Bu Blogda Ara

8 Kasım 2020 Pazar

1. EV BALIK - ASC - YÜKSELEN BALIK BURCU


 

1.        1. EV BALIK

Aşırı duyarlı, serinkanlıdır. Konsantre olduğunda transta gibi yaşar; kimseyi duymaz, rahatsız edilmek istemez, kolay etki altında kalır.

Hayalperesttir. Sanki başka bir dünyaya ait gibidir.

Merhametli, iyi niyetli, sevgide aşkta sadık, duygusal ve romantiktir. Sezgileri gelişmiştir. Gerçekleri reddedecek kadar, fantezi aleminde yaşar.

Arada inatçılığı tutar; genellikle iyi huylu ve geçimi kolaydır. Kendine çok güvenmez; karar verme sorumluluğunu başkalarıyla paylaşmak ister. Bu nedenle sıkça tavsiye alır. Aldığı fikir / tavsiyeleri uygulama konusunda başarılı değildir. Hayatın gerçeklerinden kaçmak, günlük ihtiyaçları göz ardı etmek en belirgi özelliğidir.

 Utangaçlığı nedeniyle, yeteneklerini keşfetmesi zaman alır. Sanatla ilgili konularda deha olabilir. Müzik ve edebiyata özel yeteneği vardır. Sanata duyarlıdır, ancak pasif kalıp harekete geçmezse, bu potansiyel gerçeğe dönüşmez.

Dikkat çekmeyi sevmediği için, hak ettiği ilgiden mahrum kalır.

Başı dertte olanın yardımına koşar, yardım konularında çok başarılıdır. Bu konu hem önemli hem tatmin edicidir. Kendisiyle birlikte, tüm insanlar için yüksek idealler peşindedir. Yüksek beklentileri nedeniyle, hayal kırıklığı yaşar.

Efsanelere konu olan aşkları arar, ütopya ile gerçeği karıştırır.

Bir olayın hem pozitif, hem negatif yönünü içinde barındırır. Yani hem merhametli, hem acımasız olabilir. Hem cömert, hem pinti olabilir. Bu karşıtlığı içinde dengelemeyi başardığında, başarılı olabilir. Aksi takdirde, kararsızlık içinde bocalamaya, başarıyı kaçırmaya elverişlidir.

Hayatın farklılaşan koşullarına kolay uyum sağlar. Kuvvetli sezgileri, doğru yolu bulmasında yardımcıdır.

Dağınık, hayal dünyasında ve titiz görünür. Düzenli değildir. Başkaları tarafından kolay etkilenir. Baskı altında fikir değiştirme eğilimi vardır.

Kişisel ilişkilerinde sınırlarını koruyamaması nedeniyle, hayal kırıklığı yaşar. İyi niyeti kötüye kullanılır. Harekete geçmek için, cesaretlendirilmeye ihtiyaç duyar.

Sorumluluk alma konusunda, zorlanabilir. Kendisini adadığı işler için her şeyi yapmaya hazırdır.

İdeal ve inançlarının rolü büyüktür.

Kadın balık; eşinde güzellik, zeka ve sanat yeteneği arar. Kuşkucu ve kıskançtır, kocasına çok düşkündür. Onun sözünü dinler. Kuruntulu yapısı nedeniyle, aşkta stres yaşar. Kimi zaman isteksiz görünse de, çoğunlukla kibar, sıcakkanlı, tutkulu, hayran, adayan, sıcakkanlı ve dürüsttür.

Romantik yanları daha çekicidir. İyi bir anne, mutlu sevgi dolu bir eş ve hoş bir ev hanımı olur. Çevresinde kalabalık dost topluluğu vardır, insanları kendisine çekmeyi iyi bilir.

Kendinden vazgeçme noktasına varan bir bensizliği vardır. Kararsız ve tutarsız hali ile umutsuz bir açmazda kalabilir. Yapılması gerekeni, dolaylı yaklaşımla başarabilir. Yüzleşme, göğüs germe, kestirme kararlar onun olayları ele alma tarzına uymaz. Dünyanın zorluklarıyla mücadele konusunda çok kırılgan ve zayıftır. Yükseklerde uçarken, bir anda umutsuzluk kuyusuna düşebilir. Bu duygu hali uzun sürmez, yükselmek için yine bir şey bulur; hayal dünyasına kaçabilir. Uyuşturucu, hap, alkol gibi yapay araçları seçmeye yatkındır.

İdealizm, vizyon ve ilham kaynağını Neptünden alır. Yüksek beklentili bakış açısı vardır; gerçekçi insanlara “aşırı saf” görünebilir. Hayata gerçekçi bakma konusunda kendisini eğitirse, daha verimli bir insan olur. İlham verici olur.

Kararlı davranma konusunda tutarsızdır. Karar verme anına kadar, (su gibi, bukalemun gibi) bulunduğu ortama uygun davranıp, renk vermez. Sezgileri ile uzun uzun düşünüp, karar verir. Kararıyla birkaç gün yaşadıktan sonra, tam tersi davranabilir. Çevresindekileri kararsızlığı ile deli eder. Tartışma yapmak gerekiyorsa, onu yenmek imkansızdır. Kendini kaybedip öfkelenmez, bakışlarındaki hayal kırıklığı insanı yere yıkar. Bu durumun tekrarlanmayacağına ikna olana dek, küser ve somurtur. Hayatta kalması pembe gözlükle mümkün olduğu için; hayallerini tehdit edenlerle ölümüne savaşır. Kendisine de aynı gözlüklerle bakar; gerçeklerle yüzleşmesi için zorlanmadıkça, kendisi ile ilgili doğruları göremez.

Bakış açısıyla uyum sağlayacak, onu kaidenin üzerine yerleştirecek kişileri arar. Tatlı, çekici, uyumlu ve nazik görüntüsü ile, diğer insanlara göstermediği olumsuz özelliklerini gizlemeyi başarır. Kendisini diğer insanların gözüyle göremediği için işler ters gidebilir; kendi hayal dünyasında yaşarken ortaya koyduğu amaçlara ulaşamaz.

Orta boylu, toplu vücut, ufak eller ve ayakları ile çok çekicidir. Bakışları hoş ve masumdur. Gözleri büyük ve iddialıdır. Kilo almaya meyilli olmasına rağmen; cazibeli ve asil görünür.

Islak ve renkli, hülyalı gözler, bazen balık gibi fırlak gözler, oval yüz, vücut hatları çok geniş / çok zayıf, simetrik olmayan baş, kısa boy, dar omuz, geniş basen olabilir.

Düz taban olabilir, sevimli bir yüz ifadesi, gözler koyu kahve, koyu yeşil olabilir.



IŞILTINIZA VE HUNİLERİNİZE SAHİP ÇIKIN!

 


 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR