonuç öyle olmayabilir.

Eskiden ilgilendiğiniz ve size keyif veren hobilerinize kısa süreliğine yeniden yönelebilirsiniz.

 


TERAZİ BURCU

24 Eylül – 3 Ekim doğumlu Terazi

7 Ocak Yengeç dolunayı, işiniz duygusal koşulları ve ailenizin beklentileri arasında kalmışlık hissiniz, yüzeye çıkıyor. Yaşadığınız evin su tesisatı ve su giderleri başta olmak üzere bir tadilat zorunluluğu oluşabilir.

Ay boyunca odak noktası: ev, yuva, aile, çocuklar, sürpriz, keyif ve sorumluluklar.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Çocuğunuz ya da sevgilinizden gelebilecek olan sürpriz gelişmelere hazır olun. Sevincinizi / duygularınızı başkalarıyla paylaşmaya değer nitelikte göreceksiniz.

 

 

4 Ekim – 13 Ekim doğumlu Terazi

7 Ocak Yengeç dolunayı, karmaşık düşünceler ve bilgi kirliliği yaşanabilir.  Eğitim ve iletişim alanlarında beklediğiniz sonucu almak zorlaşıyor. Kardeş-komşu ilişkisinde de duygusal bir gündem olabilir.

Ay boyunca odak noktası: kardeş ilişkisi, araç bakımı, trafik, ailevi konular, aidiyet duygusu.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Aile ve yuvaya dahil olan yenilikler, sürpriz ve beklenmedik gelişmeler. Taşınmak, tadilat, ev alım-satımı ya da evlenmek gibi güzel gelişmeler yaşanabilir. Aile büyüklerinin sağlığı da gündemde yer tutmaya başlar.

 


14 Ekim – 23 Ekim doğumlu Terazi

7 Ocak Yengeç dolunayı, yakınların uzakta ve uzakların yakında olabileceğini görüyorsunuz. Duygusal getirileri olan uzaklardan gelen destek sonucunda, çok yakınınız olan kişilerin gözünüzden düşmesi olasıdır.

Ay boyunca odak noktası: ev, aile hayatı, güvende hissetme isteği, köklerin önemi ya da önemsizliği, hemşericilik.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Karakterinizin/ sergilediğiniz imajın aile yapınızla uyuşmadığı gerçeğiyle yüzleşebilirsiniz. Sizden beklenenleri yerine getirme / getirmeme konusundaki kararlı tavrınız, benzer bir durumla yeniden karşılaşma halinizi etkileyecektir.

 

 

TÜM TERAZİ BURÇLARI:

Ay boyunca ev, aile, tadilat, bakım işleri, ebeveyn sağlığı, iş güvenliği, işin devamlılığı gibi oldukça “kişisel” konularla ilgili olursunuz. Kökler, hemşeriler ve fazla müdahaleci aile bağları da öne çıkıyor. Ay sonuna doğru sorumluluklar ve zorunluluklardan bir anlığına uzaklaşıp, eğlenme ve keyifler alanına yoğunlaşabilirsiniz.

 

 

 

 

AKREP BURCU

24 Ekim – 2 Kasım doğumlu Akrep

7 Ocak Yengeç dolunayı, Temmuz/Ağustos ayında başlayan duygusal konuların bir sonuca varmaya başladığını görüyorsunuz. Yeni tanıdığınız kişilerin, düzenli/düzensiz ziyaret ettiğiniz yerlerin ve yaptığınız tüm kısa yolculukların boşuna olmadığını, yüce bir amaca hizmet ettiğini görüyor olacaksınız. 

Ay boyunca odak noktası: koşturmaca, oradan oraya yetişme hali, trafik, kardeş ilişkisi, eğitim.

21 Ocak Kova yeni ayı;

İletişiminizde, sosyal medyanızda ya da yakın çevre ile ilişkilerinizde daha fazla teknoloji desteği kullanma kararı alabilirsiniz. Kamera aracılığıyla iletişime geçmek, sizin için artık daha kolay olmaya başlıyor.

 


3 Kasım - 12 Kasım doğumlu Akrep

7 Ocak Yengeç dolunayı, şimdi yeni bir yol belirlemeniz hem iletişiminizi hem de hane gelirinizi olumlu yönde etkileyecektir. Bildikleriniz, deneyimleriniz sayesinde gelir artışı yaşayabilirsiniz.

