Bu Blogda Ara

8 Kasım 2020 Pazar

1. EV BAŞAK - ASC - YÜKSELEN BAŞAK BURCU


 

BAŞAK 1.EV

Planlanmış koşullara doğmuş olabilir.

Meraklı, belirsiz konularda kuşkulu, eleştirel yapıya sahiptir.

Kimsenin uğraşmak istemeyeceği sıkıcı konularla uğraşıp, işleri çözümler. Ayrıntı, analiz, objektif tutum üstadıdır. Adaptasyonu güçlüdür, kolay uyum sağlar. İşkoliktir.

Tekrar tekrar check etmeyi sever. İncelemek ve bilgi toplamak, işlerin /hayatın yolunda gitmesi için olmazsa olmazlardandır. İşe başlamadan önce, ortamı istediği düzende görmek ister. Listelemeyi ve iş takibini en iyi o yapar. Sınırsız bilgi birikimi ve kendine has yorumlamalarıyla, iyi bir konuşmacıdır. Kendi yaşam tecrübeleri ve dünya hakkındaki mantıklı ifadelerini, etrafındakilere güvenle aşılar.

Otoriteye saygı duyar. Kendi görüşlerini saklamaya, bunun yerine otorite kaynaklardan alıntı yapmaya özen gösterir. Kusursuz bir editördür. Her konunun can alıcı noktasını yakalar.

Sınıflandırma ve gereksizleri eleme konusunda yeteneklidir. Eleştirmendir, kendine güveni azaldığında dozu artmış eleştirilerde bulunabilir. Çocukluğunda aldığı suçlama ya da katı yönlendirmeler nedeniyle eleştirel olduğunu unutmamak lazım.

Kimi zaman detaylarla uğraşırken, acil çözüm üretemez.

Nadiren çirkin ve kötü niyetlidir; çoğunlukla masum ve saftır. Gereğinden fazla alçakgönüllü davranabilir, hak ettiğini almaktan geri kalabilir. Geri kalmayı seçen tavırdadır, çünkü güvenliğini böyle sağlayacağına inanır.

Mantık ve zeka ön plandadır, olmayacak hayaller kurmaz. Gerçeklerle yüzleşmek de pek onlara göre değildir. Tavırlarını, tepkilerini direkt göstermeye çekinir. Hayatın zorluklarıyla başa çıkarken en iyi silahı, entelektüel birikimidir.

Annenin baskı ve yönlendirmesine maruz kalmış, mükemmeliyetçi ve titiz davranmak zorunda kalmış olması yüksek ihtimaldir.

 

Elleri şifalıdır, çoğunlukla iyi masaj yaparlar. İyi bir araştırmacı, öğretmen, eleştirmen olabilir.



                        IŞILTINIZA VE HUNİLERİNİZE SAHİP ÇIKIN!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA!

  Ben, Cumhuriyetin içine doğdum! İçine doğduğun evin koşulları her ne ise, Herkesin o koşullarda yaşadığını düşünürsün. “Diğer türl...

ÇOK OKUNANLAR