Ay boyunca odak noktası: mekanik, güvenilir, teknoloji destekli iletişimler. Arkadaşça ve bütüne katkı sağlayan etkinlikler. Araç/bilgisayar/cep telefonu bakımı.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Bu ay aklınıza gelen ilginç fikirler, yeni ortaya çıkmış olabilir. Ama bu fikirler uzun zamandır zihninizde dolaşıyordu. Ölçüp tarttınız ve artık onların yürürlüğe girme vakti geldi. Cesaretinizle ödüllendiriliyor olacaksınız.

 


13 Kasım – 22 Kasım doğumlu Akrep

7 Ocak Yengeç dolunayı, almayı beklediğiniz (destek, para, yardım, teklif, alacak, teşvik vb) üzerinden duygusal sonuçlar yaşanabilir. Hayal kırıklığı yaşanabilir. Bununla birlikte sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir ayda olduğunuzu da unutmamalısınız.

Ay boyunca odak noktası: mali konular, borç-alacak, kredi, tazminat ve genetik yapının sağlamlığı.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Yakın çevre ve kardeş-komşu gibi kişilerin sizden beklentileri (abartılı talepler) artabilir. Beklenmedik tempo, o kişileri geri çeviremeyeceğiniz için sizi yorabilir. Ama hayır işi ya da hobi gibi gördüğünüz tüm çalışmaların, mesleğe (kalıcı sorumluluğa) dönüşme ihtimali yüksek...

 

TÜM AKREP BURÇLARI:

Gecikme, yanlış anlaşılma, angarya gibi zorluklarla birlikte hayatı derinlemesine sorguluyor olacaksınız. Bu süreç sizi, sizin daha iyi halinizi yakalamaya zorlayacak.

 


YAY BURCU

23 Kasım – 2 Aralık doğumlu Yay

7 Ocak Yengeç dolunayı, aile mirası olarak görülen değerler sayesinde mali rahatlama yaşayabilirsiniz. Artık kullanılmayan eşyalar, takılar ya da uzun süredir işlevsiz gibi duran bir gayrimenkul şimdilerde gündeme ilaç gibi gelebilir.

Ay boyunca odak noktası: para, borç yapılandırma, parayla para kazanma, yatırım, ameliyat.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Aklınıza gelen parlak fikirler ya da sıra dışı gelişmeler bütçenizi etkiliyor olacak. Öncesinde dirençle karşılaştığınız konularda, daha özgürce hareket edebiliyor olacaksınız.

 

 

3 Aralık – 12 Aralık doğumlu Yay

7 Ocak Yengeç dolunayı, biraz çaba ve sıkı takip ile mali şansı yakalamak mümkün. Ama rahatlama isteğinizi abartabilir ve lüks harcamalar yapmaya yönelebilirsiniz. Bu durumda elde ettiğiniz şansı doğru değerlendirememiş olursunuz.

Ay boyunca odak noktası: kişisel gelişim, mali refah, estetik kaygılar, konfor beklentisi, bütçe.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Öncelikleri iyi belirlemeniz gereken dönemdesiniz. Bireysel tatmin yaşayacağınız girişimlere yönelmişken, bütçenizi daha fazla kişiyi memnun edecek bir amaç için yeniden ayarlamak durumunda kalabilirsiniz.

 

 

13 Aralık – 21 Aralık doğumlu Yay

7 Ocak Yengeç dolunayı, başkaları üzerinde nasıl bir imaj bıraktığınıza odaklanıyorsunuz. Eski dostlukların, eski alışkanlıkların ya da genel ifadeyle eskiye dayalı ilişkilerin üzerinde düşünüyor ve bir nihai karara vararak, gerekli gördüğünüz elemeyi yapıyor olursunuz.

Ay boyunca odak noktası: siz, bakış açınız, ilişkileriniz, evlilik/ortaklık, parasal bağlar.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Dijital dünyadan (dijital para, borsa, sosyal medya paylaşımları vb.) para kazanma seçeneği karşınıza çıkıyor. Size ait olmayan bir borcun, sizin üzerinize görünmesi gibi bir sorun da baş gösterebilir.

 

TÜM YAY BURÇLARI:

Gelirinizi artıracak yeni bir girişim üzerinde yoğunlaşıyorsunuz. Yapabileceklerinizi keşfetmeye başlıyorsunuz. Finansal konularda son sözü söyleyen olma isteğinizin güçlenmiş olması da, bu ayki üretkenliğinizi tetikliyor olacak.

 

 

  

OĞLAK BURCU

22 Aralık – 31 Aralık doğumlu Oğlak

7 Ocak Yengeç dolunayı, evlilik-birliktelik-ortaklı yürütülen işlerde kandırıldığınızı ya da kullanıldığınızı düşünebilirsiniz. Geçmiş deneyimlerinizin daha iyi görüneceği bu etki altındayken, şu anın tadını çıkartmak zorlaşır.

Ay boyunca odak noktası: daha iyisini hak ettiğini düşünmek, hakkını alamamış olmak.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Evlilik-ortaklık içindeki rolünüzü sorgulamaya başlayabilir ve bazı küçük kaçamaklarla kendinizi mutlu etmeye odaklanabilirsiniz. Uzun vadeli hedeflerinize adım adım ilerliyor olacaksınız. Kilo vermek dahil estetik girişimlere yönelme kararı alabilirsiniz.

 

 

1 Ocak – 10 Ocak doğumlu Oğlak

7 Ocak Yengeç dolunayı, enerji ve özgüvenin artış yaptığı günlerdesiniz. Güzelliğe ve stile daha fazla önem veriyorsunuz. Ama öte yandan artık hayatınızda olmayan kişilere karşı hissettiğiniz özlem duygusu da güçlü..

Ay boyunca odak noktası: içten ve dıştan yenilenmek, hataları telafi ederek ilerlemek, düzeltmek.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Randevu, yazışma, toplantı, aktiviteler ile koşturmacalı bir akışa dahil oluyorsunuz. Geçmişinizden (beklenmedik yollarla) haberler alabilir, bağlantı kurabilirsiniz. Fiziksel görünümünüz ve bedeninizin sağlığı, önem kazanıyor.

 

 

11 Ocak – 20 Ocak doğumlu Oğlak

7 Ocak Yengeç dolunayı, hayatın yoğun temposunun oluşturduğu yorgunluk, heves kırılması ya da anne sağlığı gibi nedenlerle bir süreliğine içe dönmek, kendinizi dinlemek gibi kararlar alabilirsiniz. Yarım kalan projelere ya da tedavilere yönelmek için iyi zaman...

Ay boyunca odak noktası: öze dönmek, kendini sorgulamak ve yeniden aynı şevkle yola katılmak.

21 Ocak Kova yeni ayı;

İş/para/sağlık konusunda aklınıza gelen parlak fikirler sayesinde kendinizi daha güçlü bir şekilde yansıtıyor olursunuz. Zamanı doğru yönetebilmeye artık daha fazla ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz.

 

TÜM OĞLAK BURÇLARI:

Bu yıla, geçmişe duyduğunuz özlemle başlamış olabilirsiniz. Daha eskiler, sizin gözünüze daha hoş görünüyor olabilir. Doğum günü döneminizin içindeyken, fırsatları yakalamaya odaklanın. Kişisel hedefleriniz ve memnuniyet duygusu hissetmeniz, ay boyunca önem taşıyor olacak.

 

 

 

KOVA BURCU

21 Ocak – 30 Ocak doğumlu Kova

7 Ocak Yengeç dolunayı, fazladan üstleneceğiniz görev ve sorumluluklar sizi hassaslaştırabilir. Fiziksel enerjinizin düştüğünü ya da boşa harcandığını düşünebilirsiniz. Kullanıldığınızı düşünebilirsiniz.

Ay boyunca odak noktası: kendi değerini fark etmek, emeğin karşılığını almak, fiziksel ve zihinsel olarak güçlü olmak.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Sizin burcunuzda gerçekleşen yeni ay, önümüzdeki 20 yılın nasıl geçeceğiyle ilgili bir fragman niteliğinde... Dönüşümünüz, içeriden, aldığınız yeni kararlarla başlıyor olacak. Bu yıl yaşadığınız yer, birlikte olduğunuz kişi, yaptığınız iş dahil hayatın hemen her alanı değişiyor.

 

 

31 Ocak – 9 Şubat doğumlu Kova

7 Ocak Yengeç dolunayı, hayatın keyifli alanları (yaratıcı çalışmalar, çocuklar gibi) ve zorunlulukları arasında bir tercih yapma noktasındasınız. Neye, nereye kadar tahammül edebiliyorsunuz? Yeni yolunuzu çizmenizde, duygularınızın sınırı yani son noktası belirleyici olacaktır.

Ay boyunca odak noktası: özgürleşme isteği, kendini ifade edebilmek, hedeflere odaklanmak.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Sizi ayağa kaldıracak bir fikre ya da arkadan itiverecek bir güce, desteğe ihtiyacınız var. Bu süreçte fikirleriniz olgunlaşıyor. Ne olmak ve ne yapmak istediğinize yoğunlaşarak, kendi cumhuriyetinizi kurma kararı alıyorsunuz.

 

10 Şubat – 19 Şubat doğumlu Kova

7 Ocak Yengeç dolunayı, işiniz ya da ebeveynlerle ilişkili zorluklardan bir süreliğine uzaklaşmak, eskiden olduğunuz kişi olabilmek isteğindesiniz. Anne/annelik özlemi bu etki ile artar.

Ay boyunca odak noktası: hayallere ve umutlara yani geleceğe odaklanmak. Geleceğin, geçmişteki huzurla eşdeğer olmasını dilemek. Sosyalleşmek.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Bu etki altındayken aklınıza gelen bir fikir, bir anı ya da tesadüfi bir gelişme, size farkındalık kazandırıyor olacak. Duyacağınız bir söz/ bir dedikodu bile sizin hem kendinizde hem de hayata bakışınızda değişime neden olacaktır.

 

TÜM KOVA BURÇLARI:

20/21 Ocak’a kadar geri planda kalmış ve olan biteni değerlendiriyor konumda olabilirsiniz. Sonrasında, sizin için en şanslı günler başlıyor olacağı için hedef ve beklentilerinize odaklanmaya çalışın. Uzun süredir geri planda kalmanın verdiği keyifsizlik ve atalet hissinden arınmaya, yeni hedefler belirlemeye ve sahne almaya hazırlanın.

 


BALIK BURCU

20 Şubat – 1 Mart doğumlu Balık

7 Ocak Yengeç dolunayı; çocuk sahibi olmanın getiri ve götürülerine odaklanmanızı sağlıyor. Uzun süredir iletişimin kopuk olduğu çocuğunuzla/sevgilinizle ya da dostlarınızla bir araya geldiğinizde, duygusal bir ortam oluşur. Söylenmemiş  sözler ve vaatler, bir çırpıda dökülebilir.

Ay boyunca odak noktası: sürprizler, umutlar, şaşkınlıklar, sevinç gözyaşları.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Topluma, bütüne katkı sağlayacak yeni bir girişiminiz olabilir. Kamera (yansıtıcı araçlar) ve teknoloji aracılığıyla hedeflerinizi, yaptığınız işi geliştirecek yeni bir çalışmaya dahil olabilirsiniz.

 

2 Mart – 11 Mart doğumlu Balık

7 Ocak Yengeç dolunayı, sorumluluğunuz altında olanlarla (küçük şeyler, çocuklar, evcil hayvanlar vb) ilgili sahiplenme ve koruma duygunuz yükseliyor. Dışarıdan gelebilecek olan etkiler, sizde duygusal tepkilere yol açabilir.

Ay boyunca odak noktası: yaşlılar, otorite ve katı kişiler, yaşça/mevkice büyük arkadaşlar, ekip lideri, azalan iletişim.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Tanışacağınız yeni ve sıra dışı insanlardan edineceğiniz yeni kazanımlar söz konusu... Hayatınızda hoş bir değişikliğe neden olacak bir teklif alabilirsiniz. Aralık sonlarında başlayan bir soruna, ilginç bir çözüm bulmanız ve sorunu çözmeniz olasıdır.

 

 

12 Mart – 20 Mart doğumlu Balık

7 Ocak Yengeç dolunayı, geçmişte yaptığınız başvurular ya da başarılı çalışmalarınızın karşılığını aldığınızda sevinç gözyaşı dökebilirsiniz. Anne olma isteği ya da kadın akrabalar özlemi artabilir.

Ay boyunca odak noktası: oyalanma hissi, hakkını alamama hissi, yeni ve sıra dışı gelişmeler.

21 Ocak Kova yeni ayı;

Kendinizi daha iyi tanıtmaya ve hedeflerinize ulaşmaya yardımcı olacak yeni kişiler hayatınıza dahil oluyor. Bu süreçte yaşanan tüm sıra dışı/beklenmedik gelişmeler, uzun vadede (2-3 ay içinde) size katkı sağlayacak gelişmeler olacaktır.

  

TÜM BALIK BURÇLARI:

Bir ağ oluşturmak, ağa dahil olmak, bütünleşmek, bütüne katkı sağlamak gibi güzel etkiler alıyorsunuz. 16-18 Ocak civarında işler, projeler, planlar bir süreliğine durabilir. Birlik duygusu ile harekete geçeceğiniz günlere hazırlanırken nefes çalışmaları yapmak size iyi gelecektir. Bu ay, rüyalarınız ve sezgileriniz haberci nitelikte... 


HUNİLERİNİZE VE IŞILTINIZA SAHİP ÇIKIN!

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR